Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μητερα-Γιος Roleplay

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος GiorgosAnna, στις 24 Αυγούστου 2016.

1. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Χαθηκες παλικαρι απο τις συναντησεις...επισης!!!

2. miker

miker Regular Member

Πιστευω παντως οτι το Θεια-ανιψιος ειναι κατι που 9/10 νεαρους/εφηβους θα ηθελε να ειχε βιωσει! Προσωπικα ακομα θελω μια "θεια"!!!

3. Berlin88

Berlin88 Regular Member

Όταν λες ότι το κάνετε σαν αληθινό ?? Παριστάνει πχ την μαμά σου η συζητάτε για την μαμά την ώρα του σεξ ?

4. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

Είναι καλό για το σπίτι σου να την πείσεις να συνεχίζει το ρολπλέη μαμάς και εκτός του σεξ  

5. grboy2022

grboy2022 Regular Member

Ωραία φαντασίωση!!!! Έχω τελειώσει βράδια και βράδια με τέτοιο όνειρο....!!!

6. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Σπόροι τέτοιων φαντασιώσεις (σπαράγματα θα έλεγε κανενας καταραμένος ποιητής άλλων εποχων) βρίσκονται διάσπαρτα οχι μονο στο βανιλλα αεξ αλλα και στα αξέχαστα αριστουργηματα του ελληνικού κινηματογράφου, υπο τις αναφώνησε "Τι σου κάνω μάναμου?"..

Ψυχοδυναμικώς, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σχέσεις μεταξύ νέων ανδρών 20-30 και γυναικών 40βάλε έως και 60βγαλε - ενίοτε καθ αρκετά μεγαλυτερες - χυδαιστι αποκαλουμενες καύλόγριες, γραιοτηνεητζερ, παρτουζοθειες και εσχάτως κόυγκαρ ("το γήρας κουγκαρ έρχεται μονον")

Μαζευτείτε, θα απαγγειλω:
    Η λιβιδινικη απαρτιωση επενδυει το φαντασιακο αντικείμενο με υποσυνειδητες εξιδανικευμενες ιδιότητες μητρός η τέκνου αντιστοίχως, οι οποίες δεν περιοριζονται στο σεξουαλικο και μονο πεδίο με αναπαραστασεις παρενδυσιας, βρεφικής φροντίδας (πάνας, θηλασμου κλπ), επιβολής πειθαρχίας, η sublimation του αφανους οιδιποδειου σε μη αμιγως σεξουαλικες πρακτικές (πέραν του σκισε με τσολιά μου κλπ)..
    Αντιθέτως επεκτείνονται και σε αμιγώς μη σεξουαλικες δραστηριοτητες (πχ παλι δεν έραψες το κουμπί μαναμ? /Ζακέτα να παρεις/ελα πασακα μου να φας τα γιουβαρλακια κι άμα δεν τα φας θα στα τρίψω στη μούρη αχάριστο γαϊδούρι/παλι ασιδερωτη η μπλουζα, my Jesus inside δηλαδη? κλπ)

Η ψυχοδυναμικη αυτη εγκατάσταση, αν και εδραζομενη σε ανεπίλυτο Οιδιποδειο, αποδεικνύεται ιδιαιτέρως ανθεκτική στην απόρριψη από το Υπερεγώ εκτεθειμενη στην ισχυρή αλλα ασταθή επίδραση του id, οδηγώντας το νεότερο μέλος σε μετααιχμιακη συμπεριφορά και το γηραιότερο σε κατάσταση αλλοτροπικης αποεπενδυσης (αγχώδης καυλα - επι παραδείγματι "θα με αφήσει για καμια πιτσιρικα ο μούσκαρος").
    Σχεσεις ημιεπαγγελματικες όπου ο νέος, ελαφράς ηθικής και μηδαμινό ερωτικού συναισθηματος χαρτζηλικωνεται αδρά για τις υπηρεσίες του (ζιγκολοπαιδο) δεν εξετάζονται περαιτέρω.

Όσον αφορά το δίπολο θειας - καυλοτρεμωδους νεαρου ανηψιου, ειναι ευρέως αποδεκτό στην ελληνική κοινωνία, τουλαχιστον σιωπηρά.
    Βριθει η ελληνική παράδοση παροιμιών και αναφορών σχετικών, όπως οι παροιμίες

"Στην ξαδερφη και τη θειά
    παντα μπαίνει πιο βαθιά"

"Κάνε γιε μου τη δουλειά δου κι ύστερα ειμαι παλι θειά σου"

αλλα και στα δημωδη πατροπαραδοτα αζματα οπως

και άλλα...

Last edited: 2 Αυγούστου 2022
  7. slave32

slave32 Contributor

Σε μια τετοια φαντασιωση φερνεις κ γκομενα κ η μαμα γινεται κ πεθερα;

8. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

This is priceless!

Daddy/little girl = OK
    Mommy/little boy = NOT OK?

Τι συζητάμε ρε...;

9. Berlin88

Berlin88 Regular Member

Τι όνειρο ακριβώς ?????

10. nikossub93

nikossub93 Contributor

Η
    Η Μαμά Αφέντρα και ο γιος σκλάβος

11. deppie_cd

deppie_cd Regular Member

Πω πω... δεν ήξερα ότι πιάνεται για φετίχ !!!

12. deppie_cd

deppie_cd Regular Member

Άλλωστε η γνωστή ρήση "Τι σου κάνω μάνα μου ; " προφανώς έχει τέτοιες φετιχιστικές ρίζες !!!