Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια Αφέντρα προτιμάει τι μακροχρόνια "χρήση" του ιδιου σκλάβου ή τη συχνή εναλλαγή?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος readytoobey, στις 27 Φεβρουαρίου 2009.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Απάντηση: Μια Αφέντρα προτιμάει τι μακροχρόνια "χρήση" του ιδιου σκλάβου ή τη συχνή ε

    Τελος κουβεντας. 
     
  2. sklabosgiorgos

    sklabosgiorgos Regular Member

    Απάντηση: Μια Αφέντρα προτιμάει τι μακροχρόνια "χρήση" του ιδιου σκλάβου ή τη συχνή ε

     :lol2:μαρεσει να σε διαβαζω σε καπιο αλλο ποστ θα βρεθουμε να σε κερασω ενα σοκολατακι και ενα προφιτερολ και μια παστα και ενα σου και ενα κοκ και ενα καταιφι και μετα 3 σουβλακια και μετα μια σοδα
     
  3. donkey

    donkey New Member

    Re: Μια Αφέντρα προτιμάει τι μακροχρόνια "χρήση" του ιδιου σκλάβου ή τη συχνή εναλλαγ

    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν έχω καταλάβει γιατί ενόχλησε τόσο αυτό που είπες. Εγω προσωπικά σαν σκλάβος, για να με "κερδίσει" η αφέντρα μου (ψυχολογικά εννοώ, γιατι εκεί παίζονται όλα) πρέπει ακριβώς να με ταπεινώσει τόσο όσο να αισθάνομαι πραγματικά το βάζο στο ράφι της, το χαλάκι στην πόρτα της και γιατί οχι και την αίσθηση οτι δεν θα αξίζω για πάντα να την υπηρετώ ("αναλώσιμος").Αλλιώς θα γίνουμε και φίλοι...
     
  4. MissK

    MissK New Member

    Απάντηση: Μια Αφέντρα προτιμάει τι μακροχρόνια "χρήση" του ιδιου σκλάβου ή τη συχνή εναλλαγή?

    Τελικά δεν έχω καταλάβει. Ποιός ονομάζεται σκλάβος; Αυτός που απαρνείται την ανθρώπινη υπόστασή του; Και ποιός ονομάζεται Αφέντης; Αυτός που παίρνει έναν άνθρωπο και τον μεταχειρίζεται σαν αντικείμενο; Πολλά από αυτά που γράφετε με έχουν μπερδέψει.

    Εγώ γνώρισα τον κόσμο του BDSM στο εξωτερικό, και η ερμηνεία πέρα από τους "τύπους" ήταν πολύ απλή : οι players (παίχτες), το session (συνεδρία) και η συναίνεση να πάρουν όλοι με τον τρόπο που επιθυμούν απόλαυση. Σαφώς και υπήρχαν συμβόλαια ιδιοκτησίας, αλλά οι ιδιοκτήτες είχαν πολλούς σκλάβους και τους δάνειζαν ή τους πούλαγαν ή τους αντάλλασαν. Όμως όλοι σέβονταν ο ένας τον άλλον.

    Κι επειδή κι οι σκλάβοι θέλουν να πάρουν αυτό που αναζητούν, αν δεν τους σέβεται ο ιδιοκτήτης, τότε, θα φύγουν και είναι όρος σε κάθε συμβόλαιο αυτό, πως αν ο αφέντης ή ο σκλάβος δεν πληρούν τις συμφωνημένες προϋποθέσεις που έχουν από κοινού αποφασιστεί, τότε παύει να ισχύει το συμβόλαιο. Αν δεν εκτιμάτε τους σκλάβους σας, τότε γιατί τους βάζεται να υπογράφουν; Ο σκλάβος είναι περιουσιακό στοιχείο και μάλιστα ανεκτίμητο. Οι περισσότεροι εργάζονται σε 2 και 3 δουλειές και δίνουν όλα τα χρήματα στον ιδιοκτήτη. Άλλοι πάλι μαζί την ιδιοκτησία του εαυτού τους παρέχουν και την πλήρη ιδιοκτησία κάθε περιουσιακού τους στοιχείου.

    Εδώ κάπως παράξενα είναι τα πράγματα και εν μέρη δυσνόητα και πολύ μπερδεμένα.
     
  5. tyfeas

    tyfeas In Loving Memory

    Απάντηση: Μια Αφέντρα προτιμάει τι μακροχρόνια "χρήση" του ιδιου σκλάβου ή τη συχνή εναλλαγή?

    Καλως ορισες στην ελληνικη πραγματικοτητα..εδω ειναι Βαλκανια δεν ειναι παιξε γελασε, που λεει κ ο Νιονιος 
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Μια Αφέντρα προτιμάει τι μακροχρόνια "χρήση" του ιδιου σκλάβου ή τη συχνή εναλλαγή?

    Α μάλιστα... Κι εγώ τόσο καιρό, ο ηλίθιος, δηλώνω perv, ενώ θα μπορούσα να δηλώνω Master, να έχω αρκετούς σκλάβους που, όχι μόνο θα έκαναν 2 και 3 δουλειές και θα μου τα έδιναν όλα, αλλά θα μου μεταβίβαζαν κι απο πάνω την κυριότητα των περιουσιακών τους στοιχείων. Αυτό θα πει ζωή...

    Αλήθεια, τόσο άρρηκτα συνδεδεμένο είναι το bdsm με την οικονομική εκμετάλλευση και δεν το 'χω πάρει χαμπάρι;
     
  7. atasai

    atasai Regular Member

    Re: Απάντηση: Μια Αφέντρα προτιμάει τι μακροχρόνια "χρήση" του ιδιου σκλάβου ή τη συχνή εναλλαγή?

    Για να αποκτήσεις πρόσβαση στα απόκρυφα μυητικά κείμενα που θα σου λύσουν αυτές τις απορίες θα πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω.
     
  8. XplorR

    XplorR Regular Member

    Απάντηση: Μια Αφέντρα προτιμάει τι μακροχρόνια "χρήση" του ιδιου σκλάβου ή τη συχνή εναλλαγή?

    Αυτό δεν εννοείται;
    Έτσι κι αλλιώς, η συμμετοχή είναι γι' αμοιβαία ευχαρίστηση...
     
  9. nihilique

    nihilique New Member

    Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείτε να βάλετε κανόνες ακόμα και στις σχέσεις ενός σκλάβου με την Κυρία του. Αυτούς είχα την εντύπωση ότι θα πρεπε να τους ορίζει η Κυρία και σε όποιον δεν αρέσει σπίτι του. Το τι συμβαίνει αλλού είναι δικό τους θέμα ή πρόβλημα. Αν ένας σκλάβος θέλει να παραδωθεί απόλυτα στην Κυρία του θα πρέπει να το κάνει χωρίς όρια. Αν βρεθεί ξεκρέμαστος δεν του φταίει κανένας άλλος πέρα από τον εαυτό του που δε μπόρεσε να εκτιμήσει πλήρως το χαρακτήρα της Κυρίας του. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω πως θα μπορούσε να αναπτυχθεί εμπιστοσύνη αν η Κυρία έχει κάτι να φοβάται από το σκλάβο και ο σκλάβος κάτι για να την κρατάει. Αλλιώς κάντε ένα session για καμιά ωρίτσα και σταματήστε να αποκαλείστε σκλάβοι.
     
  10. blackrose

    blackrose Guest

    Απάντηση: Μια Αφέντρα προτιμάει τι μακροχρόνια "χρήση" του ιδιου σκλάβου ή τη συχνή εναλλαγή?

    Εγώ προσωπικά προτιμώ την μακροχρόνια χρήση του ίδιου ακριβώς σκλάβου...
    Δεν αλλάζω με τίποτα αυτό το βλέμμα που έχει όταν τον έχω στο πάτωμα κάτω απο τα πόδια μου..ξέρει τι θα επακολουθήσει και με τρελαίνει να με κοιτάζει έτσι....
     
  11. angel42

    angel42 Regular Member

    Για να γίνει κάποιος σκλάβος σου επί της ουσίας και όχι κατ' όνομα ούτως ή άλλως απαιτείται μακροχρόνια διαδικασία, όση εμπειρία και αν έχει και όση όρεξη και ανάγκη και αν έχει ο σκλάβος για κάτι τέτοιο... Μετά από αυτήν τη μακροχρόνια διαδικασία μπορείς πλέον να πεις ότι όντως κατέχεις ένα σκλάβο πλήρως εκπαιδευμένο στις επιθυμίες, τις ανάγκες, τις επιταγές σου... Δε γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που πετάνε στον κάλαθο τον αχρήστων κάτι για το οποίο πάλεψαν, κόπιασαν για να δημιουργήσουν και επένδυσαν κόπο και χρόνο σε αυτό, κι εδώ αφήνω επίτηδες απ' έξω τα συναισθήματα γιατί η κουβέντα τελειωμό δε θα έχει... Από εκεί και πέρα η ύπαρξη και άλλων σκλάβων ή υπό είναι θέμα καθαρά προσωπικού γούστου, επιθυμιών, χρόνου και πρακτικών συνθηκών... Εγώ Είμαι πολυερωτική και συνάπτω διαφορετικές σχέσεις... Κάθε σχέση λαμβάνει αυτό που της αρμόζει ως προς τον κόπο, το ενδιαφέρον, το χρόνο, κλπ... Και ναι, εκτός από "θύματα" και "θύτριες" υπάρχουν και σχέσεις Ιδιοκτησίας με την πλήρη οικονομική υποδούλωση του σκλάβου προς την Αφέντρα/Ιδιοκτήτρια και αυτό δεν συνιστά απαρραιτήτως αυτό που αμέσως όλοι κατ' ευθείαν σκέφτονται ως εκμετάλλευση... Είναι και αυτός ένας τομέας που μπορεί να έχει παρακαλέσει ο σκλάβος να θέσει κάτω από τον έλεγχο και τη διαχείριση της Ιδιοκτήτριάς του... Το ότι για να γίνει και αυτό όπως και πολλά άλλα χρειάζεται πολλά άλλα πράγματα να μπουν στη θέση τους πρώτα και να μην υπάρχει παρόρμηση αλλά ευθύνη και από τις δύο πλευρές είναι αλλουνού παππά ευαγγέλιο... Και πιστέψτε Με, αν θέλει κανείς να βάλει ασφαλιστικές δικλείδες και ως προς αυτό μπορεί να το κάνει από όποια θέση και αν βρίσκεται... Φυσικά υπάρχουν και ένα σωρό τραγικές ιστορίες, αυτό από μόνο του όμως δε σημαίνει κάτι, πέραν του ότι η βιασύνη και η ανωριμότητα θα Μ/μας φάει, είτε παίζουμε με πολλούς είτε με λίγους... Α.
     
  12. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Στο σούπερ μάρκετ ληγμένων που άνοιξε πρόσφατα στη Δανία θρυλείται πως υπάρχει μυστική καταπακτή που οδηγεί σε αποθήκη φύλαξης ληγμένων σκλάβων που πωλούνται σε τακτικές δημοπρασίες κάθε Τετάρτη . Τιμή εκκίνησης στο εν τρίτον του κόστους...
    (πληροφορίες αναφέρουν πως μεγάλη εγχώρια αλυσίδα βρίσκεται σε συνεννόηση με την Δανέζικη για απορρόφηση μέρους του υπάρχοντος στοκ )