Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μή σωπαίνετε, καταγγείλετέ τους

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Vasileys, στις 6 Ιανουαρίου 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jiannis

Jiannis Regular Member

Απάντηση: Μή σωπαίνετε, καταγγείλετέ τους

Διας δε νομιζω πως μιλησε για καποιον προσωπικα απο εδω μεσα.

2. gaby

gaby Guest

Συμφωνώ κι εγώ με τον Ηλία, η καταγγελτική γραφή δεν μπορεί να παραμένει αόριστη ως μία κατηγορία που αιωρείται...

3. Hliostalaxth

Hliostalaxth Guest

Παρότι δεν γνωρίζω σε ποιον αναφέρεται συγκεκριμένα ο φίλτατος Βασιλεύς, και παρατηρώντας πως η γραφή του είναι χειμαρρώδης και εκρηκτική, φρονώ πως δεν συντρέχει λόγος να αρπάζονται άνθρωποι τους οποίους δεν θίγει προσωπικά.

Άλλωστε, είναι ξεκάθαρο πως δεν θίγει όλους ανεξαιρέτως, τουναντίον, καλησπερίζει άπαντες, πλην ορισμένων (ή κάποιου συγκεκριμένου ίσως) και αναφέρει και τους λόγους.

Πολύ πιθανό να έγραψε το συγκεκριμένο thread εν βρασμό ψυχής, έχοντας μόλις ακούσει κάποια ιστορία από κάποια φίλη του.

Ας δείξουμε κατανόηση λοιπόν και ας εκτιμήσουμε το γεγονός πως υπερασπίζεται μία μερίδα υποτακτικών, που τις βρήκε "η κακιά η ώρα" με κάποιον ασυνείδητο παρτενέρ.

Εξάλλου, όποιος δεν έχει την μύγα, γιατί να «μυγιάζεται»?  

4. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Kαλως ηρθες Vasileys ....
    Πανηγυρικη η αφιξη σου βλεπω..
    Ριξε στην τσοχα τα κρυμμενα χαρτια σου...
    Σε εμπιστευομαι!

5. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Εγώ πάλι λέω πως γιατί κάθε φορά που λέγεται μία αλήθεια αρχίζουν όλοι να αρπάζονται;
    ....και πολύ σωστά τα λέει εδώ η Hliostalaxth!!!
    Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν και αγάμητοι και απροσάρμοστοι εδω μέσα!!!...μην τρελαίνεστε δεν είναι κάτι νέο!
    ....ουφ.... 

6. Jiannis

Jiannis Regular Member

Και παλι θα συμφωνησω με την γλυκητατη zoyzoy

7. Leon

Leon άντε και καλο μεσαίωνα Ork

Αγαπητέ vasiley δεν στερήθηκα καθόλου το μητρικό γάλα όπως αναφέρεις στην αρχή και σε όποιον έγινε κάποιος λόγος θα υπήρξε αλά ξεκαθάρισε κάτι στο μυαλό σου ίσος έχεις πολά πράγματα διάσπαρτα και θολά εδώ πρόκειται για καθαρά αισθησιακό και ερωτικό “παιχνίδι” και το βάζω σε εισαγωγικά γιατί το το παίρνω σαν αίτια και όχι κυριολεκτικά το λιπών τις ιστορίας είναι ότι τα πάντα γίνονται με την συγκατάβαση του υποτακτικού και χωρίς ψυχολογική βία αν το πας εκεί
    όπου νομίζεις ότι κάνω λάθος διόρθωσε με

8. zinnia

zinnia Contributor

δεν καταλαβαινω γιατι πεσατε να φατε τον ανθρωπο.. Πρωτη φορα ακουτε κατι τετοιο και βγηκατε απο τα ρουχα σας; Για μενα το θεμα δεν ειναι ο καθε κομπλεξικος και το τι δηλωνει πως ειναι. Καλα κανει και το δηλωνει..δεν θα το σωσει βεβαια γιατι μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και θα φανει πως ο βασιλιας ηταν γυμνος.. Το θεμα ειναι καποιες γυναικες που "ελκονται" απο τετοιους..Ειναι απο αγνοια ή εχουν βαθυτερη αναγκη να κακοποιηθουν απο εναν wannabe κυριαρχο;

9. Master_Spiler

Master_Spiler Contributor

Εύγε σύντροφε, η άφιξή σου ήταν όντως όπως έπρεπε να είναι, με κραυγές και φοβίες προς τους απανταχού "Κυρίαρχους"... Ξέρεις φίλε μου οτι θα συμφωνήσω μαζί σου όπως και το μικρό  , αλήθεια, ο έταιρος της παρέας θα μπεί καμιά ώρα ή θα πρέπει να κατέβω και γω κάτω για να τον ψήσουμε;

10. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Και γιατί να κάνεις τον κόπο να τον ψήσεις Master_Spiler?
    Λες ότι δεν ξέρει τον δρόμο προς τα δω και φοβάσαι μήπως και χαθεί?
    O έτερος της παρέας απλά απαξιεί.

Vasileys δώσε του τους φιλικούς χαιρετισμούς Μου.

11. Princess_of_Pain

Princess_of_Pain Regular Member

Μπαμπά χρόνια σου πολλά, μόνο αυτό θα πω εγώ Γιάννη μου

Η κορούλα σου  

12. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Αχ πόσο δίκιο έχεις καλή μου!
    ανοίξτε τα ματάκια σας και επιτέλους δείτε πως δεν είμαστε σε ένα κόσμο αγγελικά φιαγμένο που όλα λειτουργούν βάση γνώσεων και εμπειριών! Είναι ένα γεγονός ...απλά αποδεχτείτε το!

Thread Status:
Not open for further replies.