Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεθεόρτιο τρίγωνο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Anacreon, στις 1 Μαϊου 2011.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Μεθεόρτιο τρίγωνο

Σε σενα την ευχη μου αν χρειαστει θα την δωσω....χειρονακτικως! 
    Αυθαδικο πλασμα   που υποννοεις κατι για τη μανουλα! 

2. heeler

heeler Regular Member

Μπα δε σε φοβάμαι... Έτσι τα λες αφού με αγαπάς βρε!  

3. Astrovroxi

Μμμμμμ....αι στο καλο πια,με ριχνεις στο φιλοτιμο παλι!

4. john_m

john_m Bollocks mandola

Re: Απάντηση: Μεθεόρτιο τρίγωνο

ΚυραΑstrovroxi γεμιστούλια ένα ταψάκι γίνεται ?

5. Astrovroxi

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μεθεόρτιο τρίγωνο

Βεβαιως φιλτατε Ιωαννη!
    Την Πεμπτη θα φτιαξω, οποτε θα σας ετοιμασω ενα πυρεξ.Εχετε καποια προτιμηση? Τα τρωτε ολα τα λαχανικα? Ντοματες,μελιτζανες,πιπεριες,κολοκυθια?

6. john_m

john_m Bollocks mandola

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μεθεόρτιο τρίγωνο

Ναι ναι ναι τα πάντα , και λουλούδια μέσα  

Respect Anacreon

7. Ninevi

Ninevi Regular Member

Τι παιχνίδι στρατηγικής έπαιξες μετά;  
    (κρίμα και ήσουν όντως πολύ όμορφο εκείνο το βράδυ)

8. Απάντηση: Μεθεόρτιο τρίγωνο

Χαχαχα, Heeler ο ανίκητος!!!

Το παιχνίδι όπου όλοι οι ήρωες καταλήγουν cyborg ύστερα από φριχτά τραύματα και προδοσίες των συντρόφων τους και των αρχηγών τους.

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. heeler

heeler Regular Member

Εγω; Εγω δεν κάνω κάτι. Κάνω;

Ωραίο game!

10. vautrin

vautrin Contributor

Συνήθως αποφεύγω να γράφω δημοσίως λεπτομέρειες για τις προσωπικές μου στιγμές. Κάνω εδώ μια εξαίρεση επειδή η ιστορία που θα διηγηθώ είναι αρκούντως κωμική και παρουσιάζει κάποιες ομοιότητες με το πάθημα του αγαπητού Ανακρέοντα.

Πριν από τρία χρόνια παντρευόταν μια δεύτερη ξαδέρφη μου κι ήμασταν καλεσμένοι οικογενειακώς στο γάμο και το γλέντι. Όταν είδαμε τον γαμπρό, μας έκανε αλγεινή εντύπωση, όχι μόνο σε μένα αλλά και στα δυο αδέρφια μου, για ανεξακρίβωτους όμως λόγους. Κοινή ήταν η υποψία πως από κάπου τον ξέραμε, δίχως να μπορούμε να προσδιορίσουμε που τον είχαμε ξαναδεί. Σκατόφατσα, ύποπτη φυσιογνωμία, σκοτεινός και κακόφημος τύπος, ήταν μερικές από τις επιεικέστερες εκφράσεις με τις οποίες τον χαρακτηρίσαμε. Αλλά κι εκείνος φάνηκε να ξαφνιάζεται που μας είδε και μας χαιρέτησε κάπως αμήχανα και διστακτικά, ενώ ο πάγος δεν έσπασε ούτε στο γλέντι. Σε κάποια φάση μάλιστα ο αδερφός μου τον ρώτησε αν έχουμε συναντηθεί ξανά κι απάντησε με υπεκφυγές κι ένα χαμόγελο που εμείς εκλάβαμε ως ειρωνικό.

Τρεις μήνες αργότερα, παραθερίζουμε όλοι στο ίδιο θέρετρο, κι εμείς, λες κι έχουμε πάθει γεροντική άνοια, εξακολουθούμε να σπάμε το κεφάλι μας να θυμηθούμε που τον έχουμε ξαναδεί. Όσοι από σας έχετε φάει ποτέ παρόμοιο κόλλημα θα ξέρετε υποθέτω πως είναι μια πολύ δυσάρεστη αίσθηση που σου τριβελίζει το μυαλό και σε αποσπά από κάθε άλλη σκέψη. Ένα πρωί λοιπόν ακούω τυχαία τη μάνα της νύφης να κουβεντιάζει με τη μάνα μου, (είναι πρώτες εξαδέρφες), και να εκθειάζει τον γαμπρό της για την εργατικότητά του: ο Δ. ορφάνεψε μικρός κι άρχισε να δουλεύει από τα 16 του στο ξενοδοχείο ενός θείου του παράλληλα με το λύκειο. Τότε ξαφνικά παίρνω στροφές κι όλα τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους.

Για μια εξαετία περίπου, μεταξύ 1997 και 2003, τόσο εγώ όσο και τα αδέρφια μου πηγαίναμε για τα ερωτικά μας ραντεβού σε γνωστό γαμιστρώνα της Πατησίων. Δεν υπήρχε βδομάδα που να μην διανυκτερεύσει κάποιος εκ των τριών, ενίοτε δε, άπαντες! Εκεί πήρα το βάπτισμα του πυρός στον σαδομαζοχισμό. Ο μέλλων εξάδερφος μας δούλευε εκεί receptionist και φυσικά μας είχε δει να παρελαύνουμε με μια λεγεώνα τσούλες κάθε εθνικότητας σε διάφορους αριθμητικούς συνδυασμούς. Θυμήθηκα ένα νεαρό που από την κούραση αποκοιμιόταν στον γκισέ κι εμείς τα ζώα του τηλεφωνούσαμε και τον ξυπνούσαμε κάθε φορά που τελείωνε η βιντεοκασέτα στα τσοντοκάναλα!

Φυσικά εκείνος μας είχε αναγνωρίσει αμέσως, δεν είπε όμως λέξη για να μη μας εκθέσει. Άψογος. Κάθε φορά που συναντιόμαστε πλέον, δεν μπορούμε να μην γελάσουμε με το περιστατικό. Το τι σκέφτεται βέβαια από μέσα του για τα οικογενειακά μας ήθη, ένας θεός το ξέρει… 

11. llazouli

llazouli Contributor

Απάντηση: Re: Μεθεόρτιο τρίγωνο

Mικρός που ΄ναι ο κόσμος..!  
    Κοίτα, από μέσα του ας σκέφτεται ό,τι θέλει, το θέμα είναι να μην το βγάζει εφημερίδα. Αφού λοιπόν, έδειξε διακριτικότητα κ εχεμύθεια, αξίως μπήκε στην οικογένεια!

12. elfcat

elfcat . Contributor

Απάντηση: Re: Μεθεόρτιο τρίγωνο

Xμμμ, άλλοι εν τέλει ήταν οι ύποπτοι, σκοτεινοί και κακόφημοι τύποι και άλλοι οι πτωχοί πλην τίμιοι εργαζόμενοι