Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαύρο...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Vicky, στις 19 Μαρτίου 2008.

1. thanasis

thanasis Contributor

Και αυτό είναι που κάνει την γοητεία του μαύρου έτι οξύτερη.  

2. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Ουτε εμενα. 

Πραγματικα προσπαθω να θυμηθω ποτε ηταν την τελευταια φορα που δεν φοραγα μαυρα...  

3. blindfold

blindfold Contributor

θα μου επιτρέψεις εμένα να διαφωνώ καθέτως ,καθώς και των μικρών παιδίων που παίρνουν μαρκαδόρους και πατάνε και πατάνε .

δεν ξέρω αν μπορείς να το υποννοείς μέσω του διαχωρισμού του αισθητού και του λογικού(αληθινού) κόσμου ,αλλά τέτοια και ανάλογη θεώρηση την θεωρώ ασήμαντη γιατί εμείς ζούμε στον "αισθητό" κόσμο ...

αν ανφέρεσε μέσω εννοιών της σύγχρονης τέχνης μετά τον μεταμοντερνισμό ,δεν έχω ιδέα που θες να καταλήξεις ,αλλά θα μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου ...

4. Maley

Maley Contributor

..μην προβληματιζεσαι..απλα σου αρεσει το μαυρο.τελεια και παυλα..

5. Emma

Emma Contributor

Μαύρο, Mαύρο και πάλι Μαύρο!

LOVE IT! (χώρια που είναι το πιο SEXY χρώμα!)

Για μένα, για κάποιο λόγο, συμβολίζει (ή έστω με κάνει να αισθάνομαι) ηρεμία, γαλήνη, κ.τ.λ.

Last edited: 19 Μαρτίου 2008
  6. Syrah

Syrah Contributor

Εσένα και των μικρών παιδιών θα σας επιτρέψω. Αν θελήσεις να διαφοροποιήσεις εαυτόν από τη συμπαθή κάστα των νηπίων, αναζήτησε άρθρα σχετικά με την αντανάκλαση φωτός στο ορατό φάσμα.

ΥΓ1. Χρωμά <> μπογιά
    ΥΓ2. Δεν γίνεται λόγος για συστήματα CMYK και RGB.

7. john_slave96

john_slave96 Contributor

Θα συμφωνήσω με τη Syrah. Θεωρητικά, σύμφωνα με τη φεωρία της φωτογραφίας, το μαύρο είναι η απουσία του χρώματος (αφύ δεν περνά το φως, η ενέργεια (e=hn), όπως στην μαύρη τρύπα). Όμως στη ζωγραφική το μαύρο είναι ένα ακόμα χρώμα, όπως και το λευκό, με το οποίο συνθέτεις, κάνει πιο έντονα κάποια χρώματα (ενώ με το λευκό συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο).

Στην ψυχολογία τώρα. Δεν υπάρχουν πολλά ββιλία για το τι ψυχολογικές αντιδράσεις προκαλεί ένα χρώμα. Ούτε οι συμβολισμοί τους είναι κοινά αποδεκτοί. Άλλωστε αυτά διαφέρουν από λαό σε λαό και από πολιτισμικό επίπεδο σε άλλο (π.χ. το μαύρο για μας είναι πένθιμο, για τους Κινέζους είναι το λευκό).

Άρα δεν μπορεί να πει κανείς ΓΙΑΤΙ σου αρέσει με βεβααιότητα (επιστημονική).

Άρα σύμφωνώ με το Maley. ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Τελεία και παύλα. Και απόλαυσέ το.

8. female

female Contributor

Όταν η "συγχώνευση" γίνεται αναφορικά με το φως, τότε το αποτέλεσμα της ένωσης όλων των χρωματικών συχνοτήτων είναι το λευκό. Το λευκό απωθεί το χρώμα, δεν το απορροφά, γιαυτό φοράμε λευκά το καλοκαίρι -- που απωθούν το ηλιακό φως. Το μαύρο είναι απουσία χρώματος, σαν να λέμε κανένα χρώμα, γιαυτό απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία -- εξ' ου και τα σκούρα χρώματα "ζεσταίνουν" το χειμώνα. (Συχνότητες φωτός.)

Η αντίφαση είναι πως, σαν ύλη, όσο αναμιγνύουμε περισσότερα χρώματα τόσο πιο σκούρο είναι το αποτέλεσμα. (Ιδιότητες της χρωστικής ύλης.)

Άρα και Syrah και blindfold έχετε δίκιο αμφότεροι -- μιλάτε απλώς για άλλο πράγμα.

9. john_slave96

john_slave96 Contributor

Σωστά. Μια καλή ευκαιρία είναι να μελετήσεις (για την προτίμηση του χρώματος), τους πίνακεσ του Μάλεβιτς, τον Σουπρεματισμό). Η female θα σε βοηθήσει να βρεις υλικό. Είναι ειδική σε αυτά (για να μην πω αυθεντία.

10. Vicky

Vicky Regular Member

Λοιπόν αποφάσισα γιατί μου αρέσει τόσο πολύ το μάυρο...

Γιατί έχω γούστο !!!!  

11. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Το μαυρο δεν το συζητω!
    Το μαυρο κατα βαση δεν ειναι χρωμα οπως και το λευκο!
    Θεωρειται (το μαυρο), ως ο βασιλευς των χρωματων, διοτι καλυπτει τα παντα ενω ειναι πολυ δυσκολο να καλυφθει σε σημειο να εξαφανιστει απο καποιο αλλο χρωμα.

12. spartaristo marouli

spartaristo marouli Regular Member

Απάντηση: Μαύρο...

μου αρέσει το μαύρο γιατί πάει με την επιδερμίδα μου, είναι επιβλητικό χρώμα, έχει δύναμη....

και όχι δεν τεριάζει με όλα τα χρώματα είπαμε.. καφέ με μαύρο (ντιαχχ)