Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαθαίνουμε καινούρια πράγματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος sklava_Ria, στις 20 Δεκεμβρίου 2015.

1. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Η φατσούλα κοιτάζει αν την βλέπει ο Κ για να απαντήσει;

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Έχεις δίκιο έπρεπε να βάλω αυτήν  

3. Εγώ πάντως, κάθε κύριο μου τον καθοδηγώ στο τι θέλω να διαβάσει /μάθει /δει. τον βοηθαω να γίνει ο καλύτερος Κ που μπορεί ώστε να μου προσφέρει την αντιμετώπιση που θέλω και μου αξίζει. Ναι συμφωνώ απόλυτα λοιπόν! καλό είναι να "μεταδίδουμε" γνώση και σοφία όταν μπορούμε!

4. bumblebee

bumblebee Contributor

Ναι αμε, βεβαια εγω δεν εχω καμια απαιτηση να διαβαζει πχ ποιηματα και τετοια, αλλα πραγματα θεωρω προτεραιοτητες και μια απο τις καμια δεκαρια ει αι το απεραντο σεξουαλικο, δηλαδη να βλεπει και πορνο εκτος των αλλων και να μαθαινει νεες τεχνικες 

5. Ana Steel

Ana Steel 7.585,145,542...

Και όλες αν θέλεις!! Κανένα πρόβλημα...
    Έτσι κι αλλιώς, απάντηση επί της ερώτησης δεν είναι καμιά φάτσα!!

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Μάλλον ο/η Κ το μοναδικό πράγμα που ίσως και να "έπρεπε", να προσπαθήσει να μάθει στον/στην υ του/της ( αν και όταν θα χρειαζόταν και αν βέβαια το γνώριζε κι ο/η Κ. ), θα ήταν οι τρόποι.
    Αλλά αυτό είναι κάτι, που δεν μαθαίνει σε κανένα/καμία υ κανείς/καμία Κ.
    Αυτά είναι "πραγματάκια" που ή μας τα μαθαίνουν στο σπίτι μας από παιδιά ή μας τα μαθαίνει η ζωή ( και πάντα μέχρι κάποιας ηλικίας ) κατόπιν λιγότερων ή περισσότερων "σφαλιάρων".
    Κάποιοι το σύνολο αυτών των "μικρών πραγμάτων" τ' ονομάζουν παιδεία ( να μην συγχέεται με την εκπαίδευση ) και δεν είναι όλα τους υποκειμενικά.
    Να μην έχει κάποια/ος υ "υψηλές" μορφωτικές δεξιότητες, "εκλεπτυσμένα" αναγνώσματα, ή όρεξη για "ευγενή" μουσική κλπ, μπορεί και να παραβλεφθεί.
    Το να είναι απαίδευτος/η για μένα τουλάχιστον είναι πολύ χοντρό θέμα.
    Δε πάει να μου απαγγέλλει και τους Βρικόλακες του Ίψεν, ενώ την σαδίζω.
    Ή να μου αναλύει κείμενο προς κείμενο το "Spleen και ιδεώδη" του Baudelaire, που εγώ λατρεύω.
    Αν δεν έχει τρόπους, δεν μ' ενδιαφέρει ούτε σαν άνθρωπος, ούτε σαν υ.

Κάποιον/α υ ( αφού για υ μιλάμε εδώ ) μπορείς και να τον/την ωθήσεις, να έρθει σ' επαφή με κάποια "εξωbdsmικά" πράγματα που θα σου άρεσαν. Μπορεί και σε μεγάλο ή μικρό βαθμό να τα ενστερνιζόταν, επειδή εσύ Κ θα τα γούσταρες.
    Αλλά όπως θα υπήρχε η πιθανότητα να γίνουν κτήμα του/της, άλλο τόσο θα υπήρχε η πιθανότητα να μην του/της πουν τίποτε. Και να παίζει "όμορφα" ή "άσχημα" ένα ρόλο, για να σ' ευχαριστήσει.
    Τώρα τι γούστο θα έβρισκε κάποιος/α ( όσο Κ κι αν ήταν ), με το να "τραβούσε απ' τη μύτη" κάποιον/α ( όσο υ και αν ήταν ) σε διάφορα τελείως προσωπικά του/της "πάθη", μόνο εκείνος/η θα το ήξερε.
    Καύλα να κάνει κάτι κάποιος/α για σένα κι ας μην το πολυγούσταρε. Αλλά θα είχαν όλα τα "κάτι" που θα έκανε ο/η όποιος/α υ για σένα Κ. με το στανιό την ίδια καύλα?
    Εμένα κάποια "κάτι" ( ας πω, εκτός στενού πλαισίου ) που η όποια υ μου θα έκανε με το ζόρι ή σαν αγγαρεία για την χάρη μου , όχι μόνο δεν θα μ' έφτιαχναν, αλλά θα μου χάλαγαν και το γούστο μου για κείνα τα "κάτι".

Άποψη as always  

Last edited: 20 Δεκεμβρίου 2015
  7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Πραγματοποιεί τις επιθυμίες του.~

8. sklava_Ria

sklava_Ria Regular Member

Εξυπακούεται πως δεν γίνονται με το ζόρι και υπό πίεση,ούτε από αγγαρεία. Πηγάζουν από μέσα μου και τα κάνω. Έχω αστείρευτη δίψα να μαθαίνω πράγματα από τον Κύριο μου. Εκείνος Γνωρίζει τι είναι καλό για μένα να μάθω... Οπότε αφήνομαι στις επιθυμίες Του...

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Για να μην παρεξηγηθώ, ότι έγραψα εδώ ήταν απάντηση στο νήμα που άνοιξες, δεν ήταν προσωπική απάντηση σε σένα. Εξυπακούεται, ότι ο καθένας και καθεμία μας αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα με τον τρόπο του/της.
    Εσύ θεωρείς ότι ο Κύριος σου γνωρίζει τι είναι καλό για σένα να μάθεις και αφήνεσαι στις επιθυμίες του. Για μένα είναι κάτι παραπάνω από σεβαστό. Μετά δεν παραβλέπω ότι μιλάς για M/s.
    Και όσο και ν' αναθεματίζουμε κάποιες φορές κάποια "πράγματα", για κάποιους/ες από εμάς να μην υπήρχαν καθόλου, θα ήταν σαν τον καφέ δίχως την καφείνη ( υπογραμμίζω το για εμάς ).
    Για μένα εκτός από τα ερωτικά/συναισθηματικά/βουδουσουμικά δεν θεώρησα ποτέ, ότι θα γνώριζα καλύτερα απ΄την όποια υ μου κάποια πράγματα που θα την αφορούσαν στενά καλύτερα από κείνη.
    Ήξερα τι θα ήθελα από κείνη και ποιος θα την ήταν για μένα ο καλύτερος τρόπος, για να με υπηρετήσει.  

Η όποια κουλτούρα ( να το πω γενικά ) θα είχε η όποια υ, θα ήταν κάτι που θα μ' απασχολούσε πριν μπλεχτώ μαζί της, όχι μετά.
    Και αν δεν μου έφτανε ή δεν μου έκανε πριν, το μετά μαζί της πιθανότατα και να μην υπήρξε καν.  

Last edited: 20 Δεκεμβρίου 2015
  10. yannouli

yannouli busy mind

ο Κ εκφράζει αυτο που θελει να γίνει, το αν η υπο αρεστεί σε αυτα ή οχι , έχει να κάνει με τα κοινά τους ενδιαφέροντα...
    Για να κάνει προτάσεις ή συστάσεις ο Κ πανω σε αυτα , προφανως είναι αξιολογα κατα την γνωμη Του.
    Κι αν πρέπει να γινει, θα γίνει.
    Εξαλλου ενα βιβλίο, μια ταινία ή μια μουσική μπορεί να γίνει η καλύτερη πηγή εμπνευσης !

11. sklava_Ria

sklava_Ria Regular Member

Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ...

12. aura

aura Το ζώο Του

Προσωπικά με ξετρελαίνει να μαθαίνω νέα πράγματα.Είναι συναρπαστικό να αποκτάς γνώση.
    Άν ο Κ μου με παρότρυνε να γνωρίσω κάτι νέο για μένα,ευχαρίστως θα το έκανα.