Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μίλα μου για έρωτα, μίλα μου για αγάπη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 27 Φεβρουαρίου 2014.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

αγάπη είναι
    το παγωτό που δεν λιώνει στον ήλιο.~

2. angel42

angel42 Regular Member

Έρως: να κατασπαράξω, να ξοδέψω, να κατασπαραχτώ, να ξοδευτώ
    Αγάπη: να εκπληρώσω, να εκπληρωθώ

Ο συνδιασμός θανάτου και αναγέννησης όταν υπάρχουν και τα δύο... μαγεία... Α.

3. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

ααααχ.....  

4. Brigitte

Brigitte Contributor

«Υπάρχει μια πάθηση που λέγεται στατικός έλεγχος. Στη Φυσική ορίζεται ως «εκτροπή σώματος που πέφτει ελεύθερο». Στον έρωτα, το λένε Εξομολόγηση».
    ~ Μαλβίνα Κάραλη~

5. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Τόσα άλλα να το δεχτώ
    Αλλά το χιόνι γιατί;
    Γιατί να σε θυμίζει;
    Είναι μάλλον που λιώνει κι αυτό
    και το χάνω ακριβώς μόλις το αγγίξω
    Κι αφήνει πάντα αυτή την υγρή αίσθηση στα δάχτυλά μου
    Να ψιθυρίζει πως υπήρχε κάτι εκεί,
    που για μια στιγμή άντεξε να μείνει, μόνο

Κι ύστερα, χάθηκε
    Όπως χάνεσαι κι εσύ
    κάθε φορά που ερχόμαστε πιο κοντά
    Κάθε φορά που αναπόφευκτα πέφτεις πάνω μου
    Κάθε φορά που το χέρι μου απλώνω για να σε πιάσω
    να σ’ αγγίξω, να σε ζήσω για λίγο

Γι’ αυτό το λίγο που διαρκείς

6. Brigitte

Brigitte Contributor

Σάρκινος λόγος – Γιάννης Ρίτσος (απόσπασμα)

Τί όμορφη ποὺ εἶσαι. Μὲ τρομάζει ἡ ὀμορφιά σου.
    Σὲ πεινάω. Σὲ διψάω. Σοῦ δέομαι: Κρύψου, γίνε ἀόρατη γιὰ ὅλους, ὁρατὴ μόνο σ᾿ ἐμένα.
    Καλυμμένη ἀπ᾿ τὰ μαλλιά ὡς τὰ νύχια τῶν ποδιῶν μὲ σκοτεινὸ διάφανο πέπλο διάστικτο ἀπ᾿ τοὺς ἀσημένιους στεναγμοὺς ἐαρινῶν φεγγαριῶν.
    Οἱ πόροι σου ἐκπέμπουν φωνήεντα, σύμφωνα ἰμερόεντα. Ἀρθρώνονται ἀπόρρητες λέξεις. Τριανταφυλλιὲς ἐκρήξεις ἀπ᾿ τὴν πράξη τοῦ ἔρωτα (…)
    Κάτω ἀπὸ τὴν κόκκινη ἀρκούδα ἐρωτευόμαστε ἀπέραντα, πέρα ἀπ᾿ τὸ χρόνο κι ἀπ᾿ τὸ θάνατο πέρα, σὲ μιὰ μοναχικὴ παγκόσμιαν ἕνωση.
    Τί ὄμορφη ποὺ εἶσαι. Ἡ ὀμορφιά σου μὲ τρομάζει. Καὶ σὲ πεινάω.
    Καὶ σὲ διψάω. Καὶ σοῦ δέομαι: Κρύψου

Last edited: 20 Ιουλίου 2016
  7. Brigitte

Brigitte Contributor

E.E. CUMMINGS
    απόσπασμα...

.. η καλύτερη χειρονομία του μυαλού μου αξίζει λιγότερο απ'το πετάρισμα των βλεφάρων σου που λέει

"είμαστε ο ένας για τον άλλο"

..ύστερα γέλασε, γέρνοντας στα χέρια μου
    γιατί η ζωή δεν είναι παράγραφος

κι ο θάνατος νομίζω δεν είναι παρένθεση..

8. Ταξιδευτης

Ταξιδευτης Regular Member

Ξερω οτι θα φυγεις, μη μου λες ψεματα.
    Μη δινεις υποσχεσεις που ξερεις οτι δε θα
    κρατησεις..
    Σε παρακαλω μη συμμετεχεις σε ονειρα που ξερουμε οτι θα εγκαταλειψεις..ασε εμενα να ονειρευομαι..
    Ξερω οτι θα φυγεις..οτι ηρθες για μια στιγμη, για να παρεις οτι δεν ηταν δικο σου..
    Ηξερες οτι θα στο εδινα..ναι στο τελος θα πονεσω, θα πονεσω πολυ..
    Θα παρω ολο τον πονο, το δικο μου και αυτον που θα ειχες αν εστω για μια στιγμη με εβλεπες οπως εγω εσενα..
    Ετσι ειναι αφου σε αγαπησα ενω ηξερα,
    θα πονεσω και οπως ξερω..

9. Justmeandme

Justmeandme Status astatus

«Τίποτα δεν συγκρίνεται με τα χέρια σου. Τίποτα με το χρυσοπράσινο των ματιών σου. Το σώμα μου γεμίζει με εσένα μέρες. Είσαι ο καθρέπτης της νύχτας. Η βιολετί λάμψη του φωτός. Η υγρασία της γης. Η φωλιά από τις μασχάλες σου είναι το καταφύγιό μου. Τα δάχτυλά μου αγγίζουν το αίμα σου. Όλη μου η χαρά βρίσκεται στο να νιώθω τη ζωή να αναβλύζει από εσένα και να γεμίζει όλα τα μονοπάτια των νεύρων μου που σου ανήκουν»

Φριντα Καλό προς Ντιεγκο Ριβιερα

10. ellianna

ellianna Regular Member

Ερνεστ Χεμινγουεϊ προς Μαρλεν Ντιτριχ
    Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω αλλά κάθε φορά που σ αγκαλιάζω νιώθω σαν να εχω επιστρέψει σπίτι μου...

11. ellianna

ellianna Regular Member

Σ αγαπώ γιατί...Δεν υπάρχει απλά γιατί κ πως.Δεν βάζω μετρο στην αγαπη μου. Το φως κ το σκοτάδι μου εσύ.Το γέλιο κ το κλάμα μου εσύ. Υπαρχω οσο υπαρχεις εσυ.Δύναμη και αδυναμία μου...Όλα Εσυ