Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 3 Ιουνίου 2011.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Το σκεπτικό μου είναι το εξής: Μια σχέση που βασίζεται κυρίως στο BDSM είναι σχέση η οποία υπάρχει κατά πρωτεύοντα λόγο για να εξυπηρετεί σεξουαλικές ανάγκες. Ένας γάμος έχει άλλες προϋποθέσεις για γερά θεμέλια.

    Υπάρχει περίπτωση μια σχέση να έχει ότι χρειάζεται για να αναπτυχθεί σε ένα καλό και στέρεο γάμο και ταυτόχρονα μέσα σε αυτόν να υπάρχει και η BDSM δραστηριότητα. Αυτό δεν το θεωρώ λάθος απλά νομίζω ότι σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όσο αφορά την διαπαιδαγώγηση των παιδιών αν υπάρξουν.
     
  2. Queen_of_Wands

    Queen_of_Wands Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Γιατί στην Ελλάδα επικρατεί αυτή η άποψη απορώ...ειδικά από νέους ανθρώπους..?
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Πιστεύω ότι είναι λάθος να επιτρέπουμε την διαστροφή μας, όποια και αν είναι αυτή, να υπεισέρχεται στην κοινωνική, την οικογενειακή ακόμη και την επαγγελματική μας ζωή και να διαμορφώνει επιλογές που δεν την αφορούν.

    Η σεξουαλικότητα μας έχει μια αρχή και ένα τέλος. Το ίδιο έχει και η οικογένεια μας και η δουλειά μας και το κάθε τι στην ζωή μας. Δεν γίνεται να τα κάνουμε όλα αχταρμά.
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Συγνώμη για την ερώτηση. Αλλά με τη γυναίκα σου (εαν είσαι παντρεμένος αλλά και γενικότερα) δεν τη θεωρείς κομμάτι της ερωτικής ζωής σου, δεν αλληλεπιδράτε σεξουαλικά? Αυτή η γυναίκα δεν είναι ταυτοχρόνως και οικογένειά σου? Δεν μπορώ να καταλάβω πώς εννοείς την οικογένεια αν δεν υφίσταται ερωτισμός μεταξύ του ζευγαριού που τυγχάνει να είναι ΚΑΙ γονείς.
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Καταλαβαίνω την απορία σου, μάλλον φταίει το ότι ήμουν πολύ λακωνικός στο σχόλιο μου.

    Είμαι παντρεμένος και η γυναίκα μου είναι το μόνο κομμάτι της ερωτικής μου ζωής και αλληλεπιδρούμε σεξουαλικά. Επίσης τον ερωτισμό μεταξύ εμένα και της συζύγου μου τον αντιμετωπίζω ως το εμβόλιο στον γάμο μας που θα κρατήσει τα ουσιαστικά προβλήματα μακρυά. Παιδιά δεν έχουμε αποκτήσει ακόμη.

    Και εγώ και η σύζυγός μου έχουμε ακριβώς το ίδιο βίτσιο. Αλλά αυτό ξεκινάει και τελειώνει στο κρεβάτι μας. Δεν θα ήθελα ποτέ να το επιτρέψω να επηρεάσει τις οικογενειακές μου υποχρεώσεις - ζωή. Όπως δεν θα ήθελα ποτέ να επιτρέψω τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις να κλέψουν χρόνο από το οικογενειακό μου χρόνο ή το κρεβάτι μου. Καθετί στην ζωή μας πρέπει να έχει το χώρο του την ώρα του και τα όρια του. Εάν βέβαια μας ενδιαφέρει η ψυχική μας ισορροπία.

    Επίσης όπως δεν θα με ενδιέφερε το αν μία γυναίκα μπορεί να κάνει καλή οικογένεια, σε μια BDSM σχέση, έτσι δεν θα με ενδιέφερε το αν μια γυναίκα μπορεί να κάνει μια καλή BDSM σχέση, σε ένα γάμο.



    Την συγνώμη την ζητάς επειδή είσαι submissive και εγώ dom και δεν πήρες την άδεια μου για να με ρωτήσεις ??   
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Σαφέστατος και κατανοητός. Άσε που συμφωνούμε κιόλας. 
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Χαίρομαι που συμφωνούμε.

    Μια ερώτηση ακόμη, γιατί εσύ είσαι μοβ και όλοι εμείς κίτρινοι?
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Γιατί είμαι παλιόπαιδο... 
     
  9. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Σεβαστή η άποψη σου. Εχεις κάθε δικαίωμα να πορευτείς στη ζωή σου όπως επιθυμείς, όμως μιας και το συζητάμε το θέμα, από που προκύπτει οτι η BDSM σχέση υπάρχει κατά πρωτεύοντα λόγο να εξυπηρετεί σεξουαλικές ανάγκες; Δλδ μετά το sex, το ξεχνάμε το BDSM; Δεν είναι μόνο top και bottom το BDSM.

    Kάποιοι/ες φορούν μανδύα και υποδύονται ρόλους. Γι' αυτούς ίσως να δουλεύει το "βάζω τον μανδύα στη ντουλάπα μέχρι να τον ξαναχρειαστώ" ή "ώρα ν' αλλάξω ρόλο", για κάποιους όμως δεν μπορεί να δουλέψει έτσι. Και ο λόγος που δεν μπορεί είναι ένας, απλός και ξεκάθαρος. Δεν γουστάρουν να προσποιούνται κάτι που δεν είναι, δεν κάνουν κέφι να στερούνται τον ερωτισμό τους, ούτε να αποποιούνται την προσωπικότητα τους.

    Δικαιολογημένη η απορία σου, αλλά δεν απορείς επίσης γιατί σε ένα τέτοιο φόρουμ, υπάρχουν τόσο συντηρητικές τοποθετήσεις;
    Οπως επίσης και θέσεις που απομακρύνουν ή αποσυνδέουν το BDSM από τον ερωτισμό;

    Για μια στιγμή, το Κυριαρχικός δεν είναι μαγαζί με ωράριο λειτουργίας που όταν κλείνει το ξεχνάμε ή το αφήνουμε πίσω μας. Δλδ τι πιστεύεις; Στην δουλειά υποτακτικός, στον γάμο βανίλα και στην εξωσυζυγική σχέση Κυρίαρχος;

    Λάθος κατά τη γνώμη μου είναι να αποσυνδέουμε τον ερωτισμό μας από την σύντροφό μας. Μην ξεχνάς πως ή σχέση είναι επιλογή και όχι καταναγκασμός. Δεν μπορεί να αποφασίζεις να κάνεις οικογένεια και τα κριτήρια σου να είναι λογιστικά. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αν αποκλείσεις ή παραβλέψεις τον ερωτισμό από τον γάμο σου, εκτός από το να κοροιδεύεις τον εαυτό σου ότι θα είστε ευτυχισμένοι με την σύντροφό σου, είναι εθελοτυφλία για την κακή εξέλιξη που θα έχει.

    ............

    Και τελικά το "πρωί" βανίλα και το "βράδυ" μαστερ πως το βλέπεις/ετε; Το κρίνεις/ετε ως ισορροπία;
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Γιατί κανείς να επιλέξει την εδραίωση μιας ισότιμης νομικά, οικονομικά και κοινωνικά δχέσης, με έναν άνθρωπο τον οποίο θεωρεί σκλάβο του; Γιατί να του εκχωρήσει τέτοια δικαιώματα;
    Το να συμπορευτεί μαζί του στη ζωή το θεωρώ απολύτως λογικό, αλλά τί είναι αυτό που θα προσθέσει ο γάμος, ως πράξη, σε αυτή τη συμπόρευση;
    Για εμένα η χρησιμότητα του γάμου περιορίζεται στη διασφάλιση της νομικής και οικονομικής δέσμευσης αμφότερων των μελών (εξίσου) προς τα επικείμενα τέκνα τους.

    Αν, από την άλλη πλευρά κάποιος θεωρεί ότι μια M/s σχέση αφορά αποκλειστικά και μόνο τα δύο μέλη και δεν επηρεάζει κατ' οποιονδήποτε τρόπο οτιδήποτε άλλο έξω από αυτή, τότε μάλλον πρέπει να υποθέσω ότι έχει νόημα αμφότερα τα μέλη να νέμονται τα της οικογένειας...
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Eγώ αν ήθελα να παντρευτώ ένα συγκεκριμένο άτομο θα το παντρευόμουν ακόμα κι αν είχε χαρακτηριστικά δεινοσαύρου και μιλούσε σαν γύπας και χρειαζόταν να τον/την ταΐζω ποντίκια
     
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Το BDSM είναι σεξουαλική συμπεριφορά και σεξουαλική διαστροφή(λένε οι ειδικοί, και συμφωνώ μαζί τους, χωρίς να θέλω να πω ότι έχω πρόβλημα με αυτό) εκτός βέβαια εάν είσαι βασανιστής της χούντας ή το κάνεις για βιοποριστικούς λόγους όποτε είναι επάγγελμα, αλλά δεν νομίζω ότι εξετάζουμε αυτή την περίπτωση εδώ.

    Τώρα το από που προκύπτει ότι μια σεξουαλική συμπεριφορά ή διαστροφή υπάρχει κατά πρωτεύοντα λόγο για να εξυπηρετεί σεξουαλικές ανάγκες, νομίζω ότι είναι αυτονόητο.

    Ενδεχομένως να έχεις την απορία γιατί έχεις αναγάγει την BDSM συμπεριφορά σε lifestyle. Η γνώμη μου είναι ότι ίσως είναι πιο γκαυλωτικό κάτι τέτοιο να το ζεις ως βίτσιο από το να το αφήσεις να σου κλέψει την ζωή.