Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαύρο...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Vicky, στις 19 Μαρτίου 2008.

1. Georgia

Georgia Owned Contributor

έχω εναν φίλο που του άρεσε πολύ το μαύρο...αλλά ευτυχώς κατάφερε και το έκοψε

2. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Απάντηση: Μαύρο...

Τα μαυρα αντικειμενα απορροφουν ολο το φασμα της ορατης ακτινοβολιας,ισως αυτο να εννοει ο blindfold.

3. lina

lina Regular Member

Παντού, πάντα μόνο μαύρα ρούχα αξεσουάρ κ.λ.π. και για μένα αλλά δεν έχω αναρωτηθεί ποτέ το γιατί... ούτε και τώρα... γιατί έτσι...
    Είχα κι έναν φίλο παλια που κι αυτός μόνο μάυρα είχε και μια μέρα του διάλεγα ρουχα να βγούμε και μου λέει "όχι αυτη την μπλούζα είναι χρωματιστή" εεε ήταν ολόμαυρη και είχε μια ρίγα μάυρη στην μέση σε δέρμα όμως και ξεχώριζε... 

4. Leykos

Leykos Regular Member

Απάντηση: Μαύρο...

Αχρωματοψία μήπως? 

5. Vicky

Vicky Regular Member

Re: Απάντηση: Μαύρο...

LoL καμία σχέση  

6. Archon

Archon sometimes sickness has fun

η ντουλαπα μου ειναι το ερεβος το ιδιο.
    το μαυρο αδυνατιζει κιολας....

7. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Εμενα παλι μπορει να χαρακτηριστει και ως η ντουλαπα του Ζορο  

8. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Να τονισω ασφαλως πως το μαυρο ταιριαζει απολυτα με τα ματια του σκλαβου μου, καθως και το σκοτωμενο μελιτζανι, το πεθαμενο ροζ και το μπλε μαρεν!

9. Vicky

Vicky Regular Member

10. kali crow

kali crow Guest

δεν εχω λογια,tesoro!

επισης λυπαμαι το σκλαβο:mdrmed: 

11. female

female Contributor

12. Lady_in_Black

Lady_in_Black MindGames

Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει το παρακάτω αλλά το είχα ψάξει και εγώ έχοντας την ίδια απορία αλλά είχα κρατίσει από τα τόσα που είχα διαβάσει το παρακάτω :

Το μαύρο είναι το χρώμα της νύχτας, είναι το χρώμα των μυστικών και των κρυφών σκέψεων.

Συμβολίζει την πειθαρχία και την εσωστρέφεια, τις ανέκφραστες ικανότητες, αλλά και το φόβο για το μέλλον.

Αν το μαύρο είναι το αγαπημένο σας χρώμα, είστε μοναχικός τύπος, αγαπάτε την ελευθερία και δεν φοβάστε να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

Το μαύρο αυξάνει την αυτοσυγκράτηση και την αυτάρκεια.

Ε ναι λοιπόν that’s me Lady in Black