Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος YellowObsession, στις 3 Ιανουαρίου 2014.

  1. YellowObsession

    YellowObsession New Member

    Καλησπέρα (καλό ξημέρωμα)!  
    Είμαι καινούρια στο φόρουμ, πρώτη φορά δημοσιεύω κι ελπίζω να το κάνω σωστά και στο σωστό thread.

    Το ζήτημα που θέλω να θέσω για συζήτηση είναι το εξής: θεωρείτε πως τις bdsm τάσεις, τα φετίχ κλπ, τα μοιράζεσαι με όλους τους παρτενέρ ή είναι κι εγκεφαλικό-συναισθηματικό θέμα; Από τη στιγμή που συνειδητοποιήσατε τα θέλω σας στη σεξουαλική σας ζωή, επιδιώκετε να τα πραγματοποιήσετε με όλους, είτε εντός είτε εκτός σχέσης;

    Είμαι 20 χρονών και από τα 18 σε σχέση, μόνο με το συγκεκριμένο άνθρωπο δοκίμασα και βιώνω όσα μου αρέσουν. Έχω βρεθεί και με άλλους άντρες, αλλά δεν έτυχε ή δεν επιδίωξα τα πράγματα να "σοβαρέψουν" σ' αυτό το κομμάτι. Σε κάποιους δεν άρεσαν τα ίδια, αλλά και σε όσους άρεσαν, άφησα τα πράγματα πιο light, όχι τόσο έντονα.

    Ελπίζω να έγινα κατανοητή και να λάβω τις γνώμες σας  
     
  2. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    καλημερα...
    κοιτα το πραγμα ειναι αντιστροφο: πρωτα εχεις τα θελω σου και ξερεις τι ζητας και μετα γνωριζεις ανθρωπους που προσαρμοζονται η οχι σε αυτα, και οχι πρωτα δημιουργεις σχεση με καποιον και μετα του δειχνεις τα θελω σου... θα μου πεις τωρα απο την πρωτη συναντηση να του τα πω; μην τον φοβισω κλπ... οκ, παντως οσο πιο νωρις του τα πεις τοσο καλυτερα και για σενα και για τον αλλον...

    φιλικα, Μανος
     
  3. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Eρωτεύεσαι στην αρχή, πολύ νωρίς. Άμα ερωτευθείς δεν σκέφτεσαι τίποτα, οπότε θυσιάζεις πάρα πολλά, αλλάζεις, πειραματίζεσαι, σε μεγάλο βαθμό ετεροκαθορίζεσαι και πάρα πολλά τα ξεχνάς ή παύεις να τα θεωρείς απαραίτητα. Αυτά δεν λέγονται ποτέ από την αρχή σε κάποιον, εκτός αν φλερτάρεις αποκλειστικά σε bdsm χώρους, κάτι σπανιότατο, επειδή μόνο σε αυτούς τους χώρους οι άνθρωποι το δηλώνουν ευθέως ή εκτός αν δεν μπορείς να κάνεις άλλου είδους σχέση. Αλλιώς στους vanilla αυτοαποκαλύπτεσαι - εξομολογείσαι σταδιακά αφού αποκτηθεί πολύ εμπιστοσύνη και άμα πιάσει έπιασε. Το ερώτημα είναι τι ερωτεύονται όμως τελικά οι περισσότεροι στο bdsm ; Τον χαρακτήρα, την ιδιοσυγκρασία, τους τρόπους, την εμφάνιση, τις τσαχπινιές, τα αστεία κάποιου, αυτά που λέει, αυτά που δείχνει ανεπιτήδευτα ή τη σεξουαλική διαφορετικότητα, το ρολάκι του, τα μαστίγια και τις μπότες τελικά ; εγώ πιστεύω ότι ερωτεύονται το δεύτερο και ότι συνήθως πρόκειται περί καθαρού πάθους και όχι πραγματικού δυνατού έρωτα και βαθειάς αγάπης. Συνήθως.
     
  4. PurpleVelvet

    PurpleVelvet New Member

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Αυτο αναρωτιομουν και εγω YellowObsession. Προσφατα ειχα αναπτυξει μια σχεση καθαρα σεξουαλικη με εναν κυριαρχο. Στη γνωριμια μας, συζητησαμε και τα ενδιαφεροντα μας στο σεξ και ο ιδιος παραδεχτηκε πως ειναι αρκετα "αυστηρος". Την πρωτη φορα που ηρθαμε σε επαφη ειχαμε ηδη δεθει αρκετα και πανω στην πραξη αρχισε να μου ζηταει...διαφορα. Γινοταν λιγο πιο βιαιος, αποτομος, απαιτητικος. Οσο εβλεπε τις αντιδρασεις μου, πως μου αρεσε, συνεχιζε. Επειτα το συζητησαμε, με ρωτησε πως ενιωσα, τι με ενοχλησε ή αν σε καποιο σημειο ξεπερασα το ορια μου. Για μενα ηταν μια τελειως διαφορετικη εμπειρια μιας και πρωτη φορα εμπαινα σε τετοια "λιμερια" (ηδη γνωρισα πως απολαμβανα πιο εντονες καταστασεις, αλλα ποτε σε τετοιο βαθμο).
    Εκει που θα ηθελα να καταληξω ειναι πως μεχρι στιγμης, δεν εχω ξανανιωσει ετσι για καποιον αλλον. Ηθελα και μπορουσα να υποταχθω μονο σε εκεινον, ειχαμε απιστευτη χημεια. Και αναρωτιεμαι, αν θα μπορεσω να νιωσω παλι ετσι....

    ειναι δυνατο να δειξεις απολυτη εμπιστοσυνη, σεβασμο και αφοσιωση σε διαφορετικα ατομα; ή υπαρχει μονο ενας;
     
  5. Alpha Noir

    Alpha Noir Regular Member

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Αν και δεν είναι ξεκάθαρο το ερώτημα, ή μπορεί Εγώ να μην το κατάλαβα καλά, δεν είναι απαραίτητο όλες οι σχέσεις να εμπεριέχουν bdsm, ούτε fetishes, αν ο βαθμός εξάρτησης από αυτά για την πρόσληψη ηδονής είναι χαμηλός. Για να δώσω ένα παράδειγμα ώστε να σου γίνει κατανοητό, σε ένα φετίχ υπάρχουν διαβαθμίσεις. Άνθρωποι που δε μπορούν να λειτουργήσουν δίχως αυτό να εμπεριέχεται στην πρακτική της σεξουαλικότητας, και άνθρωποι που τους αρέσει να εμπεριέχεται μεν, αλλά λειτουργούν και δίχως αυτό. Υπάρχει λοιπόν θα έλεγα μία κλίμακα έντασης εθιστικής ποιότητας, όσο μεγαλύτερη είναι αυτή, τόσο τα bdsm στοιχεία καθιστώνται απαραίτητα.
    Επίσης, καθώς στην ανθρώπινη ψυχολογία υπάρχει και το φαινόμενο της διαμερισματοποίησης, τα ανθρώπινα όντα μπορούν και να κρατάνε κομμάτια της σεξουαλικότητάς τους σε ξεχωριστά "δοχεία" απ' ό,τι άλλα, είναι ένας μηχανισμός αποφυγής των συγκρούσεων μεταξύ διαφορετικών ηθικών αξιών, απόψεων, επιλογών, που ενυπάρχουν στον εαυτό, ίσως προσωρινά μέχρι οι συγκρούσεις να λάβουν τέλος. Μπορεί λοιπόν να βρίσκεσαι σε ένα τέτοιο στάδιο επεξεργασίας των δεδομένων σου.
     
  6. Medusa X

    Medusa X New Member

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Πιστεύω πως οι πιο έμπειροι εδώ μέσα θα απαντήσουν πως το κάνουν με όλους και πως είναι τρόπος ζωής κτλπ. Κάτι στο οποίο θα διαφωνήσω. Είναι άλλο να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν είτε είναι BDSM είτε όχι με κάποιο άτομο που νιώθεις πράγματα για αυτό και είσαι ερωτευμένος μαζί του και άλλο με κάποιον τον οποίο δεν γνωρίζεις καλά και απλά κάνεις ό,τι κάνεις για καλοπέραση. Όπως δεν κάνεις σεξ με κάποιον άγνωστο που ξες μόνο 1 μέρα έτσι δεν κάνεις και κάποια πράγματα που εντάσσονται στο BDSM με αυτόν. Η συναισθηματική και σωματική ευχαρίστηση και απόλαυση που μπορεί να σου προσφέρει ένας άνθρωπος που τον νιώθεις δικό σου και που έχετε μία στενή σχέση μεταξύ σας δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο και δεν μπορεί να το πετύχει κανείς.
     
  7. Queen_of_Wands

    Queen_of_Wands Regular Member

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    yeap! ..θα ταυτιστώ με αυτό.. όμως η ωρίμανση μας μας επιφυλάσσει ευτυχώς κ εξέλιξη μέσα σε αυτό..!..
     
  8. Kat

    Kat Regular Member

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Συμφωνώ με τη διαφορά πως αυτές οι "bdsm τάσεις και φετίχ" που αναφέρεις είναι ανάγκες κι όχι θέλω. Το θέλω εμπεριέχει την επιλογή, η ανάγκη όχι.
    Αν αυτά δεν είναι ξεκαθαρισμένα μέσα μας, θεωρώ πως έχουμε κάτι λειψό - το οποίο δεν είναι απαραίτητο κακό. Όπως εννοεί κι ο Μάνος, εφόσον γνωρίζεις τον εαυτό σου καλά κι έχεις ένα στόχο (π.χ. να είμαι υποταγμένη σε έναν άνδρα ή να είμαι με κάποιον που έχει ως φετίχ τα πόδια), τότε είναι ευκολότερο να προσπαθήσεις να βρεις το κατάλληλο άτομο. Δεν αρνούμαι ότι είναι εύκολο όλο αυτό και η αναζήτηση της ψυχής και του κορμιού μας ποτέ δεν τελειώνει ποτέ. Ούτε είναι εύκολο να βρεις κάποιον με τον οποίο ταιριάζεις απόλυτα, ειδικά όταν οι ανάγκες σου είναι πολύ συγκεκριμένες.
    Για μένα μετά το bdsm δεν υπάρχει πίσω δρόμος. Βρίσκω μάταιο να φλερτάρω με βανίλα διότι στη σχέση και στο κρεβάτι χρειάζομαι πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται πολύ περιοριστικό, αλλά δεν είναι. Το bdsm βρίσκεται εκεί έξω κι όχι εδώ μέσα. Εκεί έξω υπάρχει πολύς λαός και μάλιστα δεν έχει καμία σχέση με το πανηγύρι του ίντερνετ. Αυτούς ψάξε να βρεις. Radar mode ON.

    Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι όλα ξεκινούν από σένα. Διάβασε, σκέψου, γνώρισε και παίξε. Και μη φοβηθείς ποτέ τον εαυτό σου.
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Αναγκη?

    Κατι αναμεσα σε επιθυμια και αναγκη ισως να ηταν το καλυτερο..

    Σκετο αναγκη ομως μου φαινεται ιδιαιτερα εγωκεντρικο.
     
  10. Kat

    Kat Regular Member

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Εξηγήσου λοιπόν. .
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Αναγκη, εντελως απλοικα (ειμαι από κινητο στιξη δεν εχω ουτε ορθογραφικο ελεγχο), θεωρω οτι ειναι κατι για το οποιο δεν μπορεις να ζησεις διχως αυτο. Αναγκη για παραδειγμα ειναι το φαγητο. Αν πχ αναγκη γινεται η υποταγη τοτε το κανεις για την υποταγη για να ικανοποιησεις το εγω σου, να ευχαριστηθεις και να παρεις. Τοτε αυτοματα δεν ακυρωνεις την ιδια την σχεση? Αλλωστε γι αυτο λεγεται σχεση.

    Η επιθυμια ειναι κατι διαφορετικο. Επιθυμω οι σχεσεις μου να ειναι μονο βδσμ και γι αυτο τετοιες επιδιωκω.

    Αν Κατ το βδσμ ηταν για εσενα μονο αναγκη, πως ηταν δυνατον να επιβιωνες πριν από αυτο? Ανεξαρτητα το τι ηταν αυτο που ενεργοποιησε αυτη την "αναγκη" σου, πριν? Πως υπηρχες πριν? Και πιστευεις οτι αυτο δεν μπορει να μην αποκοιμηθει παλι?
     
  12. Kat

    Kat Regular Member

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Το ίδιο υποστηρίζουμε: η ανάγκη είναι κάτι που είναι απαραίτητο να καλυφθεί, η επιθυμία ενέχει την επιλογή.

    Όσο για τις ερωτήσεις που μου θέτεις, νομίζω πως εσύ ο ίδιος μπορείς να τις απαντήσεις. Στον jomaru.