Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μέσα απο τα μάτια Σου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 12 Νοεμβρίου 2016.

1. Queen87

Queen87 Contributor

<<Τα μάτια, λένε είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας>>.

Μερικές φορές συναντάμε έναν άνθρωπο στην ζωή μας, όπου μας σηματοδοτεί. Μπορεί να περάσουν χρόνια, να μην έχουμε πλέον επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, αλλά, τα λόγια Του, έχουν μείνει για πάντα, χαραγμένα, βαθιά στην μνήμη μας.
    Πόσες φορές δεν σας έτυχε μέσα απο κάποιον άλλον να καταλάβετε κάποια πράγματα για σας; Να σας φανερώσει αλήθειες που ήταν κρυμμένες βαθιά μέσα σας... Αλήθειες που δεν θέλατε να δείτε ή που δεν ξέρατε οτι υπάρχουν.
    Μερικές φορές στην ζωή μας, λέμε οτι ξέρουμε τι θέλουμε και μπορεί όντως να ισχύει... Αλλά όταν συναντήσουμε έναν άνθρωπο, να μας αποκαλυφτεί οτι τελικά θέλαμε και αυτό, ενώ δεν το είχαμε σκεφτεί ή δεν μπορούσαμε να του δώσουμε ένα όνομα.

Το νήμα είναι ανάλαφρο, εκφραστείτε άφοβα, όπως θέλετε. Πείτε εμπειρίες, εξομολογηθήτε (άφεση αμαρτιών δεν δίνω)   just kidding...
    Μπορείτε ακόμη να φέρετε τούμπα το νήμα και να πείτε τι θα θέλατε οι άλλοι να δούν μέσα σας, χωρίς να τους το πείτε εσείς...

Queen.

2. Queen87

Queen87 Contributor

Θα κάνω ποδαρικό στο νήμα μου και εύχομαι όλοι μας να μοιραστούμε παρόμοιες εμπειρίες...

Πρίν απο κάποια χρόνια γνώρισα Έναν Άνδρα κατ'εμέ ξεχωριστός και όσα χρόνια και αν περάσουν θα τον θυμάμαι ΠΑΝΤΑ! Και ας μήν μιλάμε πλέον...
    Μέσα απο τα μάτια Του, έμαθα οτι μουδιάζω στην λέξη σ'αγαπω, τρέμω να την πω... ασφυκτιώ στο ακουσμά της...

3. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Έμαθα ότι το να σιδερώνω αντρικά πουκάμισα μέσα στο κατακαλόκαιρο είναι ο χειρότερος μου εφιάλτης.
    Βάλε και ότι είμαι τελειομανής και δεν άντεχα να μη κάνω καλή δουλειά.

4. Queen87

Queen87 Contributor

αχαχχαχαχαχα  

Για καλύτερο σιδέρωμα και λιγότερο τσαλακωμένα ρούχα... το μυστικό είναι, οτι τα διπλώνουμε πριν τα βάλουμε στο πλυντήριο  

5. Ταξιδευτης

Ταξιδευτης Regular Member

Το προβλημα ειναι οτι βλεπουμε στον αλλον αυτο που θα θελαμε να δουμε..Η αληθεια για το τι ειδαμε τι μας ξυπνησε η μας εμαθε κρυβεται στο τελος της σχεσης..οταν το συναισθημα καταλαγιασσει και μπορουμε πλεον να εξετασουμε την πορεια λιγο πιο καθαρα..
    Κανεις δε μπορεσε να μου δειξει πραγματαπου δεν ηξερα για εμενα..με εξαιρεση τα παιδικα μου χρονια..
    Καμμια δεν αφυπνησε κρυφους ποθους και συναισθηματα και καμμια δεν ειναι σε θεση να το κανει..γιατι απλα ζει οποιος ειναι σε θεση να γνωριζει τα συναισθηματα του..

6. Mission

Mission Όσο προσπαθείς να μην με σκέφτεσαι,θα με σκέφτεσαι

Δωσ’ μου τα μάτια σου να δω το πως με βλέπεις,
    δώσ’ μου τη σκέψη σου μαζί της να χαθώ!!!
    Γιατι ετσι τελικα βλεπουμε το πως μας βλεπουνε στα αληθεια οι αλλοι και το τι πραγματικα νιωθουν.....