Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μίσος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος dom_factor, στις 24 Φεβρουαρίου 2016.

1. To'πιασα  

2. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Για μένα ναι, είναι. Είναι ένα συναίσθημα που περιορίζει τον εαυτό, τον μικραίνει, γιατί εστιάζει σε έναν αρνητικό στόχο.
    Σίγουρα η έκταση του μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν το καθιστά αυτόματα μεγάλο συναίσθημα, με τον τρόπο που εγώ αντιλαμβάνομαι την έννοια αυτή.
    Το μίσος φυλακίζει, ένα μεγάλο συναίσθημα ελευθερώνει. Και δεν μιλάω μόνο για έρωτες αγάπες και ηρωικές πράξεις.
    Στιγμές ελευθερίας. Ένα άκρατο γέλιο, ένας αναστεναγμός ηδονής, ένα τεμπέλικο τέντωμα. Μεγαλεία.

Πολύ χάρε κρίσνα σήμερα. Peace you all.

3. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

μόνο μια φορά έχω μισήσει άνθρωπο, μίσος τυφλό, άρρωστο. ήθελα την καταστροφή του....και τελικά συνειδητοποίησα ότι μόνο εμένα κατάφερα να καταστρέψω. ήταν τόσο έντονος ο πόνος αυτής της ήττας που με έχει κάνει ανίκανο να μισήσω ξανά.

κάποιος το έγραψε και με βρίσκει σύμφωνο: το μίσος σε υποδουλώνει σε αυτό που μισείς. μια σκλαβιά χειρότερη και από τη μεγαλύτερη καψούρα.....

4. stratos83

stratos83 Regular Member

Το σκοτάδι δεν μπορεί να διώξει το σκοτάδι. Μόνο το φως μπορεί να το κάνει αυτό.
    Το μίσος δεν μπορεί να διώξει το μίσος. Μόνο η αγάπη μπορεί να το κάνει αυτό.

Martin Luther King, 1929-1968, Αφροαμερικανός ηγέτης

5. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Μισώ τον ηλίθιο απο κάτω που νομίζει οτι έχει κλαμπακι κι οχι κατάστημα εποχιακών ειδών.

6. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Πως ακριβως μπορει να τα μπερδεψε αυτα μεταξυ τους;

7. Siren_Peisinoe

έχει ηχείο εξωτερικό με τέρμα τη μουσική

8. Brigitte

Brigitte Contributor

Μισω να γυριζω σπιτι και να μη βρισκω παρκιν.. 

9. Dracon

Ματαιοδοξες κομπλεξαρες... σε νιωθω.

10. Siren_Peisinoe

Ναι. Μονο που το μαγαζι είναι κάτω απο το σπίτι μου. Οπότε το ακούει όλη η πολυκατοικία

11. Dracon

Ειναι το ιδιο χαλι με το να εχεις ηχοσυστημα με woofers στο αγροτικο... ολοι κατι θα ηθελαν, διαφορο του τι εχουν, οποτε σκεφτονται "ας το κανω οπως γουσταρω, ποιος νοιαζεται για τους γυρω;" Χαλι.

12. ssmaster

ssmaster Regular Member

Τι μουσική παιζει ;