Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μίλα μου για έρωτα, μίλα μου για αγάπη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 27 Φεβρουαρίου 2014.

1. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

2. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Ύστερα από καιρό συναντηθήκαμε
    κι ήταν σαν να ξεκινούσαμε
    απ’ την αρχή.
    Ανέτρεξα τη μορφή σου
    και δεν πρόλαβα ν’ αναχαιτίσω
    τον πόθο που φούντωσε,
    γιατί περίμενε το σώμα σου,
    τ’ αρμονικά δεσίματα και οι γραμμές του.... ( A. M. )

3. poepoe1800

poepoe1800 Regular Member

Πως θέλω να δοκιμάσω τη γεύση σου
    Και τη μυρωδιά σου
    Πως θέλω να σε γνωρίσω
    Αν εθιστω διώξε με ...

4. lotus

lotus Silence

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Κανείς δεν θα σε αγαπήσει επειδή είσαι ελκυστικός. Μπορεί να τον προσελκύσεις ή σε ερωτευτεί για αυτό.

Κανείς δεν θα σε αγαπήσει επειδή είσαι έξυπνος. Θα τον εντυπωσιάσεις εξαιτίας αυτού.

Κανείς δεν θα σε αγαπήσει επειδή έχεις χρήματα. Θα σε υποφέρει ίσως εξαιτίας του.

Κανείς δεν θα σε αγαπήσει επειδή κατέχεις σεξουαλική τεχνική. Θα τον εθίσεις για κάποιο διάστημα με αυτό.

Ο κανείς μπορεί να γίνει κάποιος, όταν τον αγαπήσεις εσύ.

V.J.F

6. François Frédéric

François Frédéric Regular Member

7. Η αγαπη δεν ειναι λογια....
    Ειναι στιγμες.....
    Στιγμες που οσα χρονια και αν περασουν...
    Παντα θα μενουν χαραγμενες μεσα μας...

8. nymphette

nymphette Guest

ΤΟ ΚΟΝΣΕΡΤΟ

Βρίσκομαι σε μιαν αίθουσα συναυλιών. Παίζουν Βιβάλντι και με το πρώτο θέμα βλέπω το κάθισμα πλάι μου αδειανό.
    Αρχίζω να σε φτιάχνω με την φαντασία μου και να σε βλέπω πλάι μου ν’ακούς μαζί μου μουσική.
    ‘Ομως έρχεται πάλι το πρώτο θέμα και μου δείχνει το κάθισμά σου αδειανό.
    Σε ξαναφτιάχνω με αγωνία και για να μή μου φύγεις πιάνω το χέρι σου και στο κρατώ μες στο δικό μου, ίσαμε που ‘ρχεται ξανά το πρώτο θέμα κι αφήνει άδειο το κάθισμά σου.
    Χαϊδεύω τ’ άδειο κάθισμα που ‘ναι ζεστό από το κορμί σου, αρχίζω πάλι πλάι μου να νιώθω την αναπνοή σου, αλλά το πρώτο θέμα οριστικά, τυραννικά κι’ απελπισμένα μου φανερώνει την αλήθεια. Εγώ είμαι μόνος, το κάθισμα άδειο κι εσύ δεν υπάρχεις.

9. lexy

lexy .ti.va.

10. harry

harry ...

11. ~Κική Δημουλά~