Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαρίνα και Φαίη Φωσκολιάδη.. Ένα έπος της ελίτ του BDSM..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 31 Μαρτίου 2009.

  1. skia

    skia Contributor

    υποκλινόμεθα στο συγγραφικό Σας ταλέντο, αγαπητέ Incomplete    
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Μαρίνα και Φαίη Φωσκολιάδη.. Ένα έπος της ελίτ του BDSM..

    Σκηνή 5 : Στο meeting..(Τα προεόρτια..)..


    Στο Γκορ έχουν αρχίσει να έρχονται οι πρώτοι επισκέπτες.Η συνάντηση εκ πρώτης όψεως δε διαφέρει με κάποιον ίσως γάμο ή αρραβώνα.. Κοινωνικές επαφές ,χαιρετισμοί,αγκαλιές,φιλιά,φιδοφιλιά,κριτική επί των πάντων και σχετικός καλλωπισμός των παρευρισκομένων. Οι κατα πεποίθηση καλλωπισμένοι έρχονται πιο καλλωπισμένοι και οι κατα πεποίθηση λέτσοι έρχονται πιο λέτσοι..

    Πλανήτης BDSM .Θα καταλάβαινες πως αυτοί αποτελούν το μερικό σύνολο των σαδιστών,μαζοχιστών, υποτακτικών,Κυριαρχικών,φετιχιστών κτλ της πόλης;Μπα...

    Πλανήτης υποτακτικών..Βλέμμα χαμηλό ,όχι από σεμνότητα αλλά από τάση να κοιτάνε πόδια,δάχτυλα,φτέρνες ,μπότες ,σκαρπίνα ,καβάλους κτλ κτλ..

    Πλανήτης Αφεντών.. Ή κάνεις αισθητή την παρουσία σου ή δεν την κάνεις.Βλέμματα στη μέση του κορμού.Κώλοι,βυζιά,μπούτια,άντε μέχρι τη γάμπα..

    Ματιές στα μάτια και στα πρόσωπα γίνονται είτε με φόβο ,είτε με άγχος ,είτε με απροκάλυπτη βολιδοσκοπική διάθεση,είτε με μια αίσθηση καλέσμετος ,είτε με απέχθεια..Και εδώ είναι που σκάνε μύτη οι ηρωίδες μας..

    Οι αδελφές Φωσκολιάδη αφού επί τρία λεπτά με το ρολόϊ τραβούσαν έξω από το αμάξι τα ρούχα τους να ξετσαλακώσουν από το καθισιό της διαδρομής βρίζοντας τους σκλάβους τους,αποφάσισαν να μπουν.Μάλιστα έπαιξε και ένα σύντομο κυνηγητό με την υπηρέτρια γύρω από τα υπόλοιπα αμάξια επειδή αφηρημένη είπε "μωρή" τη Μαρίνα την ώρα που της έφτιαχνε το γιακά.Τη γλύτωσε με δυο χαστούκια ,ένα εξτένσιον μείον και μια νυχιά πριν χαθεί στους γύρω δρόμους.Συμφωνώντας οι δύο αδελφές πως κάποιος από τους εισερχομένους θα τη βρει να κλαίει σε κανα πλατύσκαλο και θα τη μαζέψει στο μπαρ,αποφάσισαν να εμφανιστούνε.Περάσαν κολλάρα και αλυσίδες στους σκλάβους,εξέτασαν τον κούρδο στα της καταγωγής του για να τα ξαναπεί και..

    -Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωω..Κυρίες μου ήρθατε..
    -Ήρθαμε Μάστερ Θανάση.Καλά είσαι;Μίλησε πρώτη η Φαίη..
    -Καλά είμαι .Εσείς;Στις ομορφιές σας..
    -Ευχαριστούμε Μάστερ Θανάση..Σκλάβοι..χαιρετίστε έναν γνήσιο Αφέντη,μίλησε η Μαρίνα τώρα και εκείνοι υποκλίθηκαν..Που να αφήσουμε τα ζωντανά..;εννοώντας αυτούς..
    -Δέστε τα στη γκαρνταρόμπα και θα τους πάμε μια λεκάνη νερό να πίνουνε Μαρίνα μου...
    -Α!Και αν τους χρειαστούμε τίποτα;;;;
    -Πλάκα κάνω Μαρίνα μου!Τι που θα τους αφήσεις ;Πάρε τους μαζί σου κάτω και αν δεν τους θες δίπλα σου βάλτους να κάτσουν κάπου σε απόσταση βολής..
    -Τεσπά..
    -Λείπει η σκλάβα σας ή μου φαίνεται;
    -Την έχουμε τιμωρήσει να περιμένει σε ένα στενό γυμνή και φιμωμένη για πλήρες πάμπλικ χιουμιλιέησον και κάποια στιγμή που της έχουμε ορίσει θα έρθει Μάστερ Θανάση..
    "κατάλαβα,πάλι θα κρύβεται κάπου εδώ γύρω και θα μας τη φέρει κανένας φοβισμένη και ξεμαλλιασμένη από τα γύρω στενά" σκέφτηκε ο Μάστερ Θανάσης κοιτάζοντας την άκρη του κομμένου εξτέσιον μέσα από την τσέπη της τσάντας της Μαρίνας..

    -Ω Μαρίνα και Φαίη τι μου κάνετε...!
    -Μις Ζορζέτ! Τι υπέροχη συνάντηση που κανόνισες σήμερα!είπε η Μαρίνα.
    -Ζορζέτ μου!Μα συμφωνώ και εγώ είπε και η Φαίη..
    -Καλέ τι όμορφες που είστε σήμερα!!!Απαπα μη σας ματιάσω, και αεροφιλήθηκαν με τη μέθοδο της κουμπάρας..και φρέσκιες-φρέσκιες λες και όλοι μέρα ρηλαξάρατε..
    -Ε ναι χρυσή μου..ξεκίνησε η Μαρίνα.Εγώ όλη μέρα ήμουν στη βεράντα και διάβασα Πλάτωνα ακουμπώντας τα δίμετρα πόδια μου πάνω στο σκλάβο μου..
    -Και εγώ χρυσή μου ,συνέχισε η Μαρίνα, στην άλλη βεράντα διάβαζα Όμηρο ,ακουμπώντας τα δίμετρα πόδια μου πάνω στο σκλάβο μου και φορώντας τις νέες βινύλ μου μπότες (με βλέμμα -σε τάπωσα- προς τη Μαρίνα) ,που ξετρελαίνουν το κουτάβι μου..
    -Χρυσό μου!Όμηρο? απαπα..απόρησε η Ζορζέτ..ποιο διάβαζες;
    -Την Αργοναυτική εκστρατεία χρυσό μου βέβαια! Δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσω κάτι που να μην έχει σχέση με Κυρίαρχους!Καβλώνω απίστευτα σκεφτόμενη τον Ιάσωνα να διατάζει 300 σκλάβους να κάνουν κουπί στο καράβι του και να τους μαστιγώνει..
    -Αχ χρυσό μου..το 'χεις..Είπε η Ζορζέτ..Είσαι γνήσια αφέντρα καλή μου..Μπράβο!
    Και η Μαρίνα που πήγαινε να σκάσει από δίπλα: μα ναι Ζωρζέτ μου..Η αδελφή μου πραγματικά το 'χει..Μάλιστα σήμερα αν υπάρχει κανένα πλέη πάρτυ μετά από ' δω, έχει μια μεγάλη έκπληξη προς όλους.Έμαθε μια νέα μέθοδο μπόντατζ που της έδειξε ένας γιαπωνέζος αντβάηζορ και θα μας καταπλήξει όλους!.. οι τρίχες της Φαίης σχεδόν σηκώθηκαν!Με το ζόρι κρατήθηκε να μη δείξει τον πανικό της.
    -Χρυσή μου Φαίη??!!Μα είναι αλήθεια;
    Κοιτάζοντας με μίσος τη Μαρίνα που είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά :μα βέβαια Μις Ζορζέτ..απλά ήθελα να είναι έκπληξη αλλά η αδελφούλα μου από τη χαρά της το διέδωσε..
    -Δεν πειράζει καλό μου!είπε η Ζορζέτ.Θα είσαι το ατού της βραδιάς μετα μου φαίνεται,κλείνοντας τη το μάτι..
    -Όχι καλή μου Ζορζέτ..Δε θα είμαι μόνο εγώ το ατού..Αφού και η Μαρίνα μας έχει ετοιμάσει κάτι σούπερ!Πάνω στις εικοσάποντες μπότες της θα πηδάει ταυτόχρονα δύο σκλάβους εναλλάξ με στραπόν και παράπλευρα και στις δυο μεριές ταυτόχρονα θα φιστάρει άλλους δύο..είπε με δαιμονικό χαμόγελο..Η Μαρίνα είχε γουρλώνοντας τα μάτια της έμεινε άγαλμα ..
    Η Ζορζέτ ενθουσιάστηκε!Μα τι υπέροχο!Λοιπόν,θα μαζευτούμε μετά σπίτι μου και θα παίξουμε!Μόλις μαζευτούνε και οι υπόλοιποι θα το κανονίσω!
    -Υπέροχα μις Ζορζέτ..είπε με μίσος η Μαρίνα προς την αδελφή της και εντελώς ταυτόχρονα πήγανε και οι δύο στους σκλάβους τους και τους αστράψαν έκαστη από ένα δυνατό χαστούκι,που κανονικά προορίζοταν προς αμφότερες για να ξεσπάσουν..

    -Τσυρία Μαρίνα!Τσυρία Φαίη!Ίντα κάμετε..
    -Σουμπ Ροδουλάκη και εσύ εδώ;απόρησε η Μαρίνα;
    -Έ μά!Είπα τσι εγώ να ρθω στη συνάντηση,να σας γνωρίσω!
    -Εμάς??
    -Ζενικά!Μα ίντα όμορφες είστε!Φτου φτου!
    Μόλις είδε η Μαρίνα τις σταγονίτσες πάνω στο πουκάμισο της έφριξε!Τους άρπαξε το χέρι και άρχισε με αυτό να τις σκουπίζει.
    -Ηλίθιε!Πιο ενοχλητικός είσαι από κοντά,παρά από το φόρουμ που μας έχεις ζαλίσει με τις βλακείες σου,και του τίναξε το χέρι πέρα ..
    -Ε μα τσυρία Μαρίνα!Αφού σας αρέσουν αυτά που σας γράφω τσι ας με βρίζζζετε..
    -Τσεριά και λιβάνια βλάκα!Που μας αρέσουν οι μπούρδες σου και οι φλυαρίες σου κιόλας:Μη με ξαναπλησιάσεις!
    -Επαέ που δεν υπάρΣΣ(παχύ)ει γουόρνινγκ θα κάμω ότι θέλω!
    Πήρε το λάβαρο η Φαίη.Άκου να σου πω σκλάβε.Δυο κυρίες σε διατάζουν να εξαφανιστείς.Φύγε πριν φωνάξω να σε πάρουν σηκωτό!
    -Καλά το έλεγα ότι δεν ήχετε χιούμορ..Αλλά βέβαια..πάλι εγώ είμαι ο κακός..
    -Τσακίσου από ΄δω!Τσιμπούρι!Ενοχλητικέ!
    -Καλάααααααααααααααααά..αλλά βέβαια.. και δεν ακούγαν τι έλεγε γιατί παραμιλούσε και πήγαινε..

    -Ε τον ανόητο..είπε η Μαρίνα κοιτάζοντας πάλι τα ρούχα της..
    -Καλά κάναμε χρυσή μου και τον διώξαμε..Για να δούμε ποιοι ήρθανε..Α!Καλέ ήρθε και η σάηλεντ σκρημ!Πολύ συμπαθής μου είναι..πάω να χαιρετίσω!
    -Κάτσε εδώ Φαίη μου ,κυρία πράμα θα πας να χαιρετίσεις.Θα έρθουν όλοι εδώ .Δε θα τρέχουμε δεξια αριστερά σας τις δούλες να χαιρετάμε!
    -Έχεις δίκιο καλή μου..πρεστίζ!
    -Φαίη!Μαρίνα!Ήρθατε τελικά!
    -Ντομ Μελέτη!Τι κάνεις;
    -Καλά βρε!Εδώ με τη σκλαβούλα μου και..να σας πω.Βρήκα μία να έχει κουλουριαστεί σε ένα πλατύσκαλο έξω από το μπαρ.Αυτή εκεί ,δείχνοντας.Η σκλάβα σας δεν είναι;
    -Αχ Ντομ Μελέτη,είπε η Φαίη.Τρόμαξε από ένα μηχανάκι που περνούσε και έφυγε τρέχοντας..Τι καλά που την έφερες και έκανε νόημα στην υπηρέτρια να πάει στους σκλάβους κοντά και να κάτσει..
    -Αχ ναι Μελέτη μου,συνέχισε η Μαρίνα,τι καλά που τη βρήκες.Λοιπόν Φαίη μου.Μάλλον το έχουμε παρακάνει το ντογκ τρέηνινγκ!Είναι και υπάκουο το καλό μας και μπήκε στο πετσί της ο ρόλος..
    -Κορίτσια είστε καταπληκτικές!Η δική μου ούτε ένα ποτήρι νερό δε σηκώνει άμα δεν τη δείρω!Κάθε μέρα κικ μπόξινγκ κάνω μπας και κάνει καμιά δουλειά.Το καλό είναι πως έχω σφίξει και έχω γυμνάσει τα πόδια μου μαζί της..
    -Μάλλον δεν της έχεις κυριαρχήσει όσο πρέπει εγκεφαλικά Ντομ Μελέτη..
    -Μαρίνα!Πως μιλάς έτσι σε έναν Αφέντη.Τιμώρησε την με ηλεκτρισμό Μελέτη μου!Και να δεις πως θα στρώσει!
    -Είσαι καλά;Στην προηγούμενη το έκανα και μου ήρθε τέτοιος λογαριασμός που τρελάθηκα!Εσάς δε σας έρχεται τσιμπημένο το ρεύμα;
    -Το νερό μας έρχεται Μελέτη μου!Όχι το ρεύμα..
    -Πως γίνεται αυτό;
    -Έχουμε βάλει μια φωτοβολταϊκή μονάδα στο σπίτι και τους τρέχουμε εκεί..
    -Καλό!Πως δεν το σκέφτηκα και εγώ Φαίη μου!Και το νερό?
    -Ε κάθε μέρα μπιντέ που τους κάνουμε ;απάντησε η Μαρίνα..
    -Κάθε μέρα Μπιντέ;ακούστηκε από πίσω μια φωνή.
    -Ταφ λέυντη!και τη φίλησε..
    -Ε Μαρίνα μου..λέγε με πια με το ονομά μου όταν βρισκόμαστε..
    -Καλά Μαριανίκη μου..και χαμογέλασε...
    -Μα κάνετε κάθε μέρα στους σκλάβους μπιντέ ξαναρώτησε η ταφ..
    -Γιατί χρυσό μου κακό είναι;
    -Καλέ θα πάθουν νευρική ανορεξία.Τόσα και τόσα μοντέλα έχουν αρρωστήσει απ΄αυτό!
    Οι δυο αδελφές έμειναν με ανοιχτό το στόμα..
    -Σε ευχαριστούμε που μας το θύμισες Μαριανίκη μου!Τι να κάνουμε δηλαδή;
    -Ότι κάνω και εγώ στα κουτάβια μου.Εβδομαδιαίο πρόγραμμα.Στραπ ον μέρα παρα μέρα..Να μην κακομαθαίνουν κιόλας και έκλεισε το μάτι..
    -Σωστά!Αχ τι καλό που έχουμε φίλες γνήσιες Αφέντρες!Ε Μαρίνα μου;
    -Μα αυτό μας αρμόζει και τους αρμόζει Φαίη μου..Μαριανίκη μου.Θα έρθει και η Τασούλα έμαθα..
    -Αχ ναι το τσόκαρο.Θα την ανεχτούμε τη φαντασμένη χρυσό μου..
    Πετάχτηκε η Φαίη συνομωτικά.Θα την ανεχτούμε ή.. και χαμογέλασε..
    -Βρε λες;είπε η Ταφ σκεφτική..Χμ..καθόλου κακή ιδέα.Θέλω και εγώ να της τη φέρω..της το χρωστάω από τότε που με πρόσταξε σε μια συνάντηση να της φέρω ποτό,γιατί μπερδεύτηκε και με πέρασε λέει για υποτακτική..
    -Αχ η ανάγωγη!είπε η Μαρίνα σοκαρισμένη.Επιβάλλεται καλή μου να της δώσουμε ένα καλό μάθημα!
    -Θα το δούμε Μαρίνα μου..Κάτι θα σκεφτούμε..Μα ποιος έρχεται και κοιτάνε όλοι προς την πόρτα;

    (..συνεχίζεται..)
     
    Last edited: 11 Απριλίου 2009
  3. gaby

    gaby Guest

    το περί γιαπωνέζου αντβαηζορ κόντεψε να με στείλει απ το γέλιο...  
    μπορείς να του δώσεις λίγο ρολάκο σε παρακαλώ Incomplete;
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Μαρίνα και Φαίη Φωσκολιάδη.. Ένα έπος της ελίτ του BDSM..

    Πολλά θα παίξουν λίλλυ μας..  

    Θενξ πήπολ για τα καλά σας λόγια!   
     
  5. Re: Απάντηση: Re: Μαρίνα και Φαίη Φωσκολιάδη.. Ένα έπος της ελίτ του BDSM..

    Τσύριε Incomplete...  
     
  6. Lady_Dementia

    Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

    Τσύριε Incomplete μας κακομαθαίνετε..  


     
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Μαρίνα και Φαίη Φωσκολιάδη.. Ένα έπος της ελίτ του BDSM..

    ..Σκηνή 6 : Η πρώτη αναμέτρηση..

    Οι δυο αδελφές με την ταφ λέηντη κοιτάζαν περίεργες την είσοδο.Μα ποιος ήρθε και έκανε τόση αίσθηση στον κόσμο;

    ..μμμμμ... κοίτα την Τασούλα το τσόκαρο..
    -Ε βέβαια ταφ λέηντη μου..Άμα υστερείς σε κορμί και σε πρόσωπο,γίνεσαι φανταχτερή μπας και σε προσέξει κανείς..
    -Αυτό ξαναπέστο Φαίη μου.Μα χρυσό μου.. Τι έχει μαζί της;
    -Καλέ τι ντουλάπι είναι αυτό;είπε η ταφ και έμεινε με ανοιχτό το στόμα..
    Όντως.Η επιστήθια εχθρός τους είχε μαζί της έναν 27χρονο-28χρονο σκλάβο όμορφο μποντυμπιλνταρά με διαστάσεις πρωταθλητή.Φορούσε μόνο ένα δερμάτινο σορτσάκι και επεδείκνυε κάθε λεπτομέρια του τρομαχτικά γυμνασμένου του κορμιού.Οι αδελφές Φωσκωλιάδη είχαν αφρίσει από τη ζήλια τους.
    -Και στο πα μωρή!Να τους γράψουμε στο γυμναστήριο!
    -Εγώ φταίω;Δε θυμάσαι που τους έδιωξαν;
    -Ηλίθια Φαίη!Αφού τους έτρεχες και σηκώναν τα βάρη για 'σένα και εσύ απλά ακουμπούσες.Μέχρι και στο μηχάνημα για τα πόδια σου έσπρωχναν τη μπάρα!Και σα να μην έφτανε αυτό ρωτούσες και το γυμναστή αν πρέπει να κάνεις και άλλο σετ..!
    -Είμαι Κυρία Μαρίνα μου!Εγώ να κουράζομαι και αυτοί να μου παίζουνε;
    -Περίγελος είσαι!Απ ' όλα τα γυμναστήρια της περιοχής μας αποκλείσανε!Φατα τώρα!Οι σκλάβοι μας είναι τσίροι μπροστά στον σκλάβο της Ντεθ!
    -Ω Μαρίνα μου..Θα της τον φάμε..
    -Λες μωρή;
    -Άστο πάνω μου.Εσύ πιάσε στο μπλα μπλα την Τασούλα και εγώ θα κανονίσω τα υπόλοιπα..
    -Μάλλον αστο πάνω μου σες..Ας νικήσει ο καλύτερος..
    -Πάμε Μαρίνα μου;
    -Πάω εγώ Φαίη μου..Κάτσε εσύ εδώ και κάνε παιχνίδι..Ξέρεις..
    -Ξέρω Μαρίνα μου..

    Και πήγε η Μαρίνα στο μέρος της Μίστρεςς Τασούλας με τον αγέρωχο τρόπο που τρόμαζε όσους τηνήξεραν.Θα γινόταν ματς.Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ως δια μαγείας πηγαδάκια είχαν ακροβολιστεί γύρω από το επικείμενο πεδίο μάχης στήνοντας αυτί.Οι πιο τολμηροί κοίταζαν κιόλας..

    -Τασούλα μου!
    -Ω Φαίη μου..Μαρίνα μου..
    ..και αφού αεροφιλήθηκαν..
    -Τι ομορφιές,τι ομορφιές..Κάθε μέρα και καλύτερη..
    Η Μαρίνα άρχισε παιχνίδι.
    -Και εσύ μια χαρά Τασούλα μου..
    -Λες και δεν πέρασε ο χρόνος από πάνω σου Μαρίνα μου...μόνος αυτός δηλαδή..χα χα,αστειεύομαι!Πως τα καταφέρνεις;
    -Ω..είναι και θέμα γονιδίου καλή μου..Αλλά ποτέ δεν ξέρεις..Σήμερα είσαι λαμπερή και όμορφη και πολύ αργότερα στην ηλικία σου μπορείς να είσαι σπασμένη και γερασμένη..Γι 'αυτό προσέχω για να έχω..
    -Ω μα καλά κάνεις χρυσό μου..παίζει ο ψυχολογικός παράγοντας πάρα πολύ ρόλο..Μια φίλη που έχω και δεν αφήνει τίποτα που να μη μείνει ασήκωτο,έτσι σαν εσένα κρατιέται..!
    ..πάει να πάρει ανάσα η Μαρίνα να απαντήσει..
    -και είναι και πιο μικρή!ολοκλήρωσε η Τασούλα..
    -Πάντα αυτό θαύμαζα καλό μου σε ' σένα.Ότι κάνεις παρέα με όλες τις ηλικίες..και τις κοντινές σου και τις πολύ νεότερες σου!Όπως θαυμάζω και τον σκλάβο σου τώρα.Μπράβο που έχεις ένα τέτοιο τεκνό.Τολμώ μάλιστα πως τα είκοσι χρονάκια του τα ρίχνεις άνετα!Πάντα είχες επιτυχίες..35 είσαι καλό μου;είπε κοιτάζοντας τον σκλάβο αυτόματα.
    Κοκκίνισε προς στιγμήν η Ντεθ αλλά ετοιμοπόλεμη όπως πάντα.. ε όχι και 35 καλό μου..Ποτέ σου δεν έμαθες να υπολογίζεις τις ηλικίες..όπως με κάτι πρώην που μας έλεγες πως είναι 30 και τελικά μαθαίναμε πως ήταν 50..
    -Η υποταγή Τασούλα μου δεν έχει ηλικία.Εσύ τουλάχιστον που έπαιξες σαν σκλάβα στο πάρτυ της μπάτερφλάη θα το ξέρεις φαντάζομαι..
    -Ήμουν μεθυσμένη Μαρίνα μου,γιατί κάποιος έριξε κάτι στο ποτό μου,το οποίο ήταν κοντά σου αν θυμάσαι καλά..και δεν έπαιξα ως σκλάβα.Απλά ήμουν ζαλισμένη και άφησα να παίξουν λίγο παραπάνω με τις ρώγες μου..
    -Ναι..να σου περάσουν ηλεκτρόδια..κάτι θυμάμαι..Πως σε λένε χρυσό μου..; και ξαναγύρισε στο σκλάβο..
    -Ανέστη Κυρία..
    -Ω το καλό μου..ξέρει να αναγνωρίζει τις Κυρίες ανεξάρτητα με τι παρέα ήρθε.. και του τσίμπησε το μάγουλο..
    -Θα προτιμούσα να μαζέψεις και τα σάλια σου και το χέρι σου Μαρίνα μου..Επίσης μπορείς να πεις στην αδελφούλα σου που κάθεται απέναντι να κάτσει σεμνά και να κλείσει και τα πόδια της λίγο..Μην πάθει κανένα κρύωμα .Είναι και επικίνδυνο στην ηλικία της.Μικρότερη δεν είναι;
    -Και με παρεξηγείς και γίνεσαι εύκολα ανασφαλής Τασούλα μου..Όπως και να ΄χει συμπαθητικό το σκλαβί σου.Όση χαμηλή αυτοεκτίμηση και να έχει για να βρίσκεται μαζί σου,σήμερα στο πάρτυ θα δούμε ποιος θα το παίξει καλύτερα.Και το δικό σου και το δικό μου.Εκτός αν φοβάσαι..
    Οι γύρω παρέες είχαν γυρίσει και κοίταζαν περιμένοντας ανυπόμονα την απάντηση..
    -Χα ,μικρό μου..
    -Το παραδέχεσαι..!
    -Με προκαλείς;
    -Χαλαρά..
    -Λες να φοβηθώ το κάθε τυχάρπαστο και άσχετο ξεκωλάκι που θα πάει να μου κουνηθεί;Όταν εγώ αγάπη μου έβγαζα τα πρώτα σκλαβάκια,εσύ μάθαινες τη διαφορά του ανάσκελα με το μπρούμητα..
    -Ας παίξει και ας νικήσει η καλύτερη λοιπόν Τασούλα μου.. είπε με βλέμμα αποφασιστικό η Μαρίνα..
    -Ας παίξει και ας νικήσει η καλύτερη Μαρίνα μου..απάντησε ψυχρά η Ντεθ.. Ερώτηση ,όμως, καλό μου.Εγώ προσφέρω το σούπερ σκλαβί μου.Εσύ τι προσφέρεις;Γιατί αγάπη μου οι σκλάβοι σου είναι..ντε πασέ να πω; Μη μιλήσω και για την ξανα-ξεμαλλιασμένη σου υπηρέτρια..Κοίτα.Δεν καταδέχομαι να τους πάρω,δεν ταιριάζουν με το σαλόνι μου..Εσένα βέβαια μπορεί να σου αρέσουν και καλά κάνεις γιατί αυτό μπορείς να έχεις .Εμένα όμως δε μου αρκεί..
    -Χα!Οι σκλάβοι μου Τασούλα μου δεν είναι για τα δοντια σου!Είναι τόσο εκπαιδευμένοι που θα σε στείλουν στο φυσικό σου περιβάλλον στην Ερέτρια,σε άμεσο χρόνο..Έχω κάτι καλύτερο και απολαυστικότερο..
    -Να ακούσω..
    και σκύβοντας στο αυτί της..-την αδελφή μου..
    Η Φαίη κάτι κατάλαβε και άρχισε να κοιτάει ανήσυχα..
    Αφού πήρε την αρχική της θέση η Τασούλα..-Μπλοφάρεις!Θα δεχθεί;
    -Τςςς.. εγώ θα την ψήσω αρχικά και εσύ θα αναλάβεις τα υπόλοιπα..Μην καταλάβει τίποτα τώρα όμως..
    -Δε θα αρνηθείς άμα κερδίσω;
    -Δεν παίρνω το λόγο μου πίσω..
    -Και θα το δηλώσουμε ανοιχτά με τη νίκη..
    -..κάτσε να νικήσεις και ..ναι..
    -..θα της πιω το αίμα..
    -Στοίχημα δε θα μπορέσεις..
    -Ας τα πούμε στο πάρτυ λοιπόν χρυσή μου..
    -Ας τα πούμε στο πάρτυ λοιπόν .. είπε χαμογελώντας η Μαρίνα και έφυγε πηγαίνοντας προς την αδελφή της που ήδη διαισθανόταν διάφορα κακά..
    Αφού έφτασε στο μέρος της.-Μαρίνα κάτι δεν πάει καλά..Τι συζητούσατε;

    (συνεχίζεται..)
     
  8. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: Μαρίνα και Φαίη Φωσκολιάδη.. Ένα έπος της ελίτ του BDSM..

    Επιτέλους μία σαπουνόπερα με ενδιαφέρον, πλοκή και σενάριο.
    Ανυπομονώ για τη συνέχεια!
    Συνεχίστε κύριε Ινκο μας