Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 29 Μαϊου 2013.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Με τα καλοπροαίρετα σχόλια δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, γιατί είναι αλλο π.χ. να πεις "παιδιά ο σαδομαζοχισμός εμένα μου προκαλεί αλλεργία και δεν θα μπορέσω εγω προσωπικά να καταλάβω πως σας φτιάχνει κάτι τέτοιο" και άλλο να πεις " εσεις οι σαδομαζοχιστές είστε ανώμαλοι, τρελοί και πρέπει να πάτε σε ψυχίατρο γιατί bdsm κάνουν μόνο οι ανώμαλοι".

    Πιστεύω να κατάλαβες την διαφορά! 
     
  2. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Παιδιά, έβαλα στο ρημαδοστάτους την επιλογή βανίλλα, επειδή δεν υπήρχε αυτό που ήθελα, δεν σημαίνει ότι είμαι χαζή!!!
    ΝΑΙ, καταλαβαίνω ΠΑΝΤΑ την διαφορά.  
     
  3. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    @ Black Butterfly, ψυχραιμία...

    Πιστεύω πως ο MasterPerris, απλά προσπάθησε να πάει ένα βήμα παραπέρα, τα όσα έγραψες. Να αναλύσει περαιτέρω και να επεξηγήσει... Τίποτε άλλο. Δεν αναφέρθηκε σε status (ούτε κ'αν τόσο προσεκτικά όπως εγώ).

    Κατά την γνώμη μου, προσπάθησε, μάλλον, να εξάγει το συμπέρασμα πως τα δικά σου αρχικά posts ήταν ευγενικά και καλοπροαίρετα (ανεξαρτήτως θέματος και άποψης). Κανείς δεν σε θεωρεί χαζή. Και κανένας -μετά από τον καιρό που είσαι μέσα και τα κάποια πράγματα που, αν θέλεις, ευγενικά μπορούμε να σου αναλύσουμε (αν τα γνωρίζουμε και εμείς)- δεν σε θεωρεί άσχετη.

    Ψυχραιμία...
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Αυτο στο έγραψα γιατί είπες οτι στην αρχή έκανες σχόλια και έπρεπε να σε σουτάρουμε.
    Τα σχόλια σου ηταν καλοπροαίρετα.
    Δεν είσαι χαζή, γάτα είσαι!  
     
  5. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Μου αρέσει που με παίρνετε στα σοβαρά, όταν δεν πρέπει.
    Ξέρω τι ήθελε να πει και ούτε τον παρεξήγησα, πλάκα έκανα γιατί μου αρέσει να σας "πειράζω" ώρες ώρες.   Πάντα καλοπροαίρετα.    
     
  6. Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"


    Η δική μου άποψη επάνω σε αυτή την τοποθέτηση είναι η εξής :

    Πρεσβεύουμε την ελευθερία σκέψης - έκφρασης και την υιοθετούμε ουσιαστικά όλοι μας ή η πλειοψηφία; Θέλουμε ένα ανοιχτό φόρουμ με ότι αυτό συνεπάγεται;
    Ή μήπως προτιμάμε μια πιο κλειστή κοινότητα με αυστηρό moderation και τήρηση στους κανόνες του φόρουμ;
    Kαι όταν αναφέρομαι σε "κλειστή" κοινότητα δεν εννοώ προσωπικά την αποπομπή των βανιλα αφού όλοι από εκεί ξεκινάμε και με παρόμοιες ανησυχίες. Αρκεί να τηρούνται οι όποιοι κανόνες, να υπάρχουν συχνά προειδοποιήσεις.
    Προσωπικά είμαι της δεύτερης άποψης.
    Αν όμως θέλουμε την απόλυτη ελευθερία είναι αναπόφευκτο να συμβαίνουν τέτοια ευτράπελα.

    Θα ήθελα επίσης να συμπληρώσω πως για να χαλάσει κάποιος την επικοινωνία μας εδώ μέσα, αυτή η επικοινωνία θα πρέπει να υφίσταται.
    Δεν αρκούν κάποια ποστ διαμάντια που υπάρχουν από παλιά. Όλοι όσοι έχουν κάποιο ζήλο και αγάπη για αυτόν τον τρόπο ζωής έχουν αποτραβηχτεί. Και είναι λογικό να αποτραβιόμαστε κάποιες φορές, ναι. Το να εξαφανιζόμαστε όμως είναι σα να μη μας ενδιαφέρει πια.
    Και θα μου πει κανείς, μα άμα ο άλλος το ζει στην πράξη με το φόρουμ θα ασχολείται; Και θα συμφωνήσω πως το να το ζώ είναι το ζητούμενο αλλά να συμπληρώσω πως ότι αφήνουμε μας αφήνει..


    Αγαπητέ AuroraBorealis σε ένα σοβαρό ιατρικό φόρουμ δεν συμβαίνουν αυτά. Όπως επίσης σε ένα σοβαρό ιατρικό φόρουμ δεν έχει καν θέση η ομοιοπαθητική.
    Απορρίπτει δηλαδή και θέτει απ'εξω ότι δεν έχει να κάνει με το αντικείμενο της ιατρικής.
    Εδώ αυτό δεν συμβαίνει.


    Καλά αυτό αποτελεί νήμα από μόνο του. Αλλά που το βασίζεις αυτο πέρα από την προκατάληψη; Ποια είναι η σημαντική αυτη διαφορά από D/s που σε κάνει να υιοθετείς αυτή την εντύπωση;
    Kαι πως μπορείς να θεωρείς νορμάλ τα δικά σου βίτσια και όχι του όποιου άλλου;

    Κατόπιν αδείας του Κυρίου μου..
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2013
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Το ιατρικό φόρουμ ήταν ένα παράδειγμα. Απλά.
    Η ομοιοπαθητική είναι αναγνωρισμένη ειδίκευση της ιατρικής η οποία διδάσκεται σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και αυτός ο οποίος την θέσπισε ως ιατρική επιστήμη είναι βραβευμένος με νόμπελ ιατρικής.
    Κατα την γνώμη μου και βάσει της επαγγελματικής μου εμπειρία πάνω στην διακίνηση φαρμάκων, η ομοιοπαθητική είναι η ουσιαστικότερη ιατρική, αρκεί αυτός που την ασκεί να είναι γιατρός στο ήθος.

    Τελείωσα και εγώ με το κατούρημα, πάω να ρίξω κανα πήδημα.
     
  8. Απάντηση: Re: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Nαι.. ως τέτοιο το εξέλαβα, μην ανησυχείς.
    Απλά έκανα τη συσχέτιση με το θέμα μας. Και έβαλα στη θέση του το φόρουμ.

    Περι ομοιοπαθητικής διαφωνούμε αλλά ας όψεται η ελευθερία του διαλόγου..  
    Παρεπιπτόντως τι εννοείς όταν λες πως αρκεί να είναι γιατρός στο ήθος;;;

    Kατόπιν αδείας του Κυρίου μου..
     
  9. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Γνώμη μου: πολύ κακό για το κάτι (δε λέω για το τίποτα...)

    Παγκοσμίως, ο κόσμος του διαδικτύου έχει καταλήξει στο "Ντοντ φιντ δε τρολς", τουτέστιν αγνοείστε πλήρως αυτούς που τρολάρουν.

    Ούτε μπαν, ούτε ξεμπάν χρειάζεται.

    Κατά σύμπτωση, η τελευταία προσπάθεια που έκανα γι αυτό το φόρουμ ήταν όταν προ αμνημονεύτων έδωσα μάχη με προσωπικά ΡΜ σε παλιά μέλη και στον Κων/νο καθώς και με δημόσια τοποθέτηση ώστε να ΜΗΝ ανοίξει το περιεχόμενο του φόρουμ στον ίντεξ του Γούγλη (και μάλιστα με ισχύ και για τα παλαιότερα κείμενα που γράφτηκαν σε κλειστό σάιτ!) και γίνει μουρλομαγνήτης.

    Απέτυχα.

    Ευλόγως, καθότι

    * άλλος ήλπιζε σε λεφτά από φρέσκες συνδρομές,

    * άλλος νόμιζε ότι θα γλιτώσει από νομικές περιπλοκές,

    * άλλες τύπου ήμαν-χαζή-χοντρή-και-βλάχα-κι-έγινα-προντόμα ήλπιζαν σε καινούργιο ξεκούραστο χαρτζιλίκι και πεντικιούρ με γλώσσα,

    * άλλοι τύπου ήμαν-κατά-φαντασία-γαμίκος-και-τώρα-βουρδουλιάζω ήλπιζαν σε φρέσκα μουνάκια που θα τα χαζεύαν με τα σουμποσπέσια για να τα κουτουπώσουν,

    * άλλοι τύπου ήμαν-κι-είμαι-πεφωτισμένος-αφού-γαμογαμιέμαι-ζόρικα πίστεψαν ότι έχουν την ιερή αποστολή να σώσουν τον κόσμο δείχνοντας του πώς να γαμιέται ζόρικα με τον προχώ τον τρόπο και δίχως ενοχές (μπας και φύγουν κι οι δικές τους...)

    κλπ. κλπ.

    το ρεζουμέ όμως είναι ότι εξίσου ευλόγως είδε φως και μπήκε κάθε καρυδιάς καρύδι στο φόρουμ.

    Και ΝΑΙ παίζει ρόλο να είναι κλειστό το φόρουμ (ακόμη καλύτερα με ιντροντάκτιον από ήδη μέλη, που θα έχουν και την "ευθύνη") γιατί δίνει στον νεοεισερχόμενο τον τόνο, του υποβάλει να φερθεί κάπως προσεκτικά στον κλειστό κόσμο που μπαίνει, μη και γελοιοποιηθεί αυθημερόν και τον πετάξουν κλωτσηδόν έξω. Να παίξει με το ποντικάκι του/της (άιντε και με το λιλάκι του/της) ένα δυό μήνες πριν πιάσει πληκτρολόγιο να μας διαφωτίσει...

    Τώρα, στο διαρκώς επανερχόμενο ζήτημα του πόσο συνεκτική (κοχέσιβ, για κόμπακτ δεν το συζητάω καν) κοινότητα είμαστε / δεν είμαστε, έχω την διαρκώς επανερχόμενη απάντησή μου: δεν είμαστε.

    Και δεν είμαστε γιατί δεν μας ενώνει το ότι έχουμε όλοι βίτσια, όσο μας χωρίζει το ότι ο καθένας έχει ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ βίτσιο.

    Και το ΔΙΚΟ ΤΟΥ βίτσιο είναι προσδιοριστικό της ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ - θα την υπερασπιστεί με νύχια και με δόντια (κάποιοι δε έχουν πάνω από δύο βίτσια, γι αυτό γράφουν άλλα αντ΄άλλων, ως συνεπείς σχιζοφρενείς...)

    Οπότε και τα παραδείγματα για τους Ολυμπιακούς και τους χριστιανούς είναι κάπως ατυχή:

    Δεν υπάρχει πουθενά κοινότητα, πόσο μάλλον φόρουμ, οπαδών εν γένει (ούτε καν φιλάθλων) ποδοσφαίρου, ώστε να πάει ο μπασκετόφιλος και να τους το χαλάσει. Ούτε φυσικά κοινότητα θρησκευάμενων, πόσο μάλλον ένθεων!

    Ας προσέξουμε στα δύο παραδείγματα το ότι οι οπαδοί και οι θρησκευάμενοι ορίζονται αντιθετικά, δλδ. με τη δήλωση μίσους απέναντι σε αυτόν που δεν είναι σαν αυτούς...

    Η "ανεκτικότητα" του χώρου, που ενδεχομένως σας μπερδεύει, είναι ένα είδος έμπαθι στο ότι νιώθουν (αρκετοί, εγώ δεν νιώθω) εξίσου "κατατρεγμένοι" με τους άλλους απ΄την κακούργα κενωνία. Εκεί αρχίζει, κι εκεί τελειώνει το "κοινό" που έχουμε μεταξύ μας, όσοι το έχουμε...

    Αλλά έτσι, κοινότητα δεν γίνεται...

    Dream

    ΥΓ. Κόρνι παιδί μου, γιατί δεν τα λες αφού τα ξέρεις; Θες να με βάζεις να τα λέω εγώ; Μήπως με σουμπάρεις για να δεις αν θα με κάνουν mod;  
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Η αλήθεια είναι ότι το φρέσκο μουνί όπως και να το κάνουμε είναι ένας καλός και αντικειμενικός λόγος να ανεχτεί μια υποδομή πολλά και να πέσουν και λίγο κάποια στάνταρ.

    Χωρίς φρέσκο μουνί χώρος που αφορά τον ερωτισμό έχει αμφίβολο μέλλον, όχι ανύπαρκτο βέβαια. Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα πάντως.

    Εκτός και αν είναι gay site. Εκεί δεν παίζει ρόλο το μουνί.



    Για τους μη ομοιοπαθητικούς, να μην δουλεύουν με μπλοκάκι. Για τους ομοιοπαθητικούς να μην δουλεύουν με πρώτο και κύριο γνώμονα το κέρδος αλλά την ουσιαστική ίαση.
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Re: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"


    Η ομοιπαθητική είναι ιατρική, όσο η στατιστική είναι μαθηματικά!!!   



    Το θέμα νομίζω ότι έχει αρχίσει να εξωκοίλει πραγματικά από την αρχική του αφορμή.
    Πιστεύω ο,τι η Missmary ήταν ένα μέλος που ήθελε απλά να προκαλέσει, προσωπικά της είχα κάνει πολλές φορές αναφορά για αυτά που έγραφε, πχ περί ανδρισμού και θηλυκότητας σε σχέση με το στραπ-ον. Πιστεύω ότι αυτή είναι και η ορθή αντιμετώπιση, δηλαδή όταν γίνεται κάτι που ''ενοχλεί'' το γενικό καλό να αναφέρεται στην διοίκηση κι εκείνη να πράττει αναλόγως.

    Πολλές φορές, με πρώτο και καλύτερο εμένα μπαίνουμε σε επιθετικούς διαλόγους και ίσως και διενέξεις, προσωπικά το θεωρώ υγιές αυτό, δηλαδή να ΄΄μαλώνουμε΄΄ για το πώς αντιλαμβανόμαστε και ζούμε το βδσμ, και ουσιαστικό. Όμως τα υπόλοιπα είναι κακεντρεχή και φλερτάρουν έντονα με το ''ξεκατίνιασμα''

    Η κοινότητα δεν θα πρέπει να είναι κλειστή, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να δέχεται τον οποιοδήποτε, θα πρέπει να αποκτήσει την ικανότητα της αυτοανοσίας.
     
  12. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: "Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

    Αν είναι gay site παίζει ρόλο το φρέσκο κολαράκι και η φρέσκια ψωλή.

    Αν προσέξετε, η ουσία της φράσης μου είναι στη λέξη φρέσκα όχι στο μουνάκια.

    Η φρενήρης αναζήτηση του φρέσκου φτιάχνει sites κατανάλωσης, όχι ερωτισμού.

    Dream