Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μελομακάρονα ή Κουραμπιέδες :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 16 Δεκεμβρίου 2010.

?

Ποια σας αρέσουν περισσότερο ?

1. Μελομακάρονα

47 vote(s)
    81,0%
  2. Κουραμπίεδες

11 vote(s)
    19,0%
  1. Assamite

Assamite Regular Member

Απάντηση: Μελομακάρονα ή Κουραμπιέδες  

thaleia περαστικά σου.

Αν και βανίλια μάλλον θα θες κουραμπιέδες με σοκολάτα.

2. master Thanassis

master Thanassis Regular Member

περαστικά κουκλάρα μ περαστικά
    τι επαθες?

3. Animator

Animator Regular Member

Σουβλακια!

4. striggla

striggla Regular Member

Απάντηση: Re: Μελομακάρονα ή Κουραμπιέδες  

αυτό λέγεται πουστιά!  

5. heeler

heeler Regular Member

Να ρε παιδιά ευκαιρία να παμε όλοι στο νοσοκομείο με μελομακάρονα συνοδεία flogger!  

Σε ποια περιοχή της Ελλάδας βάζουν τα μελομακάρονα σε σούβλα και μαλιστα τους αρπάνε και λίγο?  

6. thaleia

thaleia Contributor

medical playing !!!!

ειμαι χιλιοτρυπημενη , γαμ..... φιλαρακι ....

7. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

Νομίζω ότι θα νικήσουν με διαφορά τα μελομακάρονα   είναι πιο "βδσμ" τα μελομακάρονα .. οι κουραμπίεδες είναι πιο "βαννίλα"

8. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Το γεγονος οτι ενα μεγαλο ποσοστο γυναικων στη συχρονη εποχη μας δεν του αρεσει η δεν ασχολειται και πολυ με την παρασκευη μελομακαρονων με ανχωνει και με αναστατωνει. Αραγε που βαδιζει η ανθρωποτητα? Τι θα απογινουμε χωρις μελομακαρονα? Υπαρχει ζωη χωρις μελομακαρονα? (τα καθ' αυτου ομως, οχι πουτσες μπλε)   Κινδυνευω απο οικονομικη χρεωκοπια καταναλωνοντας απο σχεδον μισο κιλο ημερησιως διπλες και μελομακαρονα!   (14.75 ευρω το κιλο)!!!!!

9. striggla

striggla Regular Member

προκειμένου να αποφύγεις τη χρεοκοπία, εγώ μπορώ να σου μάθω να φτιάχνεις μελομακάρονα!  

10. Assamite

Assamite Regular Member

Νομίζω ότι τα λες ανάποδα. Μου κάνει πιο kinky ο κουραμπιές.
    "Σκλάβα αφού ξεσκονίσεις προσεκτικά τους κουραμπιέδες, θα τους ρίξεις πάλι άχνη."

11. Puma

Puma Regular Member

Γενικότερα, προτιμώ οτιδήποτε σοκολατοειδές! Μεγάλη αδυναμία η σοκολάτα! Αλλά ανάμεσα στα δύο, προτιμώ μελομακάρονα! Οι κουραμπιέδες έχουν πολλή... σκόνη  

12. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Ωραια, ομορφα, υπεροχα. Φανταζουμε με την τεχνικη "πλαθω κουλουρακια, με τα δυο μου τα χερακια". Τι νουμερο σουτιεν ειπαμε? (για να μπαινουμε στα θεωρητικα πρωτα επι του παροντος....)  

Αν βαριεσε τα θεωρητικα δεν πειραζει. Μου εχει στηλει η θεια μου μια συνταγη μουρλια, "να γλυφεις τα δακτυλα σου" που λενε... και να πινεις τα μελια ολα!