Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 22 Μαϊου 2011.

1. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

Απάντηση: Μετανάστες άνοιξαν οίκο ανοχής για γυναίκες!

αφιερωμένο στους άντρες  

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Φαντάζομαι για να υπάρχει διάθεση για εξερεύνηση (ακόμα και στην πλάκα) του ποιος/ποια "κοιμάται" με ποιον/ποιαν, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ένα από τα πιο παρακμιακά βανιλλομπουρδέλα της Ελλάδας, τι θα συμβαίνει με τα "κουτσομπολιά" στο χώρο.

Θεός φυλάξει, "κυρίες" μου.

3. MariosYpo

MariosYpo New Member

εννοούσα αν σε απασχολεί προσωπικά και πρακτικά...  όχι θεωρητικά κι επιστημονικά  

4. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Τι εννοειτε αγαπητε? Για πειτε μας να μαθουμε κι εμεις που δεν καταλαβαμε....

5. thaleia

thaleia Contributor

Προσωπικα και πρακτικα δεν θα μπορουσε να με απασχολει Μαριε μου διοτι ουτε περιεργεια εχω να δω πως γαμουν οι εγχρωμοι , ουτε το εγω μου εχει αναγκη απο επιβεβαιωση ουτε μ ενδιαφερει να αγορασω πληρωμενη κυριαρχια και θεωρω οτι καποια καστρα ανηκουν αποκλειστικα στους ανδρες ως εκ τουτου οταν οι γυναικες προσπαθουν να τα πορθησουν μαλλον γελειες γινονται ....

Βεβαιως λοιπον μ απασχολει θεωρητικα και επιστημονικα διοτι δεν εχω τελειωσει ακομη την διατριβη μου στην κατινικη επιστημη και νιωθω μειωνεκτικα αρκετες φορες εδω μεσα.

6. Markisios_Nte_Sant

Markisios_Nte_Sant Regular Member

Τι λές τώρα. Πολύ κλισέ.. Δεν το θέλουμε εμείς, η "Ανικανότητα" των άλλων μας οδηγεί στις πράξεις μας!

Anyway, πολύ το φιλοσοφείτε, οι κυρίες κάνουν το γούστο τους (γυναικεία φαντασίωση), να πάνε με μαύρο και μαγκιά τους. Άσε που και οι μαύροι έχουν καλύτερο μυικό σύστημα από τους λευκούς και πιο προικισμένοι είναι. Δε θέλει τρομερή φιλοσοφία, γιατί να μήν πάνε με μαυρο; Για σκέτο σεξ μιλάμε, σαρκική απόλαυση, όχι να ανοίξουν σπίτι, η να μοιραστούν την καθημερινότητά τους!
    Και ένας άντρας, άμα πάει με πόρνη, θέλει να έχει σωματάρα, ψηλή, αδύνατη με μεγάλο στήθος και ότι άλλο σωματικό καλό μπορεί να έχει αυτή!

Εντάξει, μόνο με τις αρρώστιες είναι κάπως θέμα, καθώς φαντάζομαι μαύροι και μαύρες που εκδίδονται ανήκουν σε όμάδες υψηλού κινδύνου.

7. thaleia

thaleia Contributor

γιατι οι μαυροι δεν ανοιγουν σπιτια ?  

8. Alexkat

Alexkat Contributor

Eγώ πάντως που έχω εμπειρία στο παρελθόν από μαύρη .....και μάλιστα μουνάρα..........μύριζε........
    και όχι οτι ήταν άπλυτη........................μύριζε το δέρμα της μία ..."βαρβατίλα"......που όπως φαίνεται
    προέρχεται από φυσικού της. Έκτοτε δεν ξαναπήγα με μαύρη και ούτε πρόκειται να ξαναπάω ποτέ
    ακόμα και άν με πληρώνουν και η γκόμενα είναι και μουνάρα. 

9. thaleia

thaleia Contributor

Απο την εμπειρια της παραμονης μου σε χωρα της Αφρικης εχω να πω αυτο : οταν ελεγα στον μαγειρα να μαγειρεψει τοπικη κουζινα τοτε βρωμουσαμε οικογενειακως ακομη και το διχρονο τοτε πιτσιρικι μου χα χαχα
    μια βδομαδα εκανε να ξεκολησει η μυρωδια των ανακατωμενων μπαχαρικων με τσικνισμενο λιπος απο πανω μας αλλα μου αρεσε η ατιμη η κουζινα τους  

ααα!!! και κατι αλλο : οταν φας σκυλο το το δερμα σου βρωμαει απαισια ( τοκανα κι αυτο η γουρουνα..)

10. Alexkat

Alexkat Contributor

Nομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο.
    Μπορεί βέβαια να κινδυνεύουμε να μας κολήσουν κάποιοι την ταμπέλα του "ρατσιστή",
    αλλά εδώ δεν χωράει η αμφιβολία σε αυτά που λέμε. Οποιος θέλει μπορεί να το εξακριβώσει.......

Υστερόγραφο: Ξέχασα βέβαια να πω και κάτι άλλο. Όταν είχα πάει με την μαύρη τη μουνάρα που μύριζε......"βαρβατίλα" ήμουνα γύρω στα 20 χρονών, για αυτό και την
    πήδηξα.........Σε τέτοιες ηλικίες οι άνδρες γαμάμε μέχρι και γαιδούρα στον ανήφορο.............Άν ήμουν σε μεγαλύτερη ηλικία θα την ......έκανα τσίου και θα έφευγα.......
    ....κοινώς......με .......ελαφρά....... πηδηματάκια........

Last edited: 31 Μαϊου 2011
  11. thaleia

thaleia Contributor

Λοιπον θα το πω κι ας φανει off topic : στην πολη που εμενα ημουν η μονη κυρια που δεν εδερνα τους υπηρετες , ο μεγαλυτερος ρατσισμος υπαρχει μεταξυ των εγχρωμων , μαρον , οι σκληροτερες κυριες ειναι οι ομοχρωμες τους , τους σαπιζουν στο ξυλο , εχουν μεταξυ τους ανωτερες και κατωτερες φυλες , ακομη και οι γαλλιδες κυριες ηταν καλυτερες απο τις μαυρες, οι Ελληνες δεν ειμαστε ρατσιστες ,κι αυτο διοτι δεν υπηρξαμε αποικιοκρατες ...  

12. Alexkat

Alexkat Contributor

Aρκετά ενδιαφέρον.........Έχουν λοιπόν μητριαρχική κοινωνία...?
    Πάντως εφόσον είχες και υπηρέτες εκεί θα μπορούσες να εξασκηθείς στο υπέροχο sport του Dοmination. Αν ήμουνα στην θέση σου καλή μου δεν θα την έχανα την ευκαιρία...................