Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Μαϊου 2011.

1. Blackheart

Blackheart Regular Member

Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Απο μονο του αποτελει θεμα προς μεγαλη συζητηση ...
    αν και ηδη σπαμμαρισμενο και τρολαρισμενο, το θεμα θα διαφωνησω εστω και ρητορικα ως προς την την ετυμολογια ...Υπαρχουν πολλες δεκαδες λεξεις /οροι /θεσμοι/ που καταληγουν σε -ισμος και "κολλανε με την Δημοκρατια
    (πχ Ανθρωπισμος , Πολιτισμος ).
    Απο εκει και υστερα , αυτο που ζουμε και που τα συμπτωματα του, συζηταμε προς μεγαλη μου χαρα (και ομολογω εκπληξη !!!) ειναι αποτελεσμα του "παραδειγματισμου".

Π.χ.Μητερα του Μιχαλακη -Μιχαλακη, μην την παιζεις , παιδι μου... θα κουφαθεις και μετα καμμια δεν θα σε παιρνει
    Μιχαλακης (με το πουλι στο χερι)- Ωχ , η μανα μου ....

Η συγκεκριμενη εκφραση (μην μου πειτε οτι δεν στεκει , αν και δοσμενη καπως ακραια) ειναι ενα προιον παραπληροφορησης καθως τιποτε δεν εχει αποδειχτει επιστημονικα .Η παραπληροφορηση και δη , οταν γινεται
    σε μαζες ,παιρνει θρυλικες μορφες .Ετσι , ερχομαστε στην παραπληροφορηση σαν ενα οπλο του παραδειγματισμου .

Π.χ.

ακομα πιο "εμπεριστατωμενες" θεωριες :

Κοινωνικη Μηχανικη

κατα την αποψη μου απο την
    κατα τα αλλα αμειγως εμπεριστατωμενη θεωρια απουσιαζει , παντελως η θρησκεια
    και η ταλαντευομενη ανα τα ετη ,ηθικη της.

Συγνωμη αν σπαμμαρα , αν τρολαρα αλλα δεν γινεται να κατανοησω ,
    προσωπικα την πορεια της Πορνης (ειτε αυτη ειναι "ανατολικης"
    προελευσης , νομιμη η παρανομη , ειτε ειναι αρσενικη "αφρικανικης" προελευσης) ,
    ουτε την πορεια της 55αρας πελατισσας και τα κινητρα της , εαν δεν εχω κατανοησει το πλαισιο μεσα στο οποιο ,"νομιμοποιουνται" απαντες να κανουν "ασχημιες"
    (με την κακη εννοια , γιατι με την καλη εννοια , μας αρεσει )....

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

αυτό θα έλεγα και εγώ

3. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Αχ αυτη η ανδρικη καταντια,χρονια τωρα εχει ξεπεσει σε πιπινια,κουκλαρες, εγχωριες και αλλοδαπες.Ντροπη 
    Eγω θα ελεγα ν'ανοιξουν κι αλλα,μια χαρα θα γλυτωσουν πολλοι απο την αγγαρεια.
    Μην σου πω οτι με χαρα θα επιδοτησουν μερικοι... ''Τσακο ενα 50/100αρι και σαλτα γαμησου'' 
    Μετα απο 15+ χρονια γαμου ειτε πιανει το μπουτι του ειτε το δικο της το ιδιο πραγμα ειναι,ασε που μπορει να μην χωραει πια στην αγκαλια του(να το πω κομψα) 

4. thaleia

thaleia Contributor

Συμφωνω απολυτως !!!! μετα απο 15 χρονια γαμου αυτος με την προκοιλα στα 50 εκατοστα σε ευθεια , με την σαγιοναρα μπροστα στην τηλεοραση να καταφροχθιζει πιτσες και να κατεβαζει μπυρες το μονο που ξερει ειναι να λεει ειναι "γυναικα!! μπυρα" , εκεινη αηδιαζει και που τον βλεπει και παει να κοιμηθει νωρις προσποιουμενη πονοκεφαλο , εκεινος μη δυναμενος να την πεισει να του κατσει παει προς αγραν αγοραιου ερωτος , παει στα μανουλια , τα πιπινια και τα πηδαει ρευαμενος τις πιτσες , νιωθει θεος , τα πιπινια αηδιαζουν δεκα φορες περισσοτερο απο την συμβια του αλλα σκεπτονται τα ευρουλακια και το βουλωνουν.
    Εκεινη κοιμαται ηρεμα διοτι προσεχει την επιδερμιδα της , κανει τις γυμναστικες της και τις σωστες διατροφες της και στα 50 της ειναι κουκλαρα , ονειρευεται το αυριανο πρωινο ραντεβου της με τον 30αρη Ελληνα καψουρεμενο που εχει γνωρισει στο γυμναστηριο που οχι μονο δεν τον πληρωνει αλλα την κερναει παντα οταν βγαινουν και την λεει και μωρο του. Γαμωτο μου Τυφεα με ξενυχτησες ξημερωσε εξω...  

5. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Άρα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.  

6. thaleia

thaleia Contributor

σαφως !!! οταν ο Ελληνας ξεπερασει το συμπλεγμα του "κερατου" ολα θα ειναι ιδανικα !!! παει ο υπνος μου τελικα ....  

7. James_Bondage

James_Bondage Regular Member

Re: Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

ποία χωρα εχει σημερα δημοκρατία;

8. thaleia

thaleia Contributor

"Λέγω δε οίον δοκεί δημοκρατικόν το κληρωτάς είναι τας αρχάς το δ' αιρετάς ολιγαρχικόν." [Aριστοτέλης - Πολιτικά, Δ, 1294β 8-9]

9. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Οφείλει και η Ελληνίδα να ξεπεράσει το σύμπλεγμα του "κεράτου" για να γίνουν όλα ιδανικά. Ειδικά σε ένα πολύχρονο γάμο, που αναπόφευκτα και αναπάντεχα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, σταδιακά θα μετατραπεί σε μια σχέση αγάπης (στην καλύτερη περίπτωση) και επιμερισμού ευθυνών και βολέματος με αποτέλεσμα τους μεγάλους κώλους και κοιλίες και την μείωση του ερωτικού ενδιαφέροντος απέναντι στον/στην σύζυγο.

Και πιστεύω ότι εκεί είναι και η ουσιαστική αξία της/του πόρνης/πόρνου. Αντί να συνάψεις σχέση με το πιπίνι που εν δυνάμει θα αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για τον γάμο σου, ακουμπάς κάτι από τις οικονομίες σου στην/στον πόρνη/πόρνο, κάνεις τις απαραίτητες βρωμίτσες, εξομολογείσαι στον Παπά της ενορίας να έχεις και την συνείδηση σου ήσυχη όταν επιστρέψεις στον κοιλαρά άντρα ή κωλού γυναίκα σου, και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Κατά τα φαινόμενα καμία χώρα ποτέ ιστορικά δεν είχε δημοκρατία όπως την μάθαμε εμείς τουλάχιστον στο σχολείο. Πάντα οι λίγοι με τις ιδιαίτερες ικανότητες είχαν τον τρόπο να παίρνουν την ψήφο της μεγαλύτερης μερίδας των πολλών και να διοικούν όπως αυτοί θέλουν.

Αν κάποιος θέλει να έρθει και να πηδήξει εσένα και την οικογένεια σου μέσα στο σπίτι σου ή θα πρέπει να το κάνει δια της βίας που είναι αποκρουστική σε κάθε πολιτισμένη κοινωνία, ή θα πρέπει να το κάνει σαν κύριος βάσει κάποιου νόμου που εννοείτε εσύ, μέσω των εκλεγμένων από εσένα αντιπροσώπων σου, ψήφισες.

Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται είναι σοφοί ηγέτες να αφουγκράζονται τις ανάγκες του λαού τους να τον αγαπάν και να πράττουν με γνώμονα αυτό. Άλλα τέτοιοι έχουν πεθάνει εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες.

Δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε. Εκτός και αν βγούμε στους δρόμους για να αρχίσουν όλα πάλι από την αρχή και να ξαναβγούν πάλι στους δρόμους τα εγγόνια μας δεκαετίες αργότερα..

10. gr_fun

gr_fun Regular Member

Re: Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Και αντιστοιχα φυσικα, οταν η αλλη απο τα 20 της κιολας εχει εναν κωλο σαν το Nimitz, και δε βρισκεται ουτε ο τελευταιος σαβουρογαμης να την παρει (οταν περασουν και τα χρονακια και ο κωλος απο αεροπλανοφορο εχει εξελιχθει σε μεγεθος αντιστοιχο τον 4ου Αμερικανικου Στολου), παει και σκαει ενα 50αρικακι (ή οσο τελοσπαντων ειναι) στον Σομαλό της (ή οτι αλλο) και ησυχαζει.
    Καθε νομισμα εχει δυο πλευρες  

11. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

σε βρησκω λιγο "ρατσιστη" μικρε απεναντι στις παχουλες κυριες ή μου φαινεται?

12. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Αμφίπλευρος ο ρατσισμός.