Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια ακόμη ανταλλαγή συντρόφων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος estarian, στις 3 Ιανουαρίου 2020.

1. estarian

estarian New Member

Χθές ήταν μια νύχτα ανταλλαγής συντρόφων. Δεν θα σταθώ εκεί, ωραία περάσαμε. Θα περιγράψω το σήμερα.

Αυτή την στιγμή λοιπόν, η φίλη μου πήγε να πάρει πρωινό με τον αντρα απο το άλλο ζευγάρι, η κοπέλα του ζευγαριού κοιμάται ακόμα στο δωμάτιο και ροχαλίζει και εγώ θέλω με κάποιο μαγικό τρόπο να ξεκουμπιστούν όλοι απο το σπίτι μου γιατι και πολλή δουλειά έχω και θέλω και να βγώ και το απογευματάκι...

Αυτές οι πρωινές ώρες είναι οι δύσκολες....

2. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Βάλε κάποιον να σε παίρνει τηλ ασταμάτητα να ξυπνήσει η δίπλα.
    Πιες και
    έναν καφέ στα γρήγορα η αστούς όλους σαλόνι να πίνουν και να τρώνε κλείσου δωμάτιο κάνε δουλειά, η θα πάρουν το μήνυμα η πες στην δικιά σου ευγενικά να πει ότι έχεις δουλειά.

Η παρατα τους, ντύσου και πήγαινε σε ένα καφέ με την ησυχία σου να δουλέψεις.

Μην έχεις νεύρα  
    Όταν έχει φύγει η καύλα 8/10 δύσκολα είναι. Εκτός αν υπάρχει παραπάνω νόημα... και Όχι μόνο καύλα καύλα. But i get you στην προκειμένη  

3. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

12.52
    Να υποθεσω λυθηκαν τα προβληματα σου...

4. estarian

estarian New Member

ΝΑΙ!!

Ξύπνησα την ωραία κοιμωμένη, και μόλις επέστρεψε και η δικιά μου με τον άλλον, τους έδιωξα όλους μαζί να πιούνε καφέ.
    Οπότε έκανα καφεδάκι ελληνικό και στρώθηκα ήσυχα στην δουλειά μου,
    η φίλη μου απο οτι βλέπω θα κοινηθεί στο σπίτι των παιδιών απόψε, οπότε θα βγώ και εγω με την ησυχία μου και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι....

Αλλα αυτά τα πρωινά ξενερώματα είναι τα πιο δύσκολα θα πω συμφωνώντας με την @οφηλία .... οτιδήποτε και αν γίνει 5-10 φορές καταντά ρουτίνα...

5. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Εκτός αν υπάρχει παραπάνω νόημα.. είπα και αυτό, μην το ξεχνάς. Χαχα άντε καλή βόλτα.