Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 3 Ιουνίου 2011.

1. Captain_Morgan

Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

γαμώτο απ΄τις λίγες φορές που ήθελα να δώσω ρεπ και δεν μπορώ.... +100 για το ποστ και +1000 για την υπογραφή  

2. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αγαπητή μου thaleia, εγώ έγραψα ότι για εμένα ο Κυρίαρχος πρέπει να είναι ειλικρινής και να έχει το θάρρος να πει στην γυναίκα του για την δεύτερη ζωή του, ειδάλως να χωρίσει.
    Εγραψα ακόμα, ότι αυτή είναι η προσωπική μου άποψη για τους Κυρίαρχους και ότι είναι σεβαστή και κάθε άλλη άποψη.

Και κάτι ακόμα για αυτά που γράφεις ότι αν της το πει θα την πληγώσει.
    Μα κάποια ημέρα αγαπητή μου, αργά ή γρήγορα θα το καταλάβει μόνη της, εσεις οι γυναίκες έχετε το ένστικτο αναπτυγμένο, και εμεις οι άντρες όταν βρούμε όλα αυτά που θέλουμε σε μια άλλη γυναίκα, δύσκολα να θέλουμε ερωτικά μετά μια γυναίκα που δεν μας ικανοποιεί όλα μας τα γούστα, οπότε θα φανεί και στο κρεβάτι.

Οπότε δεν είναι καλύτερα να είναι ειλικρινής κάποιος με την μάνα των παιδιών του; Είναι σωστό να γουστάρει ερωτικά την σκλάβα του και με την γυναίκα του να κάνει αγγαρεία όταν της κάνει σεξ;

Υγ. Ασχέτως αν συμφωνούμε ή όχι σε ορισμένα θέματα, θα το ξαναπώ, είσαι ένα απο τα συμπαθέστερα θηλυκά που έχω γνωρίσει στο φόρουμ!!!  

Last edited: 4 Ιουνίου 2011
  3. subvalia

subvalia New Member

Αν ήξερες μόνο πόσοι παντρεύτηκαν για να κάνουν καλό σεξ με την εκλεκτή τους, ή επειδή έκαναν ήδη καλό σεξ μαζί της ! Και μετά από λίγο καιρό γάμου, όλα τέλειωσαν...
    Άλλο πράγμα ο πραγματικός γάμος, με τις υποχρεώσεις του και τα κουτσούβελα που σε εξαντλούν όλη μέρα, που κάθε τόσο αρρωσταίνουν και σε θέλουν πλάι τους και κλεισμένο μέσα στο σπίτι ή που σκούζουν για αγκαλίτσες μέσα στη νύχτα και τρέχουν και χώνονται κάτω απ τα ανώμαλα σκεπάσματά σου κι άλλο πράγμα το όνειρο ενός μη παντρεμένου ή νιόπαντρου.
    Αυτά που γράφεις, που είναι και πολύ σωστά για μένα και για πολλούς άλλους, δεν είναι εφαρμόσιμα μέσα σε έναν γάμο, ειδικά αν αυτός ο γάμος έχει διανύσει κάποια χρόνια.
    Εύχομαι να είσαι η εξαίρεση.

4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Μιχάλη, αναφέρομαι στο #70# ποστ σου, έγραψες για κάποιο μέλος "Tι έχεις Γιάννη; Τι είχα πάντα" και μερικά άλλα.
    Πάντα φιλικά,
    Πέρρος.

Last edited: 4 Ιουνίου 2011
  5. Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Κατά την άποψή μου, όποιος κάνει κάτι τέτοιο στα παιδιά του, όχι Μάστερ δεν αξίζει να λέγεται, αλλά ούτε άνθρωπος. Και όσοι επιμένουν ότι τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν τίποτε, πιθανότατα βρίσκονται σε άρνηση για να συνεχίζουν ανενόχλητοι.

Άλλο τα παιχνίδια μεταξύ ενηλίκων, σε περιπτώσεις που δεν υπάρχουν παιδιά, τότε πραγματικά, αθώο θύμα δεν υπάρχει.

6. Ninevi

Ninevi Regular Member

Πάντα υπάρχει και δεύτερη επιλογή.
    Δυστυχώς στους περισσότερους παντρεμένους λέγεται "και ο σκύλος χορτάτος".
    Η άποψή μου γι αυτούς είναι πάνω - κάτω ίδια με αυτή για όσους δηλώνουν πολυγαμικοί σε όλους τους άλλους, πλην του άμεσα ενδιαφερόμενου, φυσικά για να προστατέψουν αυτόν/αυτήν και όχι την παρτάρα τους από το να χάσουν κάτι που δεν θα κράταγαν αλλιώς.
    Θλιβερό.
    @astrovroxi
    Διάβασα με ενδιαφέρον το παράδειγμα που έθεσες (αυτό με τη γυναίκα που λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων, επιλέγει την επ' αόριστον αποχή από το σεξ). Η αντιμετώπιση που θα όφειλε κατ' εμέ να έχει ο άλλος σε κάτι τέτοιο, είναι να ξεκαθαρίσει ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί το αυτό για τον εαυτό του και να ρωτήσει ήρεμα και ψύχραιμα τι λύση προτείνει ο ίδιος ο απέχων. Φυσικά δεν θα ήταν λύση το "κάνε κι εσύ αποχή, μπορείς'. Νομίζω πως το να φέρεις αντιμέτωπο κάποιον με τις ίδιες του τις εγωιστικές απαιτήσεις είναι η καλύτερη αντίδραση σε αυτές τις περιπτώσεις - και όχι το να τσακιστείς να τον κάνεις τάρανδο.

7. Eri

Eri

Re: Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

8. vautrin

vautrin Contributor

Χμ… νομίζω πως ίσως υπάρχει μια ακόμη παράμετρος που αγνοήθηκε από τους συνομιλητές. Ας την ονομάσω προσωρινά διχασμό του κυριαρχικού πνεύματος ώσπου να εξηγήσω πιο αναλυτικά τι εννοώ.

Πιθανολογώ πως ο κυρίαρχος βιώνει μιαν εσωτερική αντίφαση: από τη μια, αυτονόητο είναι ν’ αναζητά άτομα υποτακτικής ψυχολογίας, ώστε να ασκήσει πάνω τους τον έλεγχό του, ικανοποιώντας έτσι τις διαστροφές του αλλά κι εκφράζοντας παράλληλα την κυριαρχική του ιδιοσυγκρασία. Ωστόσο, αν είναι πραγματικός κυρίαρχος θα πρέπει να εκτιμά και στους άλλους τα ίδια χαρακτηριστικά που διαθέτει κι εκείνος, δηλαδή την αυτονομία, την αυτενέργεια, την ανεξαρτησία. Αυτά τα χαρακτηριστικά δεν τα έχει το υποτακτικό άτομο, ή αν τα έχει, τα απεμπολεί εθελοντικά για να υποταχτεί. Τα διαθέτουν όμως αρκετοί βανίλια. Άρα λοιπόν δεν αποκλείεται ο κυρίαρχος να ελκύεται ερωτικά από τέτοια άτομα που του μοιάζουν και σ’ αυτή την περίπτωση η μόνη εφικτή εναλλακτική λύση που απομένει είναι η σύναψη συμμετρικής, ισότιμης σχέσης μεταξύ των δύο. Δεν είναι απαραίτητο η σχέση αυτή να πάρει τη μορφή του γάμου, συνήθως η απόφαση της παντρειάς έρχεται πολύ αργότερα από την σύναψη της βανίλια σχέσης.

Οι δυο σχέσεις, η ισότιμη και η ασύμμετρη, μπορούν να αναπτυχθούν παράλληλα ακριβώς στο μέτρο που καλύπτουν διαφορετικές, και δη αντικρουόμενες ανάγκες του κυριαρχικού ατόμου. Είχα πει παλαιότερα πως ο «ηγεμών» δεν χρειάζεται μόνο «υπηκόους» αλλά και «συμμάχους».

Αν και δεν έχω ιδίαν πείρα, εικάζω πως πρόκειται για άβολη κατάσταση με αρκετούς συμβιβασμούς και πολλούς σκελετούς κρυμμένους στο ντουλάπι. Απελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο. Αλλά, για όνομα του θεού βρε παιδιά, η μοιχεία έπαψε να είναι αδίκημα εδώ και κάτι δεκαετίες. Ας μην την «ποινικοποιήσουμε» εμμέσως ξανά στο πλαίσιο του BDSM.

9. Seduction

Seduction Regular Member

!!! Πέρρο, την λαϊκή φράση "Tι έχεις Γιάννη; Τι είχα πάντα" την χρησιμοποίησα ως "απάντηση" μου, για να χαρακτηρίσω την επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά του do, δλδ το να μπαίνει σε κάθε νήμα μου, για έναν και μόνο λόγο, που ποτέ βέβαια δεν έχει σχέση με τα όσα αυτό πραγματεύεται.

Σε καμία περίπτωση δεν τον συσχέτισα με την ουσία του θέματος που συζητάμε και φυσικά δεν υπονοώ κανέναν που το βαπτιστικό του όνομα είναι Γιάννης! Ξεκάθαρα πράγματα.

Δεν ξέρω πως το εννοεί ο Anacreon, προσωπικά όταν αναφέρομαι στον ερωτισμό του BDSM, φεύγω κατά πολύ από το σεξ, αλλά και από την ερωτική φλόγα, όπως τουλάχιστον αυτή μπορεί να υπάρχει ως γενική και μονοδιάστατη έννοια στον vanilla "κόσμο".

Ο ερωτισμός που υπάρχει στο D/s, όπως εγώ τον αντιλαμβάνομαι, είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει τη σχέση σε μια υψηλότερη, πολυδιάστατη, και εξελικτική κατάσταση συνείδησης και βάθους που να της προσδώσει τόση δύναμη και δραστική ισχύ που να υπάρχει πληρότητα (ή το επίπεδο έλλειψης να είναι τόσο, ώστε να μην δημιουργεί πρόβλημα αν προτιμάτε), ακόμα και στην απουσία σεξ λόγω απόστασης ή άλλου λόγου, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Καταλαβαίνω και συμφωνούμε, κάθε περίπτωση είναι κάτι διαφορετικό, ωστόσο αυτό ισχύει για κάθε θέμα. Μια από τις δυναμικές του φόρουμ, είναι ότι επιτρέπει σε πολλά μέλη να εκθέσουν τις απόψεις τους για μια ή περισσότερες περιπτώσεις που γνωρίζουν ή να κάνουν μια γενική τοποθέτηση σε κάτι που αρχικά καθορίζει ο κάθε νηματοθέτης και πάνω σ' αυτές να υπάρχει συζήτηση.

Δεν διαφωνούμε zoyzoy_ μου. Μια χαρά τα έγραψες. Η φιλία μας, μου επιτρέπει να γνωρίζω, πως δεν θα μπορούσες να ερωτευτείς ή να αγαπήσεις ερωτικά έναν άνθρωπο, που ως σύντροφός σου θα σου έλεγε "μάλιστα Κυρία" και θα κυλιόταν στο πάτωμα για να τον πατήσεις με τις μπότες σου ή να τον κατουρήσεις ή θα αποζητούσε να τον ελέγχεις κλπ και αυτό ακριβώς τονίζω. Δεν μπορεί να νιώσει ερωτική πληρότητα κάποιος αν με το ερωτικό του ταίρι, δεν υπάρχει τουλάχιστον ένας κοινός τόπος αφετηρίας. Οταν αυτό το σημείο απουσιάζει στη σχέση, αυτή η έλλειψη δημιουργεί πρόβλημα και απομακρύνει από την ισορροπία. Η απομάκρυνση από την ισορροπία, δημιουργεί άλλο πρόβλημα και απομακρύνει από την ευτυχία κ.ο.κ

Για τον λόγο αυτό, άνοιξα και το νήμα. Εκφράζω την απορία μου, γιατί ένας Κυρίαρχος να βάζει αυτά τα προβλήματα στη ζωή του, απουσία ελέγχου και ανομοιότητα ερωτισμού, επιλέγοντας μια vanilla ως σύζυγο ή ως συνταξιδιώτη ζωής.

........

Και επιτέλους, συζήτηση σε φόρουμ κάνουμε, όχι ακαδημαική μελέτη για την δημιουργία νέου τμήματος στην ψυχολογία, ούτε επιστημονική έρευνα της οποίας τα αποτελέσματα θα αλλάξουν την ζωή των ανθρώπων.

10. Απάντηση: Re: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Με πρόλαβες, αυτό σκεφτόμουν ακριβώς.

11. Brainstorm

Brainstorm Regular Member

Πολυ υπερτιμημενο το bdsm εδω, χωρις καποιον λογο.

Δεν βλεπω συσχετιση μεταξυ ολων αυτων που λες και μιας αμιγως bdsm σχεσης. Το γεγονος οτι στις βανιλα σχεσεις δεν φαινονται και δεν προβαλλονται ολα αυτα, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και δεν εχουν την επιρροη τους στο καθε ατομο ξεχωριστα αλλα και στην σχεση την ιδια. ( το "τριτο" ατομο δηλαδη )

Η πληροτητα ερχεται οταν οι ανθρωποι που διατηρουν μια σχεση, νιωθουν πραγματα για τα οποια αλλα και ΑΠΟ τα οποια, γινονται καλυτεροι μερα με την μερα. Δεν εχει να κανει ουτε με ρολους ουτε με τον τυπο της σχεσης ( βανιλα - bdsm ) ουτε με τιποτα, πιστευω.

Απλα, στο bdsm υπαρχει η συνεχιζομενη αναγκη συγκρισης με τον βανιλα κοσμο, και αυτο οδηγει πολλους στο να θεωρουν κατι το καλυτερο μια bdsm σχεση απο μια βανιλα, ενω στην ουσια οι αξιες οι οποιες διεπουν και τις δυο σχεσεις ειναι ιδιες.

12. BitterSweat

BitterSweat Regular Member

χωρίς να το έχω βιώσει, αλλά βάση αυτών που έχω συζητήσει με πολλά ζευγάρια παντρεμένα με παιδιά, το παν ειναι η διάθεση. χρόνος μπορεί να μην υπάρχει πάντα, αλλά μια ερωτική διάθεση στο σπίτι βοηθά και το ζεύγος και τα παιδιά που βλέπουν τους γονείς δεμένους. και αν υπάρχει διάθεση και κατανόηση, ξεκλέβεις με κάποιο τρόπο 1 ώρα και πας με τη γυναίκα σου σε 1 ξενοδοχείο, μακρυά από παιδιά, σπίτι, καθημερινότητα και βγάζετε τα μάτια σας μια χαρά. αρκεί να δίνεις σε αυτό το λίγο διαθέσιμο χρόνο την ανάλογη βαρύτητα.

μακάρι να μπορούσα και εγώ να σου δώσω rep...