Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 3 Ιουνίου 2011.

  1. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla


    Ο ερωτισμος, μεσα στον οποιο ζει και υπαρχει η διαστροφη, μπορει να υπαρχει παντου και οποιαδηποτε στιγμη.

    Αρκει να εχουμε το σθενος, κυριως στο εγκεφαλικο κομματι, να μπορουμε να καταμερισουμε το καθετι και να δωσουμε τον χρονο και την σημασια που του πρεπει, την καταλληλη στιγμη.

    Δεν υπαρχει απαραιτητα μια αρχη και ενα τελος στα παντα, ειδικα οταν εχουμε να κανουμε με συμπεριφορες και προτιμησεις. Επερχεται αλλαγη, εξελιξη, μεταλλαξη ακομα ακομα, γιαυτο λοιπον δεν γινεται να εχει ενα ρητο και συγκεκριμενο τελος, καθως μιλαμε για κατι το δυναμικο, που αλλαζει μορφη ( το βελτιστο θα ηταν αυτο να γινεται κατα το δοκουν και οχι τυχαια ) και που εξυπηρετει αλλες αναγκες απο αυτες που εξυπηρετουσε ενδεχομενως σε προηγουμενη φαση της ζωης μας.
     
  2. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Re: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Και το μεγάλο γλέντι;
    Η μπουμπουνιέρες με το ολόκληρο αμύγδαλο;
    Ο μήνας του μέλιτος;
    Τα γαμήλια δώρα;
    Το ο κουμπάρος και η κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα;
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla


    Έχεις δίκαιο, όπως είπα και πριν δεν το ανέλυσα σωστά. Το ρητό τέλος στο οποίο αναφέρθηκα σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να εννοηθεί ότι έχει να κάνει με της μορφές στις οποίες θα μπορούσε να μεταλλαχθεί.

    Διαφωνώ με το ότι ο ερωτισμος, μεσα στον οποιο ζει και υπαρχει η διαστροφη, μπορει να υπαρχει παντου και οποιαδήποτε στιγμή. Για μένα η σεξουαλικότητα μου αφορά την προσωπική μου ζωή και θέλω να ζει μόνο εκεί. Και στο κύκλο των ανθρώπων με τους οποίους την μοιράζομαι.
     
  4. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Δεν λεμε κατι διαφορετικο, απλα μαλλον το εκφραζουμε αλλιως.

    Φυσικα και αφορα εσενα και μονο αυτους που επιλεγεις να γνωριζουν η να μετεχουν στο οτιδηποτε. Αυτο ειναι και δικη μου αρχη, καθως οι περισσοτεροι ανθρωποι αρεσκονται στο να σχολιαζουν την καμπουρα του αλλου παρα την δικη τους.

    Αυτο που εννοουσα ηταν οτι ανα πασα στιγμη μπορεις να συνδεσεις κατι φαινομενικα ασχετο με τον ερωτα η το σεξ, στις διαστροφικες σου δραστηριοτητες, και να το απολαυσεις με το ατομο η τα ατομα που γουσταρεις.

    Δεν τιθεται θεμα γνωστοποιησης δηλαδη, αλλα ληψης ερεθισματων, ιδεων, ακομα και εμπειριων, απο το οτιδηποτε, ωστε αυτο να τροφοδοτει μια συνεχιζομενη διαστροφη.
     
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Αυτό είναι το καλύτερο μου...

    Όντως παρεξήγησα τα γραφόμενα σου πριν.
     
  6. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Γιατί γουστάρει να γίνει η μητέρα των παιδιών του(ς), γιατί επιθυμεί να την διασφαλίσει οικονομικά και νομικά...

    Το θέμα όμως, και το κύριο ερώτημα, είναι γιατί ένας Master να επιλέγει να πνίγεται σε έναν βανίλλα γάμο ή σε μια βανίλα συμπόρευση ζωής και ταυτόχρονα και κρυφά να έχει και την σκλάβα του. Ποιά είναι η γνώμη σου;

    Mια οποιαδήποτε φανερή σχέση επηρεάζει και τον περίγυρο και το περιβάλλον, στον έναν ή στον άλλο βαθμό, θετικά ή αρνητικά, το "ζητούμενο" ως απορία και βάση για συζήτηση παραμένει.

    Ποιός ο λόγος για κάποιον που επιλέγει το status master να αποποιείται της αυθεντικότητας του και να καταπνίγει και τον ερωτισμό αλλά και την προσωπικότητα του;

    Αναρωτιέμαι, χρειάζονται ειδικοί για να πουν σε κάποιον τι είναι αυτό που τον ευχαριστεί, τον ικανοποιεί, τον γεμίζει... στη ζωή του;

    Δεν το αντιλαμβάνεται, δεν το αισθάνεται, δεν το γεύεται;

    Iδίως για έναν άνθρωπο με Κυριαρχική ψυχοσύνθεση/προσωπικότητα, μπορεί να υπάρχει ισορροπία, πληρότητα, αρμονία και τελικά ευτυχία, αν καταπιέζεται στην καθημερινότητα του στα βασικά γι' αυτόν;

    "Αιώνες προπαγάνδας μας έμαθαν να κοιτάμε καχύποπτα την ευτυχία. Να ταυτίζουμε την απόλαυση με τη διαφθορά. Να φορτωνόμαστε τύψεις κάθε φορά που κάνουμε το κέφι μας. Τόσο έχει ποτίσει, μέσα μας αυτό το φαρμάκι, που θεωρούμε φυσικό να μετανιώνουμε για τη... χαρά!

    Ωστόσο, και αφύσικο είναι και απάνθρωπο. Γιατί, τελικά, η φύση του άνθρωπου ζητάει την ευχαρίστηση. Το να ταυτίζουμε την απόλαυση με την αμαρτία, είναι σαν να αρνιόμαστε στον άνθρωπο τη φύση του.

    Η σαθρή λογική του πουριτανισμού βασίζεται σε αυθαίρετες (και κρυφές) προϋποθέσεις. Διαιρεί τις απολαύσεις σε “ανώτερες” και “κατώτερες” ή ψυχικές και σωματικές (λες κι ένα άψυχο σώμα μπορεί να φάει ή να κάνει έρωτα...). Όλες όμως οι απολαύσεις είναι ίδιες: από τις αισθήσεις ξεκινάνε (ναι - και η μουσική και η ζωγραφική, όπως και το φαΐ και ο έρωτας) και στην ψυχή νιώθονται. Όρια ανάμεσα σώμα και ψυχή δεν υπάρχουν, μια ενότητα είμαστε ψυχοσωματική.

    Ας αφήσουμε που η διαίρεση ανάμεσα σε ανώτερες και κατώτερες απολαύσεις προϋποθέτει και μιαν αξιολόγηση - και με ποια άραγε κριτήρια δουλεύει αυτή η βαθμολογία; Γιατί πρέπει ένα άριστο pate de fοis gras aux truffes να είναι κατώτερο σαν απόλαυση, από μια άθλια παράσταση του Αντώνιος και Κλεοπάτρα;

    Από όλες τις προπαγάνδες η πουριτανική είναι η πιο επικίνδυνη. Ελευθερωθείτε! Παρατήστε τις τύψεις και τις αναστολές και απολαύστε τη ζωή αυτή - κι αν υπάρχει άλλη, θα απολαύσετε και την άλλη! Κανένας Θεός δεν μπορεί να είναι τόσο μικρόψυχος, που να σας τιμωρήσει επειδή χαρήκατε...

    N. Δήμου"
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Και ποιος απαγορεύει το ερωτικό κομμάτι να πετάει; Άλλο πράγμα κάνει την M/s σχέση, μπορεί το sex να είναι ένα κομμάτι του αλλά σίγουρα δεν είναι παρά κομμάτι της ολότητας.

    Γιατί όχι; Γιατί ντε και σώνει μίζερος; Αν ο άλλος άνθρωπος σε γεμίζει περισσότερο απ' όσο θα σε γέμιζε να "καθοδηγείς" κάποιον άλλον τόσο ώστε να μη σε νοιάζει, τότε πού είναι το πρόβλημα;

    Αυτός που περιγράφεις φυσικά και δεν είναι ούτε Master ούτε Dom, αλλά ένας παντρεμένος κυριαρχικός δεν εμπίπτει απαραίτητα σ' αυτή την κατηγορία.
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Όχι. Οι ειδικοί χρειάζονται για να δώσουν ένα όνομα σε αυτό που ευχαριστεί τον καθένα μας και να κάνουν τις απαραίτητες στατιστικές.

    Μια απορία έχω, γιατί από όλη μου την απάντηση εστίασες στην παρένθεση που είναι εκεί για επεξηγηματικούς λόγους?

    Όχι. Σίγουρα όχι, εννοώντας πάντα την σεξουαλική του ζωή. Αν αυτός π.χ. αρέσκεται στο να καταπιέζει τους υπαλλήλους του λόγου της Κυρίαρχης ψυχοσύνθεση του είναι άλλο θέμα.


    Συμφωνώ απόλυτα με ότι ο κ. Νίκος Δήμου λέει και παραθέσεις εσύ.
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Εκτιμώ πως όσα ζευγάρια επιθυμούν είναι ελεύθερα να γιορτάζουν την ευτυχισμένη συνύπαρξή τους με τους φίλους τους, όχι μια φορά, αλλά όσο συχνά θέλουν. Οι γονείς μου διοργανώνουν πάρτι στην επέτειο του γάμου τους, εδώ και 40 έτη, για τους ίδιους και τους στενούς τους φίλους. Μπομπονιέρες δεν δίνουν αλλά παραγγέλνουν τούρτα με κεριά - αριθμούς.

    Θα ήθελα να υπογραμμιστεί η διαφοροποίηση του γάμου, αφενός από την επί μακρόν συνύπαρξη ενός ζευγαριού, αλλά και από το γλέντι της γαμήλιας τελετής και της γαμήλιας δεξίωσης.

    Ο γάμος είναι ένα συμβόλαιο. Και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται.

    Αγαπητέ Seduction, δεν γνωρίζω κανέναν Master παντρεμένο με vanilla σύζυγο. Αν κάποιος δεν έχει το ψυχικό σθένος που απαιτείται ώστε να επιδιώξει την απόλαυσή του, τότε θα ήταν κάπως ιλαρό το να αναγνωρίζεται ως άνθρωπος κυριαρχικός (εντός και εκτός BDSM).

    Μπορώ να εντοπίσω ενδείξεις κυριαρχικότητας σε έναν άνθρωπο μη συναφή με ό,τι τιτλοφορείται ως BDSMικό, που έχει διεκδικήσει από τη σύζυγό του το δικαίωμά του στην πολυγαμία. Δεν μπορώ να αντιληφθώ όμως πόθεν η κυριαρχικότητα ενός ανθρώπου με εξαιρετικές γνώσεις, προηγμένες τεχνικές και ενδιαφέρουσες ιδέες σχετικά με το BDSM ο οποίος αναζητά σκλάβο κρυφά (!) από τη vanilla σύζυγο.

    Ως εκ τούτου δεν είμαι σε θέση να δώσω μια αιτιολόγηση στην υπόθεση που εισάγει το νήμα σου.
     
  10. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    "Η Κιβωτός έγινε από ερασιτέχνες και ο Τιτανικός από ειδικούς".

    Δεν καταργώ εν γένει τους ειδικούς, αλλά να συζητάμε για ειδικούς στο BDSM, όταν όσοι/ες είναι εδώ, τόσες και οι διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν για το ΒDSM ή να συζητάμε για ειδικούς και μάλιστα με καθολική αποδοχή στα λεγόμενα τους, όταν ο χώρος είναι τόσο χαοτικά ανοιχτός και μεγάλος, είναι μακριά από τη λογική μου.

    Αντιθέτως, δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη απόκλιση ως προς τις έννοιες Μaster & Dom, ανάμεσα στους ανθρώπους του χώρου.

    Κυριαρχία δεν σημαίνει καταδυνάστευση και τυραννία. Υπάρχει μια μαγική λέξη στον χώρο μας. Συναίνεση.
    Από την άλλη, ο Κυρίαρχος, κυριαρχεί σε όλες του τις εκφάνσεις, δεν καταπιέζει όπως το θέτεις στο παράδειγμα σου.

    Δεν διαφωνούμε, αλλά πως βλέπεις την πιθανότητα "Master ή Dom στην εξωσυζυγική του σχέση και υποτακτικός ή βανίλα στον γάμο του"; Που είναι η ολότητα; Στην υποκρισία;

    Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει όπως το θέτεις. Απεναντίας. Αν σε γεμίζει όμως περισσότερο ο Απόλλων Αθηνών είναι "κάπως" να δηλώνεις Ολυμπιακός και μάλιστα φανατικός γαύρος. Αυτό λέω, απλά.

    Υ.Γ. Που είσαι φίλε; Χάθηκες!
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Αναρωτιέμαι γιατί πήρες στα σοβαρά όσα σου έγραψα πριν.

    Ωστόσο, και για μένα ο γάμος στην ουσία είναι ένα συμβόλαιο αλλά, είναι και αυτό που την σύντροφο μου την αναγάγει σε σύζυγο και ως τίτλος αυτό την διαχωρίζει από όλες τις άλλες συντρόφους που είχα στην ζωή μου, ασχέτως της ποιότητας της εκάστοτε σχέσης.

    Είναι ένα στέμμα που απένειμα σε μία γυναίκα που ξεχώρισα για κάποιους λόγους. Υπήρξαν πολλές γυναίκες που μπορώ να ονομάσω γκόμενες, φίλες, γνωστές αλλά μόνο μια που ονομάζω σύζυγο και εύχομαι πάντα να καμαρώνω για αυτό.
     
  12. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla


    Κάπου σε χάνω ρε Seduction...

    Εν πάση περιπτώσει, σεβαστή η άποψη σου. Έχεις κάθε δικαίωμα να πορευτείς στη ζωή σου όπως επιθυμείς, όπως πολύ σωστά μου είχες επισημάνει μερικά ποστ πριν.