Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

; Μην είν' οι κάμποι;. Μην είναι τ΄ άσπαρτα ψηλά βουνά;...!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest76532, στις 20 Μαρτίου 2015.

  1. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude


    Αυτό θα μπορούσε να αποτελεί ένα νήμα από μόνο του, τι προσδοκίες έχει κανείς από το συγκεκριμένο φόρουμ. Και θα ήταν ένα εξαιρετικό και σημαντικό νήμα αν ο καθένας είχε την ειλικρίνεια να απαντήσει αυθόρμητα και αληθινά. Αν. Ακόμα ένα ΑΝ..

    Εν προκειμένω, το τι προσδοκίες είχα εγώ προσωπικά όταν μπήκα εδώ, είναι ελαχίστης έως μηδαμινής αξίας, αφού δε μιλάμε ότι απλά προσδοκούσα πολύ περισσότερα και βρήκα λιγότερα..γεγονός είναι ότι δε βρήκα καθόλου. Οι εξαιρέσεις τείνουν στο μηδέν και η μπουρδολογία στο άπειρο. Απλά μαθηματικά τρίτης λυκείου, ετών 17, για να σου κάνει η συνάρτηση ουσίας Ο(μπουρδολογία)= 0 όταν η μπουρδολογία τείνει στο άπειρο.

    Ρητορική η ερώτησή σου. Τι προσδοκά κάποιος διαβάζοντας άλλες απόψεις; Προσωπικά; Επέκταση, αναθεώρηση, ανάταση, εφησυχασμό, σύμπλευση, σύγκρουση, γέννηση.

    Με αυτή τη σειρά. Έτσι σιγοντάρω τις προσδοκίες μου, και είναι οι μόνες που σιγοντάρω, να είσαι σίγουρος.
     
  2. Ολα αυτα που περιγραφεις ειναι ΖΩΗ. Που στην αγκαλια της εχει και αυτον το χωρο. Δεν ειναι ξεχωριστα ολα αυτα που αναφερεις απο την εξω κοινωνια. Δεν θα επρεπε να ειναι. Υπαρχουν διασπαρτα παντου αρκει να βρεις τον καταλληλο-η. Απλα δεν ειναι παραμυθι διοτι υπαρχουν ανθρωποι μεσα στο χωρο και οχι νεραιδες και ξωτικα. Βρες καποιον καταλληλο-η και θα γινει με τον δικο του ξεχωριστο τροπο. Αλλα εαν παρατηρησεις ολες τις λεξεις που εχουν υποθει και τις συμπιεσεις το ζουμι ειναι η ΚΑΥΛΑ. Αυτη ειναι το ΚΕΝΤΡΟ ειτε το θελουμε ειτε οχι.  
     
  3. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude


    Όχι μπορεί. Δημιουργεί παρανοήσεις. Το αναμένω και δεν το παρεξηγώ. Είναι συγκεκριμένη βιωματική προσωπική οπτική μιας πραγματικής υφιστάμενης, ερωτικής σχέσης με πολλά πλαίσια ένα εκ των οποίων και το βδσμ. Δεν περιμένω να αποζητούν όλοι αυτό, ούτε να το κατανοούν.


    Επιτρέψτε μου να επαναλάβω:
    Το bdsm ή έστω κάποιες πλευρές του μπορεί να είναι το πλαίσιο λειτουργίας μιας ερωτικής σχέσης δεν είναι όμως η ίδια η σχέση. Το γεγονός πως κάποιες ερωτικές σχέσεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν και ν' αποδώσουν χωρίς αυτό δεν σημαίνει πως το bdsm αποτελεί εγγύηση για την καλή λειτουργία μιας ερωτικής σχέσης.

    Αν και εκνευριστικά αποφθεγματικό, εντούτοις, θαυμάσιο.

     
  4. seduced mind

    seduced mind Guest

    Συγγνώμη αγαπητέ εσείς δηλώνετε Κυρίαρχος τη παρούσα στιγμή. Δεν επιδιώκετε να κυριαρχήσετε τον εγκέφαλο της παρτενέρ σας; Μπορείτε να μου εξηγήσετε αφού το επιτύχετε αυτό που σημαίνει πως έχετε πλέον όλες τις πόρτες ορθάνοιχτες και μάλιστα του εγκεφάλου πως είναι δυνατόν να μην λειτουργεί η σχέση μετά; Δεν επιδιώξατε να εμπλακείτε σε μία σχέση με σκοπό να κατακτήσετε το είναι της; Πως σε αυτή τη περίπτωση είναι πιθανή η αποτυχία της σχέσης εφόσον σας καλύπτει και για να διαλυθεί η συγκεκριμένη σχέση θα πρέπει εσείς ο ίδιος προσωπικά να την αποδεσμεύσετε;

    Μπορείτε να μου το εξηγήσετε;
     
  5. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude

    Μου θύμισες ένα βιβλίο του Ντόκινς με τίτλο "το εγωιστικό γονίδιο". Αυτό το γονίδιο που κάνει τα κύτταρά μας να θέλουν να επιβιώσουν, άρα να αναπαραχθούν, άρα καύλα, άρα γαμιέμαι μπας και διαιωνιστώ. Πολλά πράγματα είναι καύλα αγαπημένε, αλλά θα διαφωνίσω ότι είναι το κέντρο του κόσμου.
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @seduced mind : κάνετε την λάθος a priori παραδοχή πως οι συμμετέχοντες σε μια bdsm σχέση έχουν εξ αρχής τις ίδιες επιθυμίες - προσδοκίες στον ίδιο βαθμό αφ' ενός, αφ' ετέρου αυτό στο οποίο αναφέρομαι στο συγκεκριμένο σημείο είναι μια μη bdsm σχέση στην οποία οι συμμετέχοντες εισαγάγουν bdsm στοιχεία με την προσδοκία να λειτουργήσει επιτυχώς (η σχέση όχι το bdsm σε αυτή).
     
  7. seduced mind

    seduced mind Guest

    Ε ναι υποθέτω πως δεν είμαστε 15χρονα διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος σχέσης μπορούν να υπάρξουν αποκλειστικά συνεδρίες που το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουν με την "σχέση".

    Κοιτάξτε να δείτε και οι βανίλλα ανταλάσσουν χαστούκια μεταξύ τους αλλά αυτό δεν τους κάνει BDSMers οπότε προφανώς κακώς συγχέονται οι μπάτσες και τα χαστουκάκια με το BDSM και γίνεται αναφορά στο BDSM.
     
  8. Σεβαστό!
    Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις, μιας και ακόμα θεωρείς πως δεν το έχεις βρει.
     
  9. Kαι πολυ καλα κανεις και διαφωνεις ευγενικο και σεβαστο κοριτσι. Αν και διαφωνουμε σε μια γνωμη και οχι σε μια πραγματικοτητα την οποια παρατηρεις και εσυ και ολοι γυρω μας. Η καυλα ειναι το κεντρο του bdsm και απο κει γεννιουνται ολα τα αλλα. Αυτη ειναι ο κορμος του δεντρου με παρα πολλα κλαδια. Πανω σ αυτη εχουν γεννηθει λεξεις, προτασεις, πρωτοκολλα, επικοινωνια, σεβασμος και ολα τα καλουδια και οι θησαυροι που εγραψες στο νημα σου. Ασχετα εαν ειναι σωστο αυτο η καλο η δεν συμφωνουμε. Προσωπικα μιλωντας η καυλα δεν ειναι το Α και το Ω σ αυτον τον κοσμο.
     
  10. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Και που είναι το κακό σ'αυτό? Ανήκει σε κάποιο "ιερατείο" το BDSM? Η μήπως είναι ράσο που απαγορεύεται να το σφετερίζονται οι "άσχετοι"?
    Η μήπως όλοι οι πέοντες και όλα τα αιδοία μας ανήκουν και μπορούμε να τους πούμε τι έχουν δικαίωμα να κάνουν και τι όχι?
    Υποτίθεται ότι όλοι "χτυπιόμαστε" μιλώντας για ανοχή, αποδοχή της όποιας διαφορετικότητας και λοιπά "ευγενή"...

    Δεν νομίζω να σου αρέσει να σου υποδεικνύουν, τι μπορείς να κάνεις και τι όχι στην προσωπική σου ζωή...
    Εντάξει, είναι και "κεκαλυμμένο", "τρισάθλιο" γαμησάκι για κάποιους/ες...
    Ε και?
    Ας τους αφήσουμε να το ζουν έτσι...
    Με γεια τους και χαρά τους...

    Και μην μιλάμε για κοινότητες και ομάδες...
    Όλοι τον κώλο μας κοιτάμε και είναι εντελώς λογικό...
     
  11. seduced mind

    seduced mind Guest

    Απάντησες από μόνος σου...
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Απόκοψες μέρος από τον συλλογισμό μου...
    Εγώ δεν καταδικάζω τ'αλλότρια γούστα/τρόπο λειτουργίας, επειδή δεν συμφωνώ μαζί τους...
    Κάποια μου κάνουν, άλλα όχι...
    Όπως έχω δικαίωμα στην "ύπαρξη" μου εγώ, άλλο τόσο έχουν και οι άλλοι...
    Τα βρίσκω μαζί τους, η όχι...
    Τώρα απάντησα...Η μάλλον επανέλαβα την απάντηση μου... 
     
    Last edited: 21 Μαρτίου 2015