Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μία* σκλάβα για το καλοκαίρι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Mia, στις 21 Δεκεμβρίου 2011.

1. Mia

Mia New Member

Sex and Mia*

Όλο το καλοκαίρι, το περάσαμε σε ερημικές παραλίες, όπου ο Κύριός μου με βάζει να κάνω μπάνιο γυμνή, έχοντας συνέχεια στο μυαλό μου ότι κάποιος μπορεί να περάσει και να με δει. Τρελαίνομαι στη σκέψη ότι με βάζει να γονατίσω ολόγυμνη με τη λεκάνη σηκωμένη και τα βυζιά μου καίγονται από την καυτή άμμο, ενώ αυτός κάθεται σε μια καρέκλα κάτω από την ομπρέλα, με γυαλιά ηλίου και μαγιώ και διαβάζει αδιάφορα εφημερίδα καπνίζοντας. Καμιά φορά με φέρνει πιο κοντά του κι ακουμπάει πάνω στην πλάτη μου το ποτήρι του καφέ του, ενώ με βάζει να επαναλαμβάνω πόσο πουτάνα είμαι και πόσο μ'αρέσει να με ξεφτιλίζουν. Άλλες φορές μου πατάει την πλάτη με το πόδι του ώστε να συρθώ για τα καλά πάνω στην άμμο. Όταν κουράζεται πολύ απλώνει τα πόδια του στην πλάτη μου και με χρησιμοποιεί σαν υποπόδιο.

Εγώ τρέμω από τον πόθο και από τον φόβο μη με δουν να στήνομαι γυμνή στα τέσσερα και να με χρησιμοποιεί σαν τραπέζι, αλλά δεν μπορώ να μην υπακούσω. Κατά διαστήματα με αφήνει να τον πλησιάσω και να μπω κάτω από την ομπρέλα. Τότε με βάζει να γονατίσω ανάμεσα στα πόδια του, να πάρω το πέος του στο στόμα μου και να τον γλύψω ανελέητα, αργά και νωχελικά, χωρίς να τον κάνω να τελειώσει. Απλά για να αισθάνεται είναι σε κάτι υγρό και δροσερό όπως είναι το στόμα μου. Του αρέσει να με βρίζει εκείνες τις φορές και να με φωνάζει πεινασμένη σκλάβα - αυτό μ'αρεσει κι εμενα γιατί είναι η αλήθεια. Λίγα πράγματα με κάνουν τόσο ευτυχισμένη όσο ένα πέος στο στόμα.

Μπορεί να τον ρουφάω για ώρες και ώρες εκεί γονατισμένη, ενώ αυτός μου τραβάει που και που τις ρώγες, μου περνάει ένα παγάκι πάνω στα βυζιά για να με κάνει να ερεθιστώ ακόμα περισσότερο ή με βρέχει με παγωμένο νερό για να με κάνει να υποφέρω. Με φτάνει σε σημείο να θέλω τόσο να πηδηχτώ που σέρνομαι σαν τη σκύλα στην άμμο και τον ικετεύω να μου τον βάλει. Αλλά αυτός αρνείται. Βγάζει από το ψυγείο ένα προφυλακτικό γεμάτο με παγωμένο νερό και με βάζει να ικανοποιηθώ μόνη μου με αυτό μέχρι να λιώσει. Μόνο όμως αν τον ικετέψω αρκετά και δει ότι δεν αντέχω άλλο.

Μερικές φορές με βάζει να τρώω παγάκια και να τα γλύφω καλά για να δροσίζω ακόμα περισσότερο το πουλί του. Άλλες φορές το φέρνει και το κάνει βόλτες πάνω στα μάγουλά μου, τη μύτη μου, τα μαλλιά μου, ενώ εγώ στέκομαι με τα χέρια πίσω απ΄το κεφάλι, το στήθος σηκωμένα και τη γλώσσα έξω περιμένοντας πότε θα αποφασίσει να το προσγειώσει στο στόμα μου.

'Οταν είμαι πολύ καλή πουτάνα, με αλείφει με αντιηλιακό περνόντας τα χέρια του σε κάθε σημείο του κορμιού μου και μου λέει ότι είμαι η πιο όμορφη σκλάβα που είχε έτσι που έχω μαυρίσει κάτω από τον ήλιο.

Διαλέγει πάντα παραλίες που δεν έχει κόσμο. Σπάνια ακούγεται ήχος αυτοκινήτου και αυτό από μακρυά ώστε να έχω χρόνο να καλυφθώ αν κάτι πάει στραβά. Μια φορά όμως έφτασε στην παραλία ένα αμάξι με δύο άντρες. Κάθησαν κοντά μας και φάνηκε να με κοιτάζουν έντονα. Ο Κύριος μου με έβαλε να βγάλω το τοπ του μαγιώ μου ενώ τους κοιτούσα. Αυτοί άρχισαν να παρακολουθούν με ενδιαφέρον. Τότε μου είπε να γδυθώ τελείως και να πάω στη θάλασσα και να γονατίσω στα ρηχά κοιτώντας προς το μέρος τους. Υπάκουσα κόκκινη από ντροπή.

Ο Κύριος δε δίνει πολλή σημασία στο μουνί μου, με αφήνει ανικανοποίητη όλη τη μέρα για να κορυφωθεί η καύλα μου το βράδυ που θα γυρίσουμε στο ξενοδοχείο. Τότε με βάζει να φοράω τα πιο πρόστυχα ρούχα μου και πάντα ψηλά τακούνια και να στήνομαι σκυμμένη με τα χέρια απλωμένα στον τοίχο και τα πόδια ανοιχτά. Συχνά μου βάζει κι εναν δονητή σε κάποια τρύπα αλλά σε πολλή χαμηλή ένταση, απλά για να υποφέρω περισσότερο και να μην ικανοποιούμαι μέχρι αυτός να αποφασίσει να με πηδήξει. Δεν το κάνει συχνά. Αφού τον ξαλαφρώνω πολλές φορές τη μέρα με το στόμα μου μπορεί και αντέχει.

Του αρέσει να με αφήνει όρθια με τα μάτια δεμένα. Ξέρει ότι τα τακούνια με πονάνε μετά από κάποια ώρα, αλλά τον ικανοποιεί να με βλέπει να υποφέρω όρθια και αυτός να ξαπλώνει στο κρεββάτι βλέποντας τηλεόραση ή πίνοντας αργά ένα ποτό.Τα βυζιά μου κρέμονται σαν μπάλες όταν σκύβω και του αρέσει να τους βάζει κλιπς για να με σέρνει από εκεί όπου θέλει και να με πονάει. Πολλές φορές έρχεται και με χουφτώνει παντού - του αρέσει το σώμα μου, αλλά δεν υποκύπτει στο να με πηδήξει αν δε νιώσει ότι έχω πεθάνει από τον πόθο και ότι απλά δεν αντέχω άλλο.

Συνήθως με βάζει να τον πλύνω όταν θέλει να κάνει ντουζ. Πάντα συνοδεύεται από τις στοματικές μου υπηρεσίες, έτσι όπως είναι όρθιος και καθαρός μεσα στην μπανιέρα μετά τις περιποιήσεις μου. Εγώ γονατίζω, αυτός αφήνει το κρύο νερό να τρέξει πάνω μου (όταν είμαι πολύ καλή το βάζει και στο μουνί μου) και εγώ τον γλύφω αχόρταγα μέχρι να τελειώσει στο στήθος μου και στο πρόσωπό μου. Ποτέ δε με αφήνει να σκουπίσω το σπέρμα. Βγαίνει από το μπάνιο και τρίβεται με την πετσέτα, μετά φοράει κάτι ελαφρύ και με βάζει να γονατίσω χυμένη και βρώμικη μεχρι την άκρη της λεκάνης. Τότε παίρνει σταγόνα σταγόνα τα χύσια με τα δάχτυλά του και μου τα ταϊζει. Αργά. Με βάζει να γλύψω κάθε σταγόνα σαν να έπαιρνα πίπα από τα δάχτυλά του. Και μετά με βάζει να γονατίσω στο μπάνιο και με πλένει με κρύο νερό, καθαρίζοντας μου μια μια τις τρύπες σαν να είμαι η σκυλίτσα του.

Τα βράδια αφού με πηδήξει καλά και με αφήσει χωρίς ανάσα, με βάζει να κάτσω στο μπαλκόνι με τα πόδια ανοιχτά και χωρίς να φοράω πολλά - σίγουρα ποτέ δε φοράω σλιπάκι, αυτό απαγορεύεται όταν είμαστε σε κλειστό χώρο.

Κάθε μέρα βγάζει ένα πενηντάευρω από το πορτοφόλι του και το βάζει στο στρινγκ μου. Μου λέει ότι είμαι το παιχνίδι του που δέχεται λεφτά για να συνεχίσει να τον ικανοποιεί. Αυτό του αρέσει. Κι εμένα μου αρέσει γιατι με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιο πρόστυχη αφού πηδιέμαι για τα λεφτά - αν και αυτό δεν είναι η αλήθεια. Θα πηδιόμουν μαζί του ακόμα κι αν χρειαζόταν να πληρώσω.

2. pnikosmika

pnikosmika Regular Member

Απάντηση: Μία* σκλάβα για το καλοκαίρι

Συγχαρητήρια "Mia".
    Να φανταστώ οτι η ιστορία ειναι αληθινή;

3. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Απολαυστικότατη διήγηση αληθινή ή όχι δεν είχε σημασία...

4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Όπου αγάπη βάλτε σκλάβα.... 

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. yagos69

yagos69 Live with a dream, not a substance

Ωραία ιστοριούλα μα κάπως... "άψυχη"

6. cativo

cativo New Member

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..