Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Μαϊου 2011.

  1. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Επίτρεψέ μου να διαφωνώ. Δεν πουλάνε έρωτα για να ζήσουν. Για να ζήσεις αρκεί να δουλέψεις καθαρίστρια. Πουλάνε έρωτα (και σιγά τον έρωτα, μια ξενέρα και μισή είναι, κρυόμπλαστρα "μουρό μου" με λιπαντικό στον κόλπο) για να ζήσουν με ανέσεις που δεν προφέρει μια απλή δουλειά.

    Τη φθορά της πορνείας δεν την αμφισβητώ, αλλά αν δεν υπήρχε φθορά, δεν θα κονόμαγαν τόσα χρήματα μερικά ανειδίκευτα κοριτσάκια απλά κάνοντας σεξ. Αν δεν υπήρχε φθορά και αηδία, τότε η πορνεία θα πλήρωνε όσο μια δουλειά γραφείου. Για να πληρώνει πολλαπλάσια σε ανειδίκευτες, ε, κάποιο λάκκο θά 'χει η φάβα.

    Πώς λέμε "ό,τι πληρώσεις παίρνεις";
    Αντίστοιχα ισχύει και το "ό,τι πληρώνεσαι δίνεις".

    Να το θέσω διαφορετικά.
    Η κόρη σου όταν πάει 20 χρόνων δεν θα κάνει αυτή τη δουλειά και θα διατηρήσει τον ψυχισμό της αλώβητο. Αλλά, το αντίτιμο είναι πως δεν θα έχει μεγάλη γκαρνταρόμπα, αυτοκίνητο και μετρητά. Θα πάει στη σχολή με το λεωφορείο.
    Κάποια άλλη συνομήλική της όμως θα κάνει αυτή τη δουλειά και θα έχει μεγάλη γκαρνταρόμπα, αυτοκίνητο και μετρητά και θα κοιτάει με περιφρόνηση την κόρη σου που θα πάει με το λεωφορείο. Αλλά, το αντίτιμο είναι πως δεν θα διατηρήσει τον ψυχισμό της αλώβητο.
    Οι επιλογές έχουν συνέπειες. Both ways.
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2011
  2. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Είναι πολύ πιο εύκολο να εκπορνευτούν σε έναν άντρα παρά σε 300 και αυτή η επιλογή δίνεται και την ακολουθούν πολλές.. Αυτές είναι ηθικές πόρνες και με αυτές δεν έχω πρόβλημα. Με καμία δεν έχω πρόβλημα. Ούτε θεωρώ ότι έχουν εκπέσει ηθικά. Αλλά δεν πιστεύω τις στατιστικές που πιστεύετε εσείς γιατί δεν έχω όφελος να τις πιστέψω. Θα κοιμηθώ το ίδιο το βράδυ είτε το επιλέγουν είτε όχι. Γιατί δεν συμμετέχω και δεν έχω και τη δύναμη να παρέμβω.

    Σύμφωνα με άλλες όμως στατιστικές, Την επιλογή των πολλών αντρών την παίρνουν το 10% των εκπορνευομένων. Άλλο θέμα αν δεν θες να το δεις, (λες και θα στο έλεγαν ή θα στο έδειχναν). Επίσης οι τιμές είναι σε πολλές περιπτώσεις πολύ χαμηλότερες του απλού καθηγητή. Δεν ζούμε σε άλλο πλανήτη επειδή δεν πηγαίνουμε με πουτάνες.
     
  3. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Ειδικά σε αυτή την κοινωνία που ζούμε τώρα οι άνθρωποι δεν πουλάνε την απόλαυση του έρωτα όταν δεν έχουν πλέον τίποτα άλλο να πουλήσουν για να ζήσουν. Το κάνουν γιατί δεν θέλουν να κάνουν κάτι άλλο πιο κοπιαστικό με λιγότερα έσοδα και κάποιοι γιατί πραγματικά τους αρέσει ως επάγγελμα.

    Στις κοινωνίες του 60,70 ,80 και 90 ναι το έκαναν επι το πλείστο ως έσχατο επάγγελμα ή βίαιο εξαναγκασμό κοινωνικό ή μη, και νομίζω εκεί βασίζεται και η γνώμη που έχουν για την πορνεία οι περισσότεροι συμπολίτες μας.

    Ούτε πιστεύω ότι αυτό προέρχεται από το ξεπούλημα που θα αναγκαστούν να κάνουν σε μικρές ηλικίες απο τους γονείς τους. Εκτός εάν για παράδειγμα χρησιμοποιείς τον βίο της Τζούλιας Αλεξανδράτου.



    Την δίκη σου τίγρη που θαυμάζω, τι την τάισες που εμένα δεν περνάει τίποτα από το μυαλό μου να την ταΐσω ???




    Με την ίδια λογική ιδεατά δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ούτε επαγγελματίες Mistresses ούτε επαγγελματίες Subs ούτε επαγγελματίες πορνοστάρ ούτε οτιδήποτε άλλο που κάποιος πληρώνει κάποιον για να του προσφέρει σεξουαλική ευχαρίστηση, που ίσως να του είναι εκ των πραγμάτων αδύνατο να αντλήσει από αλλού.

    Ιδεατά θα έπρεπε να υπάρχουν ιδεατές πόρνες…

    ---------- Post added at 15:48 ---------- Previous post was at 15:40 ----------

    Άντε πάλι πουτάνες. Με την λέξη πόρνη έχεις κάποιο πρόβλημα?
     
  4. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Α. Το αν το βλέπω ή όχι δεν έχει να κάνει με το αν θέλω να το δω. Να το πω απλά: Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά το θέμα, διότι δεν με ελκύει το πληρωμένο σεξ. Και δεν με ελκύει, διότι με ξενερώνει. Το έχω δοκιμάσει πιτσιρικάς με call girl και ήταν σαν να γαμάω κρέας. Εγώ ικανοποιούμαι πλήρως χωρίς πόρνες, αλλά εγώ είμαι προνομιούχος σε κάποιους τομείς, από καθαρά θέμα τύχης (δηλαδή δεν το αξίζω ούτε εργάστηκα για να τα καταφέρω, άρα είναι τρόπον τινά άδικο το ότι εγώ μπορώ, ενώ άλλοι όχι). Αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω ότι εκτός από μένα υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που χωρίς τις πόρνες απλά δεν θα έκαναν ποτέ έρωτα, επειδή η δική τους αντίστοιχη προτιμά να είναι έκτη αναπληρωματική στο χαρέμι του ισχυρού (ή η τρίτη προσωρινή καβάντζα του κάθε 25χρονου κωλόπαιδου Ανακρέοντα) παρά βασίλισσα του μη προνομιούχου. Σόρρυ, αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι το σεξ είναι προνόμιο των ολίγων. Κι όσο οι "τίμιες" γυναίκες θεωρούν το σεξ βραβείο για τον νικητή, τόσο θα υπάρχουν οι άλλες γυναίκες που θα αναπληρώνουν το κενό της "αγοράς", αρπάζοντας το μεροκάματο του μη προνομιούχου για μερικά λεπτά αγκαλιάς. Νόμοι της αγοράς. Προσφορά και ζήτηση.

    Β. Με τα έξτρα, τα τιπς και τα πολύωρα ραντεβού, η μέση call girl βγάζει τουλάχιστον τα διπλά από τον μέσο καθηγητή. Και μιλάμε συνήθως για ανειδίκευτες. Το αντίστοιχο ποσό αντισταθμίζεται στην πόρνη του πορνείου από την ποσότητα των πελατών.

    Γ. Σέβομαι τις πόρνες ως ανθρώπους που έκαναν μια επιλογή. Δεν είναι δαίμονες της ανηθικότητας και της διαφθοράς, αλλά ούτε και ατυχήσασες παρθένες που θα πρέπει να σώσουμε από τον βούρκο. Είναι άνθρωποι με στιγμές ομορφιάς και στιγμές ασχήμιας. Όπως όλοι μας.

    Δ. Πριν από χρόνια, κάτι αναρχοφεμινίστριες έβγαλαν μια αφίσα που έλεγε "Όποιος στο μπουρδέλο ψάχνει οργασμό, δέκα ευρώ πληρώνει τον κάθε βιασμό" (ούτε καν την τιμή δεν ήξεραν οι αχαρακτήριστες, αλλά κατά τα άλλα ήξεραν ότι είναι βιασμός). Σε απάντηση, οι ίδιες οι πόρνες έβγαλαν μια άλλη αφίσσα που έλεγε "Όποια στη ζωή της δεν βλέπει οργασμό, μπερδεύεται και μπλέκει μπουρδέλο και βιασμό". Εγώ προτιμώ να πιστέψω τις πόρνες, παρά τις αναρχοφεμινίστριες και τις ΜΚΟ που εξαρτάται η κονόμα τους από το να εμφανίζουν την καταναγκαστική πορνεία ως κανόνα αντί για εξαίρεση,

    Ε. Uther, στο συγκεκριμένο θέμα, νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Έχουμε αμφότεροι διαμορφωμένες απόψεις και δεν πρόκειται να πείσουμε ο ένας τον άλλον. Και δεν θέλω να τσακώνομαι για χάρη καταστάσεων που στην τελική δεν με θίγουν.


    ...
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2011
  5. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Ηθικό δίδαγμα του νήματος:
    Τώρα που η Ελλάδα βιώνει μια από τις χειρότερες κρίσης της σύγχρονης ιστορίας της μπορείς και εσύ να γίνεις πόρνη/πόρνος για σίγουρη επαγγελματική επιτυχία και αποκατάσταση.

    Πέρα από την πλάκα, όπως λέει και ο σοφός λαός, οι μεγαλύτερες πουτάνες είναι αυτές που δεν πληρώνονται. And that goes both ways. Τα υπόλοιπα είναι απλά για να έχουμε να γεμίζουμε database tables σε κάποιον απομακρυσμένο Apache Server, στο Fortress ITX της Νέας Υόρκης.

    Keep wa(n/l)king.
     
  6. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Με τη λέξη πόρνες κανένα πρόβλημα εκτός απο την κεκτημένη ταχύτητα.
    ΕΕ την τίγρη..Αν θα μπορούσα να τα εντοπίσω σε συνταγές - που δεν νομίζω ότι γίνεται, νομίζω ότι κατά σειρά χρονολογική με ταϊζει πιο πολύ παρά την ταϊζω . Την τάισα "Κόναν", (παρ'οτι ένας φίλος επιμένει στην Belit δεν συνάδει η απληστία μας) , χιούμορ και αρχές υπεράνω του ανθρώπου και των παθών μου. Με ταΐζει με οξυγόνο, αγάπη για τα βουνά, πείσμα, βαρβαρότητα, πτώση στα πάθη, έρωτα για τη ζωή και την ελευθερία, απέχθεια προς την υποκρισία και πολεμοχαρή σεξουαλικότητα (σαδομαζοχισμό).

    @ Ανακρεον δεν συμφωνώ ούτε με τη μία θέση ούτε με την άλλη. Δεν είπα ποτέ για αθώες παιδούλες που χρίζουν σωτηρίας. Μίλησα για την εξαναγκαστική πορνεία και γι αυτούς που συμβάλουν έχοντας σαν δικαιολογία την άγνοια και την άρνηση. Κάτι το οποίο δεν δέχεσαι ότι υφίσταται με τον τρόπο που το περιγράφω. Τα δέκα ευρώ υπάρχουν ως τιμολόγηση. Συμφωνούμε λοιπόν, πως διαφωνούμε.
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2011
  7. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!




    Καλά κάνει! Ηχεία στο φουλ!




    Συγγνώμη για το οφφ τόπικ, αλλά είναι ψυχαναγκαστικό για τον Κόναν και τη Μπέλιτ.
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    ... Ξέρεις τι;

    Με τις συνταγές σου άρχισα να αισθάνομαι και εγώ τον ίδιο αίλουρο να κουνιέται μέσα μου.

    Εάν καταφέρω και την ξυπνήσω τελικά, θα σου χρωστάω μεγάλη χάρη...
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Προσοχή προσοχή μην δείρεις κανέναν χωρίς συναίνεση ..εγώ φτάνω στα όρια συχνά  
    Όχι σε εμένα... στον εαυτό σου...Εγώ περνάω καλύτερα με ζώα γύρω μου...   είμαι το πλέον ακατάλληλο άτομο για συμβουλές και συνταγές...
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Μπαα….

    Ζώντας ανάμεσα σε πολλά άτομα που με περισσή χαρά θα ήθελα να δείρω (τα περισσότερα εκτός του χώρου), έχω την δοκιμασμένη αυτοσυγκράτηση να δέρνω μόνο όταν υπάρχει συναίνεση και απαραιτήτως αμοιβαία ευχαρίστηση. Οπότε μην φοβάσαι για το θηρίο που ίσως κοιμάται μέσα μου και τα όρια μου.

    Περνώ εξίσου όμορφα δίπλα σε δύο ζώα, τετράποδα, γιατί ένα τρίτο δίποδο μου έχει τσακίσει τα νεύρα τώρα τελευταία και θα το σπάσω στο ξύλο κάποια στιγμή σύντομα, μπας και βάλει μυαλό.

    Τώρα αν είσαι ακατάλληλη; δεν σε ξέρω και συνεπώς ούτε αυτό μπορώ να το ξέρω.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι οι στοίχοι στην υπογραφή σου, καθώς και οι συνταγές σου με άγγιξαν βαθύτατα και αυτό μετράει για μένα.




    Και φυσικά μια συγνώμη στον MasterPerris που του πηδάω το νήμα, αλλά δεν φταίω εγώ. Η Uther φταίει με την υπογραφή της και που παρεξήγησε της απόψεις μου περί καπιταλισμού.
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!


    Δεν υπάρχει χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα όπου το οικονομικό της σύστημα να μην είναι καπιταλιστικό.
    Καμία απολύτως (όποιος μάλιστα γνωρίζει μπορεί άνετα να προταθεί και για το νόμπελ οικονομίας).

    Τον τελευταίο καιρό οι λαοί έχουν αρχίσει να ξυπνούν και να βλέπουν που οδηγούν οι σύγχρονες και ώριμες δημοκρατίες του δυτικού κόσμου.
     
  12. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

    Παιδιά νομίζω ότι ξεφύγαμε λίγο από το θέμα μας το οποιο ήταν για τους πόρνους... μετανάστες και τις ελληνίδες πελάτισσες και όχι για τις εργάτριες του σεξ... και το ζόρι που τραβάνε οι "κακομοίρες" στο να διαλέξουν ή "τίμιες" και 600 ευρώ το μήνα ή πόρνες και 600 ευρώ την βραδιά....
     
    Last edited: 23 Μαϊου 2011