Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια έκπληξη για καλημέρα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Predator, στις 3 Ιουνίου 2010.

1. Predator

Predator Regular Member

Σας παραθέτω την πρώτη μου εμπειρία στο χώρο αυτό.

Το καλοκαίρι του 2008 έβγαινα με μια κοπέλα, την Αιμιλία, γύρω στις 2 εβδομάδες και παρόλο που η καινούργια σχέση μας πήγαινε μια χαρά, δεν είχαμε κάνει τίποτα άλλο εκτός από μπόλικα χουφτώματα και παθιασμένα φιλιά. Για "πήδημα σαν να μην υπάρχει αύριο", ούτε κουβέντα.

Ένα βράδυ λοιπόν αφού βγήκαμε και περάσαμε τέλεια και ήπιαμε και φάγαμε πολύ, πήγαμε σπίτι μου αλλά ήμαστε τόσο "κομμάτια" που απλά ξαπλώσαμε με δυνατή αγκαλιά τύπου "γουτσου-γουτσου" και αποκοιμηθήκαμε.

Το μεσημέρι ξυπνάω και βλέπω οτι η δεσποινίδα δεν ήταν δίπλα μου. Ξενέρωσα αρκετά μέχρι που άκουσα τρεχούμενο νερό στην κουζίνα. Ευθύς αμέσως το χαμόγελο επιστρέφει, παω κουζίνα και τι βλέπω: την Αιμιλία μόνο με σουτιέν να καθαρίζει τον πάγκο του νηπτήρα  "Καλημέρα κύριε υπναρά" μου λέει με ένα σατανικό χαμόγελο. Έμεινα άφωνος, κόμπος στο στομάχι, αίμα και στα 2 κεφάλια, ταχυπαλμία κλπ. Αμαν, λές?

Τρέχω στο δωμάτιο μου, ξεθάβω το μαύρο ball gag φίμωτρο και το μαύρο κολάρο και πλησιάζω την κουζίνα φωνάζοντας να μην γυρίσει γιατί της ετοίμαζα έκπληξη. (ουσιαστικά κορώνα-γράμματα έπαιζα γιατί ή θα γούσταρε ή θα μου έφαιρνε τοστιέρα στο κεφάλι εν συνοδεία πολύχρωμων επιθέτων).

Με σταθερή αλλά σβέλτα κίνηση, της φοράω το κολάρο κοιτάζοντάς την για αντιδράσεις. Γυρνάει με κοιτάει έκπληκτη, αλλά δεν λέει τίποτα. Της δείχνω το φίμωτρο, σκάει στα γέλια και ανοίγει το στόμα της. Περιττό να αναφέρω οτι τα ιδιαίτερα μου είχαν γίνει πεπόνια. Της το φοράω, ρίχνω ένα γερό σκαμπίλι στο ποπο της και χαιδεύοντας τους γλουτούς της, της λέω να συνεχίσει αυτό που έκανε.

Πάω κάθομαι στο καναπέ και την κοιτάω. Το θέαμα ήταν πανέμορφο, ονειρικό. Αισθανόμουνα ένα παλμικό βούισμα στα αυτιά μου, μια... ζέστη από επιτυχία αλλά και αμηχανία. Ανάβω τσιγάρο και την ρωτάω που είναι ο φραπές μου (ειλικρινά πήγα να σκάσω στα γέλια αλλά κρατήθηκα).Τα χέρια μου τρέμανε. Με κοιτάει, παρατάει το vetex, και ξεκινάει να μου κάνει καφέ.

Έτοιμη η φραπεδούμπα, της λέω να μου τον φέρει στα 4. Γουρλώνει τα μάτια της, "και όχι μόνο αυτό αλλά να μην χυθεί σταγόνα!" της λέω. Πέφτει στο πάτωμα και αρχίζει σιγά σιγά να σέρνεται προς το μέρος μου. Είχα καυλώσει τόοοσο πολύ όχι από το θέαμα μιας όμορφης γυναίκας πόσο μάλλον της κοπέλας μου με φίμωτρο και ιστορίες αλλά με την εικόνα αυτή να κάνει προσπάθεια να μου φέρει το καφέ, με τις κλήσεις του σώματος, την κίνηση των μυών, το μαλλί της πεσμένο στο πρόσωπο, η ελεύθερη παλάμη της να ασπρίζει απο την αντίσταση στο πάτωμα και ναί, ΝΑΙ τα μικρά υπέροχα μουγκριτά λόγω gag και αναδυόμενου πόνου στα γόνατα.
    Έτρεμα. Έτρεμα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Την κοίταζα, αποροφούσα όλη την εικόνα. Φτάνει μπροστά μου, γονατιστή και μου δίνει το ποτήρι. Το βάζω στην άκρη (πιος καφες τωρα και μαλακίες), πιάνω το πιγούνι της και φιλάω το φίμωτρο της. "Τράβα πίσω στον πάγκο". κάνει μεταβολή και πάει πρός την κουζίνα στα 4. Πρώτη θέση θέαμα στο ποπο και στο ερεθισμένο αιδοίο της. Τολμώ να πω, ποίηση. 

Ήθελα να σηκωθώ να την ξεσκίσω αλλά παράλληλα αισθανόμουνα 500 κιλά. Ενώ έκανε δουλειές στο πάγκο, την πλησιάζω, αρπάζω το μαλλί της και λέω κολλητά στο ένα αυτί της: "Δεν είχα ιδέα οτι είσαι ένα υποτακτικό πουτανάκι και μάλιστα το δικό μου πουτανάκι. Ξέρεις τι θέλω τώρα? Ε? Να ανακαλύψω πόσο βαθύς είναι ο κόλος σου." Με το που της το λέω, βγάζει ένα σύντομο και μικρό μουγκριτό, κλείνει τα μάτια της σφιχτά και μπαίνω μέσα της, αργά, τόσο αργά. Με έσφιγκε, πονούσα και εγω, αλλά έσπρωχνα. Μύριζα στο λαιμό της το άρωμα B.U. Fantasy. Αρπάζω το λαιμό της. Αντιστάθηκε λίγο. Χαλάρωσε. Ίδρωσα.

Πηδηχτήκαμε για πρώτη φορά εκεί. Της άρεσε, μου άρεσε. Δεν θέλαμε τίποτα λιγότερο. Είμασταν 6 μήνες περίπου μαζί. Χωρίσαμε γιατί δουλεύαμε αντίθετα ωράρια και απο το να βρισκόμαστε συνολικά 1 μέρα (που δεν μας έφτανε ούτε για πλάκα) σε όλη την εβδομάδα για προσωπικό χρόνο σε σπίτι για Κ/υ, αποφασίσαμε να το λήξουμε απο το να βασανιζόμαστε λόγω της κολο-καθημερινότητας που όλοι μας είμαστε θήματα. Το νόημα της ιστορίας? Ανακαλύψαμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Δημιουργήσαμε τον δικό μας φανταστικό παιχνιδότοπο. Κάναμε τρελή οικονομία γιατί δεν χρειαζόταν να βγαίνουμε για διασκέδαση. Ξεπεράσαμε μαζί αρκετά κολλήματα και φραγμούς. Διαπιστώσαμε τι και πως πονάει και τι όχι. Την είδα να κλαίει, με είδε να κλαίω.

Τελικά, εγώ της έκανα έκπληξη ή αυτή η αξιοσέβαστη νεαρή δεσποινίδα μου την έκανε? Επαφή έχουμε ακόμα, βρισκόμαστε για ποτό, φαγητό ενίοτε αλλά δεν την φέρνω σπίτι μου ούτε αυτή στο δικό της γιατί θα πονέσουμε και οι δύο. Αναμνήσεις τρελές, ζεστή φιλία. Μου φτάνει. Καλά, παπάρια μου φτάνει αλλά αρνούμαστε να καταστρέψουμε αυτό που φτιάξαμε.  

2. katerina

katerina Regular Member

Απάντηση: Μια έκπληξη για καλημέρα

Πολύ όμορφη η ιστορία σου!  

3. thanasis

thanasis Contributor

Ωραίος-ς-ς-ς!  

4. whitesnake40

whitesnake40 New Member

Όμορφη εμπειρία. Τελικά με κάποιους ανθρώπους ζεις πολλές όμορφες στιγμές μέσα σε πολυ μικρό χρονικό διάστημα!

5. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Ο τολμών νικά, που έλεγαν και οι αρχαίοι Ρωμαίοι σε άψογα αγγλοσαξωνικά!

Ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας την εμπειρία! Πολύ όμορφη γραφή!

6. sniper1900

sniper1900 New Member

φανταστικη αφηγηση
    πολυ ομορφη εμπειρια
    καποια πραγματα αξιζει να τα κυνηγας λιγο παραπανω λεω εγω χωρις παρεξηγηση

7. XplorR

XplorR Regular Member

Respect.
    Σε βρίσκω ιδιαίτερα τυχερό, αν και ο τολμών νικά...

8. blindfold

blindfold Contributor

μικρός ο λόγος για να λήξεις κάτι τέτοιο . αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη

9. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

γιατί δεν αποφασισάτε να μείνετε μαζί   δεν το καταλαβαίνω αυτό .. μ'αρεσει αλλά χωρίζω  

10. Απάντηση: Μια έκπληξη για καλημέρα

υπέροχη εμπειρία γραμμένη με υπέροχο τρόπο...

11. heeler

heeler Regular Member

Πραγματικά ωραίο Predator. Κρίμα που έληξε έτσι... για τέτοιο λόγο.
    Πάρα πολύ καλό που κρατάτε ακόμα επαφή. Πολύ καλό αυτό που μπορείτε και το κάνετε.
    Θα πρότεινα να καθίσετε να το συζητήσετε μια φορά. Μπορεί να θέλει το ίδιο και να μην το λέει.

12. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Γλυκιά,τρυφερή και ανθρώπινη εμπειρία.
    Σε ευχαριστούμε που την μοιράστηκες μαζί μας,χωρίς αναστολές.