Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεθεόρτιο τρίγωνο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Anacreon, στις 1 Μαϊου 2011.

1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Re: Μεθεόρτιο τρίγωνο

Το ρημάδι το point of view...
    Όλα εξαρτώνται από πού βλέπεις τα πράγματα...
    Το πώς ερμηνεύεις τα γεγονότα...
    Πάω στοίχημα πως ο γαμπρός δεν είναι πια υποπτόφατσα...
    Αλλά έχει πλάκα...
    Στα μάτια των αδελφών-παρατηρητών δεν έμεινε σκέτο το γεγονός "κάπου τον ξέρω"...
    Όοοοοοοχι! Είχε και κρίση... ύποπτος, αλγεινός, σκατόφατσα, ύποπτη φυσιογνωμία, σκοτεινός και κακόφημος τύπος...
    Που τελικά όλες οι κρίσεις δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να προβάλλουν το τι είμαστε στην πραγματικότητα... Δηλαδή η ερμηνεία των γεγονότων είναι ο εαυτός μας, δηλαδή τα δεδομένα μας, οι αντιλήψεις μας, οι συνήθειές μας. Και η κρίση μας εν κατακλείδι είναι παρόμοια με τις απόψεις του Dirty Harry... όλοι έχουν από μια...
    Γι' αυτό μένετε στα γεγονότα...
    Αλλιώς χαλάτε τσάμπα ενέργεια και αυξάνετε την παραμόρφωση...
    Και μια και είμαστε στο συγκεκριμένο φόρουμ (και απευθύνομαι σε όλους και όλες, άσχετα από το θέμα, που λειτούργησε ως αφορμή).
    Μην γράφετε εύκολα και αβασάνιστα τις κρίσεις σας ... Έχει πιο πολύ ενδιαφέρον να σας ανακαλύπτουμε λίγο λίγο... 'Έχει και σαπένς βρε αδελφέ... Μην μας πετάς κατάμουτρα το πόσο άστα να πάνε στο διάολο είσαι...
    Και επαναλαμβάνω δεν αναφέρομαι στον Vautrin φυσικά...
    Απλά τον ευχαριστώ για την ωραία πάσα που ακομπλεξάριστα μου έδωσε...

2. Απάντηση: Re: Μεθεόρτιο τρίγωνο

Απλά τέλειο.

3. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

εσυ τωρα μυριστηκες μεσον στις κρατησεις δωματιων .... το δις εξαμαρτην εεεε ? ....  

4. striggla

striggla Regular Member

εσύ λες αυτό....
    εγώ που πέφτω πάνω σε γκόμενους, που υποτίθεται ότι λιώνουν για μένα, και κρατανε αγκαλιά ή χεράκι κάποια άλλη?
    ή που περίμενα κάποιον να πιώ καφέ κι έπεσα πάνω σε πρώην?  

κι όλα αυτά στην Αθήνα.... όχι σε κανά κωλοχώρι!

5. pulen

pulen New Member

Απάντηση: Μεθεόρτιο τρίγωνο

ωραία χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν ειμαι μονον εγω παιχνιδιαρης , τρελαίνομαι για Role-playing games τυχαιο ?  

αυτο παιζω τωρα

μου έχει συμβεί παρόμοιο ,αλλά ήμουν απο τους μέσα ...

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

αν δεν αλαξεις γουστα , δεν αλαζουν οι καταστασεις .. αυτο ειναι νόμος ...
    και εσυ λες Αθηνα .. εδω στην Μυτιληνη καποιος παντρεμενος πηρε μια φοιτητριουλα και πηγανε Βαρκελωνη για να περασουν εξω απο καποιο μουσειο/αξιοθεατο , γλυφωντας ερωτικα το ιδιο παγωτο χωνακι ταυτοχρονα , μπροστα στα εκπληκτα ματια της αδελφης της γυναικας του που εβγαινε απο το μουσειο ... τι να λεμε τωρα ....
    να μην πω για το τι συμβαινει στα ελληνικα νησια το καλοκαιρι που ολοι τρεχουν στα ιδια σαντορινη,μυκονο,κερκυρα κτλ και πεφτουν πανω σε λαθος γνωστους την λαθος στιγμη ...
    καποτε ελεγα οτι οι γαμοι ειναι η χαρα των δικηγορων ... τωρα λεω και οι "κρυφες" διακοπες ....