Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Μαϊου 2011.

1. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

αγαπητε παρεξηγημενε ποιητη μου ,
    στην περιγραφη μου δεν θιγω τον κυριο ως παχουλο , αλλα ως απεριποιητο και χωρις σεξ απηλ , μια γυναικα περποιημενη και με προσεγμενη εμφανιση μπορει να ειναι κομψη και θελκτικη παρ ολα τα κιλα της και ενας ανδρας επισης ....

2. gaby

gaby Guest

Ασχέτως ρατσισμού, όσοι κάθεστε και κάνετε αυτή την "κοινωνική" ανάλυση βασισμένοι στην στερεότυπη εικόνα του "παρηκμασμένου" ταιριού να τσεκάρετε λίγο μήπως είστε ξεκάβλωτοι και μήπως τα απωθημένα σας έχουν πάρει το πάνω χέρι και μήπως είστε μέρος του προβλήματος, ασχέτως σωστής διατροφής, επιδερμίδας, ύπνου, ποτηριών νερό την ημέρα, και λοιπά, που ναι μεν βοηθούν σ ένα πανηγύρι ματαιοδοξίας, βλ. "εμένα που με κερνάνε," αλλά δεν πιάνουν χαρτωσιά μπρος σ ένα καλό χύσιμο και την επίπτωσή του στη μούρη της πενηντάρας. Δεν ξέρετε τί θα προκύψει ή μήπως ξέρετε αλλά δεν το λέτε; 

3. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Αγαπητή μούσα των βουκολικών ποιητών, προφανώς και ο συνομιλητής σας εννοούσε την απεριποίητη και χωρίς σεξ απήλ γυναίκα, εφόσον, όπως ο ίδιος έγραψε, δεν την πλησιάζει ούτε σαβουρογάμης.
    Αν ήταν παχουλή, αλλά περιποιημένη και σέξυ, τότε θα την πλησίαζαν άνδρες.

4. Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Ρεπ, ρεπ, ρεπ.

5. gr_fun

gr_fun Regular Member

Re: Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

εγω απλα περιεγραψα την αντιστοιχη απεριποιητη, αδιαφορη κλπ κλπ γυναικα, απλα οχι τοσο γλαφυρα οσο η Thaleia.
    Τώρα όσον αφορά στο περι ξεκαβλωτων κλπ, χωρις να θελω να περιαυτολογησω, χωρις να μπορω να σου προταξω επιχειρηματα, και χωρις να θελω να σου αποδειξω κατι, σου αναφερω απλα (οχι οτι εχει καποια σημασια), οτι προσωπικα δεν ανηκω στην παραπανω ομαδα, αν και το χυσιμο στη μαπα μιας πενηνταρας (ειδικα οπως την περιεγραψε η Θαλεια) ακουγεται αν μη τι αλλο θελκτικο  

με καλυψες απολυτως  

6. thaleia

thaleia Contributor

μου αρεσει η εξελιξη του νηματος   .........

7. Queen_of_Wands

Queen_of_Wands Regular Member

Απάντηση: Re: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

προσυπογράφω! .... επίσης για όσους έχουν επιχειρηματικά ενδιαφέροντα για σχετικές επιχειρήσεις προτείνω το παρακάτω λινκ, όπου εμφανίζονται στο παγκόσμιο χάρτη ,ο μέσος όρος του μεγέθους των γηγενών ανά χώρα... 

World map of The Penis Size Map (No Self-Reported Data) by Country - TargetMap

8. DRKN

DRKN Regular Member

στην πατρα εχουν ενα θεματακι με τους ᾽᾽ανδρες᾽᾽ και τα ᾽᾽λουκουμακια᾽᾽ το θεμα αυτο μου θυμησε το ποιηματακι με τα π χαχαχα

9. Eri

Eri

Re: Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Α ωστε αυτες οι ατιμες οι 50ρες ξελογιαζουν τους 30ρηδες και μεις τους ψαχνουμε και δεν τους βρισκουμε...  

Εσυ σιγουρα εισαι ο isnogood μεταμφιεσμενος σε αλλο νικ......

10. thaleia

thaleia Contributor

Παντως αν εμενα στην Πατρα θα την εστηνα εξω απο αυτο τον "οικο" με σκοπο να δω την εμφανιση των κυριων πελατισσων , ειμαι σιγουρη οτι θα ηταν αερατες και φινετσατες και ολων των ηλικιων και αυτο γιατι πιστευω οτι μια γυναικα που "δεν βλεπεται" ειναι ανοργασμικη και γι αυτον ακριβως το λογο εχει εγκαταλειψει τον εαυτο της, αντιθετως οι επισκεπτριες του "οικου" το κανουν ειτε απο περιεργεια ειτε για επιβεβαιωση του εγω τους ή ακομη για να κατακτησουν ενα απορθητο αντρικο "καστρο" στα πλαισια της χειραφετησης τους .

11. MariosYpo

MariosYpo New Member

βρε Θάλεια, γιατί να τη στήσεις απ'έξω ?
    αν δε σε απασχολεί το ζήτημα ασ'τες να κάνουν το γούστο τους...
    αν σε απασχολεί ...

όπως και να χει, για μένα το μόνο ζήτημα που τίθεται είναι υγείας και ελέγχου (ειδικά λόγω αφρικής..)
    (αν και προσωπικά δεν είναι στις επιλογές μου η επί πληρωμή ικανοποίηση...)

12. thaleia

thaleia Contributor

ΕΕΕ πως βρε Μαριε!!! να μη με απασχολει? τι διαλο Κατινα ειμαι? να μην ξερω?