Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μίλα μου για έρωτα, μίλα μου για αγάπη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 27 Φεβρουαρίου 2014.

1. dark_princess

dark_princess Regular Member

2. Carpe_Diem

Carpe_Diem https://www.youtube.com/watch?v=NpJ11NDcpjU

«Κάθε φιλί που δίνεται, μα κάθε ανεξαιρέτως
    ένα τοις εκατό αποτελείται από αιωνιότητα
    κι όλο το άλλο από τον κίνδυνο
    να ’ναι το τελευταίο.»

Κ. Δημουλά.

3. Μου αρέσει το σώμα μου όταν είναι με το σώμα
    σου. Τόσο που είναι φρέσκο αυτό το πράγμα.
    Μύες καλύτεροι, νευρώνες περισσότεροι.
    Μου αρέσει το σώμα σου. Μου αρέσει αυτό που κάνει,
    μου αρέσουν τα πώς του. Μου αρέσει απ' το σώμα σου να νιώθω τη σπονδυλική στήλη
    και κόκαλα, και την τρεμουλιαστή
    κρουστο-απαλότητά του και που εγώ θα το
    ξανά και ξανά και ξανά
    φιλήσω, μου αρέσει να φιλώ αυτό κι εκείνο σου,
    μου αρέσει, αργά να χαϊδεύω το, χνούδι φουντωτό το
    γουνάκι ηλεκτρισμένο σου, και τι-ν'-αυτό που βγαίνει
    από τη χωρισμένη σάρκα ... Και μάτια μεγάλα ερωτο-ψίχουλα,
    και ίσως μου αρέσει το ρίγος
    του από κάτω μου εσύ τόσο, που, αλήθεια, φρέσκο πόσο.

E. E. Cummings.

4. Amelie

Amelie Guest

Περαστικους μας είπαν...
    Μα ξέχασαν...
    Κάποιοι αιώνια θα μείνουν να φρουρούν
    της στιγμής την αγκαλιά...
    Αυτοί που αγαπήθηκαν πολύ ... θα μείνουν.
    Εγώ στο λέω...
    Ποιήτρια με είπαν...
    Μα εγω άνθρωπο με λέω.
    Που λέξεις κυνηγω
    και ποίηση γεννώ,
    ότι αγαπώ να το τιμώ...

Giota Athens

5. dark_princess

dark_princess Regular Member

Καθε γυναικα, οσο σκληρη και αν ειναι, αξιζει και ποθει να ειναι το κοριτσακι καποιου....

Καληνυχτα.....

Last edited: 20 Απριλίου 2017
  6. Amelie

Amelie Guest

Μια γάτα έρχεται απ' την πόρτα της βεράντας και τρίβεται στα πόδια μου να την ταΐσω.
    Αρπάζει το κρέας που της ρίχνω, μα όταν σκύψω για να τη χαϊδέψω, τραβιέται πίσω και μου βγάζει νύχια. Παράξενο· τα πόδια μου τα εμπιστεύεται, μόνο τα χέρια μου φοβάται.
    Μα ίσως να 'ναι σοφή: από τα πόδια, το πολύ να φάει κλοτσιά, ενώ τα χέρια μπορεί και να την πνίξουν.
    Άγρια γάτα· τάχα δεν ξέρει από χάδια, ή μήπως ξέρει και γι' αυτό τραβιέται;

Κι εγώ λάτρεψα πόδια, κι εφαγα κλοτσιές· χάιδεψα χέρια, έφαγα ξύλο.
    Μα τη σοφία της γάτας δε μπόρεσα ακόμα να την καταλάβω.

Ντίνος Χριστιανόπουλος

7. étude

étude Guest

Ανάσες

Μερικές φορές μου αρέσει
    να συγχρονίζω τις ανάσες
    μας όταν ξαπλώνουμε
    το βράδυ.
    Με κάνει να νιώθω πιο κοντά
    σου απ’ότι ήδη είμαι.

Άλλες φορές πάλι,
    περιμένω ώσπου οι ανάσες μας
    να γίνουν όπως οι γωνίες
    στην γεωμετρία, συμπληρωματικές.
    Με κάνει να αισθάνομαι όπως
    όταν θέλω να πω κάτι
    και με προλαβαίνεις εσύ.

Ανώνυμο

8. Brainman

Brainman Deep in a fe mind

«Ποτέ δε φανταζόμουν πως θα μπορούσα ν’ αγαπήσω έτσι. Μου είναι αδύνατο να σου εξηγήσω τι είναι αυτό το τρομερά δυνατό και ζωντανό πράγμα που κρατώ μέσα στην ψυχή μου και μέσα στη σάρκα μου. Είμαι κάποτε σαν τρελός από τον πόνο και αισθάνομαι πως όλοι οι άλλοι μου δρόμοι έξω απ αυτόν τον πόνο, είναι κομμένοι. Πως μόνο απ΄ αυτόν μπορώ πια να περάσω.» «Καληνύχτα, αγάπη, έλα στον ύπνο μου. Ποτέ δεν έρχεσαι στον ύπνο μου. Σε συλλογίζομαι τόσο πολύ τη μέρα.»
    ...........
    Όλο μου το σώμα πονεί από επιθυμία. Σκέφτομαι πως μπορεί να σε κρατήσω γυμνή απάνω μου και όλα τα άλλα χάνουνται, όπου και να βρίσκομαι, ό, τι και να κάνω. Είναι αστείο κάποτε να βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα υπνοβάτη ή σαν ένα τυφλό που σε ψάχνει με τις παλάμες απλωμένες και με τα μάτια κλειστά. Είμαι ελεεινά καυλωμένος, χρυσό, και δε σκέπτομαι τίποτε άλλο παρά πως να σε γαμήσω ατέλειωτα μια ολόκληρη νύχτα. Και δεν μπορώ να σου γράψω αλλιώς.

[επιστολες του Σεφέρη στη Μάρω του]

9. lotus

lotus Silence

10. stratos83

stratos83 Regular Member

11. maria72

maria72 The white version

Εσύ

Αν σε πω γκόμενα θα σ’ αφανίσω
    Αν σε πω αγάπη μου θ’ αφανιστώ
    Ηλεκτρικό πουλί στα χείλη της αβύσσου
    Δάσος πυκνό που το περνάω σφυρίζοντας.

Αντώνης ΦΩΣΤΙΕΡΗΣ

12. Antonius Block

Antonius Block We are all just prisoners here of our own device

Ύμνος στην Αγάπη
    Απόστολος Παύλος, Α’ Επιστολή Προς Κορινθίους, κεφάλαιο 13.
    Μουσική: Zbigniew Preisner

ἐὰν ταῖς γλώσσαις τῶν ἀνθρώπων λαλῶ καὶ τῶν ἀγγέλων, ἀγάπην δὲ μὴ ἔχω, γέγονα χαλκὸς ἠχῶν ἢ κύμβαλον ἀλαλάζον.
    καὶ ἐὰν ἔχω προφητείαν καὶ εἰδῶ τὰ μυστήρια πάντα ὥστε ὄρη μεθιστάναι, ἀγάπην δὲ μὴ ἔχω, οὐθέν εἰμι.
    ἡ ἀγάπη μακροθυμεῖ, χρηστεύεται, ἡ ἀγάπη οὐ ζηλοῖ, οὐ περπερεύεται, οὐ φυσιοῦται.
    πάντα στέγει, πάντα πιστεύει, πάντα ἐλπίζει, πάντα ὑπομένει.
    ἡ ἀγάπη οὐδέποτε πίπτει· εἴτε δὲ προφητεῖαι, καταργηθήσονται· εἴτε γλῶσσαι, παύσονται· εἴτε γνῶσις, καταργηθήσεται.
    νυνὶ δὲ μένει πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ ἀγάπη.

Και αν ξέρω να μιλώ (όλες) τις γλώσσες των ανθρώπων και των αγγέλων, αλλά δεν έχω αγάπη, τότε έγινα σαν (ένας άψυχος) χαλκός που βουίζει ή σαν κύμβαλο που ξεκουφαίνει με τους κρότους του.
    Και αν έχω το χάρισμα της προφητείας και γνωρίζω όλα τα μυστήρια, ώστε να μετακινώ ακόμη και τα βουνά, αλλά δεν έχω αγάπη, δεν είμαι τίποτα.
    Η αγάπη είναι μακρόθυμη, είναι ευεργετική και ωφέλιμη, η αγάπη δεν είναι ζηλότυπη, δεν ξιπάζεται, δεν επαίρεται.
    Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, για όλα ελπίζει, όλα τα υπομένει.
    Η αγάπη δεν παύει ποτέ να υπάρχει. Οι προφητείες, κάποτε θα καταργηθούν. Οι γλώσσες, κάποτε θα σιγήσουν. Η γνώση, και αυτή θα καταργηθεί.
    Τώρα πια μας απομένουν η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη, αυτά τα τρία. Και μέγιστο αυτών η αγάπη.