Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μίσος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος dom_factor, στις 24 Φεβρουαρίου 2016.

1. Soraya

Soraya Guest

2. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

@Soraya ,
    Παρακαλώ...  

3. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Για μένα πολλά από αυτά που αναφέρθηκαν εδώ δεν είναι μίση, είναι απλές αντιπάθειες.
    Το μίσος έχει να κάνει με θυμό, με αποστροφή, με εχθρότητα. Συνδέεται με την επιθυμία καταστροφής του μισητού αντικειμένου, δεν είναι απλό συναίσθημα στη διαχείρισή του.

Προσωπικά δεν βρίσκω χρήσιμο να μισώ, το μίσος είναι κακή άγκυρα, ρουφάει ενέργεια, καταστρέφει τον ίδιο τον εαυτό. Να είχε τουλάχιστον και κανένα αποτέλεσμα.
    Σίγουρα εκεί που μπορώ να επέμβω, θα το κάνω με όλο τον εαυτό μου, χωρίς δεύτερη σκέψη. Αλλά εκεί που δεν έχω αυτή τη δυνατότητα, δεν αξίζει να σπαταλήσω τον εαυτό μου.
    Προτιμώ να απομακρύνομαι.

4. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Μισώ το lag...  

5. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Μισώ :

• Τους αλαζόνες
    • Τον θόρυβο που μπορεί να κάνει κάποιος όταν τρώει (πέστο και ιδιοτροπία αλλά είναι κάτι που δεν αντέχω)
    • Τα έντομα
    • Τις γυναίκες που είναι ψιλομύτες και αγενείς. Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες
    • Τους παιδεραστές
    • Τους Κτηνοβάτες
    • Τους εμπόρους και διακινητές πρέζας
    • Μερικούς συγγενείς μου
    • Τους δήθεν κουλτούρα και τους δήθεν χίπηδες (ειδικά από αυτά τα άτομα παρατηρεί κανείς να έχουν αναπτύξει έντονα το ''αίσθημα'' του ρατσισμού)
    • Την Μέταλ μουσική
    • Την Miley Cyrus
    • Την πονηριά ως τρόπο ζωής και οχι σαν φυσιολογική αντίδραση ανθρώπου σε μερικές καταστάσεις
    • Την πολιτική κουλτούρα της χώρας μας
    • Όταν δεν μου δίνει σημασία
    Αυτά για την ώρα.
    Ευχαριστώ  

6. xarkias

xarkias Regular Member

Μισω την στιγμη που χανεται απο αδυναμια.

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μου την σπάνε οι επαναστάτες του καναπέ, της πολυθρόνας και του εκάστοτε φατσοβιβλίου.
    Καθώς κι εκείνοι/ες που επειδή δεν έχουν τα καρύδια, να κουνήσουν τον κώλο τους ή ακόμη και να καούν για "μαλακίες".
    Κράζουν τους/τις "βλαμμένους/ες", που γουστάρουν να κυνηγούν ανεμόμυλους.
    Μου την σπάνε όλοι/ες οι παραπάνω, γιατί είναι οι πρώτοι/ες, που τρέχουν να μαζέψουν τα ψίχουλα ελευθερίας.
    Που κέρδισαν πληρώνοντας ακριβά, οι "βλαμμένοι/ες" που είχαν μέσα τους την "μαλακία", να βγουν μπροστά.
    Όχι για το χειροκρότημα, αλλά για το γαμώτο, γιατί στις φλέβες τους έρεε ακόμη αίμα, όχι πορτοκαλάδα.
    Γιατί στην κασίδα τους υπήρχε και κάτι άλλο, πέρα απ' ένα μουνί, έναν πούτσο, ένα σπιτάκι, ένα αυτοκινητάκι, ένα χλιδάτο ρουχαλάκι,
    πόσο μάλλον, το πως να πλασάρουν την "μουρίτσα" τους στην κενωνία.
    Μου την σπάνε οι μονίμως αναποφάσιστοι/ες, οι Πιλάτοι, οι οσφεοκάμπτες, οι ρουφιάνοι/ες, οι κουτοπόνηροι/ες.
    Και πάνω απ' όλα μου την σπάνε τ' αθρωπάκια. ( χωρίς το ν )  

8. respect!

9. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Το μίσος πιστεύω εκφράζει ατομα ανασφαλή κ με δικά τους εσωτερικά προβληματα.

Είμαι κατά του μισους.

10. Brigitte

Brigitte Contributor

Μισω τους απανταχου φωτεινους παντογνωστες, τους ψωνισμένους καθως και αυτους που πασχουν από ακατασχετη αερο-παπαρολογια.

11. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Επίσης άλλο το 'μισω' κ άλλο το 'αντιπαθω'.

12. Brigitte

Brigitte Contributor

Το γνωρίζουμε, αλλα ευχαριστούμε για την επισημανση.