Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια ιδέα που μπαίνει για πολλοστή φορά στο "τραπέζι".

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 10 Μαρτίου 2016.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Ιδέα ήταν Alice. Δεν θα έφτανε μόνο μια συνάντηση. Θα γίνονταν τουλάχιστον 2/3 με το ίδιο θέμα. Και όσοι/ες θα φαίνονταν, ότι θα το έπαιρναν στην πλάκα ή ότι θα έκαναν χαλάστρα.
    Θα τους/τις απομάκρυναν οι υπόλοιποι/ες. Οι πεντάδες θα μπορούσαν να γίνονται ταυτόχρονα. Δηλαδή, σε κάποιον/α θ' άρεσε η ιδέα. Μαζεύει μια πεντάδα.
    Κάποιος/α άλλος/η το ίδιο. Όταν η κάθε πεντάδα ( ή όσοι/ες από κείνη παρέμειναν ) θα ήταν έτοιμη. Θα ερχόταν σ' επαφή με την άλλη και θα συζητούσε ( ζωντανά όχι εδώ ) η δεκάδα, οχτάδα κλπ. Το ζήτημα είναι, να πιαστεί το μαγικό νούμερο 20-25 ατόμων, που θα ήθελε να το προσπαθήσει. Μετά σιγά σιγά θα μεγάλωνε.
    Ως προς τ' αρχηγιλίκια και λοιπά "έμορφα", δεν θα είχαν καμία θέση. Θα ήταν κάτι ευχάριστο για όλους/ες, ούτε "σκήπτρο", ούτε τρόπαιο, ούτε πεδίο μικροσυμφερόντων.

Last edited: 11 Μαρτίου 2016
  2. Tenebra_Silente

Άδικα την χαλάς, έχεις δίκιο. Μιλάμε τελείως διαφορετικές γλώσσες εγώ κι εσύ. Καλή σου μέρα  

3. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

Διάβασα και το προηγούμενο ποστ που είχε ανοιχτεί.

Νομίζω ότι η αρχή ενός τέτοιου εγχειρήματος θα ήταν μια απλή συνάντηση 5 ατόμων χωρίς πολλές πολλές συζητήσεις και αναλύσεις.

Σε αυτό που θα ήθελα να σταθώ, αν ποτέ ξεκινήσει να φτιάχνεται κάτι τέτοιο, πραγματικά φανταστικό, είναι η αποφυγή σέσσιονς και βουδουσουμιασμάτων απλά και μόνο για να λέμε ότι είμαστε βουδουσουμιάρηδες.
    Εγώ προσωπικά δε θα έβαζα το πρόσωπό μου -let alone my fullname - σε κάτι τέτοιο.

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ναι, ρε Σκοτάδια BDSMer, τρέλανε μας κι άλλο, μίλα μας για BDSM, σωτήρα. Άντε γειά.

*κάθομαι στη γωνιά μου και βλέπω το μπουρδέλο να καίγεται, με την ησυχία μου.-

5. Tenebra_Silente

Τα sessions και τα βουδουσουμιάσματα, όποιος/α θα ήθελε να τα κάνει, θα τα έκανε στον χώρο του/της.
    Δεν θα ήταν χώρος για να βγάζουμε τα γούστα μας. Δεν θα ήταν ξενοδοχείο με λίγα λόγια.
    Τώρα, αν κάποιοι/ες γνωρίζονταν και θα ήθελαν "άλλα". Ελεύθεροι/ες να τα κάνουν αλλά πέρα από κει, όπως ήδη προέγραψα.
    Και ότι έκαναν, αν το έκαναν, θα ήταν αποκλειστικά δική τους επιλογή κι ευθύνη.
    Εκείνο θα ήταν ένα μέρος που θα ήταν ανοιχτό κάποιες ώρες/μέρες.
    Όπου θα συνεισφέραμε όλοι/ες αυτό που πιστεύουμε, ότι θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε.
    Συζητώντας με όποιον/α θα το ήθελε. Αν κάποιος/α π.χ. θα ήταν καλός/η στο δέσιμο, θα μπορούσε να δείχνει τεχνικές σε όποιον/α θα είχε την περιέργεια.
    Αν κάποιος/α θα είχε μια ελάχιστη γνώση για θέματα φύλου, θα μπορούσε να συζητήσει με όποιον/α θα το ήθελε.
    Αν κάποιος/α θα είχε ασχοληθεί αρκετά με την χρήση του crop, του cane κτλ κτλ, θα μπορούσε να δείξει/μιλήσει με όποιον/α θα το ήθελε και ούτω καθ' εξής.
    Αργά αργά, θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια βιβλιοθηκούλα. Να κάνουμε συναντήσεις για καφέ και κουβέντα. Κάτι σαν στέκι.
    Ανάμεσα μας επαγγελματικά υπάρχει κάθε καρυδιάς, θα μπορούσε ο καθένας/καθεμία μας να λύσει πιθανές απορίες για θέματα των κλάδων μας και που θ' άπτονταν του BDSM, να δώσει κάποιες κατευθυντήριες, μέχρι εκεί. Αλλά θ' απαγορευόταν η άγρα πελατείας οποιουδήποτε είδους.
    Η όποια παροχή θα ήταν τελείως εθελοντική και στη λειτουργία όπως και στα έξοδα του "στεκιού", θα συνείσφεραν όλοι/ες.
    Δεν θα υπήρχε κανένα οικονομικό όφελος για κανέναν/καμία.

6. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

AliceInChains08, μην μπερδεύεσαι με την πολιτικη γιατί θα σε φάνε οι κοτες...

Εδώ μιλάμε για το φορουμ.

Το να το διασπάσει κάποιος το φορουμ κ να φτιάξει κάτι 'νεο' επειδή είναι εκτός κλίκας και καίγεται να φτιάξει τη δική του κλικα στην οποία να είναι αρχηγός είναι μεγάλη ματαιοδοξια/ κουταμάρα για να το θέσω 'απαλα'.

Μη νομίζεις ότι το νέο ειναι παντοτε κάτι καλο.

Προσπάθησε να βελτιώσεις πρώτα το παλιό και να το μεγενθυνεις.

7. Soraya

Soraya Guest

χαχαχαχαχαχαχα
    συγνώμη αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ...
    "προσπαθεί να διασπαστεί το φόρουμ;;;;;;" λολ
    "να βελτιώσεις το ήδη υπάρχον;;;;;;"..
    χαχαχαχαχα
    να λοιπόν ο λόγος που δεν υπάρχει ακόμα κοινότητα...
    γιατί κανείς δεν έχει ιδέα του τι σημαίνει κοινότητα....

8. Tenebra_Silente

Όπως είχα γράψει και στο post #1:

Ανοίγω αυτό το νήμα στο off topic, γιατί αν είναι να γίνει χάβρα, τουλάχιστον να μην έχει "βραβεία" τύπου like.
    Ούτε να προστεθεί στην αρχική σελίδα άλλο ένα νήμα υποψήφια "παιδική χαρά".
    Το πως θα εκτυλιχτεί ( κι αν εκτυλιχτεί ), εξαρτάται απ' όλους όσους/ες, ίσως και να γράψουμε.

Το λοιπόν, συχνά πυκνά μιλάμε για κοινότητα. Ότι δεν υπάρχει στην Ελλάδα, ότι στο εξωτερικό το ένα ή το άλλο.
    Συχνά πυκνά "εκσφενδονίζονται" παράπονα για τον τρόπο λειτουργίας του παρόντος Forum.
    Γιατί εδώ μέσα ίσως και να μην βρίσκαμε, εκείνο που θα έψαχνε ο καθένας μας.
    Παραβλέποντας το γεγονός ότι επειδή στο λογότυπο/"ετικέτα" του θα βρισκόταν η λέξη community.
    Δεν σημαίνει, ότι θα είχε και τον ρόλο της αληθινής κοινότητας.
    Καθώς και ότι ο πρωταρχικός του σκοπός δεν θα ήταν η εξεύρεση ερωτικού παρτενέρ, αλλά η πληροφόρηση και η ανταλλαγή απόψεων.

Στο δια ταύτα, υπάρχουν εδώ κάποιοι/ες "τρελοί/ες", που θα ήθελαν τουλάχιστον να συνδράμουν στην προσπάθεια δημιουργίας μιας αληθινής κοινότητας?
    Και με τον όρο κοινότητα, εννοώ την ίδρυση ενός - αν είναι δυνατόν - συλλόγου, που θα την υποστήριζε.
    Δεν λαμβάνω καν υπόψη μου διοργανώσεις συναντήσεων ( που ήδη γίνονται ) ή το άνοιγμα κάποιου καφέ/μπαρ κτλ.
    Για να μην παρεξηγηθεί η σκέψη μου, σκοπός του υποθετικού συλλόγου δεν θα ήταν το "ψάρεμα", δεν θα υπήρχαν χώροι για περιπτύξεις "στενού τύπου" ανάμεσα σε δυο ή περισσότερα μέλη.

Αν το παρόν νήμα "απλωθεί" και με σοβαρές τοποθετήσεις εκτός από τις κλασικές τρολιές/φοβίες/μουρμούρες κτλ κτλ.
    Να συζητήσουμε τα περαιτέρω και ίσως σε κάποιους μήνες να το βάλουμε μπρος για τα καλά.
    Ένα μόνο υπογραμμίζω εδώ, τα όποια υποθετικά μέλη ( τόσο τα πιθανολογούμενα ιδρυτικά όσο και τα μεταγενέστερα ) θα ξεκινούσαν το εγχείρημα ( ή θα προστίθεντο μετά ) με τ' όνομα και το επώνυμο τους. Δεν κατακρίνω όποιον/α, θα ήθελε να διατηρήσει την πλήρη ανωνυμία του/της, αλλά δεν θα είχε θέση στο υποθετικό ( κι εύχομαι κάποτε, όχι μόνο ) εγχείρημα.

Τεσπα, υπάρχει παλαιό νήμα με το ίδιο ακριβώς θέμα και του οποίου σας παραθέτω τον σύνδεσμο ( link ) στο τέλος.
    Εκεί θα βρείτε αρκετές ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις ( καθώς κι ένα ελάχιστο "γενικών" γραμμών ), τις οποίες θα παρακαλούσα, να συζητηθούν εδώ ( καθώς και οτιδήποτε άλλο σχετικό με την ιδέα ).
    Γιατί - και το γράφω με κάθε συμπάθιο - αν είναι να γίνει τσίρκο, ας γίνει τσίρκο εδώ και ας αφήσουμε εκείνο το νήμα στην ησυχία του.
    Αφού οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι συμμετέχοντες του, απ' το παρόν Forum έχουν μάλλον αποχωρήσει.

https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Ελληνική-bdsm-real-Κοινότητα.5681/

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το "αστείο" είναι, ότι το έκαναν τσίρκο άτομα που μέχρι πρότινος "χτυπιόντουσαν" για την έλλειψη αληθινής κοινότητας ή που "ξέσκιζαν τις σάρκες τους" ( και θα συνεχίζουν να τις "ξεσκίζουν" ) για την βουδουσουμιάρικη "ορθοδοξία".

Τεσπα, παίξτε με την άμμο, τα μπρατσάκια και τα λοιπά. Αν ποτέ κάποιος/α άλλος/η θα ήθελε να πει κάτι το σοβαρό...Ας "σφυρίξει"...Ο χρόνος και η υπομονή δεν λείπει.
    Μέχρι στιγμής το έκανε μόνο μια συμφορουμίτισα ( και πάλι νιώθω ευλογημένος, γιατί ειλικρινά δεν περίμενα, να γράψει κάτι με νόημα ούτε ένα άτομο. ), να είναι καλά.  

Y.Γ.

Όποιος/α θέλει τόσο πολύ να γίνει Βασιλιάς/Βασίλισσα της τρύπιας πεντάρας. Να του/της φτιάξουμε σκήπτρα, θρόνους και "μπαλκόνια", να έχει να χαίρεται, ολόδικα του/της.

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

10. Soraya

Soraya Guest

Ας αρχίσουμε από τα βασικά λοιπόν:
    Τι είναι η κοινότητα.
    Κοινότητα αναφέρουμε την ομάδα ατόμων με κοινά ενδιαφέροντα.
    Μέσα σε αυτή την κοινότητα λοιπόν υπάρχουν κανόνες οι οποίοι εφαρμόζονται πιστά από αυτά τα άτομα.
    Όταν λοιπόν εγω πχ. αναφέρω πως ανήκω στην τάδε κοινότητα, αυτομάτως την εκπροσωπώ.
    Αν ο συνομιλητής μου λοιπόν ανήκει στην δείνα κοινότητα οφείλει να σεβαστεί τους νόμους που εκπροσωπεί η κοινότητά μου, αλλά κι εγώ οφείλω το ίδιο.
    Ανταλλάσσουμε λοιπόν απόψεις χωρίς να προσβάλουμε τα πιστεύω ο ένας του άλλου.
    Όταν εγω γνωρίσω κάποιον μέσα στην κοινότητα που ανήκω ξέρω αμέσως πως έχει τα ίδια πιστεύω με εμένα.
    Αν είναι από άλλη κοινότητα τότε επίσης γνωρίζω τα διαφορετικά πιστεύω και πορεύομαι αναλόγως...
    Αυτά όμως είναι τα λαιτ...
    Σε μια κοινότητα προτού μπεις πρέπει να δοκιμαστείς αν όντως μπορείς να ακολουθήσεις τα πιστεύω τους.
    Σε μια κοινότητα έχεις ευθύνες ακόμα και μέσα από την D/s M/s σχέση σου.
    Σε μια κοινότητα αν συντάξεις ένα συμβόλαιο δεν το σπας έτσι απλά...
    Και γενικά κια κοινότητα είναι πολλά τα οποία η Ελληνική κοινωνία δεν θα μπορέσει να ανεχτεί....
    Στο εξωτερικό λοιπόν εγω γνωρίζω πως υπάρχουν 3 μεγάλες κοινότητες
    Η leather guard
    Η new guard
    Και την Gorean (όπου χωρίζονται σε υποκατηγορίες)
    Για ότι άλλο ξέχασα ή παρέλειψα ευχαρίστως να το συζητήσουμε...

11. gaby

gaby Guest

Αν φτιάχναμε real life κοινότητα, όταν θα καταλάγιαζε ο κουρνιαχτός και ο ενθουσιασμός της αρχής θα διαπιστώναμε ότι το μόνο περιουσιακό στοιχείο της κοινότητας θα ήταν μια μαύρη λίστα, με μοναδικούς εκτός λίστας εκείνους που δεν θα ενδιαφέρονταν διόλου να είναι μέλη της όσο BDSM και να έκαναν!

12. Tenebra_Silente

Σαν κάποιος που εδώ έχει μια μαύρη λίστα τουλάχιστον χιλιομετρική, θέλω ακόμη να φαντασιώνομαι, ότι μια real life κοινότητα δεν θα ήταν κάτι το ακατόρθωτο.
    Θέλω να πιστεύω, ότι "ζωντανά" πολλές συμπεριφορές θα ήταν διαφορετικές, πολλοί άνθρωποι - έστω και με αργούς ρυθμούς - ίσως και να "ξεκουμπώνονταν" και να έδειχναν ένα πρόσωπο πιο συμπαθές και ουσιαστικό, απ' αυτό που παρουσιάζουν εδώ. Σίγουρα θα υπήρχαν και τα κλασικά "παρατράγουδα", που συναντούνται σε κάθε μικρή κοινωνία.
    Αλλά ποιος ξέρει? Στο κάτω κάτω της γραφής, πολλά όμορφα πράγματα ξεκινούν από μια "τρέλα" και κόντρα στους οιωνούς.
    Θα μου άρεσε μια προσπάθεια για κοινότητα με σάρκα και οστά, να προλάβαινα να την δω και να προσέφερα κι εγώ τον ταπεινό οβολό μου.
    Μια - το γνωρίζω ήδη ουτοπική - σύναξη όπου οι συμμετέχοντες θα είχαν μόνο το γούστο να συνευρίσκονται, για να συζητούν, ν' ανταλλάσσουν πληροφορίες, με σεβασμό και προσήνεια.
    Με τα "μαχαίρια" που θα ήταν στις περισσότερες των περιπτώσεων στις θήκες τους και που ο αρχικός ενθουσιασμός, θα έδινε την θέση του στην συνειδητοποίηση και στην όρεξη για προσφορά. Μάλλον "ζητάω" πολλά, μα έχω μάθει ότι στην ζωή ελάχιστα πράγματα είναι αδύνατα, αρκεί να τα θέλεις αρκετά ( και όχι επειδή το σύμπαν, θα συνωμοτούσε για να στα χαρίσει. Τίποτε δεν χαρίζεται και τα πάντα κερδίζονται καθώς και συντηρούνται με κόπο. ).

Last edited: 25 Μαϊου 2016