Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετάλλαξη απο ανάγκη....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Savazios, στις 20 Δεκεμβρίου 2009.

  1. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Μετάλλαξη απο ανάγκη....

    Έχεις δίκιο underherfeet...τα πήρα στο κρανίο  
    in my defense, ήταν και 05.58 το πρωί  

    Και όχι τίποτε άλλο, δεν είμαι και άνθρωπος που εκνευρίζεται έτσι. Απλά, με έθιξε πολύ η έκφραση "ευκαιρία να ξεφτιλιστώ". Η ταπείνωση, ως μέσο εκπαίδευσης από τον Κύριο είναι κάτι πολύ δύσκολο και επίπονο (ως διαδρομή) άσχετα αν το αποτέλεσμα (ως προορισμός) είναι όμορφος και ηδονικός.

    Ίσως υπερέβαλα λοιπόν στην λεκτική αντίδρασή μου, και ως προς αυτό Savazios ζητώ συγνώμη. Δεν αλλάζει όμως η σκέψη μου...

    με σεβασμό
    sk

    ΥΓ Lara [E-p] ... θεά  ))))))
     
  2. Sir P

    Sir P Regular Member

    Απάντηση: Μετάλλαξη απο ανάγκη....



    μπραβο μικρουλι....πολλα μπραβο
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Re: Απάντηση: Μετάλλαξη απο ανάγκη....

    Είναι εξαιρετική η εικόνα, αλλά φοβούμαι πως ίσως αυτά που είπα περί διαχείρισης να μην έχουν εκληφθεί κυριολεκτικά, αν και εγώ κυριολεκτούσα. Η τοποθέτησή μου περί διαχείρισης αφορούσε μόνο την οπτική γωνία ενός διαχειριστή. Πάσχω από μία σπάνια και ανίατη ασθένεια η οποία ονομάζεται έντονη τάση κριτικής ανάλυσης. Υπό αυτή την έννοια, κατανοώ τον συνειρμό σου, ο οποίος μας μεταφέρει στην οπτική γωνία του Υλικού, του Υπαλλήλου, της Σκλάβας, του Θησαυρού Του, όπως θέλει ο καθείς να αποκαλέσει το δεύτερο συστατικό μίας τέτοιας σχέσης, ανάλογα την ιδιοσυγκρασία του. Είναι φυσικό επόμενο, σε μία τόσο κυνική ανάλυση, ο Υπάλληλος να μην αναγνωρίζει ότι το σχήμα λειτουργεί προς όφελός του, τελικά, και ότι μέρος του σκοπού ενός τέτοιου σχήματος αποβλέπει στην δική του ευημερία. Πάγια ευχή μου πλέον όταν "προσεύχομαι", είναι: "Και φύλαξόν με Κύριε από αυτά που θέλω".

    Για να βοηθήσω λίγο στην κατανόηση του σκεπτικού αυτού, θα παραθέσω εδώ κάποια λόγια ενός αγαπημένου ποιητή, του Σεφέρη, τα οποία ίσως συμβάλλουν σε μία καλύτερη κατανόηση της μεθόδου ενός καλού Διαχειριστή:

    "Υπάρχει ένα ποσοστό έκφρασης που ανήκει στο υλικό, ανεξάρτητο από τον τεχνίτη· δεν ξέρω αν θα το έλεγα τυχαίο. Τον άξιο τεχνίτη τον αναγνωρίζει κανείς, ακριβώς, από το συνδυασμό που επιτυχαίνει της βούλησής του με τη βούληση του υλικού."

    (16 Αυγούστου 1926. Μέρες, Α΄. Ίκαρος, 1975. 73.)

    Αρκεί να μην παρασυρθεί κανείς και πιστέψει ότι πρόκειται περί πραγματικής βούλησης του υλικού. Το μάρμαρο, η πέτρα, ο πηλός, δεν έχουν πραγματική βούληση, με την έννοια που έχει η βούληση του τεχνίτη, του διαχειριστή, του Κ, του Αφέντη. Έχουν φύση, ιδιαιτερότητες, τάσεις, εγγενή χαρακτηριστικά, αλλά ως εκεί. Η ύπαρξη και μόνο της βούλησης του υλικού μέσα στην διαδικασία μετα-σχηματισμού, θα δρούσε ανατρεπτικά ως προς την ίδια την διαδικασία. Δεν είδα ποτέ τις λέξεις να σηκώνονται και να ουρλιάζουν στον ποιητή "είσαι ασυνάρτητος", τις νότες να τσιρίζουν στον συνθέτη "είσαι παράφωνος", τις σκέψεις να ψιθυρίζουν στον στοχαστή "είσαι παράλογος", ή μία σκλάβα να παραπονιέται στον Αφέντη "μα εγώ θέλω..."

    Βεβαίως, ο Αφέντης δεν πρόκειται ποτέ να της το αναλύσει όλο αυτό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, γιατί να την κάνει να στεναχωρεθεί; Γιατί να αφαιρέσει από την δύναμη και τη σιγουριά της; Γιατί να της πει ότι επιλέγοντας να μην επιλέγει έχει ήδη χάσει την ανθρώπινη ιδιότητα;

    Όποια το αντιλαμβάνεται από μόνη της, μπορεί και να το αντέξει.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Μετάλλαξη απο ανάγκη....

    @dora η εικόνα ήταν η απάντηση μου στο ποστ #6 του νηματοθέτη, στο οποίο παρά να απαντήσω με 1000 λέξεις αποφάσισα να απαντήσω με μια εικόνα.  
     
  5. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: Μετάλλαξη απο ανάγκη....

    just for the record, και το δικό μου το ΥΓ προς την Lara [E-p] με αυτό το σκεπτικό μπήκε...ότι ήταν απάντηση στο συγκεκριμένο ποστ του νηματοθέτη...


    με σεβασμό
    sk
     
  6. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση lara[E-p] και sk. Η εικόνα είναι πράγματι εξαιρετική ως απάντηση στο εν λόγω ποστ. Νόμισα προς στιγμήν ότι το ποστ μου περί "διαχείρισης" ήταν υπερβολικό.

    Μάλλον εντάξει ήταν. 
     
  7. Savazios

    Savazios Regular Member

    Απάντηση: Μετάλλαξη απο ανάγκη....

    Μάλλον δεν καταλάβατε αυτά που εννοούσα..Γνωρίζω οτι η προσφορά του Υ η του καθενός ανθρώπου δεν δίνεται αδιακρίτως..
    Απλά υπάρχουν κάποια άτομα που το έχουν παει λίγο παραπέρα..
    Έχω ένα φίλο δούλο, ο οποίος ζήτησε απο την Αφέντρα του να του κάνει κάτι..Ήθελε να τον βγάλει βόλτα στο σύνταγμα χεράκι χεράκι, ενω αυτός θα προσποιούνταν τον καθυστερημένο..Και το έκαναν..Μάλιστα κάποια παρεά πιστσιρικάδων τον κορόιδεψε κιόλας..Φαντάζομαι οτι αυτο το "παιχνίδι" έχει να κάνει με το δημόσιο ξεφτίλισμα..
     
  8. Nesaea

    Nesaea Guest

    Απάντηση: Μετάλλαξη απο ανάγκη....

    Πιο εξευτελιστικο θα ητανε για τον φιλο σου να δηλωνε βουλευτης παρα να παριστανε ατομο με ειδικες αναγκες/δεξιοτητες.
     
  9. Savazios

    Savazios Regular Member

    Απάντηση: Μετάλλαξη απο ανάγκη....

    Άν έγραφες 1000 λέξεις θα ήταν προτιμότερο..Θα κούραζες τόσο τα δαχτυλά σου για μένα.. Κρίμα που δεν το έκανες..
     
  10. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Μετάλλαξη απο ανάγκη....

    Δεν σκέφτηκες τον χρόνο που μου πήρε να βρω την κατάλληλη εικόνα μάλλον