Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μίσος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος dom_factor, στις 24 Φεβρουαρίου 2016.

1. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

Τις τρίχες στο φαί...  

2. σε αυτο τον κοσμο γεννηθηκαμε για να αγαπαμε και να αγαπιομαστε........ ποσο αληθεια ειναι αυτο;.......... γιατι οπως ολες οι λεξεις ετσι και η λεξη και η εννοια αγαπη εχουν το αντιθετο τους?............... το μισος αληθεια ποσο ασχημο να το νιωθεις ειναι;.............. δεν ξερω αν πραγματικα εχω μισησει καποιον αν καποιο αρνητικο συναισθημα που εχω νιωσει ηταν μισος.......... αν ποτε ηθελα για καποιον το κακο του............ το μονο που ξερω ειναι οτι ειναι το ιδιο δυνατο με την αγαπη

3.  

4. Kyry

Kyry New Member

κοιτα τι γλυκουτσικο που ειναι...)))

Συνημμένα Αρχεία:

• μιη.jpg
      μιη.jpg
      File size:
      114,2 KB
      Προβολές:
      6
  5. didina

didina ☆☆☆ didina sokolata dina

Μου τι σπάει
    -να χτυπαει το κινητο ή το σταθερο σε ακυρες ωρες και να ειναι απο καποια εταιρεια τηλεφωνιας να μου πουνε για ενα εκπληκτικο πρόγραμμα της εταιρειας τους και όταν λεω ευγενικα οτι δεν ενδιαφερομαι να μου την λενε και απο πανω..
    -οταν ειμαι σινεμα και χτυπαει το κινητο καποιου -οιας και εχει και το θρασος να απαντησει..
    -οταν προσπαθουν να μου "φανε" τη σειρα σε καποια ουρα..ακουγεται ισως αστειο...αλλα μου τι σπαει...

6.  
  7. dom_factor

dom_factor New Member

8. Δεν είναι "μικρό" συναίσθημα το μίσος;

9. dom_factor

dom_factor New Member

Εξαρτάται από το πόσο κυριολεκτείς όταν χρησιμοποιείς αυτή την λέξη

10. Δηλαδή;

11. dom_factor

dom_factor New Member

Προσωπικά δεν μισώ ούτε αυτούς που θα πρεπε, ενώ αγαπώ (και) αυτούς που δεν θα έπρεπε. Μίσος δεν νομίζω να έχω νιώσει στην ζωή μου. Και τα νεύρα που τυχόν μπορεί να έχω έχουν ημερομηνία λήξης γάλατος.
    Η διάθεση του νήματος είναι καθαρά χιουμοριστική και ως τέτοια εμπεριέχει αρκετή υπερβολή.

12. xarkias

xarkias Regular Member

μισω οταν καποιος προσπαθωντας να γινει αποδεκτος απο τους αλλους ,βρισκει καποιον και προσπαθει να τον μειωσει για να φανει εκεινος.