Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια ερώτηση προς Σαδιστές και Σαδίστριες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 23 Οκτωβρίου 2008.

1. soutzoukakia

soutzoukakia His precious

Απάντηση: ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΑΔΙΣΕΣ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΡΙΕΣ

αν αυτό ικανοποιεί περισσότερο το σαδισμό του παρτενέρ…
    τότε ελπίζω και ένα λευκό σακάκι από εξαιρετικής ποιότητας ποπλίνα, που, εν αντιθέσει με το ιδιαιτέρως λιτό και απέριττο μπούστο χωρίς ανοίγματα, εντυπωσιάζει με την ευφάνταστη πρωτοτυπία του σχεδίου στην πλάτη, όπου συναντούνται και δένουν όλο χάρη, σε ένα ανάλαφρο φιόγκο, τα εντυπωσιακά σε μήκος μανίκια…,
    να ικανοποιεί εξίσου από άποψη αισθητικής και λειτουργικότητας και τις ενδυματολογικές του αναζητήσεις.

(…γιατί αν τον βρουν, αυτό θα του φορέσουν)

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Βασικά σε μένα φτάνει να το δέχεται και να ευχαριστιέμαι εγώ που τις το δίνω...
    Αν το ευχαριστιέται ή όχι και η όποια εκείνη, σε γενικές γραμμές δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου...
    Είναι βέβαια και κάποιες φορές που με φτιάχνει να την βλέπω, να το τρώει και να ζορίζεται...
    Αλλά προσέχοντας πάντα, μην το παρακάνει...
    Να προσπαθήσει να μου το παίξει "μαγκάκι" που αντέχει, για να μου "βγει με κόκκινο"...
    Ή να προσπαθήσει να υπομείνει πέρα από τις αντοχές της, μόνο για να μ' ευχαριστήσει, το θεωρώ ηλίθιο...  

Last edited: 20 Αυγούστου 2015
  3. Πολύ εύστοχο το ερώτημα. Το θέμα όμως είναι για ποιόν σαδιστή ενδιαφέρεσαι. Τον σαδιστή που ξεπηδά μέσα από τις σελίδες του Ντε Σάντ ή αυτόν τον ευνουχισμένο που θέλει το bdsm (ως μια άλλη κλίκα 666 της ισοπεδωτικής παγκόσμιας τάξης);