Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μεταξύ Κυρίαρχων: Το δικαίωμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 19 Δεκεμβρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Η αληθινή ιστορία που σας παραθέτω, αφορά ένα ζευγάρι φίλων μου, παντρεμένων 25 περίπου χρόνια.

    Κυριαρχικοί και οι δυο και κατά γενική ομολογία αξιοζήλευτα άτομα, μια που και οι δυο τους κατάφεραν με την δουλειά τους και με την επίμονη τους, να δημιουργήσουν πολύ καλές συνθήκες διαβίωσης.
    Ισχυρές προσωπικότητες και οι δυο με έντονη και πλούσια Kinky σεξουαλική συμπεριφορά που την απολάμβαναν και οι δυο βάζοντας ακόμα και τρίτα άτομα στα σεξουαλικά τους παιχνίδια.
    Ποτέ δεν είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους άσχημη κουβέντα. Ποτέ δεν είχαμε αντιληφθεί εμείς, οι υπόλοιποι φίλοι τους, ότι μεταξύ τους κάτι πάει στραβά. Αντίθετα ήταν και ζούσαν ευτυχισμένοι.

    Ο Κύριος είχε τάσεις Αφέντη και η Κύρια επίσης τάσεις Αφέντρας.. To ΒDSM βρήκε πρόσφορο έδαφος και μπήκε πολύ εύκολα στην ζωή τους.

    Ανάμεσα στα άτομα που χρησιμοποιούσε κατα καιρούς σαν υποτακτικούς το ζευγάρι, ήταν και ένας που μονοπωλούσε περισσότερο το ενδιαφέρον τους. Ο σκλάβος αυτός λοιπόν, άρχισε να γίνεται όλο και πιο κολλητός στο ζευγάρι, όλο και πιο πρόθυμος στο να τους υπηρετεί και ιδιαίτερα την Κυρία… Η Κυρία του επέβαλε και του είχε απαιτήσει να φροντίζει και τον σύζυγο της. Ήταν κολακευμένη από το ενδιαφέρον του κατά 20 χρόνια μικρότερου της όμορφου σκλάβου και αφέθηκε στις υπηρεσίες του.

    Ο Κύριος άρχισε να ανησυχεί εμφανέστατα πια, για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειχνε η σύζυγος του στον συγκεκριμένο σκλάβο. Οι συζητήσεις που κάνανε όπως πάντα μεταξύ τους σαν ζευγάρι, τον καθησύχαζαν εν μέρη, όπως επίσης τον καθησύχαζε και το γεγονός της πολύχρονης αφοσίωσης που είχε δείξει έως τώρα η σύζυγος του στην σχέση τους.

    Ο καιρός πέρναγε και ο υποτακτικός φαινόταν ακόμα πιο έντονα, ότι κέρδιζε έδαφος μέσα στην σχέση του ζευγαριού, μια που είχε καταφέρει μέσα από την υποταγή και προσφορά του να εισχωρήσει στα "θέλω" και τις επιθυμίες της Κυρίας Του και το σημαντικότερο όλων να της γίνεται όλο και πιο απαραίτητος, όλο και πιο χρήσιμος.

    Η Κυρία μετά από συζήτηση με τον σύζυγο πήρε τον υποτακτικό σπίτι της, με την πεποίθηση ότι θα υπηρετεί και τους δυο σαν ζευγάρι.
    Ο υποτακτικός μες την καλή χαρά. Οι στόχοι του είχαν εν μέρη επιτευχθεί. Αλλά όχι όλοι.
    Από εκεί που όσο ήταν εκτός οικείας υπηρετούσε και τους δυο, όταν καθιερώθηκε πια στο σπίτι, διαχώρισε την θέση του με τις πράξεις του και έδειχνε την μεγάλη του αδυναμία και την υποταγή αποκλειστικά στην Κύρια.

    Η Κυρία επέβαλε στον υποτακτικό να υπηρετεί και τον Κύριο. Δηλαδή, του είχε δώσει εντολή να προσέχει και τις δικές του ανθρώπινες και καθημερινές ανάγκες. Εις μάτην όμως.. Αδυνατούσε να επιβάλει και να υποχρεώσει τον υποτακτικό, να υπηρετεί και τον σύζυγο της και ότι και αυτός αν έκανε για τον σύζυγο, το θεωρούσε αγγαρεία και ήταν αυτό εμφανέστατο πια.

    Μάταια ο σύζυγος προσπαθούσε να εξηγήσει στην γυναίκα του, τα κακώς κείμενα.
    Μάταια της έλεγε ότι απομακρύνονται σαν ζευγάρι και ότι ο σκλάβος έχει άλλες προθέσεις και όχι τόσο αγαθές. Μάταια προσπαθούσε να την πείσει ότι ο υποτακτικός την έχει "καβαλήσει" επειδή τον έχει ερωτευθεί και ότι την έκανε ότι ήθελε με τα καπρίτσια του χωρίς αυτή να το αντιλαμβάνεται.
    Όλα ήταν μάταια πια….Δεν καταλάβαινε η Κυρία τίποτε πια. Νόμιζε ότι ο σύζυγος της ζήλευε. Ακόμα και εμάς, τους φίλους της, μας είχε απομακρύνει επειδή είχαμε πάρει το μέρος του συζύγου της και προσπαθούσαμε να την κάνουμε να καταλάβει τα λάθη της.
    Ο υποτακτικός είχε καταφέρει να περάσει στην Κυρία του πολλά μηνύματα εις βάρος του υπέροχου συζύγου της, εις βάρος όλων όσων αγαπούσαμε αυτό το ζευγάρι.

    Ο σύζυγος αξιοπρεπέστατος, αφού εξάντλησε όλα τα μέσα, απεχώρησε και άφησε ελεύθερο το πεδίο και στους δυο..
    Της άφησε χώρο και χρόνο να σκεφθεί και να αποφασίσει το τι είναι πιο πολύτιμο γι’ αυτήν. Ένας υποτακτικός η αγάπη που τους έδενε τόσα χρόνια….

    Σήμερα ζουν και οι δυο ευτυχισμένοι στο εξοχικό τους και τους καμαρώνουμε όλοι οι φίλοι μας μαζί.
    Η Κυρία αφού άνοιξε τα μάτια της, αποφάσισε ότι δεν αξίζει τον κόπο κανένας υποτακτικός, μπροστά στο να χάσει την τόσο μεγάλη αγάπη που μέχρι τώρα τους ένωνε με τον σύζυγο της.
    Ανακάλυψε, ψάχνοντας μέσα της, ότι ο υποτακτικός και η προσφορά του ήταν απλά το δόλωμα. Το ενδιαφέρον του και η επιμονή του, την είχαν κολακεύσει λόγο της διαφοράς ηλικίας τους. Κατάλαβε και ευτυχώς, ότι την εκμεταλλευόταν ακόμα και οικονομικά παρέχοντας του στέγη και τροφή. Επίσης, σκέφθηκε ότι ποτέ, όσο σκλάβος της και αν ήταν δεν θα αγαπούσε τις πρώτες της ρυτίδες, που μοιραία είχαν αρχίσει να εμφανίζονται και δεν θα απέφευγε…Δεν θα ανεχόταν, ούτε την κούραση της, όταν δεν θα μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει.

    Αργά η γρήγορα, ο υποτακτικός θα έψαχνε να βρει μια πιο νεαρή Αφέντρα και με διάθεση να τον χρησιμοποιεί.

    Μου είπε σε μια συζήτηση Μας η Κυρία "Εύα θα είχα χάσει το άλλο Μου μισό.... Θα είχα χάσει το τραίνο της ζωής στην ευτυχία και στην αιώνια αγάπη"
     
    Last edited: 19 Δεκεμβρίου 2006
  2. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: Μεταξύ Κυρίαρχων: Το δικαίωμα

    ...ευτυχως...
     
  3. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες!!!