Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 3 Ιουνίου 2011.

1. Seduction

Seduction Regular Member

Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

@tender

Χαίρομαι που διαβάζω το αυτονόητο, ότι δλδ το BDSM έχει πολύ ερωτισμό. Nα υποθέσω πως θεωρείς και τον οργασμό έναν από τους σκοπούς του ερωτισμού;

Στέκομαι σε αυτό που γράφεις, *προσθέτοντας το "μόνο" στην παρένθεση, καθόλου δεν διαφωνώ, και σε ρωτώ που ακριβώς βρίσκεται η ανταλλαγή ελέγχου στον γάμο ενός Master με συντηρητική vanilla; Που ακριβώς ο Kυρίαρχος βιώνει την επιθυμία του - ανάγκη του - θέλω του, μέσα σε μια καθημερινότητα με πλήρη απουσία ανταλλαγής ελέγχου με την σύντροφό του;

Aνοιξα το νήμα, εκφράζοντας κυρίως την απορία μου και αυτή έθεσα προς συζήτηση. Απαντήσεις από αθρώπους που το βιώνουν ως Master σε γάμο με vanilla, δεν διάβασα. (Αναμενόμενο)

Aν εσύ θεωρείς πως το ερωτικό κομμάτι (δεν εννοώ μόνο το σεξουαλικό) παίζει μεγάλο ρόλο για όσους ακολουθούν τέτοια επιλογή, παρ' όλα αυτά όμως επιλέγουν μια καθημερινότητα που δεν τον βιώνουν, απλά διαφωνούμε.

Για μένα τα παραδείγματα του τύπου
    1. "μου αρέσει πολύ το sex, ωστόσο έχω επιλέξει για σύζυγό μου μια ασεξουαλική"
    2. "είμαι αριστερός εκ πεποιθήσεως αλλά παντρεύτηκα μια που είναι μέλος της χρυσής αυγής"
    3. "τρελαίνομαι για ταξίδια και εκδρομές, αλλά η γυναίκα μου είναι αυστηρώς σπιτόγατα"
    κλπ

ΔΕΝ κολλάνε. Σχέση κάνεις με άνθρωπο που ταιριάζεις, που υπάρχει ταύτιση, που είναι δίπλα σου και κοιτάτε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση...
    Πόσο μάλλον σχέση ζωής. Διαφωνείς;

2. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Πραγματικά έχω ξεκινήσει να σχολιάσω αυτό το τόπικ 100 φορές και κάθε φορά σταματάω γιατί ειναι αδύνατον νομίζω να χωρέσουν σε μία και μοναδική απάντηση όλες οι περιπτώσεις και υποπεριπτώσεις που υπάρχουν σε ένα τέτοιο ζήτημα.
    Κάθρε φορά που πάω να κάνω μία γενίκευση σκέφτομαι και μία διαφορετική περίπτωση που απλά δεν μπορεί να χωρέσει σε blanket statements τύπου "όσοι παντρεμένοι διατηρούν βδσμ σχέση παράλληλα με το γάμο τους είναι αποβράσματα" ή "έλα μωρέ τώρα μέχρι 11 είναι σχέση" κλπ.
    Γεγονός είναι ότι υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι, εκείνοι που γενικά λειτουργούν αφοριστικά και θα δείξουν με το δάχτυλο και θα πουν τζιζ κακά, εκείνοι που έχουν μια τέτοια ικανότητα εκλογίκευσης που γενικά δεν ενοχλούνται απο τίποτα, χωρίς όμως να ειναι θέμα ηθικής (ή ανηθικότητας) και μια τρίτη μερίδα που είναι με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο πόδι εκεί επειδή είναι επιφυλακτικοί (κυρίως γιατί ξέρουν ότι μόλις πεις -καλά εγώ ποτέ-- τότε είναι που το σύμπαν γυρνάει και σε φτύνει μέσα στο μάτι.
    Το θέμα είναι ότι δεν νομίζω να μπορέσουμε να καταλλήξουμε σε ένα συμπέρασμα που να μπορεί να καλύπτει όλες τις περιπτώσεις.
    Αυτές οι γενικότητες και απο εμένα!

3. skia

skia Contributor

το πως αυτοχαρακτηρίζεται ο καθένας είναι δικαίωμά του. είναι τόσο κυρίαρχος όσο και αυτός που εκμεταλλεύεται με ιδιοτελείς σκοπούς επίσης την κάθεμια. δηλαδή καθόλου.
    για μένα Κυρίαρχος είναι μόνο αυτός που έχει το ''θράσος'' και το θάρρος να μην κρύβει ποιός είναι σε καμία πτυχή της ζωής του,η ''vanilla'' σύζυγός Του όπως και το περιβάλλον Του να γνωρίζει και να έχει αποδεχτεί την φύση Του και τις επιλογές Του, και το αποτέλεσμα των πράξεων Του να φαίνεται χωρίς να επιδεικνύεται. να ξέρεις ότι το αντικείμενο βρίσκεται κάτω από το φως. ο σωστός δημιουργός προτιμά να μένει στο σκοτάδι και να δέχεται τα εύσημα από κει.

4. Brainstorm

Brainstorm Regular Member

Δεν διαφωνουμε  

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Θα έβγαζα το καπέλο σε κάποιον Κυρίαρχο παντρεμένο με βανίλα γυναίκα, αν είχε το θάρρος και την ειλικρίνια να πει στην γυναίκα του για την δεύτερη ζωή που κάνει με την σκλάβα του λόγω που δεν μπορεί η βανίλλα γυναίκα του να ικανοποιήσει πλήρως τα σεξουαλικά του θέλω.

Δεν μπορώ όμως να κατακρίνω κάποιον κυριαρχικό παντρεμένο που το κάνει κρυφά από την γυναίκα του, γιατί η ανάγκη για εκτόνωση της σεξουαλικότητας ενός ανθρώπου είναι πολλές φορές πέραν των δυνατοτήτων του να την ελέγξει, όπως και η διάλυση μιας οικογένειας με παιδιά, έχει πολλές επιπτώσεις π.χ στην ζωή των παιδιών, τα οικονομικά, τα περουσιακά κ.λ.π.
    Απλά εγώ δεν τον θεωρώ Κυρίαρχο, γιατί Κυρίαρχος για εμένα είναι κάποιος που κάνει τα θέλω του χωρίς να πρέπει να τα κρύψει από κάποιαν/ον άλλη/ον. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, σεβαστή και κάθε άλλη άποψη.

Υγ. Μιχάλη, θα σου πω κάτι εντελώς φιλικά.
    Στήριξε τις απόψεις σου στο νήμα σου χωρίς να κάνεις προσωπικές επιθέσεις σε άλλα μέλη, γιατί έτσι δίχνεις ότι άνοιξες το νήμα όχι για να πούμε τις απόψεις μας γενικά για όλους τους παντρεμένους κυριαρχικούς που κάνουν κρυφή ζωή, αλλά για να θίξεις προσωπικά κάποιο μέλος.
    Φιλικά,
    MasterPerris.

Last edited: 4 Ιουνίου 2011
  6. zoyzoy_

zoyzoy_ Contributor

Προσωπικά δεν λειτουργώ έτσι. Όταν είμαι με κάποιον φροντίζω το χαλί που πατάμε να είναι καθαρό από κάτω εξ αρχής.
    Και αυτό γιατί όχι μόνο όταν αγαπώ αλλά και όταν ερωτεύομαι κάποιον θέλω να το ζω αληθινά και στο έπακρο.
    Και για να μείνω σε αυτό... όταν ερωτεύομαι δεν κοιτώ ταμπέλες,δεν ρωτάω πόσες σφαλιάρες δίνει, που και πότε.
    Φροντίζω όμως αν δεν γνωρίζει σχετικά με μένα, μέσα από την καθημερινή μας επαφή να του γνωρίσω εμένα όπως είμαι και όχι όπως (ίσως) θα ήθελε να είμαι.
    Και πραγματικά η από κοινού ανακάλυψη των νέων του θέλω είναι συναρπαστική!
    Τότε είναι που έρχεται η αγάπη και αποτελεί προϋπόθεση στο να μοιραστώ τα πάντα μαζί του...ακόμα και τον "εμετό" μου!

7. Seduction

Seduction Regular Member

Γειά σου Πέρρο. Προσωπική αιχμή, εγώ για άλλο μέλος στο νήμα μου;!!! Σε καλώ, να βάλεις έστω και μια πρόταση μου, που να τεκμηριώνει αυτό που έγραψες.

Ακόμα και στην αρχική μου τοποθέτηση, έγραψα ΞΕΚΑΘΑΡΑ

8. Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Μπορώ να μιλήσω μονάχα για τον εαυτό μου. Διευκρινίζω πως δεν είμαι μάστερ, αλλά ένα απλό περβότσουλο.
    Γω λοιπόν το περβότσουλο...

Επειδή:
    α) τα γούστα μου τα καλλιέργησα από μικρός, ξέρω τι μ' αρέσει και τι όχι και νιώθω υπέροχα με τις διαστροφές μου,
    β) σέβομαι τις βιτσιόζες και τις σαδομαζοχίστριες ακριβώς το ίδιο με την καραβανίλια μάνα μου και δεν τις θεωρώ άξιες μόνο για πούτσο, αλλ' αντιθέτως τις θεωρώ καθ' όλα κατάλληλες και για οικογένεια μαζί μου στον βαθμό που μοιράζονται τις δικές μου αντιλήψεις περί οικογένειας,
    γ) σέβομαι το μελλοντικό στεφάνι μου και τιμώ τον λόγο που θα δώσω και ως εκ τούτου δεν σκοπεύω να κρυφοκερατώνω,
    δ) θέλω να φχαριστιέμαι ανώμαλο γαμήσι με τη γυναίκα μου στα φανερά (είτε με ανοιχτό γάμο κι ελεύθερες σεξουαλικές επαφές εκτός γάμου είτε ακόμα καλύτερα με παρτούζες και με τους δύο παρόντες) και βαριέμαι να κλεφτογαμάω αγχωμένα και στα κρυφά με το φόβο της παντόφλας αν με πάρει είδηση η κερατού,
    ε) δεν αντέχω τη μιζέρια της νυχτικιάς και της πλήξης του βανιλοσυζυγικού κρεβατιού,
    στ) θεωρώ κάπως ακαλαίσθητο να κάνω κήρυγμα περί οικογενειακών αξιών και ταυτόχρονα να προδίδω πισώπλατα την εμπιστοσύνη της (μελλοντικής) συζύγου μου...

Για τους λόγους αυτούς:
    Εγώ προσωπικά θα παντρευτώ γυναίκα που ΚΑΙ συμφωνούμε στα βασικά περί οικογένειας ΚΑΙ μοιραζόμαστε τα ίδια ερωτικά γούστα.
    Κι αν δεν βρω, θα σηκώσω το βάρος των επιλογών και των γούστων μου και θα μείνω εργένης.

Οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι θέλουν. Εγώ δεν είμαι ιεροεξεταστής να κρίνω επί ηθικής βάσεως και λοιπές παπαριές. Σέβομαι τον ανήθικο το ίδιο με τον ηθικό, τον Ντε Σαντ το ίδιο με τον Μέγα Βασίλειο, διότι και οι δύο είναι συνάνθρωποί μου.
    Απλά καλό είναι να θυμούμαστε όλοι πως οι επιλογές έχουν συνέπειες και συνεπώς εκείνοι οι άνθρωποι που σηκώνουν το (μερικές φορές δυσβάσταχτο) βάρος των επιλογών τους δεν έχουν καμμία διάθεση να προσφέρουν δωρεάν κατανόηση και παρηγορητικές αγκαλιές στους ανθρώπους που κλαίγονται, επειδή δεν μπορούν ν' αντέξουν τα αδιέξοδα, στα οποία τους οδήγησαν οι δικές τους επιλογές.

Ταύτα και σας ασπάζομαι.

...

9. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Σ'ωραίος!  

10. Elysium

Elysium Contributor

Έχεις δίκιο  

11. thaleia

thaleia Contributor

Ειδα οτι αναφερθηκε να ειχε το θαρρος να πει ο κυριαρχος στην βανιλα συζυγο του για την σχεση του με την σκλαβα του.
    Ειναι θεμα θαρρους? υπολειπεται θαρρους ενας κυριαρχος?
    Ισα ισα ειναι θεμα σεβασμου προς το προσωπο της και την προσωπικοτητα της , γιατι να την πληγωσει? εχετε προσπαθησει να ερθετε στη θεση της συζυγου οταν θα το ακουσει αυτο απο τα χειλη του συζυγου της? τι θα νιωσει? πως θα τσακισουν τα συναισθηματα της?
    πως θα ειναι η ζωη της την επομενη μερα?
    εδω σκλαβες και δεν μπορουν ν αποδεχτουν δευτερη σκλαβα θα το αποδεχθει η βανιλα συζυγος?
    μηπως να βγαινουν ολοι μαζι και να συστηνονται " απο δω η γυναικα μου κι απο δω η σκλαβα μου"

η να συστηνει η γυναικα " απο δω η σκλαβα του αντρα μου" ?

12. skia

skia Contributor

αλήθεια, μπορώ να σου πω Έναν...