Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 12 Δεκεμβρίου 2005.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Αν δεχτούμε τον όρο "βανίλα" κατά το τυπικώς αντιληπτό, τότε αυτό που λέμε (επίσης κατά το τυπικώς αντιληπτό) βδσμ, δεν αποτελεί κάτι άλλο από την υπέρτατη/τελειωμένη εκδήλωση/μορφή "βανίλα"...
     
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    Αυτό θα το απαντήσεις εσύ σε εσένα. Γιατί με ρωτάς;
     
  3. Raed

    Raed Dazed

    Μιας και απάντησες εσύ αντί του ιδίου.
     
  4. lexy

    lexy .ti.va.

    Καταρχάς, δεν υπήρξε ερώτηση για να απαντηθεί.

    Ανταποκρίθηκα σε σχόλιο που εγινε σε ο,τι εγραψε ο @lizard ως συμμετέχουσα σε ανοιχτή συζήτηση.
     
  5. Raed

    Raed Dazed

    Δεν μίλησε κανείς για απάντηση σε μια καποια ερώτηση. Δικαιολόγησες τη θέση του, μάλλον.
    Το δεύτερο ισχύει. Ανοιχτή συζήτηση.
     
  6. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ευχαριστώ πολυ.

    Η αλήθεια είναι ότι δεν αναμένω τιποτα......
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Φυσικά υπάρχουν Αφέντρες, αυτό που δεν κάνουν είναι να σπαταλάνε το χρόνο τους εκτός και αν θέλουν να καυλαντήσουν.

    Προσφορά και ζήτηση.
     
  8. Lazycat

    Lazycat Αριστόγατα

    Και να διασκεδάσουν επίσης. Ακόμη κι αν είναι μεσοβδόμαδα 
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    με τη διαδικασία αυτή καθ΄αυτή ή με τη σύμφωνη γνώμη?
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    γενικά και όχι απαραίτητα προς εσένα...

    ο αρχαίος τεξανός που έγραψε για το bdsm, είδε που παίζουν περίπου οι καύλες και έκανε κάποιους χονδροειδής, έστω, διαχωρισμούς. μάλλον δεν φαντάστηκε ποτέ ότι θα τα γραπτά του θα έπεφταν στα χέρια του νεοέλληνα διανοούμενου bdsmer. αν το είχε φανταστεί, θα το είχε ταράξει το γραπτό στο disclaimer.

    δεν πήγε μάλλον το μυαλό του στο ότι το "διανοούμενο" "Κ" θα χρησιμοποιήσει την δύναμη της εντολής για να βάλει το υ να του ρίχνει ξύλο, να του ρίχνει ροχάλες στη μάπα και να του λέει τι μαλάκας είναι, να το δέσει φιόγκο και να το κλωτσάει χάμω, να του βάζει να φάει το φαί του σε μπολάκι στο πάτωμα, κλπ κλπ.

    δεν φαντάστηκε δηλαδή ο άνθρωπας ότι το συμπέρασμα που θα βγάλει κάποιος είναι ότι αφού εγώ δίνω την εντολή, τότε εγώ είμαι ο Κ ανεξάρτητα απ΄το τι είναι η εντολή. θεώρησε δηλαδή ότι όλο αυτό εξελίσσεται μέσα ένα ορισμένο context. έστω και χοντροκομμένα. είναι δηλαδή οι από πάνω και οι από κάτω. τόσο χοντροκομμένα. ε, όταν ρίχνεις ροχάλες και χαστούκια στο Κ, είναι αυτό από κάτω γαμώ την τρέλα μου? επειδή το έδωσε το Κ εντολή? ήλεος.

    το υ λοιπόν και να κρίνει μπορεί και να αποφασίσει αν του κάνει η φάση. γιατί η φάση πρέπει να του κάνει για να κάτσει. αλλιώς, αν ήταν να νοιάζεται μόνο για την κάβλα του άλλου, και λοιπές μελούρες, καθόταν και στο βανιλόκοσμο, είχε μια ερωτική ζωή που δεν του πολυάρεσε, αλλά θα ήταν ευχαριστημένος επειδή αρέσει στον άλλον.

    λοιπόν αυτά. βαρέθηκα...

    ps1 @lara το ότι έζησες την υποταγή με έναν τρόπο δεν σε αναγκάζει να ζήσεις και την κυριαρχία με τον ίδιο... και τα περβόπουλα μια χαρά παιδιά είναι.

    ps2 αναμένω εναγωνίως σοφιστεία κατά την οποία ο Κ βάζει επίτηδες το υ να το ξυλοφορτώνει ώστε να απολαύσει το ότι ζορίζεται και ξενερώνει (το υ). τραβηγμένο λίγο γενικώς, αλλά για δω... normal πράγματα...
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αρχίζω αποτασσόμενη της κατηγορίας ότι ξεχειλώνω οτιδήποτε, πέραν του χρόνου μου για να σου απαντήσω και θα αιτιολογήσω την απαντηση μου. Όσον αφορά το στάτους μου, δεν είναι δική σου δουλειά ούτε ποιο είναι, ούτε αν αλλάζει, αλλά μάλλον με έχεις μπερδέψει με άλλη, γιατί εγώ δεν έχω δηλώσει μετά την αποδέσμευση μου Κ και δεν μετατράπηκα σε Κ. Αν κι όσες από σ ή υ έγιναν Κ, μια χαρά τα καταφέρνουν εξ όσων ακούω και μαγκιά τους. Θα ξέχασαν να πάρουν την έγκριση σου για να τους πεις να ειναι ικανοποιημενες σαν περβοπουλα. lol

    Συνεχίζω λέγοντας ότι εχουμε πολύ διαφορετικούς ορισμούς, αναφορικά με το τι εστί βανίλλα και τι bdsm. Στα δικά μου κατάστιχα, τα υ έχουν ανάγκη να υπηρετούν και να υπακούουν. Αυτό ασπαζόμουν πάντα. Κι αυτό θα ασπάζομαι, ότι στάτους κι αν είμαι, ακριβώς γιατί για μένα είναι ξεκάθαρο πως έτσι λειτουργεί, σου κάνει ή δεν σου κάνει.

    Αλλά ας προσθέσω και την επόμενη σου απάντηση με το τόσο ωραίο υστερόγραφο, έτσι για να υπάρχουν δίπλα δίπλα και να απαντήσω σε όλα μαζεμένα.

    Εκείνο που κατάλαβα λοιπόν, είναι ότι εσύ έκρινες από την προχθεσινή απάντηση μου, ότι 1ον ξύπνησα και αποφασισα να ζησω καποια κυριαρχία (από που το συμπέρανες ιδέα δεν έχω) και έκρινες βασει της λογικης που σε οδήγησε σ αυτό το συμπέρασμα, ότι ο μονος τρόπος που μπορώ εγώ η λάρα να έχω αυτό που χρειάζομαι, είναι με το να υποκρίνομαι την Κ και κρίνεις επίσης μεσα στην στρεβλή σου οπτικη, ότι "ξεχειλωνω" τους ορισμους, επειδή εξέφρασα άποψη, για το τι θα έκανα αν ήμουν Κ. Απλά δεν το έδωσα από την πλευρά του υ και ξεσήκωσα τέτοια αντίδραση! Πολύ ενδιαφέρουσα αντίδραση ομολογώ. Eye opening που λένε και οι Άγγλοι.

    Και ξαφνικά λοιπόν, βρίσκομαι να λαμβάνω πέραν της ύβρεως ότι ξεχειλώνω για προσωπικό συμφέρον, η άχρηστη να το πάρω ευθέως, η υποκρίτρια και χειραγωγός και τις συμβουλές σου για το τι να ζησω και πως και τι στατους κρίνεις ότι οφείλω να επιλέξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δηλαδή δεν φτάνει που αδυνατείς να αποδεχτείς, οτι ως υ η δουλειά σου κατ εμε και αρκετούς άλλους, τεξανους και μη, ειναι να ευχαριστείς το Κ, να είναι η ευχαρίστηση του Κ εκείνο που σε ολοκληρώνει, έρχεσαι και με κατηγορείς οτι για να φαω το ξύλο μου ξεχειλωνω ορισμους! χαχαχαχα

    Μόλις μου πέρασε το στιγμιαίο σοκ απ όσα διάβασα, ομολογώ έβαλα τα γέλια με το θέατρο αυτό του αυθαίρετου παραλόγου. Μετά αντιληφθηκα πως παιζει να είναι ύβρις όλο αυτό και αποφάσισα πως πρέπει να αναλώσω χρόνο να αποδείξω πως δεν είμαι ο ελέφαντας που ζωγράφισες με τα μελανά τοξικά χρώματα που διαθέτει η παλέτα σου.

    Προσωπικά λοιπόν δεν μου έχει γεννηθεί επιθυμία να κυριαρχήσω -τουλαχιστον μεχρι στιγμής, αν αλλάξω γνώμη θα φροντίσω να σε ενημερώσω, να μου δώσεις την άδεια σου και την ευλογία σου, ω γκουρού των υποτακτικών και του ορθού Ds- αλλά οι απόψεις μου αναφορικά με το τι είναι τι και τους βασικούς ορισμούς, δεν έχουν αλλάξει στην ουσία τους τα τελευταία τουλάχιστον 14 χρόνια που γράφω στο φόρουμ και υπαρχουν τεκμήρια στο φόρουμ γι αυτό, έτσι δεν χρειάζεται για την "υπεράσπισή μου" να ψάχνω μες τα logs του IRC. Ότι στάτους και να είχα και το λέω αυτό, γιατί στον χώρο το 2000, σαν Τοπ μπήκα. Θυμάμαι όταν ερωτεύτηκα τον πρώην μου και άλλαξα το αρχικό του ονοματος μου από κεφαλαίο σε μικρό, δέχτηκα πολλες "συμβουλές", αναφορικά με την επιλογή μου, αλλά ρε παιδί μου από τότε θεωρούσα, πως αυτά που εκφράζουν οι απέναντι δεν αφορούν εμένα, αλλά δικά τους θέματα και πράματα, που οι ίδιοι κουβαλούν μέσα τους ή στην ζωή τους και τους ενοχλούν κι εγώ δεν είμαι παρά ένας βολικός και ασφαλής στόχος, στο να βγάλουν τα απωθημένα τους, επειδή προσπαθώ να είμαι ευγενής κι αυτό από τους χωριάτες που ανεβαίνουν με τις μπότες στο κρεβάτι, εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Τότε ντρεπόμουν κιόλας και με ένοιαζε τι θα σκεφτεί ο άλλος. Ευτυχώς ανήκω στην κατηγορία εκείνων που ωριμάζουν και το ξεπέρασα.

    Τα περί υπηρεσίας συζητιούνται από το ξεκίνημα του φόρουμ (και αρκετά πριν σε άλλες πλατφόρμες). Εγώ κρίνω και κατέληξα, πως το Κ οδηγεί και το υ ακολουθεί. Λέω ότι πρωτίστως η ευχαρίστηση του Κ οφείλει να είναι προτεραιότητα για ένα υ, εσύ λες ότι αν ήταν το υ
    Κι εδώ ομολογώ όταν σε διάβασα γέλασα, γιατί συνειδητοποίησα πως δεν διαφωνούμε μόνο αναφορικά με το ποιος είναι το υ και ποια η δουλειά του, διαφωνούμε ακόμα και αναφορικά με το τι εστί βανίλλα. Προσωπικά κρίνω ως βανιλλα το να μην σε νοιαζει πρωτιστως η ευχαρίστηση του άλλου, αλλά η δική σου. Αν ευχαριστηθεί κι ο άλλος, εξαιρετικά. Αν όχι, δεν ειναι δουλειά μου να τον ευχαριστώ. Αυτό θα ήταν δουλειά μου αν ήμουν υ.

    Ο διαχωρισμός του πως και με ποιους τροπους, χωράει το αλγολαγνικό παιγνίδι στο Ds, έγινε για μένα, όταν σ ένα νήμα που πρωτοδιάβασα το 2005, αναφέρθηκε το τοπινγκ ως service, στο νήμα όπου γίνεται από τότε προσπάθεια για ξεκαθάρισμα των όρισμών, για τους καινούριους...

    και εδώ:

    Λογάριαζα να παραθέσω κι από άλλα νήματα, αλλά έχουμε και δουλειές, έτσι απλά αναφέρομαι στο περιβόητο νήμα περί στραπόν, όπου είχα γράψει κι εγώ και άλλοι, πως "ακόμα" κι αυτό, το θεωρώ υπηρεσία, όπως είχα γράψει στο νήμα που έλεγε ότι οι Κυρίες οι αυθεντικές δεν κάνουν σεξ με τα υ τους, ότι αν μια Κ αυτό επιθυμεί, δεν βλέπω πως αυτό καταργεί την κυριαρχια της. Ακριβώς λοιπόν με την ίδια ακριβώς λογική, αν γουστάρει μια Κ αντί να χρησιμοποιήσει σαν δονητή το υ της, αντί να το κάνει τουαλέτα ή να του δινει εντολες για οτιδήποτε άλλο παίζει να γουστάρει η ίδια και εφόσον εκείνη ελεγχει και οριζει την σκηνη, δεν βλεπω πως αυτό καταργεί την κυριαρχικότητα της, παρα μονο στα μυαλουδακια ανωριμων, τοξικών wannabe υποτακτικων και γιαλατζι Κ που τρεμουν μην δειξουν κατι που μπορει το υ να εκλαβει ως "υποτακτικο" και χάσουν την ψευδαίσθηση υπεροχής τους.
     
  12. iolanda

    iolanda Contributor

    Τα υ θέλουν να νιώθουν χρήσιμα.
    Όταν συμβαίνει αυτό νιώθουν ευχαρίστηση, μέσα από την εκπλήρωση της καυλας του/της Κ παίρνουν ικανοποίηση.
    Το γιατί συμβαίνει αυτό μου είναι παντελώς άγνωστο και ούτε έχει καμία χρησιμότητα να μάθω.
    Ό,τι γουστάρει θα ζητήσει από το υ, για αυτό το έχει. Αν αυτό δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάτι, το επικοινωνεί και ο Κ κρίνει τη συνέχεια.
    Η χειρότερη τιμωρία για ένα υ , είναι να το παρκάρει ο/η Κ σε ένα ράφι και να μην του ζητάει τίποτα.
    Η διαφορά με τον βανιλοκοσμο είναι πως οι βανιλλα το θεωρούν αντικανονικο να έχουν κάποιον να τους υπηρετεί, δεν το θέλουν και δεν ξέρουν και να το χειριστούν.
     
    Last edited: 31 Μαϊου 2019