Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετά τους γιαλατζί Κ έχουμε και τα δήθεν υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 10 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf


    εχθες στη συναντηση με ρωτησε ΕΝΑΣ ... και του απαντησα. Κατα τα αλλα επικρατησε το κλικο-ποιητικο συνδρομο. Οχι απο το klik του ποντικιου, απο το αλλο.

    Ειπα, δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενο γεγονος, δεν υπαρχει συγκεκριμενη στοιχμυθια, ειναι ενα... συμπυκνωμα διαφορων εμπειρειων. Αλλοστε το ανεφερα σε καποια απο τις πολλες σελιδες.

    Λογω τρολινγκ απο πολυαγαπημενους "φιλους" το νημα εχει καταντησει τσιρκο. Ευχαριστω για την φιλοξενια, αλλα θα προτιμουσα ο φιλοξενος ξενωνας -που ποτε δε μου ζητησε "χαρτια" ή πιστοποιητικα- για να μείνω, να διεθετε και room service to clean that mess up. Thank you in advance.
     
  2. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    κι εγω...  
     
  3. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf

    Μπινγκο. Κερναω καφε.
     
  4. Sir_Rod

    Sir_Rod Regular Member


     

    μου φαινεται πολυ περιεργο που η αναφορα μου σε θεματα για τα οποια αγωνιστηκαν προγενεστερες σου , να θεωρουνται απο μια γυναικα χειραγωγηση! το εζησα και αυτο.να κανω την φεμινιστρια
     
  5. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Μιλάμε για γιαλατζι Κ για γιαλατζι υ ...
    Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές αν δεν προσβάλλουν... αλλά απλά ίσως ο καθένας μας αντιλαμβανετε το βδσμ διαφορετικά ...για κάποιους είναι απλά ένα παιχνίδι και για άλλους τρόπος ζωής
     
  6. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf


    Ουάου ! Άφωνος !

    Το εκτυπωνω, το κορνιζαρω και το αναρτω σε περιοπη θεση

    ενα απο τα καλυτερα ποστ που εχω διαβασει τον τελευταιο καιρο !

    Υποκλινομαι.
     
  7. Dapom

    Dapom Contributor

    Τοτε για να είναι πιο σωστό θα έπρεπε να γράψεις
      
     
  8. Jack Wolfskin

    Jack Wolfskin the big bad Wolf


    Εγω προσωπικα δεν κανω ψιτ-ψιτ σε γυναικες στο δρομο, λες και ειναι γατες.
    Αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Μην προσπαθειτε να αμαυρωσετε ανθρωπους που δεν ξερετε με φτηνη προπαγανδα.

    Ουτε η τοποθετηση μου ειναι σεξιστικη. Διαβαστε το ξανα και ξανα, ισως χωρις τον φοβο καποιας μπαντοφλας Λυπαμαιο, αλλα σιγα-σιγα αυτη η εντυπωση μου δημιουργειται με τους "κυκλους" που μου αναφερετε. I m very sorry.
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Μου αρεσει να μου κανουν ψιτ, ψιτ, να ειμαι αντικειμενο ποθου, λαγνειας, καυλας, να με χρησιμοποιει Αυτος οπως και οταν θελει και να σερνομαι στα ποδια Του.

    Η χειραγωγηση που ανεφερα δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα που εγραψες εσυ. Αναφερθηκα στον τυπο ανδρα που προσπαθει να με κανει κατι τον οποιο δεν ειμαι και δεν θελω να γινω με δολιους τροπους.

    Εχω σωας τα φρενας, αν και εχω πιει αρκετα χτες βραδυ και ειμαι με 4 ωρες υπνο, ξερω τι γραφω.    
     
  10. Dapom

    Dapom Contributor

    Προσωπικά πολλές φορές στη θέα ενός ωραίου κώλου το μόνο που θέλω είναι να του ρίξω ένα δυνατό σκαμπίλι...και ανάλογα την αντίδραση να δω αν θέλω να του ρίξω κι ενα πούτσο.     
     
  11. Sir_Rod

    Sir_Rod Regular Member

    Για ακομα καλυτερο αποτελεσμα μπορω να προτεινω το ροπαλο (πεθαινω)
     
  12. no_Taboo

    no_Taboo Αείκαυλος

    @Sir_Rod , καλημέρα σας.

    Η παρέμβασή σας μου έχει προκαλέσει το εξής ζήτημα: τι να απαντήσεις σε έναν άνθρωπο ο οποίος υπερασπίζεται το δίκαιο, αλλά το κάνει με έναν τρόπο τόσο προσβλητικά ισοπεδωτικό και ελιτίστικο, που προκαλεί απορία για το, αν τελικά καταλαβαίνει τι λέει ή απλώς είχε ανάγκη να εκτονώσει κάποιες σκέψεις που έκανε καιρό και βρήκε την αφορμή. Με λίγα λόγια, αναρωτιέμαι, αν ο ελιτισμός μπορεί να χτυπηθεί με ελιτισμό.

    Αγαπητέ, η άποψή μου είναι πως δε θα ήθελα να αλλάξω τον ελιτισμό του νηματοθέτη με αυτόν του κύκλου σας. Θα σας εξηγήσω γιατί και, παρακαλώ, να είστε βέβαιος ότι θα το κάνω χωρίς πάθη και συναισθηματικές εξάρσεις:

    Ο ελιτισμός του νηματοθέτη δεν είναι ελιτισμός, αλλά κάτι άλλο, το οποίο για λόγους ευγένειας και μόνο δε θα ήθελα να κατονομάσω. Προσπάθησα να του το δείξω αρχικά με την ποίηση και στη συνέχεια με το χιούμορ, αλλά εκείνος προφανώς δεν μπορεί να το καταλάβει. Δικαίωμά του και το αφήνουμε εδώ. Εξάλλου ο καθένας μας που επιλέγει να εκτεθεί δημόσια κρίνεται από αυτά που γράφει.

    Ο δικός σας όμως είναι ελιτισμός και μάλιστα της πλέον επικίνδυνης μορφής. Στην πρώτη σας τοποθέτηση δε μας περιγράφετε τον κύκλο σας, αλλά την αρία φυλή του ελληνικού βδσμ. Είναι δικαίωμα του καθενός να βλέπει ό,τι γουστάρει, όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη του, αλλά αν πραγματικά θέλει τίτλους και αναγνώριση, καλό είναι μα βγει από το σπίτι, για να αποδείξει ότι τους αξίζει και να του αποδοθούν. Ασφαλώς δικαίωμά του είναι να επιλέξει, με βάση την αισθητική του και τις ικανότητες / δυνατότητές του, το χώρο στον οποίο θα κινείται, όταν βγαίνει εκτός οικίας. Δικαίωμά του, όσο και των υπολοίπων να κάνουν το ίδιο... ξέρετε, τυγχάνει να είναι φορείς των ίδιων με εσάς δικαιωμάτων και όλοι οι υπόλοιποι. Προς το παρόν τουλάχιστον.

    Εσείς και ο κύκλος σας λοιπόν, εάν αποφασίσετε να μείνετε στο διαδίκτυο, έχετε δύο επιλογές, είτε απέχετε από την εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων του παρόντος χώρου (πλήθος κόσμου, πρώτο σκαλί νέων αναζητητών κλπ), φτιάχνετε κάτι που αντιστοιχεί στην αισθητική σας και το περιφρουρείτε, είτε αποφασίζετε να μείνετε εδώ, οπότε οι υποεπιλογές σας είναι πάλι δύο: κρατάτε μέσα στον κύκλο σας τις απόψεις σας και εκμεταλλεύεστε τις επιδαψιλεύσεις που σας παρέχονται ή αποφασίζετε να συμβάλετε στη βελτίωση των συνθηκών. Αν δε γνωρίζετε πώς γίνεται, ρωτήστε τη Σουτζουκάκια, τη Μαργαρίτα Νικολάγιεϋνα, το Stalker και ένα σωρό άλλα από τα παλαίοτερα μέλη που επέστρεψαν και δραστηριοποιούνται στο φόρουμ.

    Με μεγάλη μου λύπη θα σας πω ότι η λογική σας είναι αυτή της στοάς (και δεν αναφέρομαι στην αρχαία Ελλάδα..). Κλειστός κύκλος ανθρώπων, απροσδιόριστος αριθμός, μυστικές ταυτότητες και πάνω απ' όλα κριτική για τον πλανήτη που περιφέρεται άσκοπα μέσα στο σύμπαν χωρίς να κουνάτε όμως ούτε δαχτυλάκι.

    Προσωπικά, αν κάπου πέσω θύμα ελιτίστικης επίθεσης, θα σας παρακαλούσα να μη σπεύσετε να με σώσετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, αλλά βρίσκομαι ήδη στην κόλαση και ξέρω με τι ειναι στρωμένος ο δρόμος, για να φτάσει κανείς εδώ.

    Μέχρι τότε, θα σας πω ποδοσφαιρικά ότι αυτούς τους παίχτες έχουμε, αυτήν την μπάλα θα παίξουμε. Μεταγραφές δεκτές, αλλά μόνο επιπέδου ΤσουΛού και θα σας καλέσω να συμμετέχετε, αν δύνασθε, σε μία υπέροχη βδσμική συζήτηση περί αισθητικής και καύλας που γίνεται εδώ παρακάτω. Αν σας πέφτει δύσπεπτο το θέμα, έχουμε και άλλο για τους ορισμούς του βδσμ.

    Υγιαίνετε