Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Μαϊου 2011.

  1. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    τωρα καταλαβαινω γιατι οι ερμες Ελληνιδες τρεχουν στα αλλοδαπα και τα πληρωνουν κι απο πανω συνενοχουσες στην διαρροη συναλαγματος ....
     
  2. jim28

    jim28 Regular Member

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Οι νόμιμες πορνες είναι δηλωμένες στις κρατικές αρχές και ελέγχονται τακτικά για λημώδη νοσήματα. Οι μαυροι αυτοί στην Πάτρα είναι ελεγμένοι για αρρώστιες? Το AIDS είναι πολύ διαδεδομένο στους μαυρους. (όποιος ή όποια κάνει σεξ με μαυρο - πινα ρισκάρει την υγεία του)
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Μερικές φορές είναι η priceless αίσθηση της υποταγής που ασκείς σε κάποια/ον χρησιμοποιώντας όχι τιμωρία, όχι με δεσποτικό ύφος η άγριες φωνές αλλά κάτι σαφώς πιο ποταπό, χρήματα..

    Το να βρεις μια αλλοδαπή τόσο όμορφη που θα ντρεπόσουν ακόμη και στις φαντασιώσεις σου να την πηδήξεις, να την οδηγήσεις στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και αυτή να σου ανοίξει τα πόδια της όσο πιο καλά μπορεί για να την ευχαριστηθείς όσο πιο καλά μπορείς, σαν την καλύτερη σκλάβα που έχεις εκπαιδεύσει ποτέ, δεν το κάνεις μόνο από αγαμία…

    Από την άλλη, αυτό που θεωρώ κατάντια, καλό μου αερικό, είναι ότι εάν μια Πατρινή 55 χρονών που για τους όποιους λόγους της θέλει να αγοράσει για λίγη ώρα κάποιον, στην καλύτερη και ίσως μόνη περίπτωση αυτός θα είναι Σομαλός μετανάστης.
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Πληρωνει λοιπον καποιος για να νιωσει μισης ωρας κυριαρχια? ενδιαφερουσα αποψις ομολογω !!!
    ευτυχως που δεν ειμαι πατρινια γιατι την ηλικια την κοντοζυγωνω   λεω λοιπον να πληρωσω κανενα κανενα ημεδαπο ζινκολο καθ οτι οι εγχρωμοι μου βρωμανε !!! ολα εχουν μια τιμη ... αειντε μηπως νιωσω κι εγω η ερμη γρια βανιλα μισης ωρας κυριαρχια  
     
  5. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Όποια στα μπουρδέλα ψάχνει οργασμό,
    δέκα ευρώ πληρώνει τον κάθε βιασμό.


    Οι άνθρωποι αυτοί είναι παράνομοι μετανάστες. Σκλάβοι των νταβατζήδων τους που τους νουθετούν με βία.
    Είναι θύματα ενός σεξιστικού και ρατσιστικού στερεοτύπου που καταδικάζει τον μαύρο άντρα στη φυλακή του "πουτσαρά", "γαμιά", "κτήνους" και τον υποβιβάζει σε υποζύγιο για την ικανοποίηση της προνομιούχας μικροαστής. Το στερεότυπο αυτό δεν αναγνωρίζει τον μαύρο άνδρα ως άνθρωπο, αλλά ως ζωώδη δονητή.
    Οι ξεφτιλισμένες ελληνίδες πελάτισσες είναι συνένοχες στη ρατσιστική και σεξιστική εκμετάλλευση των ανθρώπων αυτών. Πατάνε με τις ψωροδεκάρες τους στην ανάγκη των φτωχών αυτών ανθρώπων και ΒΙΑΖΟΥΝ τους άνδρες αυτούς.
    Άλλωστε προφανώς αυτές δεν μπορούν να βρουν άνδρα για σεξ γιατί είναι ανίκανες, ξενέρωτες και τερατόμορφες. Γι' αυτό βιάζουν μετανάστες στα μπουρδέλα της ντροπής.
    Τέλος, οι Σομαλοί μετανάστες όντας παράνομοι δεν έχουν περάσει από υγειονομικές επιτροπές και οι ελληνίδες που πήγαν μαζί τους αποτελούν βόμβα για τη δημόσια υγεία της Πάτρας.

    Να πιέσουμε να κλείσουν ΤΩΡΑ όλα τα μπουρδέλα-κολαστήρια Σομαλών μεταναστών και να ποινικοποιηθεί η αναζήτηση πληρωμένου σεξ από γυναίκες.

    Οι γυναίκες που έχουν επισκεφτεί το εν λόγω μπουρδέλο-κολαστήριο θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα και να δημοσιευτούν τα ονόματά τους σε ειδικό κατάλογο σεξουαλικών παραβατών με την επισημείωση "Βιάστρια φτωχών μεταναστών και κινητή εστία σεξουαλικώς μεταδιδομένων νοσημάτων".

    Τι απόλαυση ν' αντιστρέφεις τα στερεότυπα.  
    Αν σας ακούγονται καταπιεστικά και ηθικολογικά τα παραπάνω θεατρινίστικα,
    το ίδιο καταπιεστικές και ηθικολογικές μου ακούγονται οι αντίστοιχες θεατρινίστικες κραυγές με αντεστραμμένα τα φύλα.  


    Έντιτ ξημερώματα Δευτέρας 23/5/2011: Επειδή φοβάμαι πως πολλοί πήραν στα σοβαρά το ποστ, χωρίς να προσέξουν το φινάλε του (από "Τι απόλαυση..." έως "...αντεστραμμένα τα φύλα") βάζω το φινάλε με τεράστια γραμματοσειρά για να μπει το ποστ στο ορθό πλαίσιο.



    ....
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2011
  6. subvalia

    subvalia New Member

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Πάνω σ αυτό έχω ακούσει και το αντίθετο. Ότι αυτός που πληρώνει είναι ο υποταγμένος και η πόρνη έχει το πάνω χέρι.



    Αναλογικά , είναι κατάντια για τις ελληνίδες το γεγονός ότι οι ρωσίδες έρχονται πρώτες στις προτιμήσεις των ελλήνων για σεξ επί πληρωμή ;
    Δεν έχω δει σομαλό μετανάστη, αλλά, λέω αλλά, αν είναι πιο ...προικισμένος απ τους έλληνες ; γιατί όχι ;  
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Ότι είπα το είπα βασισμένος στην προσωπική μου εμπειρία. Χωρίς να μου έχουν λείψει ανεκτίμητης αξίας σχέσεις υποταγής, το να πληρώνω κάποια μερικές φορές με έκανε και ένοιωθα την ίδια ευχαρίστηση και ας η συνεύρεση δεν είχε καμιά απολύτως σχέση με bdsm.

    Επικαλούμενος πάλι την εμπειρία μου, οι Ρωσίδες επαγγελματίες πόρνες είναι από τις καλύτερες από σχεδόν κάθε άποψη.

    Σχετικά με ότι έγραψε ο Anacreon στο προπροηγούμενο post, το αρχικό άρθρο έγραφε:

    Στο σπίτι κατοικούν εδώ και ένα χρόνο περίπου Σομαλοί μετανάστες. Σύμφωνα με γείτονες, το σπίτι ήταν σχεδόν παρατημένο, ωστόσο πριν από τρεις με τέσσερις μήνες οι αλλοδαποί ξεκίνησαν να το φτιάχνουν βάφοντάς το εξωτερικά και εσωτερικά προετοιμάζοντας την... "επιχείρηση"!

    Οπότε και δεν προκύπτει κάπου σχέση εκμετάλλευσης, σύμφωνα πάντα με το άρθρο.
     
  8. camera_obscura

    camera_obscura Regular Member

    Ενίσταμαι κι εγώ με τη σειρά μου (γιατί είναι trendy σ' αυτό το νήμα απ' ότι βλέπω).

    Ενίσταμαι γιατί δεν διάβασα πουθενά αν παρέχεται η υπηρεσία εκείνη που θα αποτελούσε την πραγματοποίηση της all times classic φαντασίωσης "ο αράπης με το φτερό κι εγώ χαλαρή στο σπα".

    Ενίσταμαι γιατί ο Οίκος διαθέτει μόνο Σομαλά (όπως λέμε Σώμα όλαλά, ή Shhh ομαλάαα) τεκνά και ουχί και Νιγηριανά, Μαροκινά και λοιπά Αφρικανικά.

    Ενίσταμαι γιατί ενώ το ανατολικό μπλοκ κατέρρευσε εδώ και τόσο καιρό, δεν έχει ανόξει ΑΚΟΜΑ αντίστοιχη επιχείρηση με Ρώshους (μούρλια), Ουκρανούς (τρέλλλα), και κυρίως Ούγγρους (καύλαααα)!!

    Τέλος, ενίσταμαι για την κρίση υποκρισίας που τείνει να πάρει διαστάσεις μάστιγας στον παρόντα Οίκο, η οποία τείνει να εξαντλήσει την Ανοχή μου...
     
  9. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Θα συμφωνησω με την κυρια απο πανω μου.
    Επισης θα συμφωνησω με τον Anacreon για το θεμα δημοσιας υγειας.
    Επισης να πω οτι οι Αρχες εκαναν "ντου" πριν λιγη ωρα στον παρανομο οικο.
    Οποτε τερμα το....μεροκαματο για τους νεαρους απο την Αφρικανικη ηπειρο.
    Παλι θα παρκαρουν τα πολυτελη οχηματα, μεταμεσονυχτιες ωρες, εξω απο τον αυτοσχεδιο κατακλυσμο των λαθρομεταναστων στην παραλιακη ζωνη της πολης, για λιγες στιγμες ηδονης.Συνηθισμενα πραγματα....
     
  10. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Αχά! Και δουλεία λοιπόν!
    Επομένως οι Σομαλοί όχι μόνο εξαναγκάζονται να υπομένουν βιασμούς από τις ελληνίδες μικροαστές, αλλά επιπλέον υποχρεώνονται από τους νταβατζήδες και σε καταναγκαστικές οικοδομικές εργασίες! Διπλό ρατσιστικό στερεότυπο εκμετάλλευσης λοιπόν: Ο Μαύρος Άνδρας άξιος μόνο για επιβήτωρ και δούλος.

    Όποια στα μπουρδέλα ψάχνει οργασμό
    δέκα ευρώ πληρώνει τον κάθε βιασμό
    και δεν κολλάει και ένσημα!

    Ποινικοποίηση της αναζήτησης πληρωμένου σεξ ΤΩΡΑ! Στη φυλακή οι βιάστριες!


    (Υπενθυμίζω πως παραπάνω έγραψα πως απολαμβάνω να κάνω πλάκα αντιστρέφοντας τα στερεότυπα. Όσα γράφω στην ουσία είναι μεταγραφή των αντίστοιχων αιτιάσεων ενάντια στην πορνεία των γυναικών. Αν θεωρούμε πως μόνο οι γυναίκες πόρνες μπορούν να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης και πως μόνο οι άνδρες πελάτες είναι βιαστές, τότε στην ουσία πίσω από παχιά λόγια απλά χτυπάμε την ανδρική ετεροσεξουαλικότητα, μειώνοντας τις δυνατότητες επιλογής σε όσους δεν είναι εφοπλιστές. Ή αφήνουμε ήσυχα και τα δύο φύλα να εκπορνεύονται και ν' αναζητούν πορνικές υπηρεσίες ή το απαγορεύουμε και για τα δύο φύλα. Προσωπικά, παρόλο που ούτε ετερό είμαι ούτε ελκύομαι ιδιαίτερα από την πορνεία, είμαι υπέρ της αποποινικοποίησης όλων των μορφών της πορνείας ενηλίκων. Χωρίς τον φόβο του τμήματος ηθών και υπό τις σημερινές συνθήκες, εκλείπει η ανάγκη του τυράννου νταβατζή.)
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2011
  11. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Τι στην ευχη βρε?  Εμεις πιναμε αποψε εσυ μεθυσες?  Ααααααα....πρεπει επειγοντως να κοψεις το καπνισμα.Ειχες δικιο....σε χαλαει. 
     
  12. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    ΛΟΛΟΛΟΛΟΛ αμάν γαμώτο, τρολλάρω από την αρχή σε όλο το νήμα κι εσείς με παίρνετε στα σοβαρά???!!!!  
    Το μόνο σοβαρό που έγραψα ήταν στην παρένθεση στο ποστ 35!