Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 3 Ιουνίου 2011.

  1. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Πολυ ματαιοδοξια...

    Γιατι σωνει και καλα πρεπει ολοι να παντρευτουμε και να κανουμε οικογενεια?

    Ειναι μεγαλο σφαλμα και ατοπημα κατα την γνωμη μου να ψαχνουμε να ειμαστε μονιμως πληρεις σε ολους τους τομεις της ζωης μας. Και το θεωρω ατοπημα καθως οταν εμπλεκονται και αλλα ατομα, και δεν τα λαμβανουμε υποψιν μας το πραγμα γινεται πολυ σοβαρο.

    Δεν μπορω να πιστεψω πως καποιος master ψαχνει χρονια για το ιδανικο του ταιρι και δεν το βρισκει εντος bdsm χωρου. Κατι κανει λαθος, δεν νομιζεις?

    Επισης, πως γινεται ενας κυριαρχος, να συμβιβαζεται με μια βανιλα γυναικα? Επειδη θελει να τεκνοποιησει, ριχνει στον καλαθο των αχρηστων ολες του τις ιδεες και τα θελω για να μεγαλωσει τα παιδια του λεγοντας ψεμματα στην γυναικα του? Που και ψεμματα να μην της λεει, και να ζει διπλη ζωη εν γνωση της, ποσο ηθικο ειναι αυτο απο μια κυριαρχη προσωπικοτητα ( κυριαρχια = ανωτεροτητα και παραδειγμα προς μιμηση, τουλαχιστον συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια ), να εχει την δυνατοτητα να χρησιμοποιει κατα το δοκουν ανθρωπους διαφορετικου υποβαθρου, για τις δικες του αναγκες?

    Δεν υπαρχουν γυναικες, κατ'εμε, φτιαγμενες για σπιτι, για την εξοχη η για την αυλη. Υπαρχουν ανθρωποι που θελουν με καθε τους βημα να πανε μπροστα, εστω και αν αυτο το μπροστα ειναι να εχει την κουζινα της καθαρη και τον αντρα της ικανοποιημενο ( αν μιλαμε για την γυναικα του σπιτιου ). Πως της ανταποδιδει ο κυριαρχος κατα τα αλλα αντρας της αυτην της την συνεισφορα? Λεγοντας ψεμματα, η ζωντας μια διπλη ζωη, επειδη δεν μπορεσε να υποταξει τις επιθυμιες του.

    Ο κυριαρχος λοιπον, δεν μπορεσε να δαμασει τον ιδιο του τον εαυτο, και αναγκαζει τις γυναικες που ειναι διπλα του να χρησιμοποιουνται η καθε μια για τον "σκοπο" της. Η μια για τα παιδια ( καθως οικογενεια = παιδια, και τιποτα αλλο. Ουτε συμβιωση, ουτε ψωνια στο σουπερμαρκετ κλπ ) και η αλλη για τα βιτσια.

    Η ειλικρινεια που λες, γιατι να υπαρχει μονο προς το bdsm κομματι της σχεσης και οχι προς το βανιλλα? Αν θα επρεπε να υπαρξει ειλικρινεια, πρωτα απο ολα θα επρεπε να ειναι στο βανιλλα κομματι και οχι στο bdsm. Προς το κομματι αυτο που σου εχει εκπληρωσει τον υπερτατο ( κατ'εσε ) σκοπο σου που ειναι η δημιουργια της οικογενειας.

    Δεν παιρνω υποψη μου περιπτωσεις οπου υπαρχει εγνωσμενα διπλη ζωη και απο τους δυο και απλα συνυπαρχουν για να μην χωρισουν οταν τα παιδια ειναι σε μια ηλικια που δε θα το δεχτουν, η αλλες τετοιες περιπτωσεις. Αυτες ειναι πιο "light" και κατανοητες, γιατι υπαρχει συναινεση και απο τους δυο, εχει επελθει χωρισμος στην ουσια απλα συμβιωνουν για το καλο των απογονων, και νομικα ειναι ακομα μαζι, λεπτομερειες δηλαδη.

    Τελος, δεν πιστευω πως δεν γινεται καποιος να απεμπλακει απο εναν γαμο, εστω και αν ειναι εγκλωβισμενος απο χιλιες μεριες. Εκτος αν μιλαμε αμιγως για το νομικο κομματι, αλλα καταλαβαινω πως δεν αναφερεσαι σε αυτο.
     
  2. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Σεβομαι την αποψη σου αλλα πιστεψε με υπαρχουν πολλοι παραμετροι που δεν τους βαζει ο νους σου!
    Κι εγω ημουν απολυτη επι του θεματος καποτε, αλλα οχι τωρα πια.
    Δεν ανεφερα πουθενα οτι εψαχνε να βρει απεγνωσμενα το ιδανικο ταιρι.
    Η αναγκη του για γαμο ηλθε σ εκεινη την ηλικια.
    Ημουν πολυ σαφης.
    Οσο για την επιθυμια για οικογενεια,δεν γενικευσα.
    Αυτος, εγω, καποιοι την εχουμε.
    Εσυ,εκεινος, καποιοι αλλοι οχι.
    Και?
    Πρεπει ο ενας να κρινει την επιθυμια του αλλου?
    Δεν νομιζω.
    Σημασια εχει ο καθενας μας να εκπληρωνει τις επιθυμιες του χωρις να ενοχλει τον αμεσα περιγυρο του.
    Κατα τ αλλα,ο καθενας μας μπορει να υπερασπιστει την τιμη,τα ηθη και τις αξιες γενικα.Ειδικα ομως?
    Και τελος παντων για να μην σε κουραζω, εφερα ενα πραδειγμα.


     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Τα παιδια δεν επιτρεπεται ποτε και για κανενα λογο να εμπλακουν στην ερωτικη σχεση των γονιων τους, εφοσον το περιβαλλον που ζουν ειναι ηρεμο και οι γονεις ξεκαθαροι μεταξυ τους ως προς τη σχεση τους και η οικογενεια δεν βιωνει ακραιες καταστασεις.
    Και γενικα ειναι ενα τεραστιο θεμα που ο καθενας μας εχει μια αποψη,αλλα τις πιο πολλες φορες απλα επιδερμικη.
    Αν την ζησουμε δεν ξερω κατα ποσο θα συνεχισουμε με τις ιδιες αποψεις.
    Ξαναλεω, εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε.
    Κι εγω κι εσεις.
    Και ειναι φυσικο απο μια μερια.
     
  4. Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Δεν ξέρω γιατί κάποιοι/ες παντρεύονται βανίλιες και κάνουν στα κρυφά τα βδσμικά τους. Φαντάζομαι θα έχουν τους λόγους τους.

    Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση, όχι γάμο, αλλά ούτε καν σοβαρή σχέση να συνάψω με γυναίκα που δεν της αρέσουν αυτά που μου αρέσουν.

    Τις παρθενόπες συνήθως τις αποφεύγω ή, το πολύ, τις έχω για κανά γρήγορο και μετά έξω από την πόρτα.

    (Το στερεότυπο "η παρθενόπη κάνει για σπίτι και η βιτσιόζα είναι άξια μόνο για κανά πούτσο" το έχω δει στην πράξη ν' αποδεικνύεται λάθος. Βέβαια, είναι δύσκολο να βγάλεις αυτά τα στερεότυπα από το μυαλό των μεγαλύτερων γενιών ή ακόμη κι από το μυαλό της δικής μου γενιάς, αλλά αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα, καθώς δεν με απασχολεί ιδιαίτερα να σώσω την κοινωνία ωσάν ιεραπόστολος.)




    ...
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2011
  5. domino_hell

    domino_hell Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου...
     
  6. Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Εχμ, ναι, αλλά κουόταρες το αρχικό μου μήνυμα, ενώ εν τω μεταξύ το είχα αλλάξει, κι έτσι έβγαλες στη φόρα τις πομπές μου με τις παντρεμένες που προσπάθησα να κρύψω με το edit.  
     
  7. subvalia

    subvalia New Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Κι εγώ το έχω σκεφτεί πολλές φορές, πώς μπορεί κάποιος να είναι Κυρίαρχος, όταν τα θέλω του κατευθύνονται απ τα θέλω κάποιου άλλου στον οποίο δεν τολμά να φέρει αντίρρηση.
    Απ την άλλη όμως σκέφτομαι ότι, λίγο πολύ,όλοι μας μέσα στην κοινωνία, είμαστε αναγκασμένοι να μην εκδηλωνόμαστε σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
    Γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος για το βδσμ παντού.

    Τώρα αν το δούμε από άλλη οπτική γωνία, ο παντρεμένος Κυρίαρχος που αναζητά σκλάβα, δεν διαφέρει και πολύ από τον παντρεμένο που αναζητά γκόμενα για να κάνει μαζί της όσα "βρωμερά πράγματα" δεν καβλώνει να τα κάνει με τη μάνα των παιδιών του.
     
  8. domino_hell

    domino_hell Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Anacreon σορρυ αλλα μην στεναχωριεσαι ολοι τα εχουμε κανει..αυτα..
    αχαχαχα πιστεψεμε μακαρι να ημουν στην θεση σου..
     
  9. kardy_

    kardy_ Regular Member

    μου ανεβαίνει η πίεση με διαφορα που διαβάζω γι αυτο και δεν κάθομαι να κάνω
    quote απλα θα πω γενικα αυτο που σκέφτομαι...

    ΣΥΓΝΩΜΗ....ξανα λεω...ΣΥΓΝΩΜΗ......οταν πατε να παντρευτείτε πατε με την ιδιοτητα του Αφεντοπηδηκουλα η της σουμποπαρακαλουσας?????(η οτι στο καλο θελει να ειναι αυτο??)
    ΣΥΓΝΩΜΗ κιολας ξανα αλλα απο οτι ξερω και θυμαμαι...(πλεον με οτι διαβαζω και ακουω δεν ειμαι συγουρη)γνωριζονται 2 ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ωωωωωωω ναιιιι μαγικοοοο...το θυμαστε αυτο τι ειναι ο ανθρωπος???) και επειδη ερωτευτηκαν,γουσταρουν η δεν ξερω γω τι παντρευονται...
    εχει παει κανεις να πει "γεια σου ειμαι αφεντης αν εισαι σκλαβα ελα να παντρευτουμε?????(και δεν μιλαω για τις βδσμικες σχεσεις που καταληξανε σε γαμο ουτε σε σχεσεις που στην πορεια ανακαλυψανε τι ειναι ποιος και τι)
    ρε παιδια ειλικρινα...θυματε κανεις οτι περα απο το βδσμ...πριν καν απο το βδσμ...ειμαστε ανθρωποι και μετα ερχονται ολα τα αλλα...
    ναι μπορει εσυ να εισαι κυριαρχος και ο αλλος υποτακτικος...αλλα πανω απο ολα ειμαστε ανθρωποι...εκτος αν κρινετε το ποια/ον θα παντρευτείτε με το ποσο καλα ανοιγματα εχει και με το ποσες ξυλιες αντεχει στον λοβο του αυτιού του!!!
    ΕΛΕΟΣ λιγακι...ποσα να αντεξει ενας ανθρωπος...ημαρτον!!!!

    ουυυυυφ αμαν πια θα εσκαγα!

    Υ.Γ προσωπικη αποψη (once again) για εμενα αν ο αλλος ειναι παντρεμενος ειναι απαγορευτικος παράγοντας για να συνάψω σχεση μαζι του...
    δεν μπορω σαν ανθρωπος να διανοηθω οτι θα ειμαι η 2-3 η 15η στην ζωη καποιου και ποσο μαλλον να μπω ανάμεσα σε ενα ζευγαρι (με παιδια πιθανον) για το δικο μου
    μυαλο και ηθικη ειναι απαραδεκτο.
    Δεν κατακρινω οσες/ους το κανουν....απλα εγω με οσα ξερω και πιστευω μεχρι τωρα δεν θα το εκανα...
    (στο μελλον δεν ξερω αν κατι αλλαξει και συμβει...ελπιζω ομως οτι μεσα στην
    "ανηθικότητα" μου(χαριτολογόντας) θα παραμείνω ηθικό στοιχειο!)
     
  10. jv30

    jv30 New Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Εκει που ξεκιναει η πραγματικη ζωη και οι οικογενειακες υποχρεωσεις σταματαει το παιχνιδι.Η οικογενεια ειναι κατι ιερο κατι για το οποιο αξιζει να θυσιασεις τα θελω σου και να προχωρησεις τα μπορω σου. Και πανω απο ολα μην χαλατε εις γνωση σας τις οικογενειες αλλων μονο και μονο για να παιξετε γιατι αφενος δεν σας φταιει ο αλλος τιποτα και αφετερου οτι σπειρεις θα θερισεις.
     
  11. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Χωρίς να θέλω να απαξιώσω την εμπειρία σου, αυτή η θέση αποτελεί εξίσου, βολικό στερεότυπο για να τονιστεί η αθωότητα των καημένων των αντρών που πέφτουν θύματα από τις καπάτσες, διαβολεμένες γυναίκες οι οιποίες τους χειρίζονται για τη βολή και την ικανοποίησή τους.
    Μάλλον προς αντρική φαντασίωση μού φέρνει.. 
     
  12. domino_hell

    domino_hell Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    φυσικα ομως και θα ηταν καλα αν μπορουσες να τα συνδιασεις και τα δυο..
    και οικογενειακη ζωη και βδσμικο παιχνιδι..βεβαια για να γινει αυτο θα πρεπει και οι δυο να ανηκουν στον χορο..σωστα..αλλα πιστευω οτι κατι
    τετοιο θα ηταν ιδανικο..