Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια ιδέα που μπαίνει για πολλοστή φορά στο "τραπέζι".

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 10 Μαρτίου 2016.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγώ λίγες ώρες αργότερα. Θα σου στείλω σινιάλο καπνού. Μια καλή συνέχεια της ημέρας να έχεις  

2. Soraya

Soraya Guest

οκ. Επίσης

3. ... και πάνω που σκέφτομαι "υποτονικό το βλέπω το φιλαράκι μου τελευταία", ο @Tenebra_Silente ξαναχτυπά!
    Αιρετικέ, ανορθόδοξε, ενοχλητικέ τύπε, η φαντασία σου είναι καυλωτική για τους φευγάτους και τοξική για τους δεσμώτες των ηδονών της κονσέρβας.

Πιο σαφής αρνούμαι να γίνω προς ώρας. Σαν τη σουπιά, αφήνω το σαββοπουλικό μου μελάνι. Θα επανέλθω...

Ας κρατήσουν οι χοροί
    και θα βρούμε αλλιώτικα
    στέκια επαρχιώτικα βρε
    ώσπου η σύναξις αυτή
    σαν χωριό αυτόνομο να ξεδιπλωθεί

Mέχρι τα ουράνια σώματα
    με πομπούς και με κεραίες
    φτιάχνουν οι Έλληνες κυκλώματα
    κι ιστορία οι παρέες

Kάνει ο Γιώργος την αρχή
    είμαστε δεν είμαστε
    τίποτα δεν είμαστε βρε
    κι ο Γιαννάκης τραγουδεί
    άμα είναι όλα άγραφα κάτι θα βγει

Kαι στης νύχτας το λαμπάδιασμα
    να κι ο Άλκης ο μικρός μας
    για να σμίξει παλιές
    κι αναμμένες τροχιές
    με το ροκ του μέλλοντός μας

O ουρανός είναι φωτιές
    ανεμομαζώματα
    σπίθες και κυκλώματα βρε
    και παρέες λαμπερές
    το καθρεφτισμά τους στις ακρογιαλιές

Kι είτε με τις αρχαιότητες
    είτε με ορθοδοξία
    των Eλλήνων οι κοινότητες
    φτιάχνουν άλλο γαλαξία

---------------------------------------

Τι να φταίει η Bουλή
    τι να φταιν οι εκπρόσωποι
    έρημοι και απρόσωποι βρε
    αν πονάει η κεφαλή
    φταίει η απρόσωπη αγάπη που `χε βρει

Mα η δικιά μας έχει όνομα
    έχει σώμα και θρησκεία
    και παππού σε μέρη αυτόνομα
    μέσα στην τουρκοκρατία

Να μας έχει ο Θεός γερούς
    πάντα ν’ ανταμώνουμε
    και να ξεφαντώνουμε βρε
    με χορούς κυκλωτικούς
    κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς

Και στης νύχτας το λαμπάδιασμα
    να πυκνώνει ο δεσμός μας
    και να σμίγει παλιές κι αναμμένες τροχιές
    με το ροκ του μέλλοντός μας

4. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Γι' αυτό στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας δε θέλουμε κάτι νέο. Γιατί είμαστε κερδισμένοι.

5. Tenebra_Silente

@peleas φιλαράκι μου, έγραψες χαχα...Περιεκτικότατη η Σαββοπούλεια πινελιά...Είμαι λιγάκι υποτονικός, έχεις δίκιο.
    Ή μάλλον ξαναζύγισα κάποια πράγματα και τα έβαλα στην κατάλληλη για μένα θέση.  

6. Tenebra_Silente

@AliceInChains08 μάλλον σε κάποιους/ες διαφεύγει, ότι δεν είναι κέρδος για όλους/ες τα ίδια πράγματα.
    Και ότι δεν προτείνεις πάντα κάτι, ούτε για να κερδίσεις "πλαγίως" κάτι που δεν θα σου "καθόταν" αλλιώς.
    Ούτε για να "καπακώσεις" κάποιους/ες άλλους/ες. Ένα forum, ένα είδος σταθερής "μάζωξης" πέραν του καφέ και μια κοινότητα, είναι τρία διαφορετικά πράγματα.
    Που θα μπορούσαν κάλλιστα τα δυο πρώτα, να εμπεριέχονται στο τρίτο ( καθώς και να είναι λειτουργικά μεταξύ τους ) ή να είναι και τα τρία παντελώς ξέχωρα.
    Ότι εδώ υπάρχει πληροφόρηση, για όσους/ες θα ήθελαν να μάθουν και να πληροφορηθούν, υπάρχει.
    "Σκάβεις", "ξεθάβεις" και βρίσκεις, αρκεί να θέλεις.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και από εδώ, η παρέμβαση είναι τελείως γενική. Απλά δεν ήθελα να γεμίσω το νήμα....

Για μένα η ζωντανή επαφή, να δω με τα μάτια μου κάποια πράγματα, από κάποιον/α που γνωρίζει,
    να συζητήσω με κάποιον/α, που ίσως και να είχε πράγματα να μου πει, δεν συγκρίνεται με χίλιες σελίδες.
    Κι εδώ το κλείνω, γιατί δεν θέλω να προβώ σε κρίσεις. Ο καθένας/καθεμία έχει τις αντιλήψεις του/της, τα θέλω του/της και τους τρόπους που τα ικανοποιεί.
    Βέβαια, γιατί εκνευρίζομαι ακόμη κι εκείνο το λίγο? Λες και το τι θα πει ο/η κάθε άγνωστος/η, θα μου αλλάξει την ζωή.
    Mea culpa, κάποιες μαλακίες του εγκεφάλου μου όσο και να τις έχω περιορίσει. Δεν έχω καταφέρει ακόμη, να τις εξαλείψω.

Όποιος/α αλήθεια ενδιαφέρεται πολύ για κάτι, προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, για το παραπάνω. Δεν επαναπαύεται στις όποιες δάφνες του/της.
    Και το "κράξιμο" ή η "κλάψα" δεν είναι λύση αλλά διαιώνιση του "προβλήματος". Αν βέβαια το "πρόβλημα" υπάρχει. Γιατί παίζει και να μην υπάρχει.
    Αλλά να γουστάρουν κάποιοι/ες να το παίζουν αιώνια "αντιπολίτευση", έτσι, για το γούστο του να θρυμματίζουν καρύδια ( στο μυαλό τους μονάχα. Αφού μετά απ' ένα σημείο, ο/η όποιος/α άλλος/η, καταλήγει να τους γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του/της. Αφού τα "λόγια" των "φωνακλάδων" δεν θα είχαν πια τίποτα να του/της προσφέρουν ).

Αυτά... 

Last edited: 11 Μαρτίου 2016
  7. AliceInChains08

@Tenebra_Silente
    γιου καν κάουντ μι ιν, σε αυτήν την φανταστική κοινότητα που βρίσκεται στα σκαριά, και θα βάλω και τον ονοματεπώνυμό μου πρώτη πρώτη, αν μου υποσχεθείς ότι όλα τα μέλη θα περνάνε από σένα, κεκλεισμένων των θυρών.

---------------------------------------------------------------------------------------
    Μια καλή ιδέα θα ήταν αυτή η κοινότητα να μην έχει φόρουμ.
    Το σκέφτηκα λίγο επιπόλαια, αλλά όσο το διαβάζω τόσο μου αρέσει.

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Από πότε σε έπιασε ο Πόνος για το BDSM, Σκοτάδιa; Την είδες Αρχηγόπουλο;
    Κατανάλωση ενέργειας μη παραγωγικά, τίποτα δεν αλλάζει έτσι και αλλιώς
    Ζήλια ζήλια ζήλια και ανταγωνισμός.-

9. Tenebra_Silente

@AliceInChains08 το φανταστική μου άρεσε ειλικρινά χαχα. Έχεις δίκιο, ακόμη είναι στη σφαίρα της φαντασίας ( και η ιδέα δεν ήταν σε καμία περίπτωση δική μου. Έχει "ξανακουστεί" εδώ ). Χθες το βράδυ μιλώντας με την σύντροφο μου, πέταξα κάποιες ιδέες, έτσι. Αφού όταν κάτι μπαίνει στο μυαλό μου, γουστάρω να το "ξεψαχνίζω". Το επώνυμο θα ίσχυε μόνο για τα μέλη. Και μόνο μέλη θα σύχναζαν στη "συνάθροιση". Μια ιδέα ήταν εκείνη της πρώτης συνάντησης σε πεντάδες. Όπου όποιος/α θα ήθελε, θα εμφανιζόταν με το nick του/της ή ένα φανταστικό όνομα. Και αφού τα "βρίσκαμε". Άλλη πεντάδα που δεν θα γνώριζε ονοματεπώνυμα της προηγούμενης. Όταν το ελάχιστο νούμερο θα πληρωνόταν. Εκεί θα προχωρούσαμε στα πρακτικά θέματα της συστάσεως ( σκοπούς/βλέψεις κλπ. θα τα είχαμε ήδη συναποφασίσει live ). Γι' αυτό κι έγραψα ότι θα χρειαζόντουσαν μήνες. Ήδη το πως θα πλασαριζόταν, για να μην υπάρχουν νομικά εμπόδια ( αλλά ούτε ο κίνδυνος για μελλοντικά "ντράβαλα" ), είναι κάτι προς εξονυχιστική διερεύνηση λόγω του ιδιαίτερου αντικειμένου.  

Forum δεν νομίζω ότι θα χρειαζόταν. Καλά να είμαστε, υπάρχουν ήδη πάνω από αρκετά.
    Ως προς τ' ονοματεπώνυμο, τα υποθετικά ιδρυτικά μέλη αναγκαστικά θα έπρεπε να το δηλώσουν.
    Τα υποθετικά μεταγενέστερα, θα έπρεπε να δηλώνουν επίσης τ' ονοματεπώνυμο τους.
    Σε κάθε περίπτωση, όσο θα είχε "πιασμένο/η" κάποιος/α κάποιον/α άλλο/η, το ίδιο θα τον/την είχε "πιασμένο/η" και το άλλο μέρος.
    Δεν θα ήταν συμμορία πάντως χαχαχα. ΟΚ, ότι ούτε εγώ γουστάρω να βαράω "ταμπούρλα". Αλλά δεν χρειάζεται και τόσος φόβος στο τέλος.
    Μεταξύ μας "κατεργάρηδες" θα "βρισκόμασταν".  

10. AliceInChains08

Αυτό με τις πεντάδες είναι πολύ σωστό τόσο σαν τακτική όσο και σαν νούμερο.

Αλλά πώς θα αποφύγεις τη δημιουργία πηγαδακίων;
    Όπως βλέπεις αυτό είναι που έχει κάνει το φόρουμ αυτό έτσι όπως έχει γίνει.

11. Tenebra_Silente

Κι εσύ δεν ξέφυγες απ' τον κανόνα σου Madeleine. Ότι έγραψα στο εισαγωγικό post, ότι συνηθίζεις να γράφεις εδώ κι ένα χρόνο και κάτι μήνες που έμαθα την ιντερνετική σου ύπαρξη.
    Αυτό συνεχίζεις να κάνεις. Καθόλου αρχηγόπουλο, ευχαρίστως να κάνω πίσω και να βοηθήσω στα πράγματα που ξέρω και θα ήταν εντελώς πρακτικής φύσεως ( και που δεν θα είχαν να κάνουν με το BDSM ). Αν και κάποιος/α άλλος/η εδώ του επαγγελματικού μου κλάδου, θα γούσταρε να κάνει όλα τα πρακτικά, κανένα πρόβλημα, όλο το πακέτο δικό του/της.
    Τώρα, αν με κόφτει ή όχι το BDSM δεν θα το πει ένα Forum. Σίγουρα δεν θα με χαλούσε, αν υπήρχε μια συνάθροιση, για λόγους που ήδη έγραψα.
    Αν δεν υπάρξει, πάλι κανένα πρόβλημα. Αν θέλω προβολή, την έχω στον επαγγελματικό μου χώρο ( για κείνο που την έχω ) και που μου δίνει και κάτι απτό.
    Εγώ ξανάπεταξα την "πέτρα στην λίμνη" ( το είχαν κάνει πριν από μένα το 2006 εδώ και μπορεί και μεταγενέστερα ), τίποτ' άλλο.
    Αν κάποιος/α θα ήθελε προβολή, αν το ξεκινούσε, καλύτερα για μένα, θα καθόμουν στην ακρούλα μου, θα δήλωνα την συμμετοχή μου και το "τρέξιμο" θα ήταν άλλου/ης.  

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Άδικα χαλάω την ενέργειά μου, bb.