Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Με τη Δασκάλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Όνομα, στις 31 Οκτωβρίου 2022.

1. Όνομα

Όνομα Regular Member

Τυχγαίνει, μπορεί και όχι, η πλεινότητα των γυναικών, που είτε ήμουν σε σχέση είτε έχουμε περάσει μια νύχτα μαζί, να είναι μεγαλύτερες ηλικιακά.

Η πρώτη φορά, στα 15 γνώρισα και πήγα με μια γυναίκα 40 ετών.

Η μεγαλύτερη μου σχέση (6 χρόνια), ήταν με μια γυναίκα 8 χρόνια μεγαλύτερη.

Όπως και οι υπόλοιπες. Μόνο μια φορά, δεν υπήρχε διαφορά ηλικίας.

Τους προηγούμενους 1 με 2 μήνες, γνώρισα 2 γυναίκες, πάλι με 10 -15 χρόνια διαφοράς. Με την μία σταματήσαμε να μιλάμε και με την δεύτερη είμαστε στην αρχή. Δεν ολοκληρώθηκε κάτι με καμία. Με τη δεύτερη, παρόλο που έχει προχωρήσει κάπως, νομίζω ότι δεν θα μας βγάλει κάπου.

Η πρώτη, παρόλο που δεν προχώρησε, είχαμε φτάσει στο σημείο, να μου ζητά άδεια για να κάνει κάτι. Ήταν σε πιο ήπια μορφή, προφανώς, αφού δεν είχαμε προχωρήσει. Είχαμε γνωριστεί και συναντηθεί σε ένα καφέ, περίπου 5-6 φορές, χωρίς να έχουμε κανονίσει συνάντηση.

Τώρα, στο θέμα μας, αφού έκανα ένα μικρό πρόλογο, για να σας τοποθετήσω χρονικά.

Παράλληλα, έχει προκύψει επικοινωνία με μια δασκάλα μου, από το δημοτικό, η οποία ακόμη είναι τρομερά ελκυστική. Βρισκόμαστε, αραία, μιλάμε λίγο συχνότερα. Σημειώνεται ότι, τα προηγούμενα 2 χρόνια είχαμε βρεθεί ξανά.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα επιδιώξω να προχωρήσουμε.
    Αυτό που προσπαθώ, αυτόν τον καιρό, δεν είναι απλά να την γαμήσω. Δημιουργώ τις κατάλληλες συνθήκες, για το πως θα γίνει αυτό. Ήδη, έχουν αλλάξει κάπως οι ρόλοι. Πλέον, και καλά, είμαι εγώ ο δάσκαλος. Θέλω να αντιστραφούν ολοκληρωτικά οι ρόλοι. Μεγαλώνοντας, είμαι σχεδόν 30, δεν αφήνω περιθώρια αμφιβολίας, για το πως θα εξελιχθεί μια γνωριμία. Εγώ θα έχω τον έλεγχο.

Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί. Είναι περίεργο.

Αφήνω κάποια κενά, που ίσως αργότερα, μπορεί να τα καλύψω, με περισσοτερη λεπτομέρεια.

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Δεν ξέρω τι ειδικότητας είναι η συγκεκριμένη δασκάλα αλλά θα μπορούσατε να κάνετε μια επανάληψη στην έννοια της αντίφασης  

3. Όνομα

Όνομα Regular Member

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Το ότι δεν αφήνω περιθώρια αμφιβολίας, δεν νοείται ότι πρέπει να γνωρίζω, πως θα αντιδράσει ως άτομο, άρα και δεν μπορώ να γνωρίζω πως πιθανόν, να εξελιχθεί.

Ίσως τελικά, χρειαστεί να κάνετε εσείς επανάληψη στην έννοια της αντίφασης.

4. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Άρα ...
    ... κατά τύχη;
    Ναι, γίνεται κι αυτό. Δεκτό  

5. Όνομα

Όνομα Regular Member

Τι εννοείτε άρα;
    Πως προκύπτει ότι αυτό συμβαίνει κατά τύχη;
    Προσπαθείτε, για κάποιον δικό σας λόγο, να κάνετε την ντετέκτιβ.

Συνήθως αυτά γίνονται συνεναιτικά.
    Από την έκφραση του τι επιθυμεί κάποιος, μέχρι την συναίνεση από τον άλλο, υπάρχει μεγάλος δρομος.
    Τον έλεγχο τον αποκτάς, βάσει της αποδοχής και του άλλου ατόμου.

Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να σας απαντώ. Ήδη, είστε επιλεκτική, μόνο σε όσα θέλετε, προκατειλημμένα να δείτε.

6. Queen87

Queen87 Contributor

Άτιμος Φροϋντ! Γιατί να μην ζεί;

7. Όνομα

Όνομα Regular Member

Δεν θεωρώ ότι, θα έβγαζε, τόσο αυθαίρετα συμπεράσματα.

8. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Με την παραπάνω διατύπωση υπάρχει όντως μια αντίφαση σε σχέση με το παρακάτω quote. Η αντίφαση μπορεί να αρθεί αν το "πως θα" αντικατασταθεί με το "πως επιδιώκω/επιθυμώ να"

9. Brt

Brt #ολαπολυ

Περίμενα κι εγώ μια bdsm εμπειρία, και διαβάζω τα πεντοβολα. Και νευρακια στο μπλέντερ. Καλά θα πάει με την δασκάλα…κι αυτό  

10. Yiyi

Yiyi .

damn
    εγω τυγχανει να θυμαμαι εναν φαφουτη παππου στην Πεμπτη και στην Εκτη, και μια στριμμενη με κοτσο στην Τεταρτη και στην Τριτη.  

11. Όνομα

Όνομα Regular Member

Από τότε, θυμάμαι ότι αποτελούσε αντικείμενο έντονου σχολιασμού, η συγκεκριμένη!

12. skia

skia Contributor

Η ίδια το γνωρίζει;