Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταμόρφωση και αντικειμενισμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος spped, στις 18 Δεκεμβρίου 2013.

1. spped

spped New Member

Καλησπέρα,

Εκτός από κάποια από τα κλασικά φετίχ έχω στο μυαλό μου και ένα πολύ έντονο φετίχ παραμόρφωσης. Συγκεκριμένα, τρελαίνομαι στην ιδέα ότι μεταμορφώνομαι ή ότι άλλοι μεταμορφώνονται και αλλάζουν εμφάνιση. Είτε σε κάτι φυσιολογικό είτε όχι. Προέκταση αυτού είναι ένα απίστευτο φετίχ μου για μεταμόρφωση ατόμων σε άψυχα αντικείμενα, κυρίως ρούχα και χρήση τους ή μέρη σώματος.

Δεν έχω ξαναβρεί άλλον με παρόμοιο φετίχ αλλά έχω βρει ιστορίες στο ίντερνετ.

2. Απάντηση: Μεταμόρφωση και αντικειμενισμός

Αυτο μου θυμιζει κατι απο Χενται...

3. voluptas

voluptas Regular Member

Απάντηση: Μεταμόρφωση και αντικειμενισμός

Μήπως εννοείς doll/rubber doll fetish ή objectification fetish (αν το λέω σωστά);

4. spped

spped New Member

Οχι ακριβως αντικειμενοφιλια. Δεν διεγειρομαι απο αντικεμνα ουτε απο την ενωση με αυτα. Διεγειρομαι απο την μεταμορφωση των ανθρωπων σε αυτα και απωλεια της ανθρωπινης φυσης τους. Χρηση τους σαν το αντικειμνο. Τρελαινομαι μμε ρουχα και μερη του σωματος. Και στην ιδεα να μεταμορφωνονται αλλοι και εγω.

5. Kat

Kat Regular Member

Τι εννοείς με ρούχα και μέρη του σώματος; Ότι η υ σου γίνεται ρούχο;

6. spped

spped New Member

Ότι το ζευγάρι μου γίνεται το ρούχο μου και τον/την φοράω.

7. Πώς; Γιατί δεν μπορώ να σχηματίσω εικόνα.

8. spped

spped New Member

Φαντάσου έναν άνθρωπο να έχει μεταμορφωθεί πλήρως σε άψυχο αντικείμενο. Να μπορεί να σκέφτεται κα να αισθάνεται αλλά να είναι το αντικείμενο.

Δες αυτό για παράδειγμα: http://www.cyoc.net/stories/chapter_57851.html

9. Trainer_R

Trainer_R New Member

Με λίγα λόγια να περιορίσεις ή να κατευθύνεις το σώμα σου για κάποια συγκεκριμένη δουλειά ή σκοπό πχ να σε δέσει ανάποδα σαν "καρέκλα" και να κάθεται επάνω σου. αλλά παράλληλα ο ίδιος ο υποτακτικός να νοιώθει τα πάντα. Περιλαμβάνει και ψυχολογικό εξευτελισμό αυτό...

10. Το objectification παίζει και στο shibari. Είναι κάτι που μας αρέσει πολύ