Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια ιδέα που μπαίνει για πολλοστή φορά στο "τραπέζι".

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 10 Μαρτίου 2016.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@Θρυαλλίς οι μόνες "συζητήσεις" που κάναμε ποτέ, ήταν στα διάφορα νήματα. Δεν σε ξέρω, δεν γνωρίζω καν την φωνή σου, δεν βλέπω καν τις φώτο σου. Δεν άφησα ποτέ κανένα υπονοούμενο. Δεν χρειάζομαι ούτε σένα, ούτε καμία άλλη εδώ για να "διαφημιστώ".
    Ξεπέζεψε. Τώρα το ξέσκισες εσύ. Ως προς τον Κ σου, αν θέλεις και θέλει να με πλακώσει. Ευχαρίστως να ξεμπλοκάρω τα πμ, να του δώσω ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο. Να έρθει να με πλακώσει.
    Έλεος πια με τα "αίματα". Ένα τελευταίο και στο λέω με κάθε ευγένεια, τα "ζόρια" του/της ο οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε μαζί μου, να τα λύνει μαζί μου. Να πάψει να βάζει στη μέση την γυναίκα μου.
    Τώρα τι "ζόρι" θα είχες εσύ με μένα, που επαναλαμβάνω, ούτε ξέρεις, ούτε ποτέ θα δεις τον ίσκιο μου, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Εδώ, αυτή η "συζήτηση" μαζί σου κλείνει μια και καλή. Γιατί αληθινά με κούρασες μέχρι αηδίας.
    Και όσο και να μην το πιστεύεις, δεν είχα καμία διάθεση να στην "πω". Ως προς την κατακλείδα σου, να σε χαίρεσαι.

2. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

@Tenebra_Silente τι σημαινει"αληθινη κοινοτητα" ? και ποια θα η διαφορα της απο την παρουσα κοινοτητα ? ...

ξερεις πως , γιατι και απο ποιους εχει δημιουργηθει το παρον φορουμ ?

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ά, καλά.....  

4. Tenebra_Silente

Εγώ πέταξα την ιδέα, γιατί ακρκετοί/ες εδώ "παραπονιούνται" ότι δεν υπάρχει κοινότητα. Μετά, ένας σύλλογος δεν θα ιδρυόταν μόνο για να λύσει προβλήματα ( Αν σύλλογος με τέτοιο σκοπό θα ήταν επιτρεπτός. Γιατί φάτσα φόρα BDSM σύνδεσμος Ελλάδoς, θα έτρωγε σίγουρα άκυρο ). Άλλο ένα, αν στους όποιους χώρους του υπήρχαν και δωμάτια για γουτσαρίες, να πω βραχιολάκια? Δεν νομίζω ότι θα χρειάζονταν νομικές γνώσεις, για να καταλάβει κάποιος/α κάποια πράγματα. Η ιδέα θα ήταν η live πληροφόρηση, να δείξουν οι πιο έμπειροι/ες ( όχι εγώ ) τα "σχοινιά" σε όσους/ες θα το ήθελαν. Από κει και πέρα στα σπίτια τους ή άλλου ας έκαναν ότι ήθελαν. Τεσπα, αρνούμαι να πω, ότι είναι αδύνατο να γίνει. Χλωμό ναι, αλλά την ικανοποίηση του να ρίξω έτσι "πετσέτα", επειδή 2/3/1000 δεν θα γούσταραν την ιδέα/θα την θεωρούσαν ανούσια, δεν τους την δίνω. Ας μείνει άλλο ένα χαζό νήμα απ' τα δικά μου. Εγώ στο τέλος δεν παραπονέθηκα ποτέ για την έλλειψη κοινότητας. Καληνυχτίζω και αποσύρομαι απ' αυτό το νήμα τουλάχιστον για σήμερα. Γιατί δεν σκοπεύω να φάω το βράδυ μου διαπληκτιζόμενος με μια οθόνη ( και δεν αναφέρομαι σε σένα ). Όποιος/α θα ήθελε, ας έριχνε και μια ματιά στο link που έβαλα στο εισαγωγικό post.

5. bumblebee

bumblebee Contributor

Ας μας πει καποιος που εχει παραπονα , τι παραπανω εξτρα θα ηθελε ας πουμε απο μια κοινοτητα, με κτιριο και γραφεια που ηδη δεν υπαρχει

6. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

γιατί τόση μανούρα να φτιαχτεί κάτι νέο?

συνήθως οι χαμένοι θέλουν κάτι νέο.....

7. thief

πςςςς

8. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

@thief, έπαθες φούιτ. λολ.

9. thief

10. Soraya

Soraya Guest

@Tenebra_Silente αν θέλεις μπορούμε να το συζητήσουμε σε πμ. Δημόσια δεν θέλω.

11. Tenebra_Silente

Να το συζητήσουμε ευχαρίστως σε πμ φίλτατη.  

12. Soraya

Soraya Guest

μετά της 2 θα είμαι σπίτι