Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 9 Μαϊου 2013.

  1. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Tape Bondage

    (Ποιητική βραδιά έχουμε; )
    Υπεκφυγές. Γενικότητες η υπερβολή και η έλλειψη; Πολύ ρηχή προσέγγιση αυτών των λέξεων από μια μεγάλη γυναίκα που γνωρίζει υποτίθεται πολλά.. Εγώ στα 49 αν χρειαζόμουν διευκρινήσεις για 2 τόσο απλές λέξεις θα ανησυχούσα. Δεν θα σου περιγράψω ένα σκηνικό για να μου πεις αν είναι ακραίο ή οχι... Έπειτα δεν έχεις κρίση να αξιολογήσεις αν κάτι, οτιδήποτε, είναι ακραίο στις m/s σχέσεις..; Πες έστω μια άποψη... Τέλος πάντων, έξω απ'τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται.................

    Το τι είναι χαρά εμείς το ορίζουμε, άλλος χαίρεται με το να είναι δολοφόνος, δεν νομίζω οτι πρέπει να τον επικροτώ επειδή θέλει να χαίρεται. Η ζωή δεν είναι μόνο χαρές... όποιος το ξεχνάει ονειροβατεί. Καλό είναι και το μέτρο, ώστε η πτώση να είναι πιο μαλακή.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Tape Bondage

     

    μέσα τα νυχάκια MissMary  

    Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις κάποιον που να θελήσει να σου πει οτιδήποτε για το M/s, με ατάκες σαν κι αυτήν. Αν θέλεις να μάθεις, ρωτάς, ψάχνεις και μαθαίνεις. Σεμνά, τουλάχιστον   Προκαλώντας δεν βοηθάς τον εαυτό σου, ιδίως στο M/s.

    Καληνυχτούδια  
     
  3. Απάντηση: Tape Bondage


    Κάθε σχέση μπορεί να έχει ακρότητες. Ακόμη και βανιλα.
    Δεν έχει να κάνει με το είδος της σχέσης αλλά με την ποιότητα της.
    Τα μέλη που απαρτίζουν μια σχέση όσο πιο όμορφα και αρμονικά τα έχουν μεταξύ τους τόσο πιο ενωμένα είναι ώστε και οι όποιες ακρότητες να πάψουν να είναι ακρότητες..
    Υπάρχουν βανιλα σχέσεις αξιοθαύμαστες και βανίλα σχέσεις που "πάσχουν" ας μου επιτραπεί η έκφραση.
    Το ίδιο συμβαίνει και με τις M/s σχέσεις και κάθε είδους σχεσεις.

    Ξέρεις δεν υπάρχουν ακρότητες ανάμεσα σε δυο ανθρώπους με κοινές ανάγκες και θέλω οι οποιοι έχουν σεβασμό και αγάπη ανάμεσά τους. Αυτά είναι και η δύναμή τους.

    Οι όποιες ακρότητες (αν υπάρχουν), μοιάζουν ετσι στους άλλους, στους απέξω που δεν γνωρίζουν ούτε τη δύναμη ούτε τη δυναμική της σχέσης τους.
     
  4. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Tape Bondage

    Νυχάκια; Μμμμμ... ναι τα περιποιήθηκα πριν λίγο για να τα έχω έτοιμα σε περίπτωση ανάγκης. Θέλεις να τα δεις; 
    Πέρα απ'την πλάκα.. αρχικά ζητάς ερμηνείες των λέξεων που ...δεν κατάλαβες και έπειτα κάνεις κωλοτούμπα στην αρχική μου δήλωση γιατί ο δρόμος που σου έδειξα ήταν δύσβατος (?) Όπως και να ΄χει, οχι δεν θέλω να μάθω. Την άποψή σου ζήτησα. Θα σε απογοητεύσω ξανά αλλά δεν θέλω ούτε προσοχή ούτε να είμαι στο M/s (σίγουρα οχι!), ούτε στο D/s από forum ούτε στον μικρόκοσμο της δηθενιάς του ιντερνετ. Επειδή μπλέκετε με πολλούς ανώνυμους και ανώνυμες, αποκτήσατε την άμυνα της καχυποψίας. Δεν θα σας κλέψω τους αφεντάδες κυρίες μου.   Αδιαφορώ για τα κατινίστικα και εμμένω στην ουσία. Αν της έχει μείνει πια χώρος έτσι που το 'χετε κάνει. Γι' αυτό συνεχίζω ακάθεκτη αυτό που άρχισα εδώ.

    Ευχαριστώ την sklavina για την προσπάθεια επεξήγησης.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Tape Bondage

    Δεν θέλω να δω τα νυχάκια σου ούτε και οτιδήποτε άλλο  

    Κατ' αρχήν δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις άνθρωπο διατεθειμένο να σου δώσει απαντήσεις που ζητάς για το M/s, όταν το προσεγγίζεις με αυτόν τον τρόπο. Ιδίως στο internet. Στο οποίο, ναι, πρέπει να αυτοπροστατεύεται κανείς και αυτό ισχύει για όλους.

    Δεύτερο, νομίζω ότι κάποτε θα πρέπει να αρχίσεις να υποστηρίζεις αυτά που λες, θες να σου βρω πόσες κωλοτούμπες έχεις κάνει εδώ εκεί και αλλού όταν καταγράφεις απόψεις για πράγματα τα οποία απλά δεν έχεις συναντήσει; Τι θα πει "ακραία σχέση", δεν μας είπες εντέλει. Εκτός αυτού, με τη συγκεκριμένη αποστροφή από την "Ιθάκη" σου απάντησα, με καλή πίστη, κάτι πολύ συγκεκριμένο, που θεωρώ ότι σε αφορά πάρα πολύ. Το διάβασες; Αμφιβάλλω.

    Τρίτον, η κατινιά είναι όλη δική σου, που το σκέφτηκες και κανενός άλλου, εσένα εκθέτουν οι σκέψεις σου όχι τους άλλους στους οποίους αναφέρεσαι.

    Τέταρτον, δεν υπάρχει η παραμικρή ανάγκη για μέριμνα μην και "μας" "κλέψεις" τους "αφεντάδες". Απλά, δεν μπορείς. Αλλά και να μπορούσες, δεν θα ήταν δικό μας θέμα, των Κυρίων μας θέμα θα ήταν. Πίστεψέ με, νιώθω απόλυτα ασφαλής.

    Έχω πάντως τη γνώμη ότι δεν σε βοηθούν οι τρόποι σου, MissMary, σε όποιον έχει την παραμικρή στάλα κυριαρχικότητας μέσα του. Οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει με όλα αυτά που φαντάζεσαι και λαχταράς...
     
  6. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Tape Bondage

    Καλώς.. δεν θα σου τα δείξω. Εκτός αν αλλάξεις γνώμη.
    Έχεις όμως ένα θεματάκι.. Δεν ζητάω απαντήσεις, ζήτησα την άποψή σου. Δεν λες να το καταλάβεις, το επαναλαμβάνω. Για απαντήσεις διαβάζω αν χρειαστεί..
    Πάει καιρός από την ενθουσιώδη εισαγωγή μου -για την ακρίβεια ξενάγησή μου- στο φόρουμ και στον χώρο, δεν θυμάμαι να μιλήσαμε προσωπικά, πως λοιπόν γνωρίζεις αυτά που φαντάζομαι και λαχταράω; Έχεις αλήθεια πρόσβαση σε προσωπικά μηνύματα μελών ή ακόμη καλύτερα στο μυαλό τους; Από κουτσομπολιό μήπως..;
    Θα ήθελα πάρα πολύ να μου δείξεις τις κωλοτούμπες μου, μπες στον κόπο, για να υπάρχει μια κάποια τεκμηρίωση. Σ' ευχαριστώ πάντως για την αθόρυβη παρακολούθηση που μου κάνεις.
    Καλό το ποίημα, το μελετήσαμε στο λύκειο. Είμαι νέα ακόμη, όντως μπορεί να με αφορά, όπως φαντάζομαι αφορούσε και εσένα στα νιάτα σου.
    Η μέριμνα για τους κυρίους -τωρινούς και μελλοντικούς- υπάρχει, το πιστεύω ακράδαντα, αλλά από μένα μην έχετε φόβο. Αν ήθελα μπορούσα.., αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είμαι όμως καλυμμένη εκτός.
    Επαναλαμβάνω για το τέλος, οτι αδιαφορώ για το οποιοδήποτε κυριαρχικό άτομο που θα μπορούσε να με πλησιάσει εδώ, διότι δεν παρουσιάζομαι ως διαθέσιμη, καλή μου gaby. Κρίνετε εξ' ιδίων οτι σώνει και καλά όλοι-ες αναζητούν κάποια-ον εδώ; Μερικοί-ες δεν το έχουν ανάγκη αυτό. Η υποτακτικότερη των υποτακτικών να ήμουν δε θα είχα ανάγκη να ψάξω σε ένα forum, ούτε καν κάτι συγκεκριμένο. Τυγχάνει να έχω τον απόλυτο έλεγχο του εαυτού μου, των παθών μου και των ορίων μου. Και κοιτάω να μην ξεπέφτω στα δικά μου μάτια.. για τα μάτια των άλλων αδιαφορώ, γιατί σήμερα είναι στις κόγχες τους, αύριο μπορεί κάποιος να τους τα βγάλει. Μακάβριο...
    Πλατιάσαμε..αφού το συνεχίζεις.
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    "...και αυτοί που εθεάθησαν να χορεύουν, θεωρήθηκαν τρελοί από αυτούς που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική…" Φ. Νίτσε

    Ποτέ δεν θα κατανοήσω γιατί κάποιος να εκφράζει απόλυτες απόψεις αναφορικά με βιβλία που δεν έχει ποτέ διαβάσει, τραγούδια που δεν έχει ποτέ ακούσει, ταινίες που δεν έχει ποτέ παρακολουθήσει και είδη σχέσεων που ποτέ δεν έχει συνάψει.
     
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Να συμπληρώσω Λάρα μου οτι πρέπει ακόμη και αυτά που κοπιάρουμε να ξέρουμε που αναφέρονται

    Ας διαβαστούν λοιπό εξ ολοκλήρου τα ''Ηθικά Νικομάχεια'' και μετά ας κάνουμε και κοπτοραπτικές.

    Το τι θεωρεί ο καθένας μας ακραίο είναι σχετικό. Οπότε θα ήθελα κι εγώ απάντηση σ' αυτό, γιατί μια σχέση
    Μ/s θεωρείται ακραία;
     
  9. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Πιστεύω πως αν τρυπήσω και εγώ το βυζί μου θα μπορώ να έχω άποψη για το ποιοι θα εκφράζουν άποψη και ποιοι οχι, εντός εκτός και επί τα αυτά...ΜΑΣ.
    Thank YOUUUUUUUUU...
    Δεν βλέπω καμία προσβολή σε αυτό, ούτε ειρωνεία. Κυριολεκτώ.
    Αφήστε τα warnings και κάνετε καμιά διαγραφή. Και να σβηστούν παράλληλα και όλα τα posts μου.
    Το φόρουμ αποτελεί το χωραφάκι σας για ίντριγκες που οι ίδιοι προκαλείτε με άλλα μέλη επειδή είναι μίζερη η ζωή σας, δεν είναι φόρουμ Bdsm. Κλείστε το, έχει γίνει έγκλημα και τιμωρία. Σήριαλ.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Τσιτάρω για να εκνευρίσω τον lucozade  

    "Έχει τη μέση της και η άκρη - άκρη"

    Δεν θεωρείται ακραία. Και ακραία και σχέση δεν γίνεται, τουλάχιστον όχι για πάνω από τέσσερις - πέντε μήνες. Μετά ή κουλάρει ή χάνεται.

    Θεωρείται και είναι απόλυτη, με την έννοια ότι βασίζεται σε κάποια δεδομένα κοινής αποδοχής που δεν αλλάζουν. Αν αλλάξουν παύει να είναι M/s.
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Γεια σου ''Μαρια-Νεφέλη''

    αν και προτιμω αυτο



     
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση



    Συγκρατιέμαι για να μην τρολάρω αλλά στη σύγκρουση αυτή (gaby) θα τρολάρω τελικά!!

    Οι εντος εκτος κι επι τα αυτα γωνίες οριζονται οταν δυο παραλληλες ευθειες τεμνονται απο μια τριτη

    αφου δεν γνωριζεις λοιπον, αρα δεν ανηκεις στην τεμνομενη τοτε καλυτερα να μην εκφραζεις αποψη

    δεν ειναι κακο να λεμε οτι δεν γνωριζουμε. Αν παλι θελουμε να εχουμε αποψη τοτε καλο ειναι να την υποστηριζουμε, οποτε σε ρωταω ευθεως, γιατι θεωρεις ακραια μια σχεση M/s?