Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 12 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Καλά το humor του ήταν ομολογουμένως λίγο ισοπεδωτικό γιατί τσουβαλιάζει άπαντες. Έχει ένα μικρό δίκιο όμως για την μερίδα που ουσιαστικά αναφέρεται. Αν κατάλαβα καλά, δεν λέει ηλίθιους όλους τους subs/slaves αλλά ότι κάποιοι από αυτούς που κοτσάρουν τις ταμπέλες, έτσι το βλέπουν για τους συνειδητοποιημένους. Οπότε μετά κάνουν τα δέοντα για να τους παραστήσουν. Σωστά;
     
  2. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    χμμμ... εχεις καμια ιδεα πως;
     
  3. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Σωστότατα  
     
  4. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Δεν είχα γεννηθεί όταν διορθώθηκαν όλα αυτά , και δυστυχώς δεν έχω ενημερωθεί καθόλου 
     
  5. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    ...μπα παρτο για χιουμορ και συνεχισε την απολαυστικη σου περιηγηση...

    ...σχετικα με τον τιτλο του νηματος.

    Η αποψη μου ειναι πως ουτε στην Ελλαδα ουτε πουθενα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες.

    Ουτε φυσικα και αληθινοι Αφεντες.

    Ολα αυτα ειναι "δημιουργηματα" και αναγκες της ψυχοσυνθεσης καποιων ανθρωπων, που ανηκουμε στο ΒΔΣΜικο χωρο, και που η σεξουαλικοτητα μας θελει να εκφραζεται και να "επικοινωνει" μεσα απο αυτον τον κοινο μας "κωδικα".
    Συμπερασματικα λοιπον και λογω της πολυμορφιας και της πολυποικιλιας των προσεγκισεων, δεν μπορεις να γενικευσεις το τι ειναι ο καθενας μονος του, παρα μονο αν τον σχετισεις με καποιον αλλο (το ταιρι του).
    Γιατι οπως εχουμε ξαναπει : ολη τη δυναμη του Κυριαρχικου να κυριαρχει του τη δινει ο υποτακτικος του, και ολη τη δυναμη του υποτακτικου να υποτασεται, του τη δινει ο Κυριαρχικος του.

    Αν ανακατευαμε τα ζευγαρια αναμεταξυ τους και υποτακτικοι αλλαζαν Κυριαρχικους θα εβγαινε πολυ γελιο!!!  

    Γι ργος
     
  6. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    οσο για τις ταμπελες γι ργο τη γνωμη μου τη λεω στην υπογραφη μου.
     
  7. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Λοιπόν παιδάκια πάω για δουλειά τώρα , αλλά σας υπόσχομαι ότι αν όχι το βράδυ , σίγουρα αύριο το μετά της 12 θα μπω μέσα να συνεχίσουμε τον καβγά μας
    Μέσα είναι και ο Γι ργος
     
  8. Παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα. Πραγματικές αφέντρες στην Ελλάδα δεν υπάρχουν. Έτσι μου έρχεται να γίνω εγώ πραγματική αφέντρα , να αρπάξω μια διχαλόβεργα και να σας κυνηγάω όλους.
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    θα ηθελα να παραθεσω τα εξης.
    Κατα την γνωμη μου Κυριαρχος-η δεν γινεσαι, αλλα γεννιεσαι με αυτην την φυσιογνωμια.
    Στην πορεια της ζωης μου εχω ακουσει για Αφεντρες που απεκτησαν αυτη την ιδιοτητα μονο και μονο για να "εκδικηθουν" μια μεγαλη απορριψη απο καποιον,ή την απωλεια μιας μεγαλης αγαπης.
    Αλλες φορες ετυχε να ακουσω απο υποτακτικους για "Αφεντρες" οπου μετα απο καποια light bdsm παιχνιδια τους προετρεψαν να τις "πηδηξουν"!!!!!!!!!!!!!!
    Συνεπως στο ερωτημα του νηματος θα απαντησω πως υπαρχουν μεν αλλα οι αληθινες ειναι ενα πολυ μικρο ποσοστος.
     
  10. Ninevi

    Ninevi Regular Member

    Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Ποια είναι αυτή η περιβόητη "Πραγματική Αφέντρα" που αποφασίσατε ότι δεν υπάρχει, αυτή που βλέπετε στις τσόντες και στα comics μήπως; Ας μου κάνει κάποιος μια περιγραφή της original Mistress να καταλάβω για τι ακριβώς μιλάμε και θα επανέλθω, μάλλον. Μέχρι στιγμής, ο μόνος που έχει μιλήσει εμπεριστατωμένα σε αυτό το νήμα, ήταν η ίδια η νηματοθέτρια.
    @Mirella_trans_Domme
    Πιστεύω ότι κανείς δεν γεννιέται κάτι. Όλοι μεγαλώνουμε ως "κάτι", από την παιδική κιόλας ηλικία και σιγά σιγά καλλιεργούμε την όποια κλίση μας αν και εφόσον το ίδιο το περιβάλλον μας επιτρέψει.
     
  11. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    ...μεσα , μεσα !!!
    ...αβλεπι!


    Γι:mad2:ργος
     
  12. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Απάντηση: Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

    Πραγματικοι Αφεντες και Αφεντρες υπαρχουν. Ομως Αφεντες και Αφεντρες με ανεπτυγμενο το αισθημα της συναισθησις, λιγοστευουν. Και ολα αυτα, γιατι παιρνει καιρο και μεγαλη προσπαθεια η εξερευνησι και αναλυσι των ενστινκτων τους. Ομως τα ενστικτα απο μονα τους μπορουν να παραμενουν θαμενα, οταν η απεναντι οψι ενδιαφερεται για τα ηδη υπαρχοντα και προσφερομενα προς αυτην μονο. Χωρις τον παραγοντα της διαισθησις σε πρωταρχικο ρολο, παντα θα υπαρχουν δευτερευοντες Αφεντες και Αφεντρες. Τα συγκεκριμενα ατομα καλουνται να ανεβασουν ολα τα επιπεδα των υποτακτικων τους. Λιγες ξυλιες, λιγη ποιησι, λιγη εμπνευσι, λιγος ελενγχος ειναι μονομερη αντιμετωπιση, χωρις κανεις να αφεγκραζεται τι ζηταει, τι ολοκληρωνει καποιον αλλον, ποιες αδυναμιες προκυπτουν σε μια σχεσι κλπ. Συνεπως θα ηταν καλυτερο να εξεταζονται τα ατομα με διαισθησι, παρα καποιοι "πετυχημενοι" Αφεντες η Αφεντρες, οπως επισης το σημειο απο το οποιο στοχευουνται. Πραγματικοι Αφεντες και Αφεντρες λοιπον ειναι αυτοι παντα βαζουν τα υποτακτικα τους εντος εμβελεια στοχου τους. Αν δεν το καταφερουν δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει υποτακτικο που θα μπορεσουν μαζι να πιασουνε διανα. Απο την αλλη, δεν μπορουν να χαρακτηριστουν ως μη "πραγματικοι". Συνηθως η προκατελημενη αποριψη βαζει φραγμους στη διαισθησι μεταξυ ατομων. Η αποριψη ειναι καθαρα επιλεκτικη. Συνεπως οι επιλογες καθοριζουν την πραγματικη Αφεντρα εκ των προτερων απο την δευτερευοντα. Ενα μακρυνο φως μεσα στο σκοταδι, ισως φανταζει για φωτια μιας λυχνιας, αλλα ισως φανταζει για φωτια απο ενα κερι. Αν δεν βαδισουμε προς τα εκει αφηνοντας την διαισθησι μας ελευθερη να διακρινει για μας, και εικαζοντας την προελευσι του φωτος, ποτε δεν θα δουμε απο τι πραγματικα προερχεται εκεινο το μακρυνο φως.