Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μήτσο, πιάσε μια BDSM light!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Libertine SD, στις 13 Αυγούστου 2020.

  1. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Φίλτατε @Libertine SD ,
    ο συντομότερος, ορθότερος και ταυτοχρόνως πληρέστερος ορισμός του σαδιστού είναι "σαδιστής είναι εκείνος ο οποίος ποτέ δεν θα προκαλούσε πόνο σε έναν μαζοχιστή". Κάπου εδώ όμως μάλλον οριοθετείται το περίγραμμα εντός του οποίου οι απόψεις συμπίπτουν επί του θέματος που αναρτήσατε.

    Η άποψη του Φίλου μας, απαιτεί, για να ισχύει, συμπλήρωση. "Το ακραίο είναι ο μοναδικός τρόπος κατανόησης του κανονικού" στο συγκεκριμένο χωροχρόνο των αποπειρωμένων να κατανοήσουν.
    Για όποιον γεννήθηκε μία 5ετία (σχηματικά) προ του Απριλίου του 1985, η Coca Cola με την ζάχαρη από τεύτλα και την, φημολογούμενη ή πραγματική, περιεκτικότητα σε κοκαϊνη, ήταν το κανονικό, ως μόνο υπαρκτό. Σήμερα, το κανονικό είναι ανύπαρκτο, αλλά στους γευστικούς κάλυκες όσων την είχαν γευθεί είναι το κανονικό, η σημερινή της "έκδοση" το light και οι σημερινές "εκδόσεις" light και zero το ακραία ελαφρύ. Αντιστοίχως, οι νεώτεροι καταναλωτές δύνανται, στην καλύτερη των περιπτώσεων, μόνον να φαντασιωθούν την γεύση της συνταγής προ του 1985 και , μάλλον τελολογικά, κατατάσσουν διαφορετικά τις γεύσεις που δοκιμάζουν.

    Πέραν όμως της εξελικτικής πορείας των πραγμάτων, η οποία και εμφανώς πλέον δεν είναι εξελικτική αλλά μεταλλακτική, υφίσταται ένα ακόμη ειδικό χαρακτηριστικό του ακραίου, το οποίο του προσδίδει εφήμερο χαρακτήρα. Το ακραίο, παύει να είναι ακραίο, άπαξ και κατακτηθεί. Αντιθέτως, το μέσο, μέτριο, εύκολο θα είναι εσαεί εύπεπτο.

    Απαιτούμενη εδώ η σηματοδότηση ετέρας διαφοροποιήσεως. Η σύνδεση ή η απόρριψη του σαδισμού με την Ισχύ και την άσκηση Εξουσίας.
    Επιτρέψτε μου παρακαλώ μια σύντομη ιστορία.
    Σκηνικό νομαρχιακών εκλογών.
    Κεφαλοχώρι.
    Ομιλητής ο υποψήφιος Νομάρχης.
    Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, οι υποψήφιοι νομαρχιακοί σύμβουλοι αποπειρώνται να ακτινογραφήσουν το ακροατήριο, γνωρίζοντας ότι μετά το πέρας της ομιλίας θα ξεκινήσει η μάχη του προσωπικού σταυρού.
    Εις εκ των υποψηφίων, εντοπίζει ακροατή ο οποίος όχι απλά συμφωνεί με το περιεχόμενο της κύριας ομιλίας, αλλά σχολιάζει με τρόπο ευφυή και εποικοδομητικό. Θεωρώντας ο υποψήφιος σύμβουλος των συγκεκριμένο ακροατή βέβαιο ψηφοφόρο, τον πλησιάζει για να συστηθεί, να περάσει στο καθιερώμένο κέρασμα και να διεκδικήσει το σταυρό.
    Η συνομιλία που ακολουθεί αποδίδεται αυτολεξεί:
    "Τζάμπα κερνάς φίλε. Δεν θα σας ψηφίσω εγώ. Βλέπεις, καλά τα λέει τούτος (ο υποψήφιος νομάρχης). Όμως, αν εκλεγεί, για να τον δω εγώ, θα πρέπει να κλείσω ραντεβού με τη γραμματέα του, να είμαι στην ώρα μου, να χτυπήσω τη πόρτα του γραφείου και να του απευθυνθώ "Κύριε Νομάρχα". Ενώ, εάν εκλεγεί ο ....., θα ανέβω στη Νομαρχία, θα ανοίξω τη πόρτα και θα του πω"πώς πάει ρε μαλάκα?"

    Έφυγε λοιπόν από το τόξο μια σαΐτα οργόνης και ήρθε κι έπεσε στο βδσμ.
    Και ακολουθώντας την εντολή των παπάδων, τα παντώς είδους "ανθρωπάκια" αυξήθηκαν και πληθύνθηκαν και κατακυρίευσαν. Και ήρθε η "δημοκρατία" τους. Και η Ισχύς του αρίστου, αποκαθηλώθηκε από την ισχύ των αριθμών.

    Δεν απαιτείται να σας υπενθυμίσω φίλτατε το γεγονός ότι ούτε ο Μαρκήσιος, ούτε ο Σιχαμερώτατος ήταν μέλη της πλέμπας. Ομοίως δεν απαιτείται να σας υπενθυμίσω το τίμημα που πλήρωσαν για αυτό. Ως εκ τούτου, μάλλον ήρθε η ώρα της επιλογής και για εμάς.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Οι πεφωτισμένοι μας τελείωσαν, δε θα πάρουμε. Και επειδή μέσα σε πέντε προτάσεις κατόρθωσες να χάσεις τελείως το πνεύμα του post μου, let me clue you in: Το γαλατικό χωριό είναι η χαρά της ζωής, απολαμβάνει την ελευθερία του με τον τρόπο που γουστάρει, με φαγοπότια, με κυνήγι αγριογούρουνων και με το οι κάτοικοί του να πλακώνονται μεταξύ τους, δική τους η ζωή, δική τους και η αυτορύθμιση.
     
  3. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Η χολοσκας! Έχει φανεί σε πολλά επεισόδια της σειράς, πόσο μουνι καπέλο (=αυτορύθμιση) τα χουν κάνει μόλις φύγει ο Αστεριξ....

    Amish people. Αυτιστικα χαρούμενοι, στην καρακοσμαρα τους, στην κάτω τραχανοπλαγια.

    Αοουυυυυυ  
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    You are still missing the point, though  
     
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Έγραψε "αφοδευστε ελεύθερα" ο νηματοθετης και τρέξατε μερικοί να κατεβάσετε τα παντελόνια σας...
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Σσστ, μη μας κόβεις πάνω στο καλύτερο. Το πε και ο νηματοθετης. Μαζεύτηκαν κι οι μύγες.

     
     
  7. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member


    μήπως θα 'ταν καλύτερα να 'παιζε στη Μπάγερν όμως  

     
     
  8. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Ποιά έπαιρνε τα πρωταθλήματα στη bundesliga τότε?
     
  9. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    τι να σου πω τύπε, δεν παίζω στοίχημα για να ξέρω προϊστορία  
     
  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Α, πολύ σας πάω. Έχετε χιούμορ. Να έρθετε!  
     
  11. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Νομίζω τα παραπάνω τα περιέλαβα στο αρχικό μου ποστ με το εξής:
    "Ωστόσο, οφείλεις να γνωρίζεις ΤΙ ΕΙΝΑΙ η μπύρα προκειμένου να αποφασίσεις ποια εκδοχή της σου αρέσει, αλλά πολύ περισσότερο να ξέρεις ότι πίνεις μπύρα και όχι λεμονάδα".

    Θα συμφωνήσω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιλεγούν όλες οι μεταλλαγές εκ της "Φυσικής επιλογής".
    Στο παράδειγμά σου ο ψηφοφόρος έχει επιλογή. Ο "ψηφοφόρος" του Κιμ Γιουνγκ Ουν όχι...
    Τόχω ξαναγράψει πριν κάπου 15 χρόνια εδώ μέσα, ο Σαδισμός δεν αποτελεί κοινωνική πρόταση, ούτε δύναται να έχει καθολική ισχύ, πολύ περισσότερο εφαρμογή. Αν η κατίσχυση συμβεί στην νιοστή, θα προκύψει μία νέα "εξουσία" ή οποία θα διαθέτει πέραν της ισχύος και το δικό της κανονιστικό. Αυτό αναιρεί όμως στην ουσία της τη θεώρηση. Η Σαδική θεώρηση αντιμετωπίζεται φιλοσοφικά και μπορεί να δώσει απαντήσεις και υπόβαθρο σε ατομικό επίπεδο σε όποιον θέλει να αγγίζει τα θέματα της Κυριαρχίας. Είναι αν θέλεις ο ακρογωνιαίος θεωρητικός μπούσουλας του Κυρίαρχου.

    Για τούτο, απαντώντας και στον Λύκο, θεωρώ ότι όχι μόνον ο γνήσιος Σαδισμός (όπου "γνήσιος" εγώ θεωρώ τη φιλοσοφία) υπάρχει στο βδσμιο, αλλά θα ΕΠΡΕΠΕ για όλους όχι μόνο για ολίγους να αποτελεί και τον πυρήνα του.
    Αν δεν έχεις μάθει ανατομία, χειρουργείο δεν μπορείς να κάνεις, πρώτα πετσοκόβεις το πτώμα και πολύ μετά κάνεις καλά τον ασθενή...
     
  12. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Τι να γίνει, αργούσε να φορτώσει το παλιό, και εγκαταστησαμε την καινούργια έκδοση. BDSM lite...