Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μα όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω, να μη σας το στερήσω... :(

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MindMaster, στις 19 Οκτωβρίου 2009.

1. ae1969

ae1969 Regular Member

** Τί είναι αυτό που δεν θα θέλατε ποτέ να πει ή να κάνει κάποιος, γιά να σας τιμήσει;

Να ζητήσει να είναι κουμπάρος μου. (Θα είναι κρίμα γιατί θα περιμένει πολύ – μάλλον αιώνια – ο άνθρωπος).

** Ποιο είναι το δώρο που δεν θα θέλατε ποτέ σας να σας κάνουν;

Το μόνο που θα με στεναχωρούσε θα ήταν ένα κατοικίδιο. (Για οτιδήποτε άλλο δεν στεναχωριέμαι και τόσο. Υπάρχει και ο σκουπιδοτενεκές και αν μάλιστα το δώρο ανακυκλώνεται ακόμα καλύτερα).

** Ποια είναι η καλή κουβέντα, που δεν θα θέλατε να σας πουν ποτέ;

Και στα δικά σου. (Η αλήθεια είναι ότι δεν με νοιάζει και τόσο τι λένε για μένα – αν με ένοιαζε, δεν θα είχα κάνει πολλές από τις επιλογές που έχω κάνει. Απλώς έγραψα κάτι για να μην αφήσω αναπάντητη την ερώτηση).

** Ποιος είναι ο τίτλος που θα κάνατε τα πάντα, για να μην τον έχετε;

Υπεύθυνος Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων. (Χορτάσαμε ευθύνη…).

** Ποιο είναι το κομπλιμέντο, που δεν θα θέλατε ποτέ ν' ακούσετε;

Για την ηλικία σου μια χαρά μπάλα παίζεις. (Γι’ αυτό έκοψα το 5x5 όσο ακόμα ήμουν «όρθιος»).

2. Syrah

Syrah Contributor

Κηδεία και μνημόσυνα. Σπαταλώντας την περιουσία μου σε baroque φέρετρα από μασίφ μαόνι και γεύματα με ψαρόσουπα.

Μία τηλεόραση.

Και του χρόνου με μια καλή τύχη.

Οποιοσδήποτε τίτλος του είδους "η ... του ..." όπως "η κόρη του Τάδε", ή "η βοηθός του Γενικού Διευθυντή".
    Ζω με αυτούς αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να ανατρέψω την κατεύθυνση της αναφορικότητας.

Κουκλίτσα μου, υπέροχο το φορεματάκι σου.
    (Ευτυχώς οι άνθρωποι που είναι τόσο ανεγκέφαλοι ώστε να πιστεύουν ότι θα με ενδιέφερε μια τέτοια φιλοφρόνηση, δεν μου έχουν αρκετό θάρρος για να εκστομίσουν τέτοιες σάχλες.)

3. DocHeart

DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

Απάντηση: Μα όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω, να μη σας το στερήσω...  

Τεράστιος...!

4. Απάντηση: Μα όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω, να μη σας το στερήσω...  

Πολύ σωστά υποθέτετε!!

Αν δώσω τώρα κάποια στοιχεία, θα έχω το καλύτερο?

Εκεί αποσκοπούσα εξαρχής, άλλωστε...  

5. Ninevi

Ninevi Regular Member

Όχι χρήματα για κηδεία, μνημόσυνο, λουλούδια & στεφάνια. Ζήτω η αποτέφρωση.

Οτιδήποτε μη πρακτικής αξίας και ιδιαίτερα διακοσμητικά και μπιμπελό. Ρούχα, παπούτσια, κοσμήματα, βιβλία, είναι πολύ ωραία αρκεί να ξέρει ο άλλος τα γούστα μου, πράγμα σπάνιο.
    Glenfiddich & Jameson 12ρια, αναλώσιμα και λιγόχρονα μεν, εκτιμητέα πάντα δε.  

"Τώρα είσαι μια κούκλα, με τα άλλα μαλλιά/ρούχα/μάτια/στυλ ήσουν σα σκατά." Ας το έλεγες.

Χήρα. Θα έκανα τα πάντα για να μην τον αποκτήσω, μέχρι και να μην ξανα-παντρευτώ   

Οτιδήποτε δεν είναι γνήσιο και αποσκοπεί σε θετική εντύπωση αυτού που το κάνει.

Last edited: 22 Νοεμβρίου 2010
  6. devine_sub

devine_sub Contributor

Pardonnez moi, αλλά είναι η πλέον αντι-οικολογική λύση και συμβάλλει στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Grand faux-pas στις μέρες μας.  

7. Ninevi

Ninevi Regular Member

Δεν το γνώριζα και σε ευχαριστώ για την παρέμβαση. Ομολογώ όμως πως πέραν αυτής και της υπερεκτιμημένης - ακριβοπληρωμένης ταφής, δεν γνωρίζω άλλες μεθόδους.

8. MindMaster

MindMaster Contributor

Χμμ... Γιά δώσε;

Grand faux-pas ασχέτως εποχής, το να μην μπορεί ν' αποφασίσει κανείς ούτε γιά το πτώμα του... Grand faux-pas ως εκ τούτου και το σχόλιο, εάν μιλάμε σοβαρά βεβαίως, και δεν αστειεύομαστε...

9. devine_sub

devine_sub Contributor

<off topic>
    Δεν αστειεύομαι με θέματα οικολογίας. Το είπα πολύ σοβαρά.

Η οικολογικότερη λύση είναι η ταφή. Είναι όπως η κομποστοποίηση των οργανικών αστικών στερεών απορριμμάτων. Ακριβώς η ίδια αρχή.

Η εναλλακτική στην θρησκευτική ταφή, για όσους {όπως η υποφαινόμενη} δεν επιθυμούν σχέσεις με τη θρησκεία, είναι η πολιτική ταφή. Το κάνουν αρκετοί. Πιο πρόσφατο "τρανταχτό" παράδειγμα ο Χαρίλαος Φ.

Ως προς τα πανηγυράκια των συγγενών, αυτά γίνονται με ή άνευ καύσης. Προσωπικά θα άφηνα μια "κατάρα" σε όποιον διανοηθεί και πατήσει σε μνημόσυνό μου ... Οι περισσότεροι είναι αρκετά προληπτικοί ή κρυφο-προληπτικοί, για να το πάρουν στα σοβαρά.
    </off topic>

10. MindMaster

MindMaster Contributor

Δεν μας χρειάζεται ο Χαρίλαος Φ., υπάρχει πολύ πιό κοντινό μας παράδειγμα, και μάλιστα σημερινό...

Εξακολουθώ να πιστεύω πως αστειεύεσαι... Ειδ' άλλως ο υπερβάλλων ζήλος σου αμαυρώνει μάλλον τις αρχές και τη δυναμική του λόγου των οικολόγων, παρά συνηγορεί υπέρ τους... Διότι μου φαίνεται τουλάχιστον οξύμωρο (γιά να μην πω απλώς μωρό) το να καθόμαστε να παζαρεύουμε γιά την πραγματοποίηση ή μη της τελευταίας επιθυμίας ενός ανθρώπου (εάν βεβαίως αυτή είναι), πάνω σ' αυτόν καταγαμημένο από τη ρύπανση πλανήτη...

11. devine_sub

devine_sub Contributor

Xαίρομαι - ειλικρινά - που υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα. Σημαίνει πρόοδο.

Αν η τελευταία επιθυμία κάποιου που εγκαταλείπει τα εγκόσμια είναι να ρυπάνει τον πλανήτη για τις επόμενες γενιές με ένα τρόπο που, γνωρίζει ότι μπορεί να τον αποφύγει ... τότε σε τι διαφέρει {ως προς την οικολογική συμπεριφορά του} από κάποιον που κυκλοφορεί με Jeep Cayenne στο Κολωνάκι;?

Δεν "παζαρεύω" κάτι. Δήλωσα ότι είναι εντελώς αντι-οικολογικό. Δεν είναι παράνομο. Όπως δεν είναι παράνομη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού στην Αθήνα. Ωστόσο, οι επιλογές μας, κρίνονται. Καθημερινά.

12. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Μα όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω, να μη σας το στερήσω...  

Βλέπω πολύ μεγάλη πρόοδο στα ελληνικά σου 
    Επιτέλους μετά από δυο χρόνια διαβάζω ένα ποστ σου και καταλαβαίνω τι λες 
    Μπράβο