Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Μαϊου 2011.

  1. devine_sub

    devine_sub Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Επαυξάνω: το έχω κάνει "Report" για ρατσιστικό και προσβλητικό περιεχόμενο εδώ και πολλές ώρες. Αλλά δεν βλέπω να ιδρώνει κανένα αφτί.
     
  2. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Προς όλους.
    Το προσβλητικό σχόλιο έχει σβηστεί και μαζί με αυτό όλα τα ποστ που το περιείχαν ως quote και έτσι το αναπαρήγαγαν.
    Να έχετε λίγη υπομονή, δεν είμαστε πάντα εύκαιροι για να επέμβουμε. Ευχαριστώ. 
     
  3. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Re: Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    εεεεεεε.... μη σβηνεις τα αντιτρολιστικα ειρωνικα μου σχόλια.... αντε....  
     
  4. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    κριμα !! και το δικο μου καυστικο σχολιο σβηστηκε   γι αυτο εχω κανει μια προταση προς τους moderators στον ειδικο χωρο .....
     
  5. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    @ Anacreon..Συγγνώμη αγαπητέ, θα θυμάσαι απο τα ρεπ που σου έχω δώσει κατά καιρούς ότι εκτιμώ το χιούμορ... αλλά, Δεν ήξερα ότι είναι καλαμπούρι η εξαναγκαστική πορνεία (η οποία αποτελεί το 90% της υπάρχουσας πορνείας).. Δεν με πειράζει η αντιστροφή ρόλων ( προφανώς ) , Με πειράζει όμως να θεωρείται αστείο ο εξαναγκασμός. Το να αναγκάζεται ένας άνθρωπος να κάνει σεξ με οποιονδήποτε παρά τη θέλησή του δεν είναι καθόλου αστείο. Και αυτοί που συμβάλουν με οποιοδήποτε τρόπο στην παράνομη διακίνηση ανθρώπων θα έπρεπε να το ξανασκεφτούν σοβαρά. Μην ξεχνάς πως υπάρχουν ήδη πολλοί αλλοδαποί (άντρες) και αρκετά πρεζόνια που εξαναγκάζονται σε πορνεία και τους χρησιμοποιούν άντρες και ίσως γυναίκες (λιγότερο, λόγω μετάδοσης νοσημάτων) . Δεν νομίζω ούτε αυτοί , ούτε οι αντίστοιχες γυναίκες να είναι τόσο απελευθερωμένοι σεξουαλικά, ούτε να βρίσκουν τόσο αστεία τέτοιου είδους καλαμπούρια.
     
  6. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    Εδω ρε συ uther καθόμαστε και τρωμε στον κωλο χωρις σαλιο τον εξαναγκασμό σε εργασιακή, καταναλωτική, ιδεολογική πορνεια τοσα χρονια... Οπως κανουμε αυτά αστειο, ετσι κανουμε και τον εξαναγκασμο σε σεξουαλικη πορνεια αστειο. Εκτος πια κι αν ειμαστε τοσο κολλημενοι πια στο ιουδαιοχριστιανικό στερεότυπο της εξαπαγορευμενης σεξουαλικότητας ωστε ο εξαναγκασμος σε σεξουαλική πορνεια να ειναι ειδεχθεστερος του εξαναγκασμού σε αλλων ειδών πορνειες και ειδικότερα της ιδεολογικής πορνειας.
     
  7. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    James_Bondage δεν συμφωνώ με κανενός είδους εξαναγκασμό. Το ζήτημα είναι αν η δημοκρατία είναι σημαντικότερη του καπιταλισμού...
     
  8. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Re: Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    devine_sub δεν ηξερα πως κρατας και χρονομετρο για να δεις ποσες ωρες παιρνει για να ιδρωσει το αυτι μας, εκτος αν εχεις την εντυπωση πως κανωντας ρεπορτ ενα ποστ ειμαστε υποχρεωμενοι να διακτινιστουμε αμεσα στο σπιτι μας και στο pc μας για να δουμε τι συμβαινει.
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Παιδιά η πορνεία μετά το 2001 και τον αντιτρομοκρατικό νόμο (ναι τον αντιτρομοκρατικό) έχει αλλάξει ριζικά στην Ελλάδα. Εδώ και 10 χρόνια εάν η πόρνη καταδώσει τον νταβατζή της, εκείνος πάει φυλακή και αυτής της φτιάχνουν τα χαρτιά (πράσινη κάρτα) με συνοπτικές διαδικασίες + ότι της βρίσκουν δουλειάς και είναι για κάποιο καιρό είναι κάτω από καθεστώς προστασίας.

    Επίσης από την στιγμή που πλέον η πληρωμή μετονομάστηκε σε δωρεά και ο νόμος δεν έχει πρόβλημα με αυτό το ρόλο του προαγωγού, τον έχουν αναλάβει ειδικά γραφεία και εκεί πραγματικά έχουμε να κάνουμε με εργασιακές σχέσεις καλής ποιότητας και όχι εξαναγκασμού.

    Είναι σπάνια η εικόνα του κλασικού νταβατζή που δέρνει και εκμεταλλεύεται αισχρά αλλοδαπές αυτές τις μέρες στην χώρα μας.

    Βέβαια δεν ξέρω την γίνεται στην περίπτωση των αφρικανών και ασιατών μεταναστών, γιατί τέτοιους δεν έχουμε πολλούς εδώ..

    ---------- Post added at 10:36 ---------- Previous post was at 10:33 ----------

    Η δημοκρατία είναι η μητέρα του καπιταλισμού..
     
  10. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!


    Uther, αν υπήρχαν στοιχεία πως η πορνεία είναι εξαναγκαστική σε ποσοστό 90%, προφανώς δεν θα είχα αυτή τη θέση.

    Τα παρακάτω μου τα έχουν πει δεσποινίδες που έχω γνωρίσει εκτός του πλαισίου εργασίας τους. Σημειωτέον ότι με θεωρούσαν αγαθιάρη (ΟΚ, φταίει και το baby face), επειδή πίστευα ότι έκαναν τη δουλειά αυτή επειδή δεν είχαν επιλογή. Τους πελάτες που πιστεύουν τα αντίστοιχα τους θεωρούν κοτόπουλα για μάδημα.

    Η ωμή πραγματικότητα είναι πως την πορνεία την επιλέγουν κάποιες δεσποινίδες για έναν πολύ απλό λόγο: Γιατί προτιμούν να βγάζουν 3.000 - 5.000 € τον μήνα κατά μέσο όρο (πολλές βγάζουν περισσότερα) χωρίς να χρειάζεται να κάνουν την καθαρίστρια παρά να βγάζουν 700 € τον μήνα κάνοντας την καθαρίστρια. Αυτό που ενδεχομένως δεν επιλέγουν είναι η βία ορισμένων νταβατζήδων, την οποία όμως αποδέχονται ως κακό της δουλειάς (και μόνον έτσι σέβονται και τιμούν τους νταβατζήδες, αλλιώς τους ρίχνουν στη μοιρασιά και φτιάχνουν δικό τους πελατολόγιο κλέβοντας τους πελάτες του νταβατζή). Και γιατί αποδέχονται τον νταβατζή; Διότι ο νταβατζής έχει πελατολόγιο στρωμένο, προσφέρει προστασία και κυρίως δωροδοκεί το Ηθών για να μην τις πιάνει, επειδή η πλειονότητά τους δεν έχει άδεια. Και γιατί δεν βγάζουν άδεια; Για να μην έχουν το στίγμα της "δηλωμένης", που μπορεί αύριο να σταθεί εμπόδιο σε έναν καλό γάμο.

    Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον "λελογισμένως" βίαιο νταβατζή τον σέβονται, τον τιμούν και τον θεωρούν πολύ άντρα. Αν π.χ. κάποιος άντρας τους πει ότι βοηθάει τη γυναίκα του στο πλύσιμο των πιάτων, τον αρχίζουν στο δούλεμα και τον ρωτάνε αν βάζει και ποδιά.

    Προσοχή λοιπόν: Άλλο τρώω ξύλο με την παραμικρή μαλακία και το αποδέχομαι γιατί θέλω τα φράγκα που μου παρέχει η πορνεία (και μερικές φορές μου αρέσει γιατί θεωρώ πολύ αντριλίκι το ξύλο)... κι άλλο με εξαναγκάζουν να κάνω την πόρνη ενώ θέλω να κάνω την καθαρίστρια. Το πρώτο συμβαίνει συχνά. Το δεύτερο είναι σχετικά σπάνιο στον γενικό πληθυσμό των πορνών.

    Όποια θέλει να ξεκόψει, ξεκόβει αμέσως. Συνήθως ξεκόβουν ύστερα από μερικά χρόνια οι έξυπνες που εξοικονομούν τα χρήματά τους και φτιάχνουν σπίτι ή κομμωτήριο ή κάτι τέτοιο. Οι άλλες που τρώνε τα λεφτά τους σε κόκες, προφανώς δεν ξεκόβουν, γιατί πρέπει να χρηματοδοτήσουν τις ανάγκες τους κι επιπλέον τους κακοφαίνεται να πέσουν από τις 4.000 - 5.000 € στα 700 €.

    Τις ιστορίες περί καταπίεσης τις λένε όλες (συνήθως κατόπιν συμβουλής του δικηγόρου) ΑΦΟΥ συλληφθούν και προκειμένου να μην απελαθούν. Δεν τις λένε ποτέ ΠΡΙΝ συλληφθούν.
    Τις ίδιες ιστορίες τις επαναλαμβάνουν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, διότι έτσι δικαιολογούν ΤΡΕΛΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ.

    Η εμπειρία δείχνει ότι η μέση πόρνη, αφού συλληφθεί και τη φροντίσουν οι διάφορες ΜΚΟ κλπ κλπ προσπαθεί να γλιτώσει την ποινική καταδίκη και την απέλαση ή αλλάζει όνομα και επιστρέφει ξανά στην παλιά δουλειά.
    Γιατί επιστρέφει, ενώ υποτίθεται πως απελευθερώθηκε;
    Διότι είναι γλυκό το άτιμο το πολύ χρήμα. Χώρια το τριπάκι του να έχεις άντρες στα πόδια σου να σε πληρώνουν το δικό τους μεροκάματο για λίγη ώρα συντροφιάς.

    Στην πράξη: Η μέση πόρνη ζει στο σπίτι της, έχει τα χαρτιά της, τα χρήματά της τη μάσκα νομιμότητας (συνήθως στα χαρτιά εμφανίζονται ως καθαρίστριες, γιατί αυτό το επάγγελμα δεν θέλει εξειδικευμένες άδειες και γιατί εύκολα μπορούν να βρουν δήθεν εργοδότες) κι όποτε θέλει σταματάει.

    Πραγματικά παγιδευμένες σε καταναγκαστική πορνεία είναι μόνο μικρή μερίδα πορνών (π.χ. οι μαύρες στο κέντρο των Αθηνών, λόγω ιδιάζουσας κουλτούρας τόσο των ίδιων όσο και των -κυρίως μεταναστών- πελατών τους που δεν πολυενδιαφέρονται για χαρούμενες πόρνες όταν πληρώνουν 10-15 € το πήδημα). Αυτές όντως ζουν ένα μαρτύριο, αλλά το ενδιαφέρον είναι πως δεν το αντιλαμβάνονται ως μαρτύριο, γιατί έτσι κι αλλιώς η κουλτούρα τους δεν τους έχει δώσει άλλα βιώματα.

    Το ότι εσείς δεν θα μπορούσατε να διανοηθείτε μια τέτοια κατινίστικη αντίληψη του στυλ όλα για το χρήμα, δεν σημαίνει ότι έτσι σκέφτονται όλες. Άλλωστε η αντίληψη "όλα για το χρήμα" απαντάται και αλλού π.χ. στη μέση μοντέλα που γυρνάει με leasing μονόπετρο του ενός και του άλλου επιχειρηματία. Η διαφορά της με την πόρνη είναι ότι η πόρνη πληρώνεται με μετρητά.

    Η προσωπική μου θέση είναι υπέρ της αποποινικοποίησης κάθε μορφής πορνείας, ώστε το ίδιο το εκδιδόμενο πρόσωπο να καθορίζει τις συνθήκες εργασίας του, χωρίς να φοβάται το Ηθών και συνεπώς να μη χρειάζεται αναγκαστικά να καταφεύγει στον νταβατζή.
     
  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!


    Η πορνεία θεωρείται νόμιμο επάγγελμα από τον καιρό του Όθωνα, αν θυμάμαι καλά, και δεν είναι ποινικοποιήμενη. Ποινικοποιήμενη είναι η παράνομη πορνεία όπως και κάθε παράνομο ή μη δηλωμένο επάγγελμα.

    Βέβαια στην όμορφη αυτή χώρα έχουμε άλλα χαζά όπως ότι για να βγάλει κάποιος άδεια εκδιδομένου/νης δεν πρέπει να είναι παντρεμένος, τον αριθμό των αδειών που θα εκδοθούν τον ορίζει ο εκάστοτε Μητροπολίτης στην περιοχή ευθύνης του και ότι ο εκδιδόμενος/νη μπορεί μόνο να εκδίδεται στον τόπο που έχει δηλώσει ως οίκο ανοχής , απαγορεύεται να έρθει σπίτι σου δηλαδή ή να εκδοθεί σε κάποιο ξενοδοχείο.

    Συν το κουλό με τον θέμα τις δωρεάς που είναι και αφαρολόγητη..
     
  12. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Συμφωνώ απόλυτα. Γι' αυτό είμαι υπέρ της αποποινικόποίησης ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ πορνείας (π.χ. call girl, freelancers σε κλαμπ κλπ).
    Η νόμιμη πορνεία είναι πολύ στενά οριοθετημένη κι έχει πολλά μειονεκτήματα γραφeιοκρατικής και άλλης φύσης.
    Το θέμα είναι να μην απαγορεύεται να ασκεί κάποιο πρόσωπο την πορνεία με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμεί κι όχι με τους περιορισμούς που ισχύουν σήμερα.