Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 3 Ιουνίου 2011.

1. Seduction

Seduction Regular Member

Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Ενδιαφέρουσα η οπτική που παρουσιάζεις με την τοποθέτηση σου vautrin, νομίζω πως μπορεί να αποτελέσει ξεχωριστό νήμα.

Επίσης πιστεύω πως θα είναι χρήσιμο να ακουστούν απόψεις Κυριαρχικών, αν και κατά πόσο βιώνουν την εσωτερική αντίφαση που πιθανολογείς.

Προσωπικά αναζητώ στις σχέσεις μου (όχι κατ' ανάγκη στις ερωτικές μου συντρόφους) και αυτά τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις , με την επιδίωξη όμως να τις κάνω να τ' απεμπολήσουν για να υποταχτούν.

Αν τα βρω σε μια βανίλλα (έχω εκφράσει την γνώμη μου πως ελάχιστες vanilla υπάρχουν) εν πάση περιπτώσει σε κάποια που δεν έχει ανακαλύψει την υποτακτική της ιδιοσυγκρασία, προσπαθώ να την οδηγήσω εκεί και να της το βγάλω - εξελίξω, ωστόσο αν για οποιοδήποτε λόγο δεν πετύχει, δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μπω σε σχέση που δεν με ικανοποιεί και δεν με καλύπτει.

Το ίδιο και οι παράλληλες σχέσεις μου ήταν πάντα ασύμμετρες. Δεν γνωρίζω αν μπορεί να συμβεί σε άλλον, αλλά εικάζω και εγώ το ίδιο ακριβώς όπως εσύ:

δλδ πως πρόκειται για άβολη κατάσταση με αρκετούς συμβιβασμούς και πολλούς σκελετούς κρυμμένους στο ντουλάπι.

και το ερώτημα μου παραμένει.

Γιατί ένας Κυρίαρχος να επιλέγει στη ζωή του μια άβολη κατάσταση με αρκετούς συμβιβασμούς και πολλούς σκελετούς κρυμμένους στο ντουλάπι και μάλιστα όταν η προοπτική αυτής της κατάστασης είναι εξ ορισμού μακροπρόθεσμη;

Υ.Γ. Στα όσα αναφέρεις σχετικά με την μοιχεία, συμφωνούμε. Δεν είμαστε σε φόρουμ "προσκόπων".

2. thaleia

thaleia Contributor

μωρε καλα σε λεω πιΠερη !!!!!!! θα σε λεω και ταμπασκο απο αυριο .....

-------------

ειπα να το αφησω εδω και να μην συνεχισω , ομως δεν μπορω θα το πω.

Ο κυριαρχος οφειλει να κυριαρχει στον εαυτο του , να κυριευει τα παθη του κι οχι να τον κυριευουν , και να κρατα ισορροπιες .

Last edited: 5 Ιουνίου 2011
  3. Seduction

Seduction Regular Member

Σε ελάχιστα θα μπορούσα να διαφωνήσω με την τοποθέτηση σου, θα σου αναφέρω όμως ένα απ' αυτά που αρκεί για να κάνει μέγάλη την διαφορά. "Ασύμμετρη σχέση"

4. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Seduction

Αυτό που δεν κατάλαβες εξαρχής με το ποστ μου το οποιο έκανες και quote λέγοντας ότι συμφωνείς είναι οτι δεν μπορείς να κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλότρεια.
    Το γεγονός ότι δεν μπορείς εσύ να καταλάβεις το τάδε ή το δείνα και τα λοιπά απλά να ξέρεις οτι δεν αποτελεί επιχείρημα.
    Στην ερώτησή σου λοιπόν "Γιατί ένας Κυρίαρχος" κτλ (που μπαι δε γουει είναι μέσα στο προσωπικό σχόλιο δερφορ είναι δύσκολο να σχολιαστεί με αντικειμενικά επιχειρήματα) η απάντηση θα παραμένει κάπου μέσα στο φάσμα του "γιατί ειναι ζώα και απλά γουστάρουν να πηδιούνται δεξιά και αριστερά" μέχρι το ότι " ειλικρινά αγαπάνε και τις δύο γυναίκες το ίδιο και δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς ούτε τη μία ούτε την άλλη"

5. Ninevi

Ninevi Regular Member

Ωραία αγάπη. Εντελώς αλτρουιστική.
    Τα μόνα πράγματα που αγαπάει ο ψεύτης, είναι τον εαυτούλη του και τη βολή του.

6. _voltage_

Δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω πως γίνεται να κρίνεις κάποιον χωρίς να γνωρίζεις τα κίνητρά του.
    Θα αγνοήσω το γεγονός ότι έκανες quote κάτι που ήταν σε εισαγωγικά στο αρχικό ποστ, που σημαίνει ότι δεν εκφράζει την προσωπική μου γνώμη για το θέμα και ότι ήταν μια προταση απλά περιεκτική και θα σου πω ότι γενικά το να κρίνει κάποιος μέσα απο το δικό του φάσμα εμπειριών, φόβων, πληγών , κόμπλεξ , ανασφαλειών κλπ κλπ είναι όντως το ποιο έυκολο ακόμα και το ποιο συχνό φαινόμενο αλλά αυτό τουλάχιστον για εμένα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
    Ο μόνος τρόπος για να κρίνει κάποιος μια ιστορία ειναι να έχει και τις δύο πλευρές τις και να μην κρίνει μέσα απο το φίλτρο των προσωπικών του εμπειριών.

(Δεν μιλάω για εσένα προς Θεού δεν σε ξέρω, οπότε αυτά τα "κρίνεις" κλπ μην τα πάρεις προσωπικά πλιζ)

7. Brainstorm

Brainstorm Regular Member

Προφανως και δεν μπορουν να ζησουν χωρις ουτε την μια ουτε την αλλη. Γιατι επωφελουνται και απο τις δυο, εκμεταλλευονται και τις δυο, και παιρνουν αυτα που γουσταρουν ανα πασα στιγμη και απο τις δυο.

Σε λιγο θα διαβασουμε πως οι Κυριαρχοι ειναι θυματα των ορεξεων και της ακρατης και παντοδυναμης εξελιξης του ερωτισμου τους, που οι καημενοι δεν μπορουν να διαλεξουν αναμεσα στην βανιλα γυναικα τους και στην bdsm υποτακτικη τους, και το παιζουν μπαλαντερ καθε φορα, παιρνοντας ποτε τον ρολο του συζυγου ποτε τον ρολο του γαμια αφεντη.

Δυσκολοι καιροι για πριγκηπες...

8. _voltage_

Κοιτα, εάν αυτό κατάλαβες απο το ποστ μου, οκ δεκτό.
    Δεν μου επιτρέπετε απο τον Αφέντη μου να σχολιάσω προσωπικά επι του θέματος οπότε δεν θα το κάνω όπως και δεν το έκανα σε κανένα ποστ μέχρι τώρα , έχω μόνο να πω ένα τελευταίο πράγμα εφόσον απότι φαίνεται το να κρατήσει κάποιος μια διαλακτική θέση σε ένα θέμα ειναι τόσο εξτριμ σπορ.
    Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο μπαλέτο.
    Χαίρομαι μόνο που μαζευτήκαμε τόσοι άσπιλοι να κρίνουμε όλους τους υπόλοιπους.

9. Brainstorm

Δεν ειναι θεμα κριτικης.

1 + 1 = 2.

Αν θες να ονομαζεσαι με καποιο συγκεκριμενο τροπο, και να σε σεβονται μεσω αυτου και των πραξεων σου που απορρεουν απο αυτον τον τιτλο, πρεπει καποια πραγματα πρωτα να τα εχεις ξεπερασει και οχι να αμφιταλαντευεσαι αναμεσα σε ημιμετρα που απλα ειναι βολικες λυσεις.

10. _voltage_

Σαφώς και είναι θέμα κριτικής και fyi 1+1 δεν κάνει πάντα 2.
    Το πόσο δε "βολικό" είναι να βρίσκεται κάποιος σε μια τέτοια κατάσταση δεν είμαστε σε θέση να το ξέρουμε. (μιλάω για το best case scenario όπου ο εν λόγω ντομ την παλέυει και δεν ειναι μπάζο).
    Το θέμα έιναι ότι ενώ σαφώς κάποια πράγματα είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται, κάποια δεν είναι, και μου τη σπάει γενικά τα χλωρά να καίγονται μαζί με τα ξερά.
    Από την αρχή προσπαθώ να πω ότι ακόμα και αν το 99% των μαστερ που είναι παντρεμένοι και έχουν D/s σχέση παράλληλα είναι απλά players δεν μπορούμε να γενικεύουμε με τέτοια ευκολία.
    Δεν νομίζω να είναι τόσο δύσκολος συλλογισμός.

Εκτός αν θέλεις να αναλύσουμε τις "σκλάβες" που δεν έχουν hard limits αλλά δεν κάνουν δουλειές στο σπίτι, όχι σεξ τις τετάρτες, το πρωκτικό μόνο μετά απο εβδομαδιαία συνενόηση ή τους twue Masters που ενώ κατά τα άλλα είναι single χρησιμοποιούν το βδσμ για να πηδάνε δεξιά και αριστερά ή εκείνους που δηλωνουν τοπ, και δέρνουν κοπέλες γιατί η μαμά τους δεν τους έκανε συχνα γιουβαρλάκια όταν ήταν μικροί και η δασκάλα τους τους μάλωνε συχνά.
    Εκεί να δεις ημίμετρα....

11. Ninevi

Ninevi Regular Member

Γιατί πάντα όταν συζητάμε για έναν κανόνα πιο πολύ θα πρέπει να αναλωνόμαστε με τις όποιες εξαιρέσεις του;
    Πολύ ευχαρίστως να τα αναλύσουμε και όλα αυτά.
    Στα ανάλογα threads.

12. Brainstorm

Συγκρινουμε τα ημιμετρα δηλαδη? Ποσο πιο ημιμετρο ειναι το ενα απο το αλλο?

Οταν κατι γινεται απο δικη μας επιλογη καθαρα, και απλα μετα λεμε πως δεν γινεται να απεμπλακουμε για τους χ,υ λογους, ειναι δεκτο και ενδεχομενως θεμιτο. Αν και πολυ σπανια δεν υπαρχει διεξοδος, απλα μπορει να ειναι δυσκολοτερη απο οσο την φανταζομαστε.

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι το δηλωμενο στατους ειναι και αυτο που αντανακλα την πραγματικοτητα. Η ταμπελα δηλαδη. Γιατι εκει στοχευουν ολοι, γιαυτο μαλιστα και χανουν την ουσια και στο τελος της νυχτας δεν γυρνανε στην ταμπελα, αλλα στο κρεβατι/σπιτι της βανιλα συζυγου τους.

Θλιβερο.