Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 9 Μαϊου 2013.

  1. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Μόνο οι αφέντρες μου ήταν γερές και δυνατές σωματικά και ψυχικά. ΄Ολες οι άλλες ήταν σκληρότατα πλάσματα εσωτερικά και ασθενέστερα σωματικά όπως οι περισσότερες γυναίκες. Και ακόμα και αφέντρες που γνώρισα και δεν με κατείχαν, όλες ήταν ισχυρές, αυτόνομες, καλές και άμεσοι άνθρωποι. Η αμεσότητα δεν είναι κάτι που χαρακτηρίζει την τυπική συνηθισμένη υποτακτική γυναίκα. Η γυναίκα δεν πρέπει να δέρνεται. Είναι μια αντιαισθητική πράξη. Η γυναίκα ακόμα και αν είναι υποτακτική, πρέπει να υποτάσσεται ή το πολύ πολύ να ταπεινώνεται, όχι να δέρνεται. Εκτός αν θεωρείτε ξύλο το spanking η μερικά ελαφρά χτυπηματάκια με το μαστίγιο. Είναι θέμα αισθητικής αλλά και νόμος της φύσης να μην χτυπιέται το ομορφότερο αλλά το ισχυρότερο. Το ισχυρότερο υπηρετεί. Το ομορφότερο λατρεύεται. Ανά τους αιώνες. Τα άλλα όλα είναι θεωρίες.
     
  2. noone

    noone Regular Member

    Re: Απάντηση: Tape Bondage

    Ναι, αλλά...

    ... σε αυτά τα πράγματα δεν υπάρχει "πρέπει" και "ετσι είναι". Αν η άλλη, για παράδειγμα, την βρίσκει να τις τρώει?
     
  3. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Tape Bondage

    Τα έχω λίγο αλλιώς μέσα στο μυαλό μου... το ομορφότερο συμφωνώ, να λατρεύεται. Το ισχυρότερο όμως <<πρέπει>> να κυβερνάει. Αν χτυπιέται δεν είναι ισχυρότερο, ή για κάποιο λόγο αντιστέκεται στη φύση του, η οποία δεν είναι απαραίτητα να χτυπάει αλλά ούτε να χτυπιέται. Απλώς να επιβάλλεται.  
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Tape Bondage

    Κάνεις λάθος. Συχνά ο μαζοχισμός του άντρα είναι υποσυνείδητη προσπάθεια ενίσχυσης του ανδρισμού του και όχι αποδόμησης του ανδρισμού.΄Οπως άλλοι άντρες νοιώθουν πιο άντρες όταν επιλέγουν στρατιωτική καριέρρα ή άλλοι όταν καταπονούν το σώμα τους με γυμναστική. Ο πόνος ο σωματικός και η σωματική κόπωση είναι αρσενικός. Το υποσυνείδητο τους λέει "αντέχω πόνο, άρα είμαι δυνατός άντρας". Δεν θα δεις συχνά θηλυπηρεπή μαζοχιστή, ούτε γυναίκα μαζοχιστή. Οι περισσότεροι είναι άντρες και με αρκετά δυνατά σώματα. Το ποιός κυβερνάει επίσης δεν έχει σχέση με τον σαδομαζοχισμό. Κυβερνάει αυτός που έχει πιο καλή δομή και συγκρότητση και ωριμότητα προσωπικότητας, ο πιο "μεγάλος" που λέω εγώ.
     
  5. noone

    noone Regular Member

    Re: Απάντηση: Tape Bondage

    Πολύ σωστός. Σου βγάζω το καπέλο. Πολλοί που έχω συζητήσει το θέμα θεωρούν τον μαζοχισμό θηλυκό χαρακτηριστικό, γιατί στο σεξ ο άντρας είναι ο από πάνω που καθορίζει το ρυθμό και η γυναίκα δέχεται.
     
  6. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Tape Bondage

    Να ξεκαθαρίσω οτι εγώ δεν ανέφερα τις λέξεις μαζοχισμό ή σαδομαζοχισμό ή αποδόμηση ανδρισμού στα συμπεράσματα μου. Επιπλέον δεν εννόησα θηλυπρέπεια στο προηγούμενο post μου. Για να μην παρεξηγηθώ  
    Δεν θα διαφωνήσω με την τοποθέτησή σου μιας και δεν έχω αντρικό νου ώστε να καταλάβω πως λειτουργεί επί αυτού που ισχυρίζεσαι. Η καταπόνηση του αντρικού σώματος ως ενίσχυση του ανδρισμού από τη γυμναστική είναι μαζοχισμός πιστεύεις; Η λογική του να καταπονείται το σώμα από μια γυναίκα έχει καμία σχέση με αυτό; Ο γυμναστηριάκιας φαίνεται να θέλει να χτίσει σώμα, που αναγκαστικά περιλαμβάνει πόνο. Αν μπορούσε να παρακαμφθεί αυτός δεν ξέρω πόσοι θα τον επέλεγαν... Τέλος πάντων, θέλω να πω είναι ασύνδετα. Άλλο να πονάς έχοντας σκοπό να βελτιωθείς σωματικά και άλλο να θες να σε χτυπάει μια γυναίκα. Πόνος είναι και τα 2 αλλά δεν μπορούν να εξομοιωθούν. Αν θες με απλά λόγια να νιώσεις άντρας μπορείς να κάνεις κάτι άλλο που περιλαμβάνει πόνο. Δεν χρειάζεται κατ'ανάγκη να τον προκαλεί γυναίκα. Οπότε είναι πιστεύω μια οπτική καθαρά ενός μαζοχιστή άντρα υποτακτικής σε γυναίκα φύσης.
    Τα έκανα λίγο σαλάτα; Αποδομείται η σκέψη μου όταν πάω να εκφραστώ γραπτώς, διότι δε θέλω να παρεξηγηθώ από άτομα που είναι καλοπροαίρετα.
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Tape Bondage

    Μιλάς μάλλον με όρους βανίλλα. Η υποτακτικότητα όμως δεν έχει καμμία σχέση με το μαζοχισμό. Μπορεί να υπάρχουν σε κάποιον τυχαία και τα δύο, αλλά όχι απαραίτητα. ΄Αλλο SM, άλλο DS. Τέλος πάντων, η άποψή μου είναι ότι οι περισσότερες βανίλλα γυναίκες είναι άχρηστες για SM και απλά ονειρεύονται ή φαντασιώνονται τον πρίγκηπα Master πάνω στο άσπρο άλογό Του που θα έρθει να αναπληρώσει τον μπαμπά τους ή να τους καλύπτει τα έξοδα. Τότε μπορεί να δείξουν απεριόριστη υποταγή, αλλά όχι και μαζοχισμό, απλά γιατί δεν αντέχει το σώμα τους και έχουν νοοτροπία πριγκήπισας ακόμα και ως σκλάβες.
     
  8. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Tape Bondage

    Καλά... αυτά με το ασθενές και ισχυρό φύλο, ανδρισμός και θηλυκότητα, γυναίκες από την Αφροδίτη και άνδρες από τον Άρη... μου κάνουν πολύ cosmopolitan...
    Δεν θα πάρω! Διαχωρίζω ξεκάθαρα το κοινωνικό από το βιολογικό φύλο και δεν γενικεύω!
    Τέλος πάντων, ο καθένας έχει την γνώμη του και κάνει τις επιλογές που του αρμόζουν για να νιώθει πλήρης, όσο γίνεται δηλαδή.
     
    Last edited: 10 Μαϊου 2013
  9. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Re: Tape Bondage

    Πω, πω προσβολή!!!!
    Τώρα φταίω εγώ να πάρω κανένα μαστίγιο και να σε αρχίσω στις γρήγορες;  
     
  10. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: Απάντηση: Re: Tape Bondage

    Το έχω ήδη έτοιμο και προσεύχομαι γονυπετής στην Αγία Σάδω. Με τέτοιο τάμα που Της έχω κάνει όλο και κάποια θα μου στείλει........























    .......την ώρα που κοιμάμαι.
     
  11. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tape Bondage


    Αν περιμένεις από Αγίους και Αγίες, σώθηκες.  
    Όπως και να'χει, σου το εύχομαι, αλλά όχι μόνο στον ύπνο σου.    
     
  12. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Re: Tape Bondage

    Δεν ξέρω με τι όρους μιλάω, δεν χρησιμοποιώ όρους, εκφράζομαι όπως μου 'ρχεται, περιορισμένη πάρα πολύ για να μην θίξω και έχουμε ιστορίες.. Δεν εξίσωσα υποτακτικότητα με μαζοχισμό, τουλάχιστον οχι στην παραπάνω διατύπωση, γι' αυτό τα ανέφερα και τα 2.
    Τώρα πως προέκυψαν οι βανίλλα κοπέλες και οι προτιμήσεις τους στην απάντησή σου αυτή σχετικά με τον πόνο που λέγαμε πριν, μόνο εσύ το ξέρεις. Δεν έχω λόγο να κακολογήσω τις/τους βανίλλα, ούτε τις/τους κυρίαρχους-ες, ούτε τις/τους υποτακτικές-ους, μόνο γενικότερα τις M/s σχέσεις αποστρέφομαι που τις βρίσκω ως επί το πλείστον ακραίες.

    υ.γ. Μια βανίλλα δε ξέρει από μαστεριλίκια και αυτό που δείχνει για να απολαύσει κέρδη από το θύμα είναι υπομονή επιμονή και δήθεν πίστη-αφοσίωση. Ούτε υποτακτικότητα, ούτε μαζοχισμό.
    Τέλος, αυτό το σκηνικό μπορεί να γίνει κάλλιστα και από άλλες/άλλους μη βανίλλα, είναι θέμα ανθρώπου και οχι σεξουαλικής ιδιαιτερότητας.

    Ευχαριστώ christos2961 για την ενημέρωση.